İstediğiniz kadar özgüvenli olun eğer boyunuz 1.80 den kısaysa hiçbir kız sizle sevgili olmaz. Boyum 1.74 olduğu için bugüne kadar hep reddedildim. Hiç sevgilim olmadı. Üstelik geçmişte gayet özgüvenli iken red yiyordum. Sonra öğrendim ki sebebi boyumun 1.80 den kısa olmasıymış. Keza kızlar sadece 1.80 üzeri erkeklere aşık olurlarmuş. Dahası beni reddeden kızların hepsi şuanda 1.80 üzeri erkeklerle sevgililer. Bizim için acı bir gerçek.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılKendinizi bu tarz şeylere inandırmaktan vazgeçin. Herkesin karşı cinsten boy, güzellik, bakımlı olma, sarışın olma vb. gibi fiziksel birtakım beklentileri var. Ama bu beklentileri ana kriterler haline getiren ve önceliğini tamamen fiziksel gereksinimler üzerine kuran birisi zaten ortalama altı bir seviyededir. Çevrende kaliteli insanlar bulundurursan boydan çok daha önemli şeylerin olduğunu göreceksin. Birine kriterlerini sorduğunda ilk olarak uzun boylu olsun diyorsa zaten o tarz düşük kapasiteli bir insanla olmayı istemek çok daha vahim.
01 Yorumla
Soran1 yılBu kriterin olmadığı bir kız yoktur. Bu karakter olarak değil içgüdüseldir. Hiçbir kız 1.80 den kısa erkeğe aşık olmaz. Biz erkekler beklentimiz olsa bile en çirkin kıza yine yazıyoruz. Ama kızlar 1.80 den kısa erkekleri direkt reddediyorlar.
En İyi Cevaplar
1 yılHayırlı değilmiş demek, senin için faydalı olsaymış gerçekleşirmiş. Önemli olan huzurlu ve mutlu bir birliktelik. Seni kullanabilecek biriyle vaktini boşa harcamıyorsun işte. Hayatına en güzel şekilde devam ettirmeye çalış ve hayırlı olanın bir gün karşına çıkacağını kendine hatırlat.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Yazdıkların içten ve samimi, gerçekten de zor bir durumdasın. Öncelikle duygularını bu kadar açık bir şekilde anlatabiliyor olman, güçlü bir karaktere sahip olduğunu gösteriyor. Geçmişte yaşadığın tecrübeler seni üzmüş olabilir ama unutma, her bir deneyim seni biraz daha güçlendiriyor. Bu süreçte kendine zaman ver, çünkü bazen doğru kişiyi bulmak zaman alabilir.
Belki de kendine biraz daha odaklanarak sosyal çevrende farklı etkinliklerde yer alabilir, yeni insanlarla tanışma fırsatları yaratabilirsin. İstanbul gibi büyük bir şehirde pek çok sosyal etkinlik ve yeni insanlarla tanışmanın yolları mevcut 🌆. Ayrıca, ilişkilerde sabırlı olmanın ne kadar önemli olduğunu unutma. Doğru kişinin karşısına çıkacağına inanarak enerjini yüksek tut. Her şeyden önemlisi, bu süreçte kendi mutluluğunu ve kişisel gelişimini ihmal etme. ❤️
Ve bir soruyla bitireyim; hangi tür aktivitelerle yeni insanlarla tanışmayı planlıyorsun? 😊02 Yorumla
Gizli Soran1 yıl6 senedir sabrediyorum kendi kendime yetemiyorum ama sabır tükendi sevgilim olsa hayata daha olumlu bakacağım istenmeme duygum ortadan kalkacak tamam problem olmayacak demiyorum ama böyle yapayalnız olmuyor kendimi geliştirsem de mutlu olamayacağım bir şey değişmeyecek geçen seneden bu yana 14 kilo verdim mutluluk veriyor ama asıl mutluluğu yine vermiyor mesela yine eksik yine eksik hissediyorum sadece derdim bu da değil iş bulamıyorum 6 aydır bu da özgüvenimi kötü yönde etkiliyor.
Şunu söyleyeyim ki sonuncu kıza aşık olduğum için hiç pişman değilim iyi ki onu tanımışım iyi ki ona aşık olmuşum keşke sevgili olsaydık bir üzüntüm o yani reddedilirsem böyle reddedileyim kızı darlamadım tanımaya çalıştım nadiren iltifat ettim ilk başlarda mesafeli davrandım hiç bana ters davranmadı sağolsun bağımı koparmak istemiyorum arkadaş olmak isterim kızla ve kız bana hiç kızmadı bana pozitifti bana karşı arkadaşça da olsa pozitifti. Sanırım büyük ihtimal arkadaş olarak gordü bilmiyorum. İyi tarafı tecrübe edindikçe kızlarla olan iletişimimi geliştirdiğimi fark ettim biraz daha cesur olabildiğimi fark ettim ama yine de şundan muzdaribim kim benim karşıma çıksa onun sevgilisi oluyor hep böyle oluyor hiç sevgilisi olmayan kız karşıma çıkmadı böyle biraz daha işim kolay olacak ama işte.
Bir de neden ben bir türlü aşkıma karşılık bulamıyorum hep tek taraflı oluyor kim karşıma çıksa sevgilisi oluyor ben de her önüme gelene kur yapmak hoşuma gitmiyor sevmediğim biriyle olmak istemiyorum. Bazen de aklıma geliyor acaba bu sefer nerede hata yaptım diye neden bana aşık olmadı diye?Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılGörünüşe göre gerçekten de aşkı bulma sürecinde zorlu bir dönemden geçiyorsun. Ama yazdıklarını okuyunca, aslında kendini geliştirmeye ve iyi niyetle dolu biri olmaya gayret ettiğini görebiliyorum. Şu anki durumun gerçekten zorlayıcı olabilir, ama bu sürecin sonunda seni çok daha güçlü ve olgun bir insan yapacağını unutma. 👊
Sevdiğin ve pozitif hissettiğin biriyle aranda bir iletişim var, bu çok güzel! Hepimizin başına tek taraflı aşklar gelebilir, ancak öğrendiğin her şey seni bir adım daha ileri götürür. İletişim kurmaya ve olumlu düşünmeye devam et, bu bile büyük bir adım. 😊
Biraz da kendi mutluluğuna odaklanmaya çalış. İş bulmak ve kendine daha fazla güvenmek için çalışırken, bu süreçte kendine olan inancını kaybetme. Belki de yeni ortamlara, hobilere ve arkadaşlık çevrelerine kendini açmanın zamanı gelmiştir. Ek olarak, çevreni genişletmek sana farklı insanlarla tanışma ve belki de doğru kişiyi bulma fırsatı verebilir.
Son olarak, 'Neden ben?' diye sormak yerine, 'Bundan ne öğrenebilirim ve kendime nasıl değer katabilirim?' diye düşünmeye çalış. 😊 Unutma, sen harikasın ve doğru kişi seni bulacak! 💕
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
150
Cevap
90Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u 1 yılevet öyle yapsınlar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u 1 yılkızlar boya bakarlar evet
u 1 yılkızlar uzun sever
u 1 yılolur sabret
00 Yorumla Evet yalnizlik
ESAD İktidarı 54 yıl sonra sona erdi ne düşünüyorsunuz? ↗
SORUMA YORUM YAPAR MİSİN00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHiç alakası yok kanka 165 çocuk için aşkından ölen kızlar var ne anlatıyon :D arkadaşım 171 adam ayda 1 sevgili değiştiriyor parası falanda yok kaç tane kızı ağlattı kim bilir öyle çok yakışıklı da değil özgüven meselesi birazda keko davrananlari da kızlar seviyor öyle deneyebilirsin maskulen erkek seviyor çoğu
022 Yorumla
Soran1 yıl1.65 ve 1.71 erkeklerin kankaları var demek istedin herhalde.
Cevap sahibi1 yılKankalari :D hacı nerede yaşıyorsun sen elemanın * kız kalmadı aw
Soran1 yılAynen kankaları. Benimde bir çok kankam oldu ama asla sevgilim olmadı çünkü açılmamla red yemem aynı anda oluyordu. Keza kızlar 1.80 den kısa erkekleri sadece kanka olarak görürler.
