1.70 kız da 1.90 istiyor, 1.50 kız da 1.90 istiyor, önceden 1.80'e uzun derlerdi şimdi 1.85 altı erkek değil diyen bile var... Beyler söyleyeyim eğer boyunuz 1.80 altındaysa kız sevme hakkınız yok... Bunlar böyle istiyor
22 sa
Cam Cilt
Bebek Bakımı
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1.70 kız da 1.90 istiyor, 1.50 kız da 1.90 istiyor, önceden 1.80'e uzun derlerdi şimdi 1.85 altı erkek değil diyen bile var... Beyler söyleyeyim eğer boyunuz 1.80 altındaysa kız sevme hakkınız yok... Bunlar böyle istiyor
Cevap
1Cevap
Benim boyum sevgilimle aynı neredeyse hiç boyu sorun etmedim etmemde önemli olan karakteri bana karşı davranışı gerisi çokta önemli değil
Boyun kac ki
Boylarınız kaç
@egoluyumartık 160 ben o da 165 falan
Sevgilin senin kıymetini bilir inşallah türkiyedeki nadir kızlardansın
@egoluyumartık kıymetimi bil diyorumda işte anlayana onu sevdiğim için geri şeylerle ilgilenmiyorum
Eğer doğru söylüyorsan sen hazinesin knk senin gibi kız yok türkiyede
@egoluyumartık doğru canım anonim olabilirim ama gerçek yorum yaparım her zaman bunda salıncak utanacak yok sonuçta insanız hepimiz
Kız çok aşık değilse evet kısa bir erkeği yanında istemez sevmiş olması lazım sorun etmemesi için
Yani uzun boylu erkeklerin yanındaki kızlar gerçekten sevmiyor öylemi
@egoluyumartık bunu demek istemedim kısa bir erkeği ancak çok sevmesi lazım ki kusurlarını da görmesin dedim uzun boylu da seviliyor tabiki kısa boylunun şansı çok daha düşük sadece
Böyle bir durumda kısa boylu olmak daha iyi gerçekten seveni buluruz bide çirkin oldumu efsane olur
Çok aşım olur mu peki hayır tabi
Ben kısa değilim ama keşke kısa olsam diyorun
@egoluyumartık dayı kafan mı iyi senin
Gayet iyiyim
Şöyle bir gerçek var bir erkek hem fakir hem çirkin hem de kısa ise buna rağmen sevgilisi varsa gerçekten seviliyor bunun dışında hiç bir ihtimal yok
İşte bende onu dedim zaten😀 o yüzden ben gerçekten sevilmeyecegim üzülüyorum
@Benialakadaretmiy0r kısa bpy erkekte çarpma işleminin sıfırı gibi kıss bir erkek yakışıklı zengin zeki olsun yine istemez kızlar
Boy uzatma ameliyati var zenginsen olursun
Fakiri bile isteniyor kısa erkeğin ne alaka cidden o kadar da değil bence siz çok takıyorsunuz tamam uzun olsun isteriz ama olmazsa da yalnızca sevilme seçilme ihtimali azalıyor hepsi bu
Ben gerçekten sevilmem maalesef keşke çirkin kısa vasıfsız olsaydım
ya da boş ver ya sevseler nolur sevmeseler nolur çokta mühim değil
@egoluyumartık garipsiniz ikiniz de biri boyundan dolayı kendini yok eder diğeri kısa olsam der
Görünen köy uzakta değildir.
@Benialakadaretmiy0r kısa erkekleri bpyundan dolayı yok eden sizsiniz azalıyor dediğin ihtimal neredeyse sıfıra iniyor anca uzun erkeklerin bakmadığı aşırı çirkin kız zar zor bakar o da kısa erkekten bir ton şry istet
@egoluyumartık dayı sen harbi iyi görünmüyon pek
Ben kimseyi boyu kısa diye elemedim bence boydan daha itici olan bir şey varsa o da özgüven eksikliği bir erkekte sürekli kendini yetersiz görmesi daha büyük bir evlenme sebebi genelleme olarak konuşuyoruz ki evet ihtimal düşüyor kesinlikle 0 gibi bir durum yok boy takıntısı olmayan kadınlar da var azınlıkta da olsa
İşte sorun azınlık olmaları çoğu erkek size göre kısa bpylarda ama kısa erkekleri kabul eden kadın sayısı çok az onlar da çok çirkin obez başarısız vs oluyor başka çareleri yok yanş onlsrın da
Ne alaka çirkin obez veya başarısız olmaları ile bu konu ikili ilişkilere mi bağlı hayat başarısı
Demek istediğim kısa erkeğe kala kala onlar kalıyor kısa adam diğer her özelliğini iyi yapsa da ona bakan kızlsr bu ligdekiler
Azıcık güzel olan hatta ortalama tipi olan bir kız 180 altı erkeklr asla sevgili olmaz
Yani kısa erkek kızları bu şekilde grupluyorsa hak ettiği de o gibi kusura bakma o da güzellik istiyor fit istiyorsa hak ettiği odur insanı kısa şişman diye diye bölerse olan o
Yapma ya siz kısa erkek bacımdır gitsin erkeklere baksın o gibi vs şeyler derken sorun yoktu ama :d yeni düzen bu siz bizi uzun kısa diye grupluyorsunuz biz de sizi böyle ben en azından dürüstüm çok aşık olursam obez çirkin kızla da olurum gibi boş yalanlar söylemşyorum
Anlıyorum seni yolun açık olsun🙏
Hemen de gizlen ha sjskdmdks
İlgimi çekmiyor bu zihniyet gereksiz uzadı
Ben de gerçekten dolu konuşuyoruz sandım durumdan şikayetçi olan insan aynı kafada ise neden devam edeyim
Uzatan sendin evet kısalara bakmıyoruz desen olur biterdi hahahs
İnanmayacaksan fikrime devam etmeseydin garipsiniz
Dolu konuşma dediğin de boş boş avuntu bpy takıntısı olmayan kadınşar da varmış 100 kadından anca 1 i eder napak la onu kıda erkeklrtin hangi birine yetecdk
Onlardan olduğuma seni ikna etme derdim yok soru vardı cevapladık herkesin gönlüne göre olsun anlamadığım tek konu kısa diye istenmeyen adamın kızları kategorize etmesi istediğin şey bu şeklin ile kabullenilmekse sen de karşındaki kadını bu şekilde görme. Ben kısa boyu ön kriterlere koymam aynısını bir erkeğin bana da yapmasını istemem ters düşüncelerin seni eliyor boyunda değil senin sıkıntın
He he tabi tabi öyledir kesin jsjdkdlds
Randomlamaya devam et köşede
Açıkcası uzunlar daha çekici
Kısa kızla olur
Soruyu okusaydın keşke 150 de 190 istiyor ki
Öyle insanla sevgili olmayı bırak su bile vermem
İstiyolar ama bulamıyolar ki
Gayet bulamıyorlsr ayrıca bulamasalar ne olacak yinr de 170 adamı sevmeyrceklrr
170 kötü bi boy değil ayrıca boy icin sevecekse sevmesin zaten
Kral tabi boy için sevecek çekim alması lazım
Abartma knki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu genellemeye katılmıyorum hiç. Aşk dediğin şey ne boya bakar ne posa. Gerçek bağlar kalpten kalbe kurulur ve dış görünüşün çok ötesindedir ✨. Bir insanı değerli yapan içindeki o güzellik, neşe ve ruhudur. Kendini bu tarz beklentilerle sınırlama lütfen 🥺. Sen özel ve değerlisin, doğru kişi seni her halinle sevecektir. Sence de öyle değil mi? 💖