Nişanı ikinci kez bozmak istiyorum ama vicdan ve para baskısından kurtulamıyorum, siz olsanız ne yapardınız?

Olaylar karışık ama özet geçersem şu an nişanlıyım daha önce aynı kişiyle nişan attım, birkaç ay sonra barıştım. O zaman kiracıyı evden çıkartmışlardı ev 8 aydır boş şimdi de koltuk takımı aldılar beyaz eşya aldılar ama ben çok mutsuzum çünkü 2017 yılından beri birlikteyiz artık heyecan kalmadı evlenmek istemiyorum dese üzülmem, aklımda onunla 1 sene ayrı kaldığımızda konuştuğum çocuk var bunu ne kadar aklımdan çıkartmak istesem de olmuyor yapamıyorum nişanı son kez atıp özgür olmak istiyorum sanki ama nişanlıma bunu nasıl yaparım harcadıkları paralar büyük bir ah almış olurum dimi siz olsanız napardınız? (bu arada nişanlımla nişan atma sebebimiz alkol içince kendini kaybetmesi arada esrr içmesi çok kıskanç olması bir de alkol içip ailesinin kuzenlerinin yanında bana küfür etmişti o yüzden ayrılmıştım ama sonra söz verdi yapmayacağım diye)

Nişanı ikinci kez bozmak istiyorum ama vicdan ve para baskısından kurtulamıyorum, siz olsanız ne yapardınız?