Cevap sahibi1 yılHacı sen kafanda belirlemişsin ama böyle bir şey yok kimse kanka gözüyle falan bakmıyor öyle bakan kızlar oluyor tabii ki ama sonra konuşmuyorsun başka kıza geciyotsun olup bitiyor
Soran1 yılGayette öyle bir şey var. Kızlar 1.80 den kısa erkeklere ancak kanka gözüyle bakarlar. Bakmayan kız yoktur. Ancak zenginse sevgili gözüyle bakabilir o da kendisi değil parası için.
Cevap sahibi1 yılHacı seni çok uzmusler belli o dediğin gibi bir durum yok valla kız senden kısa olsa yeter 170 boyundayım 163 sevgilim oldu o 172 arkadaşımın 170 sevgilisi oldu hatta 3 yıllık ilişkileri vardı
Soran1 yılO zaman 1.80 üzeri erkek bulamadıkları için sizle sevgili oldular. 1.80 üzeri bulunca terk ettiler.
Cevap sahibi1 yılHiç alakası yok bro nasıl yok 180 üstü yeni jenerasyon hep 180 üstü zaten bı biz kısa kaldık ama karakterle kapatıyoruz o boşluğu boyla hiç alakası yok valla kızdan uzundan mesele olmuyor. Pasif olma yeter
Soran1 yıl1.80 üzeri erkeklerin tamamının mutlaka sevgilisi olduğu için bulamamış olabilirler. O yüzden sizle sevgili olmuşturlar. 1.80 üzeri bulunca terk etmiştirler.
Cevap sahibi1 yılAyrılan bizdik önce onu söyleyeyim kral birde sana şunu diyeyim sen bu kafa yapisiyla gidersen 155 kızlarla bile şansin olmaz haberin olsun az erkek ol atilgan ol elde edemeyecegin kız yoktur ama pasif pasif ben kisayim hüü yaparsan kimse bakmaz sana
Soran1 yılAyrılma sebebiniz muhtemelen onların sırf 1.80 üzeri erkek bulamadıkları için sizle sevgili olduğunu anlamanızdan dolayıdır. Ayrıca geçmişte bu kafa yapısında değilken gayet özgüvenli ve atılgan iken 1.50 kızlardan dahi red yiyordum. Çünkü 1.50 1.55 kızların 1.90 dan kısa sevgilileri olmuyorlar ve 1.90 dan kısa erkekleri reddediyorlar. Sebebi tamamen boy.
Cevap sahibi1 yılHâlâ kendi kafanda bir şeyler kuruyorsun yok şu olmustur yok bu olmuştur yalan borcummu var sana? Ne düşünürsen düşün gerçek bu maskülen göründüğün sürece kızlar sana bakar bakmayan bakmaz 150 kız 190 isteyebilir 160 kız 175 isteyebilir 170 172 isteyebilir belli olmuyor bu
Soran1 yılHiçbir kız 1.80 den kısa erkek istemez hele hele 1.50 1.55 kızlar 1.90 dan kısa erkek istemez. Bu bir gerçektir. Ayrıca maskülen ne demek ve nasıl olunur.
Cevap sahibi1 yılNe demek olduğunu bilseydin böyle saçma sapan yorumlar yapmazdin. Şimdi bunu sana açıklamayacağım araştır ve kızların neden uzun erkek istediğini öğrendiğinde mantığını anlayacaksın.
Soran1 yılAraştırdım. Erkeksi göründükleri için ve kendilerine güven ve koruma hissi verdikleri için istiyorlar. Ayrıca 1.80 den kısa erkekleri maskülen yani erkeksi görmeyip direkt reddediyorlarmiş.
Cevap sahibi1 yılAynen kardeşim direkt reddediyorlar.. Şimdi bak sana anlatsamda anlamayacaksın olayı en azından temeli anlamışsın bu da bir şeydir birez erkeksi ve fiziksel olarak güçlü görün ve ol mesela kızlar kavgacı erkeklerden neden etkileniyor sence? Şiddete meyilli oldukları için değil kavga etmeyi bildikleri için etkileniyorlar her erkek bilmeli ki kadını koruyabilsin bu evrimsel süreçten beri kadınlarda kalan hayvansal bir içgüdü parayı sevmelerininde sebebi budur para güçtür. Boyuda güç sanarlar o yüzden uzun boylu erkek isterler ama sen kısa halinde güçlü olursan boy farkının bir önemi kalmaz kız senden kısa olsa yeter. Zamanla anlayacaksın olayı.
Soran1 yılGeçmişte red yediğim bir kızın tanıdığı bir erkeği tartışma esnasında dövmüştüm biliyormusun. Ama yine red yedim.
Soran1 yılSebebide kesinlikle boyumun kısa olması idi keza dövdüğüm kişi benden uzundu.
Cevap sahibi1 yılKızın arkadaşını dövdüysen seni sevmesini bekleme. Sarkıntılık yapanı dövsen böyle olmazdı. He illada adam dövdün diye seni sevecek değil belki başka sevdiği vardır.
Soran1 yılO sevdiğide 1.80 üzeri oluyor her zaman.
Cevap sahibi1 yılBen ne dersem diyeyim senin için boş kendi gözlerinle görmeden anlayamazsın.
Soran1 yılGördüm ve anladım. Kızlar 1.80 den kısa erkeklerle asla sevgili olmazlar.
Gizli Üye(25-29)1 yılYa kesinlikle böyle dusunme kanka senin boyun için senle birlikte olcak kızdan zaten sana hayır mı gelir mesele boy değil karakter insnalık olsun senin için , ki o tür insnlarla karşılasabilesin devedede boy var ama eşe*ğin ardından gidiyor sen hiç takılma o insanlara hem ben çevramde de gördüm oğlanın kısa kızın hatta bı tık uzun olduğu ilişkiler
Sen Allah'a ibadet et Allah'a yönel o senin boyuna tipine göre değilde kalbine gönlüne ve sevebilcegin karaktere göre birini nasıl eder047 Yorumla
Gizli Soran1 yılKızlar boy için birlikte oluyor zaten
Cevap sahibi1 yılKanka hepsi mi ya etme ya
Cevap sahibi1 yılSen cevremdekiler yanlış ne diyim ben evli çift biliyorum sence o kız boyu için mi evlendi
Gizli Soran1 yılBoy önemli değil diyen kızların bile sevgilisi 185 falan oluyor
Cevap sahibi1 yılBak her şey kalpte bitiyor kanka mesela bende sevdiğimin yanında bı tık minik olmak isterdim ama eski sevgilimle aynı boydaydık hatta ben bı tık uzun bile sayılırım neyse şu an konuştuğum çocuk evet benden uzun ama eskisinden kısa diye ayrılmadık baya sürdü iliskimiz başka sebeplerden ayrıldık yoksa gayette iyiydik
Şimdikininde karakteri iyi efendi çocuk maşallah bu çocuk kötü olsa sırf boyu uzun diye mi konuscam ben yoo
Yani önemli olan sevmek sevilmek
Al bende boy önemli diegil diyroim 185 sevgilimi ariyoyum kendime ya da hep 185 lerle mi konuştum?
