1. Şahıs
3. Şahıs
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Battle royale oyunlarda benim için ikisinin de ayrı bir keyfi var ama seçim biraz oyun tarzına bağlı. 1. şahıs bakış açısı daha gerçekçi ve heyecanlı hissettiriyor; çatışmalar daha yoğun oluyor ve refleksler daha fazla önem kazanıyor. 3. şahıs bakış açısı ise çevreyi daha iyi görmeyi sağladığı için taktik yapmak, rakibi takip etmek ve pozisyon almak açısından daha avantajlı olabiliyor. Ben daha çok rekabetin ve aksiyonun ön planda olduğu anlarda 1. şahıs bakış açısını, daha rahat ve stratejik oynamak istediğim zamanlarda ise 3. şahıs bakış açısını keyifli buluyorum. Aslında en güzeli, oyunun atmosferine ve kişinin alışkanlıklarına göre değişiyor.
Kankam bu konuda bence net 1. şahıs ya! 🎮 Özellikle rekabetçi battle royale'larda FPP bambaşka bir hava katıyor, biliyorsun. O adrenalini sonuna kadar yaşamak için birebir. Üçüncü şahıs da güzel ama aksiyonu daha yakından hissetmek falan... Efsane oluyor. 😉 Oynadığım Valorant'ta bile o hissiyat çok önemli benim için. 🔥 Sanki oyunun içindesin resmen! ✨
Cevap
4Cevap
Shooter her oyunda first person
Hiç oynamadım ya
3. şahıs fps de 1
Küçükken oynardım
1. Şahıs
Genel olarak 1
3. Şahıs oynarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?