Cevap sahibi1 yılYani boy için çıkan kızdan hayır gelmez
Cevap sahibi1 yılHa birde şunu ekliyim benim eski sevgilim aynı boylardaydik dedim ya 160 küsürdeykz ikimizde ama biz eevgiliykende ve şimdi ayriykende peisndenbibsuu kız var kimisi ondan kısa 150 Lee 155 Lee kimisi ondan uzun ha biz anlaşamadık ama hakkını yiyemem iyi çocuktu yani peisndeki kızlar onu boyu uzun kısa diye bakmiyor ki bikaç tanesi eminim hoslantı dışında onu çok seviyor
Bunlar gönül işi kardeş daha yaşın küçük anlarsın ilerde poy pos ile ömür geçmez yürek ile ömür geçer
Gizli Soran1 yılZaten bu kısalar hep eski sevgiliniz biriniz de gelip şuanki sevgilim kısa demiyor ayrıca madem iyiydiniz niye ayrıldın o zaman? Ayrıca benden uzun dediğin ne kadar şu 180 üstü erkeklerle olan kızların akıl vermesinden gına geldi
Gizli Soran1 yılAyrıca sana yaşımı demedim ki küçük olduğunu nereden biliyorsun hesabın yaş aralığına baktiysan sen de aynı araliktasın benden büyük olduğunu sanmıyorum
Cevap sahibi1 yıl1. İyi sohbetimin olduğu fakat burada deprem olmasına rağmen ben geberip gitsem bile bana tek bı kere bile iyi misin demiyecek adamla ben neden devam edeyim
Ayrıca beni her defainda englleyen sürekli benden ilgi bekleyip ben küstügumde benim için bı kez olsun bile gönlüme almaya çalışmayan ve bana parasıyla övünüp ve benim ayakkabımdaki küçük bı yırtıgı bile ayakkabım yırtılmış diye rahathlikla söyleyebilen ve daha burada yazamayacağım kadar uzun problemler yaşadigim biriyle ben neden devam edeyim?
2. 180 boyunda ama bende kısa değilim 165 im
yani 190 ya da 2 metre hayali kurmadım
Ayrıca boyu için değil güzel kalbi için onunlayım
3. Kızların akıl vermesi ( tabi sana göre akıl vermek ben burada gervekelri gör diye çabalıyorum )
hoşuna gitmiyorsa eğer kızlara kapat yorumu ya da söylediklerim hoşuna gitmediyse engelle beni
Hem ayrıca ilk sevgilimde benden az bişi uzundu boyu 170-175 arsıydı beni aldattı ve terkettiği için konusmuyrouz hani yien deme eski sevgilim kısaymış diye🥲
4. Evet bana yaşını demedin ama küçüklüğünü bana göre demedim zaten sadece bazı insanlar bazı şeyleri erken fark eder yakışıklılık para faln da önemli değil ilk sevgilimin kalbini sevdim ama hem zengin hem yakışıklı hem romantik bir çocuktu ama aldattı gitti dimi benim bu yaşadıklarım tecrübe oldu öyle ben anlıyorum artık boyun tipin bı ise yaramadigini oncedende ise yaramadigini soylerdim ama şu an yaşayarak daha iyi anliyorum
şu an sende küçüksün bende yani olerde daha çok olgunlasacagiz ama dediğim gibi ben yaşadıklarından bisielr öğrendim sende zamanla anlarsın diyorum kardeşim
Gizli Soran1 yılYapma ya hani çok iyiydi bu 160 eleman ya bırak işiniz gücünüz boş avuntu 165 175 sevgilim oldu hikaye dışarıda bir tane 175 adamın yanında sevgilisi olduğunu görmüyorum 180 altına anca kanka çekiyorsunuz benim gibi bunu sorgulayan olursa da 165 170 sevgililerim de oldu hikayesi anlatıyorsunuz
Cevap sahibi1 yılLan iyiliğine yine iyiyidik hem ilişki ahlakidir arkasından kötü anlatmamak ama sen zoralyinca anlattım işte aramizdaki sorunları
Ne istiyon ya hiç mi halden anlamzsın sen ya benim ilk sevgilim tam itti çocuğun peisnde kaç tane kız ve boyu 170 lerde
Hani bu kadar boya önem verme diye tavsiye veriyorum ama cidden yaranılmıyor ya
Gizli Soran1 yılLisede peşinde koşmuşlardır lise bittikten sonra kimse 170 adamın yüzüne bakmıyor evet yaranamıyorsunuz çünkü bunları 180 190 sevgililerinizin kolundan diyorsunuz gelip şuanki sevgilim 170 175 diyip sonra bunu diyen kız olsa dinlerdim de seni dinlemem
Cevap sahibi1 yılşu an benim ilk sevgilim üniversitede ve hala peinde az önce depremde olseydim umursamazdi dediğim çocukta benden 3-4 yaş büyük ve çalışıyor peşinde bı sürü kız
Dinleme beni hatta engelle çünkü anlamamak için yemin etmişsin ben ne desem boş sen diyin ki o çocukla sevgili kalsaydın biri asagiladi gebersem umursamadı biri aldattı kullandı gitti ben onlarla kaslaydim öyle mi🥲
Gizli Soran1 yılAynen kesin öyle olmuştur inandım hani çok iyiydi bu şimdi mi kötü oldu git işine sırf kısa erkekler sakin kalsın kadin düşmanı olmasın diye bu saçmalıkları yazıyorsunuz
Cevap sahibi1 yılLan bı git yukarıdaki mesajı oku
Dedim ki yukarda ayrildiktan sonra arkasından kötü konuşmamak ilişki ahlakidir ama sen o kadar zorladn ki beni bende ufak tefek yaptığı şeyleri anlattım sana
İnanmamaya yemin etmişsin ben ilgi istesem bulamam mi bulurum dimi kızsın sonuçta biraz yavsa*klik versen çoğu uçkurunun peşinde ama ben öyle bişi yapmam ve o ikisiylede çok severek konuştum ben heleki ilk sevgilimi aldatmadina rağmen affedecektim ama baktım hala adam değil lan bı kere olsun özür dilemesi aldattığı için dilerse affedecektim o kadar sevdim yani herkes sen gibi ya da senin çevrem gibi boy takıntısı tıp takintisi yok
Zaten başka ilişkim olmadı bu üçüncü yani bana gelipte ilişkilerimden 3 taneden sadece 1 tanesi 180 diye ya sen uzun erkek arıyon diyemezsin bu zmana kadar özellikle ilkinden neler cektigimi bilmeden konusamazsin ben herşeye rağmen sevmiştim onu a*mk
Gizli Soran1 yılKesinlikle öyledir ne hikmetse hangi kıza sorsam eski sevgilisi kısa şimdiki uzun niye böyle niye bir tane kız şuanki sevgilim 1.70 demiyor
Cevap sahibi1 yılLan akı*lsız hadi ben 170 sevmiyroum diyelim hadi sen gibi takı*ntılı man*yağın biriyim diyelim ilk sevgilim o boyda oldu hadi hata diyelim ikinciyi neden 170 den kısa biriyle birlikte olayım ha birde uzak mesefa olduğu halde
Lan oğlum sende ka*fa yok ha cidden bak apaçık gerçeği gösteriyorum * sen bunlaima görmeyi seviyorsun takıntı yaomayi seviyorusn ortada sorun yok diyroum ya illa boy takıntılı olması gerekiyor herksin ha len ben boy takintiliyim o yüzden ikinci sevgilim beni aşağı yukarı her hafta engellemesine rağmen peşinden koştum o yüzden burdada atıyorum ya sana ben hiç acı keder yasamdim hiç aldatilamdim he istediğine tak*ıntı yaomissin ben ne dersem diyim boş senin kafa almicak yetm*iyor çünkü bey*in
Gizli Soran1 yılBu arada sen dinden falan bahsediyordun değil mi dinde sevgililik haram niye sevgilin oldu evleneceğin kişiyi beklemen gerekiyordu ama 3 sevgilin olmuş
Cevap sahibi1 yılBüyüklük olgunluk yaşla ilgili değil ha harbi büyü de gel kardeş sen ya ha bedenin yeterince büyümüş ama aklen hala algilayamiyriun
Cevap sahibi1 yılEvet ben doğru yaptım demiyroum sevgilililk haram ama ne yazik ki ne dine tam anlamıyla uygun giniyebiliyorum ferace vs yani normalde kapaliyim neyse ne de tam anlamıyla ibasdetlerimi yerine getiriyorum
Ama çok şükür nasibin nerden geldiğini biliyorum sen gibi boyum uzun olsa sevgilim olur zannetmiyorum🙂
Gizli Soran1 yılSevgililik haram allah cehennemde yakacak seni
Cevap sahibi1 yılHaklısın
Gizli Soran1 yılBana Allah'a yönel diyene bak zengin yakışıklı uzun boylu erkeklerle sevgili olup olup duruyor 🤣
Cevap sahibi1 yılAllah seni harama bulastirmasin kardeş ben bulastim seni bulastirmasin temiz kal
Cevap sahibi1 yılBana göre yakışıklıydı biliyor musun o zengin dediğin ve ben zengin olduhunu kaç zaman sonra öğrendim hani ona aşık olduktan 6-7 ay sonra 🙂
Gizli Soran1 yılSen niye bulaştın nefsine hakim olamadın mı 🤣 hadi bulaştın niye devam ediyorsun hazır sevgililerinden de ayrilmisken niye yeni birini buldun
Cevap sahibi1 yılHaklısın seninle sevgili olsaydı biri bunları demezdin ama sırf birilerinin gönlünü sevdik diye kötü oldum gözünde harbi çok haklısın 🙂
Cevap sahibi1 yılNefisne hakim olmak derken ben tutup birtle mi yatyorum efendi efendi duygusal bisielr yaşıyorum
Gizli Soran1 yılBen demiyorum din diyor
Cevap sahibi1 yılDiyroum ki hakl8sın ama tek sevgilililk konusu değil diğer konualrad tam değilim ama çok sukur sen gibi bana yardım eden insanları zorbalamayip hatalatini yüzüne vutmuyorum ve sen gibi boyum uzun olursa sevgilim olur diyecek kadar ap*Tal degilim
Gizli Soran1 yılKarakter hikaye ne karaktersizler gördüm boyları var diye kızlar dibinden ayrılmıyor
Cevap sahibi1 yılAl * *k o da karaktersizdir sende sadece boy takıntım olduğuna göre yanına gelcek ilk kizlq olcak karktersizsin sorun yok yani sendede karakter namına bişi yok oturup adam diye o kadar vakit ayırıp anlatmak hata
Diğer yorumdakiler gibi ya dalga geciceksin ya da takma diyip gecistirceksin seni sen iyilikten anlmiyon gerçeği gör istedim ama sende gerçek adam değilsin seninde derdin boy güzellik ot bo*k
Gizli Soran1 yılSanki sevgili olduklarin çok karakterliydi güldürme
Cevap sahibi1 yılİşte o yüzden ayrıldık zaten başta seni burada adam yerine koyup laf anlatyigim gibi onlagida adam sandım sevdim
Azcik gururn varsa yazma lan kö*pek
O kadar şey anlattım hala beni baltalanaya calisiyon sen inacagina inanırsın
Nasibinde varsa kafincadan bile alırsın ders nasibinde yoksa bütün cihan önüne serilse sana ters
Tabi anlayana
Hadi işine büyüde geo hala 5 tasuindaki çocuk kadar anlamiyotusin
Gizli Soran1 yılŞuanki de aldatır 3 lü boynuz kombosu yapmış olursun 🤣
Cevap sahibi1 yılİkincisi aldtamadi beynine tukurdugum m*alı daha okuduğunu anlayamayan birisin yazık sana
İkincisi ni ben bıraktım
Ucuncusunu tanımadan iftira attın ya ne diyim Allah goruyor
Gurursuz i*t köpk yazma dedim hala yazabiliyin meymene*tsiz
Defol cevap verme senin gibi biryle fazlabile konuştum nasıl olsa bı kulağından giriyor diğerinden çıkıyor boş kafa
Gizli Soran1 yılBoyu yetmedi değil mi o yüzden bıraktın şuanki de aldatır merak etme ilk sevgiline de iyi demiştin ama aldatmis 🤣
Cevap sahibi1 yılİlk sevgilim p*içti sadece ben boya önem vermeyen bı insanım çok sevdiğim için pickigi duzelir zannettim ama düzelmedi aynı senin beyineizligin gibi
Allah askina okuduğunu anlamayan bıriskn gelmiş daha bana laf yetistiriyon
Gizli Soran1 yılHe anladım iyi yapmış
Cevap sahibi1 yılYa sik*tir lan köp*ek okuduğunu anlamiyorun daha beni mu anlican yavş*ak
Gizli Soran1 yılSevgilim olsa ben de aldatirdim böyle yapmak lazım
Cevap sahibi1 yılAl pzevek seni utanmaz sik*tir*g*it lan gurusiz köp*ek
Gizli Soran1 yılHakettiğiniz bu iyi davransak siz uzun boyluyu bulunca bırakıyonuz
Cevap sahibi1 yılMaksim yemin ediyorum a*mk got*legi yar*aga benzemedigi ben birini bulup otesiininbirkamafim si*k*tirlan kahp*e
Gizli Soran1 yılTürkçe konuş 🤣
Cevap sahibi1 yılSenin gibi kah*peye sinirimden zor yazdım kuzum*pu popo*lek bok*a benzemedik
Gizli Üye(30-35)1 yılAynısını arkaşımın kardeşi yaşadı. kısa şişman bi kı instadan yazmış. Bu da dalgasına konuşmuş. kız çocuk yakışıklı diye bırakmamış sonra. şimdi çocuk sırık kız 1.50 seviyorlar birbirlerini. Konuşmak için konuşma ama sonra alakasız biri bi yapışır hayır da diyemezsin
00 Yorumla
1 yılSen direkt gidip kıza çıkalım mı yazarsan tabi red yersin. Kızla arkadaşça zaman geçirip kızı ilginle kendine bağlayacaksın. Ortalama bir tipin varsa çok kolay sevgili bulursun.
014 Yorumla
Soran1 yıl@YksMağduru2727
Aynen dediklerini yaptım. Tipimde ortalama ama yine red yiyorum. Ayrıca 1.85 üzeri erkekler çıkalım ı bırak gidip sevgili olalım deseler bile kızlar kabul ediyor hatta kendileri sevgili olmayı teklif ediyorlar.- 1 yıl
165 boyunda olanlar sevgili yapıyor sen ortalamanın üzerinde bir boya sahipsin. Ülke ortalaması 172 zaten. Kendi kendine tribe girme. Belki bu senin için daha hayırlıdır bulursun birini ileride buna emin ol.
Ülkedeki erkek boy ortalaması 1.77 ayrıca, 1.65 boyundaki erkekler sadece kanka yapabiliyorlar ama asla sevgili yapamıyorlar.- 1 yıl
Kanka ben kendi gördüğüme mi inanayım sana mı? 165 boyunda ucubeye benzeyen adamlar sevgili yapıyor ayrıca yanlarındaki kızlar da çok güzel. Sen kendi kendine tribe giriyorsun. Böyle yaptıkça sevgili bulamazsın. Sen eziklik psikolojisinde oldukça enerjin kızları iter senden. Özgüvenli bir duruşun olsun kızlar senin enerjinden etkilenip kendisi yazar sana. Ben de eskiden zayıf zargana biriydim kimse bakmazdı. Sonra biraz spor yaptım kendime baktım özgüvenim yerine geldi. Bir sürü kız yazıyor bana. Yani böyle benimle kimse sevgili olmaz diyip kendini ezdikçe kızlar daha da kaçar senden.
Geçmişte gayet özgüvenli ve enerjik biriydim ama bir kıza yazmamla red yemem aynı anda oluyordu. Oysa 1.85 üzeri erkeklerin özgüveni ve enerjisi benim gibi olsa bile kızlar kendileri yazıyorlar onlara. Ayrıca 1.65 erkeklerin yanında kız olması o kızlarla sevgili oldukları anlamına gelmez. Kanada olabilirler ki öyledirler. Bu arada seninde boyun muhtemelen 1.85 üzeridir. 1.85 den kısa olsan kas yaptığın için yürüyen üçgen peynir derdi kızlar.- 1 yıl
Sana ne anlatsam boş kardeşim. Kendine iyi bak iyi akşamlar
Boş olmasının sebebi anlattıkların tamamen beni teselli etmek için olmasından dolayıdır. Çünkü benim söylediklerim gerçeklerdir. Sende kendine iyi bak, iyi akşamlar.- 1 yıl
Neden teselli edeyim ki? Gerçekçi biriyim ben. Sen sadece kendi düşüncelerini kafana koymuşsun at gözlüğü takmışsın
O zaman 1.85 den kısa olmadığın için bizim durumumuzu anlayamıyorsun. Keza 1.85 den kısa olsan önüne gelen kızdan red yiyecektin benim gibi. Sana soruyorum geçmiş neden geçmişte bu kafada ve senin deyimiyle at gözlüğünde değilken önüme gelen tüm kızlardan red yiyordum.- 1 yıl
Ben eskiden her kızdan red yiyordum seni çok iyi anlıyorum. Boyum uzundu o zaman da ama zarganaydım kimse bakmıyordu bana. Böyle olmaz dedim kendimi geliştirdim. Önce fiziğimi, sonra giyimim be diksiyonumu düzelttim.
Bende fiziğimi düzelttim. Kilo verdim ama yine red yedim kızlardan. Sakın bana kas yap baklava vücut yap deme keza 1.85 den kısa erkek kas ve baklava vücut yapınca kızlar yürüyen üçgen peynir diyip arkadaşlarımı reddettiler. Hatta yolda bile bir kaç kızın 1.85 den kısa olup kaslı olan adam için alaylı bir şekilde şu adamın yürüyüşüne bak dediklerine şahit oldum.- 1 yıl
Sen doğru bildiklerinle devam et kardeşim
Bildiklerim zaten doğru. Eğer 1.85 den kısa olsaydın yazdığın tüm kızlardan red yiyeceğin için beni anlardın.
Gizli Üye(25-29)1 yılOğlum senin mesela sürekli bu soruyu sormak dışında bir işin uğraşın yok mu? Cevap olarak hayır benim sevgilim 170 diyenlere de kesin zengindir diyorsun. Sonuç ne a*m*ına k*od*uğ*m p*iç k*urusu.
02 Yorumla- 1 yıl
Niye kudurdun bu sorulardan çok rahatsızsan git ver de bir daha sormasın
Soran1 yılGizli Üye
Teknoloji gelişti. Bir yerde oturunca yazıp sorabiliyorum. Ayrıca evet seninde sevgilin ya 1.80 üzeridir ya da 1.80 den kısa ise zengindir
1 yılbana göre 1.70 altı erkek kısadır diğerlerini normal buluyorum ama sevdiğin insan oldukça bunu da sıkıntı etmiyosun
033 Yorumla
Soran1 yıl@dagcicegi23
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti- 1 yıl
yav ne alaka asla öyle bi derdim yok
Soran1 yıl@dagcicegi23
Demek ki en az 1.85 erkek istiyorsun- 1 yıl
sevdiğim insan 1.70 falandı ama kendisi istemedi boya takılan bi insan değilim
Soran1 yıl@dagcicegi23
Kanka olmak istediğin adam 1.70 di. Ama sevgili olmak isteyince reddettin demek ki.- 1 yıl
ordan bakınca ben mi red etmişim gibi duruyor
- 1 yıl
kendisi istemedi diyorum
Soran1 yıl@dagcicegi23
Tm işte. Kendisi kanka olmak istemedi sevgili olmak istedi. Ama sen sadece kanka olmayı isteyip sevgili olmayı istemedin. Yani sen sevgili olmayı reddettin o da kanka olmayı reddetti.- 1 yıl
herhalde okuduğunu anlamıyon ha sevdim diyorum kaç kere belli ettim sevdiğimi ama gitti başkasını sevdi herkes çok kısa olmaz dediği halde sevdim böyle şeyler olabilir yani çok imkansızmış gibi konuşma
Soran1 yıl@dagcicegi23
O zaman kendisi zengindi- 1 yıl
değildi
Soran1 yıl@dagcicegi23
Demek ki 1.80 üzeri erkek bulamadığın için ona gittin- 1 yıl
yav senin aklını gerçekten
- 1 yıl
merak etme çok oldu 1.80 üzeri isteyen ama sırf onu sevdiğim için başkalarını reddettim
Soran1 yıl@dagcicegi23
Onu sevdiğin için değil 1.90 üzeri olmadıkları için reddettin. Bulamayınca ona gittin değil mi?- 1 yıl
kardeşim helal olsun beş dakkada beni sinir küpüne dönüştürdün
Soran1 yıl@dagcicegi23
Gerçekleri tahmin ettiğim için mi?- 1 yıl
kanka ya seni adam akıllı seven olmamış ya da sen kimseyi gerçekten sevmemişsin
Soran1 yıl@dagcicegi23
Benim sevdiğim ve yediğim redlerden dolayı yaşadığım aşk acılarını ve depresyonları bilmiyorsun galiba. Ayrıca evet hiç kimse beni sevmedi boyum 1.80 den kısa olduğu için.- 1 yıl
bu karşına çıkmayacağı anlamına gelmiyor
Soran1 yıl@dagcicegi23
Niyeyse kızların aşık oldukları erkekler hep 1.80 üzeri oluyorlar.- 1 yıl
herk kız aynı olmuyor işte
Soran1 yıl@dagcicegi23
O zaman neden 1.80 den kısa erkeğe aşık olan kız yok.- 1 yıl
yav denk gelmemişsin demek ki hasta ettin resmen ya
Soran1 yıl@dagcicegi23
Denk gelme ihtimalim milyarda 1 ama dimi?- 1 yıl
olabilir ayrıca boyun da kısa değil
Soran1 yıl@dagcicegi23
Milyarlarca insanla tanışmam gerekiyor yani. Ayrıca normalde evet kısa değil ama kızlara göre 1.80 in altındaki her erkek kısadır.- 1 yıl
nasibin olan insan her türlü karşına çıkar merak etme 1.65 çocuğun peşinden koşan kızlar var
Soran1 yıl@dagcicegi23
Valla niyeyse ben göremiyorum 1.65 erkeklerin peşinden koşan kızları- 1 yıl
@dagcicegi23 170 birini sevdin ve herkes bu kısa olmaz dedi bu durum kısa erkekler için durumun vahim olduğunu gösteriyor kızlarda resmen kısa erkek nefreti var kendiler istemiyor üstüne başka hiçbir kız kısa erkekle olmasın kafasindalar
- 1 yıl
biraz öyle
- 1 yıl
@dagcicegi23 1.80 altı erkeği seven bir avuç kız da onlardan etkilenip daha bakmıyor
- 1 yıl
herkes boy konusuna çok takmış durumda benim çok da umurumda olan bir şey değil
ya rica ediyorum su boy kompleksinizi yenin biraz, gercekten uzuluyorum dis gorunus bu kadar da onemli degil kizlar icin
09 Yorumla- 1 yıl
Yalan soyleme be kime resim atsam engel yiyorum
Soran1 yıl@celebface
O zaman geçmişte boy kompleksim yokken niye red yiyordum tüm kızlardan. Kızlar erkekte sadece dış görünüşe bakar. Bu bir gerçektir. Burada bizim için üzülürsün ama kendine yazan 1.70 lik erkeği direkt reddedersin.
Soran1 yıl@celebface
Onlardan hep red yedim zaten. Ayrıca sen 1.75 erkeği de reddedersin hatta 1.60 olsaydın 1.70 erkeği de reddederdin.
Eski sevgilim 173 tü bende 171 n'olacak boyun ne önemi var. Yapmayın böyle kendinize acı çektirip ozguveninizi düşürüyorsunuz
012 Yorumla
Soran1 yıl@Sanseba
Ben geçmişte özgüvenli iken niye red yiyordum o zaman. Ayrıca eski kankam 1.73 tü demek istedin herhalde.
Soran1 yıl@Sanseba
O zaman kendisi zengindi.
Soran1 yıl@Sanseba
O zaman 1.85 üzeri erkek bulamadığın için onla sevgili olmuşsundur.
Soran1 yıl@Sanseba
Gerçekleri diyorum değil mi?
Soran1 yıl@Sanseba
Gayet doğru söylüyorum ayrıca söylediğim bu doğrulara tüm kızlar ve sende inanıyorsun. Sadece beni teselli için aksini söylüyorsun.
Soran1 yıl@Sanseba
İtiraf ettin demek sonunda
1 yılKısa erkeklerin daha çok taliplisi oluyor sanki 😅
05 Yorumla
Soran1 yıl@Hayatgibibirsey
Tersine neredeyse hiç olmuyor. Ancak zenginse 1-2 oluyor.- 1 yıl
🤷🏻♀️
Sende 1.80 den kısa erkekleri reddediyorsundur.- 1 yıl
Eşim 175 😉
Demek ki kendisi zengin
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tek kriter boy değil ya boy ne kadar önemli olsa da
020 Yorumla- 1 yıl
@Selin_Skn niye cevap vermiyorsun
Soran1 yıl@Selin_Skn
Baş kriter. Boy 1.80 den kısa olunca reddediyorsunuz.
Soran1 yıl@Selin_Skn
Acaba gerçekten 1.70 den uzunmusun. Keza sosyal medyadaki kızlara boylarını sorsak TR boy ortalaması 1.70 olur. Ama velevki 1.70 den uzunsun. Eğer 1.60 olsanda 1.80 den kısa erkekleri reddederdin.- 1 yıl
Dediğim gibi. Bi erkeğin boyunun uzun olması bi avantaj bence ama kızların boya bu kadar takılması mantıklı değil. 1.60 boyunda bir kızın 1.70 bi erkeği sırf boyu için reddetmesi anlamsız ama her kız aynı değil. Başta da söylediğim gibi kendimi ayrı tutuyorum ama Türkiye ortalamasına göre bir kızın boyu bu kadar takıntı haline getirmemesi gerekiyor haklısın
1 yılAga ne yaptın bizim ülkede 10 kişide bir dir o boy hem takılma bukadar devede boy vardır ama eşşeğin arkasından gider
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hikaye cok kisa boylu olup hizli olan arkadasim var.
039 Yorumla
Soran1 yıl@udeniz22
Red yeme konusunda hızlıdır.
Soran1 yıl@udeniz22
Her gün kız kankalarıyla kanka sohbetinde demek istedin herhalde.
Soran1 yıl@udeniz22
O zaman kendisi zengindir- 1 yıl
Yoo degiller yan komsum adam kral seni boyundan dolayi reddedenleri boş ver bende 180 im ama 195 lerle takilmisligim var boyu kafana takarsan hic olmucak biri hayatinda edisonun dedigi gibi yanlis yapa yapa dogruyu ogrenicen sende reddedile reddedile birini bulursun bulamazan baska milletlerde denersin sansini ulkede 10 milyon yabanci var sonucta
Soran1 yıl@udeniz22
Yabancı kızlar fakir erkeklere bakmıyor. Ayrıca 1.80 den kısa erkek her zaman red yer. Demek ki komşunun arkadaşının birlikte olduğu kızlar 1.80 üzeri erkek bulamadıkları için onla birlikteler.
Soran1 yıl@udeniz22
Boyum 1.80 den kısa olduğu için. Eğer 1.80 den uzun olsaydım bırak böyle takılmayı kızlar bana kendileri yazacaklardı. Tek çarem boy uzatma ameliyatı olup 1.80 in üzerine çıkmak.
Soran1 yıl@udeniz22
Demek ki yazmıyorlar. Yani flört etmeden direkt sevgili olmak için hemen açılıyorlar sana.
Soran1 yıl@udeniz22
Tm yazmıyorsalar bile yazdığın her kız direkt kabul ediyor demek ki.
Soran1 yıl@udeniz22
Haaa anladım. Biz kısa boylu erkekleri teselli için ben 1.80 im ama sevgilim yok demek istiyorsun sanalda.
Soran1 yıl@udeniz22
Ama 1.80 den kısa erkek seven kadın yok.
Soran1 yıl@udeniz22
Geçmişte bu kafada değilken neden olmuyordu o zaman?
Soran1 yıl@udeniz22
Niye boşverecem? Gayet mantıklı bir soru sordum.
Soran1 yıl@udeniz22
En son soruma
Soran1 yıl@udeniz22
Hayır
"Geçmişte bu kafada değilken neden olmuyordu o zaman?" Soruma.
Soran1 yıl@udeniz22
26 ya kadar 8 yıl olmadı.
Soran1 yıl@udeniz22 iş yok ki sosyalleşeyim. Hayatım ders çalışmakla geçti. Şimdi de askere gidecem sonrası iş aramak. Nasıl sosyalleşilir ki?
Soran1 yıl@udeniz22
Yoktur ki şok geçireyim
Soran1 yıl@udeniz22
Eeee Hani hani hiç sevgilin olmamıştı.
Soran1 yıl@udeniz22
Muhtemelen eski kuşaktılar
Soran1 yıl@udeniz22
Keyfimiz mu var bizim red yemekten ve yalnızlıktan
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılİnsan olsun 170 de olur ya ne yapıyım 185 olup da işe yaramaz birini
09 Yorumla
Soran1 yıl@YoğurtluCikolataa
Dedi ve 1.70 düzgün bir erkeği reddetti. Ayrıca ne yapayım 1.85 dediğine göre demek ki en az 1.90 erkek istiyorsun.- 1 yıl
Sen boy takıntından önce karamsarlığını bırak bence
Geçmişte karamsar değilken neden red yiyordum.- 1 yıl
Bilemicem yanlış insanlara demk gelmişsen
Yalnız insanla alakası yok. Sizin için bir erkekle sevgili olmanız için erkeğin 1.80 üzeri olması yazılı olmayan bir kuraldır.
Soran1 yılYanlış insanla
- 1 yıl
@visch ne evlisi ya ne diyosun?
1 yılKanka pek takılma yerinde olsam aynı boydayız hiç bunun için dışlandığımı görmedim
011 Yorumla
Soran1 yıl@ayyıldız59
Kızlara yazmadığın için dışlanmamışsındır. Yazsan direkt red yersin.- 1 yıl
Yo birçok konuştuğum kız var hata bir iki tanesi beni takıntı yapmış paralarını yiyiom gayet iyi 😛
Soran1 yıl@ayyıldız59
Yavaşş. Kızlar sadece 1.80 üzeri erkeklere takıntı yapar.- 1 yıl
Yo bence sen bu konuyu takıntı yağmışsın
Soran1 yıl@ayyıldız59
Geçmişte takıntı yapmıyorken neden red yiyordum kızlardan.- 1 yıl
Kral bence sohbetin sıntı ya da Öz güvenin, belkide tipin kötü
Soran1 yıl@ayyıldız59
Özgüven redleri yemeden önce iyiydi. Tipe gelince saçlar dökük.
Soran1 yılSohbet iyidir. Saçlar dökük derken şafaklar gidiyor
- 1 yıl
Ozman seninki tipten knk boydan değil spora git bi kendini toparlarsın
Soran1 yıl@ayyıldız59
Kilo veriyorum. Ama saçlara yapacak bir şey yok. Mümkün olduğunca kısa tutuyorum ve uygun kestiriyorum ama yine reddediyorlar. 1.80 üzeri kel erkeklerin bile birsürü sevgilisi oluyor.- 1 yıl
Kral senin fotoyu nerden görebilirim
1 yılHayat boyu böyle mi gideceksin?" Kızlar 1.80 altı erkeğe bakmıyor " diye diye yaşlanacan mı?
023 Yorumla
Soran1 yıl@tahawalter
Gidişat öyle gösteriyor. Seninde boyun 1.80 den kısa olsa sana da bakmazlardı.- 1 yıl
Uzun boy güzel, evet. İnsanı iyi hissettiriyor ama zırvalıyorsun. Kardeşim benden 2-3 kat fazla kız arkadaş yaptı. Boyu 1.80 altı
Senin ki züğürt tesellisi
Soran1 yıl@tahawalter
Uzun boy bir kızın erkekle sevgili olması için tek kriter. Erkek kardeşin 1.79 dur ayakkabı ile 1.80 im diyip sevgili yapmıştır. Sen daha az sevgili yaptıysan demek ki 1.80 den kısasın. Ve zengin olduğun için sırf para için kızlar sevgili olmuşlar.- 1 yıl
1.73 ağlamaya devam ha
- 1 yıl
Benimki de 1.88
Soran1 yıl@tahawalter
O zaman şöyle olmuştur. Kızlar gerçekten senle sevgili olmuşlardır. Ama erkek kardeşin zengin olduğu için sırf parası için onla sevgili olmuşlardır.- 1 yıl
Bak ben 21 yaşında üni öğrencisiyim. Kardeşim nasıl zengin olabilir?
- 1 yıl
Kendi ağzınla diyorsun. Para da bir kriter. O kadar çok kriter varken bu kadar ağlaman saçmalık
Soran1 yıl@tahawalter
Saçmalık değil gerçek. Kızlar sana aşık olup senle sevgili oluyorlar. Ama erkek kardeşinle aşık olarak değil sadece parası için sevgili oluyorlar.- 1 yıl
Kardeşim zengin değil diyorum hala aynı teraneye devam ediyorsun
Soran1 yıl@tahawalter
O zaman kızlar 1.80 üzeri boşta erkek bulamadıkları için onlarla sevgili olmuşlardır.- 1 yıl
1 değil 2 değil. Hepsi mi öyle? Tipin veya bir niteliğin var mı bari?
Soran1 yıl@tahawalter
Hepsi de öyledir. Zira 1.80 üstü her erkeğin mutlaka sevgilisi vardır. Tipe gelince saçım dökülüyor. Kısa tutup bakım yapmaya çalışıyorum ve kilo vermeye çalışıyorum.- 1 yıl
Boy değil;konuşma tarzın, karakterin , fenotipin, meşguliyetlerin ile ilgili red yemen benim fikrimce.
Soran1 yıl@tahawalter
Tamamen boy. Diğerleri gayet iyidir. Ayrıca diğerleri kötü olup boyu uzun olduğu için bir çok sevgilisi olan erkek var.- 1 yıl
Kiloluyum diyorsun, saçım dökülüyor diyorsun
Soran1 yıl@tahawalter
Kilo bit şekilde verilir. Saçımı da kısa ve düzgün tutuyorum. Ama yine red yiyorum.- 1 yıl
Bunlardan ziyade inançsız ve öz guvensizsin. Bu ikisi çok etkili. Bundan dolayı red yiyorsun
Soran1 yıl@tahawalter
Gayet inançlı bir insanım. Özgüvene gelince geçmişte özgüvenli iken red yemediğim kız kalmadı. O yüzden bugün özgüvenin sevgili yapmada bir işe yaramadığını anladım.- 1 yıl
Sorduğun soru baştan aşağı inançsız olduğunu gösteriyor
Soran1 yıl@tahawalter
Yooo gayet inançlı bir insanım. Namazımı kılar orucumu tutarım.- 1 yıl
O anlamda değil (@_@)
Kendine inanma babında
Soran1 yıl@tahawalter
Geçmişte kendime inanıyordum. Ama her defasında yine red yiyordum.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılNe ergen başlıklar bunlar hayır boya onladar takılma sen
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBoy 1.88 3 hafta önce ilişkim bitti. Yani çok da şey etme. Doğru kişi söz konusu olduğunda hiçbir kusurunu takmaz. Zaman meselesi
027 Yorumla
Soran1 yıl@SirTahaw
Yakında yenisini bulursun muhtemelen. Ama 1.80 den kısa olsaydın 3 hafta önce biten ilişkin hiç başlamamış olurdu. Keza yazdığın tüm kızlardan red yerdin.
Cevap sahibi1 yılTip fizik , nitelikler, hitabet, hobiler, dünya görüşü, karakter bunların hepsi önemli. 1.80'den kısa olsaydım da illaki birisi olurdu. Senin ki kompleks dostum. Aş bunu
Soran1 yıl@SirTahaw
Tip ve fizik olmayınca olmuyor. Fizik içinde 1.80 den uzun olmak şart. Kısa olunca direkt reddediyorlar.
Cevap sahibi1 yılTip ve fizik önemli kabul ediyorum fakat her şey değil. Görsel olarak ortalama altı olan insanlar nasıl çoluk çocuğa karışıyor o zaman, değil mi?
Soran1 yıl@SirTahaw
Onların çoğu eski kuşak. Yeni kuşakta 1.80 den kısa olup evlenebilenler ancak zengin olanlardır. Onlarda platonik aşk yaşayarak evlenirler. Yani kızlar onları değil paralarını severek evlenirler.
Cevap sahibi1 yılAksini çok gördüm. Neye inanmak istiyorsan inan ama kendine yazık ediyorsun
Soran1 yıl@SirTahaw
Aksini görmüş olsan bile o aksi olanlar mutlaka zengindir ve kızlar sadece paraları için onlarla sevgili oluyorlar. Ayrıca geçmişte böyle düşünmüyorken neden yazdığım her kızdan red yiyordum.
Cevap sahibi1 yıl@Peekii model gibi bir tipim yok ama tipinden memnunum. İyi bir saç stili fizik ve boyla da gayet iyi hissediyor insan. Senin estetik zevkine uymamış olabilir, saygı duyuyorum. Sizinki kompleks. Çevrem kısa boylu dolu. Biraz realist olun. Bu kompleks
Soran1 yıl@SirTahaw
Kompleks değil gerçek. 1.88 erkeği direkt model yaparlar. Ayrıca o çevrendeki 1.80 den kısa erkeklerin hepsi bizim gibi yalnızdır.- 1 yıl
Yok aga cok sap erkek var aralarinda 180 olanda var bunun sebebi tek tip erkek anlayisina uymamamiz hep kizlar diyor erkekler tipe bakiyor diye ama onlar 10 kat fazla tipe bakiyor senin boy super uzunlukta ama 180de olsaydin tipin iyi oldugu taktirde kiz bulurdun boy degil tip onemli
Cevap sahibi1 yıl3/4'ünün ilişkisi var. Kompleks.
Soran1 yıl@SirTahaw
3/4 ünün kankası 1/4 ünün ilişkisi var demek istedin herhalde. O 1/4 de muhtemelen zengindir.
Cevap sahibi1 yıl@Peekii tip tâbii ki önemli ama tıp olmasa da bulman çok zor değil. Sadece bu sefer bilgiye, niteliğe ve statüye abanman gerekiyor. Yani bir yerden telafi etmen gerekiyor.
Cevap sahibi1 yılSen neye inanmak istiyorsan inan bro. Kızlardan çok sen takıntı haline getirmissin
- 1 yıl
Haaa aynen sanki ulkede cirkin kiz yokmus gibi ben gtumu yirtim para kazancam statu kascam diye kizlar da istedigi gibi sevgili olup istediklerini yapsinlar benim statuteme gelen kizi ne yapim la benden tipsiz kizlar var ulkede neden tek tip erkek olun diyorsunuz tum erkeklere neden kimse kimseyi sevmiyor
Cevap sahibi1 yıl@Peekii bro siz kafayı yemisssiniz incellikten.
Onu söylüyorum nayır
Bunu söylüyorum nayır
Dış görünüş kaygısı yaşamamak için dünya yakışıklısı olmaya gerek yok. Ortalama eli yüzü düzgün birisi her türlü öne çıkabilir. Bu yeterli. Dış görünüş sadece paketin kaplaması. Önemli olan derinlik
Soran1 yıl@SirTahaw
Ben değil kızlar takıntı haline getiriyorlar. Ben sadece gerçekleri söylüyorum.- 1 yıl
Incellik ne la herkese incel de incel bi kelime ogrendiniz bunu soyluyorsunuz sevgili bulmak istemek sevgili istemenin nesi kotu? Kizarla ilgili gercegi diyorum ben tabi senin boyun uzun tipin de cekici senin icin her sey kolay gel benim kaderimi bir gun yasa bakalim nasil dusuncen
Soran1 yıl@SirTahaw
Kafayı yemedik gerçekleri söylüyoruz. Kızlar sadece boya tipe ve paraya bakar gerisini reddederler. Her şey dış görünüştür. Eğer 1.88 den kısa olsaydın aynı bizim gibi önüne gelen kızdan red yiyerek ne kadar doğru söylediğimizi anlardın.
Cevap sahibi1 yılMüzik zevkimle, ilgi alamlarımla bile kız duşürme olasılığım var. Siz çok umutsuz ve melankoliksiniz.
Cevap sahibi1 yıl@Peekii tipinin ortalama olması yeterli çoğu şeyi basarabilmen için. Ortalama altıysa da dediğim gibi öfflemeden pöfflemeden kendini birçok alanda geliştireceksin. Anca öyle
Cevap sahibi1 yıl@Peekii koy Pp soyliyim objektif bir şekilde
Soran1 yıl@SirTahaw
1.88 boya kızlar kendileri yazarlar. Ayrıca kızlar için ortalama tip 1.80 boy, gür saçlar ve zengin olmaktır. Aksi erkeği direkt reddederler.
1 yılBende her gün bu tür sorulardan bıktım yeminle olmuyorsa olmuyor nasip kısmet bu işler
04 Yorumla
Gizli Soran1 yılYazma o zaman görmezden gel ben de senin saçma sapan yorumunu gormek zorunda mıyım soracağım işte oldu mu bu sorun halledilene kadar soracağım
- 1 yıl
Kendine eziyet ediyorsun sadece yazık ediyorsun kendine kardeşim
- 1 yıl
İyilik yapmakta suç olmuş belli ki iyi geceler
Gizli Soran1 yılNasıl iyilik bu karşı tarafa bu sorulari görmekten bıktım diyerek mi bana iyilik yapıyorsun sürekli soruyorsun diyerek mi iyilik yapıyorsun bana baskı duygusunu yükleyerek mi
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılTabi ne sandın vfbvvcdfdggnc offfffğ ağlicam yanlız ölceniz kıyamam vfhvfhbvnv
04 Yorumla- 1 yıl
Ulan erkek arkadaşıyla kendisinin boyunu toplasan 3 metre yoktur 🤣
- 1 yıl
@BirKadehSihir kes ben boyu boyuma seviyorum böyle iyii
- 1 yıl
Allahh daim etsin birsey demedim zaten ne seversen sevvv. Büyük cük kisa adam da bulunur diyorlar zaten 🤣
Gizli Soran1 yılUmarım anıt sayaca yazılırsın *
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılBoyum 1.75 eşim 1.78. Minicik kızların boy takıntısınq bakmayın
02 Yorumla
Gizli Soran1 yılUzun kızlar da kısa kızlar da 175 ve altı erkekleri istemiyor
- 1 yıl
Ee az önce 1.80 diyordun
Gizli Üye(25-29)1 yılÇook yanıltıyosun kendini benim arkadaşlarımın çoğunun sevgilisi var ve nerdeyse hepsininki 180 altı Max 180
07 Yorumla
Soran1 yılArkadaşlarımın 1.80 den kısa kankaları var demek istedin herhalde. Ayrıca seninde 1.80 den kısa sevgilin olmamıştır.
Cevap sahibi1 yılTam 180 flörtüm var o da bi zahmet olsun çünkü 174 üm ben galiba senin tanıştıgın kızlar ergendi ve mantıklı secimler bekleyemezsin
Soran1 yılZaten sosyal medyada ki kızlara boylarını sorsak TR kadın boy ortalaması Hollandayı geçer. Ama velevki 1.74 sün. Eğer 1.50 olsaydın da en az 1.80 erkek isterdin.
Cevap sahibi1 yılSiz 175 alti erkekler neden çok karamsarsınız zaten sen böyle düşünmeye devam edersen ohoo bi kız olarak durustce 170 ustuysen illaki bulursun birini diyom daha ne dim
Soran1 yılCevap sahibi
Beni avutmak için bunu diyorsun ama kendin 1.60 olsan 1.80 den kısa erkekleri reddederdin.
Cevap sahibi1 yılHahshaha bak daha demin fıstık gibi arkadaşım sevgilisiyle tanıstırdı nerdeyse çocuk ondan kısa ama sen inanmak istemiyosun ya da daha çok inandırıcı şeyler söylememi bekliyosun
Soran1 yılMuhtemelen kankasi idi.
Gizli Üye(36-45)1 yılKanka zor acı ama gerçek ben 1.82 ım bana kısasın biraz dıyen kız tanıdım nefret ettım kadından kızdan
02 Yorumla
Soran1 yılDemek ki en az 1.85 istiyorlar artık
Cevap sahibi1 yılValla bana kısasın dedi kız şaşırdım daha uzunlar var dıyo
Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Çekim yasası bro. Kafayı bunla bozduğun için olacak olan da olmaz
01 Yorumla
Gizli Soran1 yılŞimdi tam olarak ne dedin
- Aşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı.
1 yılçünkü siz erkekler bizi cinselik ılarak gördüğünüz için olmuyordur
07 Yorumla- 1 yıl
ananı anırdğm bişlima geldi mjkjkj
- 1 yıl
yaa yapma jmememe
- 1 yıl
hangi filmleri izleon peki mjmömömöee
Gizli Soran1 yılBen cinsellik olarak görmedim zaten benim kesin kuralım var kız cinsellik olarak yaklaşsa reddedeceğim hayır evlenmeden olmaz diyeceğim
senin boylarında olup bir sürü kız tavlayanlar gördüm boyun kısa degil zaten ideal bence
yine de takıyorsan herkes boya bakmıyor kızdan kısa olmaman ya da fazla fark olmaması yeter01 Yorumla
Soran1 yıl@gayeee_1
Onlarla sadece kanka oluyor kızlar. Ayrıca 1.50 1.55 1.60 1.65 kızlara bile yazdım. Onlarda reddediyorlar. Keza boya bakmayan kız yoktur.
Gizli Üye(25-29)1 yılO boyla da kız götürenler var ya hakkını yemeyelim.
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBence de genellikle kızlar slk oluyo :D
Soran1 yılSlk değil. 1.80 kriteri kızlarda yazılı olmayan bir kuraldır
Cevap sahibi1 yılSen kompleks yapmışsın bu meseleyi. Abartma 1.80 altinda olan çok kültürlü çekici adamlar da var. Brad Pitt mesela. Hiç cüce der misin
Soran1 yılBrad pitt 1.80
Cevap sahibi1 yıl1.80 yok knk.
Gizli Üye(25-29)1 yılTatlı bir yüzün varsa boyun bir önemi yok bence kısa olup da yakışıklı baby face erkekwlrde var
07 Yorumla
Soran1 yılYüzüm gayet tatlı. Ayrıca kadınlar sert erkeksi yüzü daha çekici bulurlar ama boy 1.80 den kısaysa direkt reddediyorlar
Cevap sahibi1 yılBen tatli yuzleri daha çok severim misal ben de minyonum boyum 156 falan bir çocuk benle konuşmak istemişti boyu 180 185 falan esmer kara kaş kara göz falan tam senin dediğin gibi sert bi yüzü vardı istemedim mesela yani boyu uzun diye de ne bileyim benim boyuma da en fazla 175 180 falan olur ya da yakisikliysa 170 falan da. Sonuçta tip yakisikliligi gösteriyor boy değil onda da boy vardı ama tip yoktu
Soran1 yılDemek ki en az 1.90 erkek istiyorsun. O yüzden 1.85 erkeği reddetmişsin.
Cevap sahibi1 yılTam tersini yazmisim nokta ile virgül gibi dolasmamak için kabul etmedim o ne yanımda direk gibi bir de aşırı esmerdi karaydi
Soran1 yılTabi canım. Hele birde esmerse öyle birde kabul edersiniz ki. Keza TR kızları esmer erkek sever. Ne var ki bende sarışınım. Muhtemelen 1.90 değil diye reddetmişsindir.
Cevap sahibi1 yılÜff ne bu be seni niye kabul etmedikleri belli böyle çeneni uzatacagina boyunu uzataydin boş boş konuşuyor benim fikrimi bana yalanlıyor senin gibi birisi değil 190 2m bile olsa istemem
Soran1 yılCevap Sahibi
Demek ki en az 2.05 erkek istiyorsun. Ayrıca gayet dolu ve mantıklı konuşuyorum.
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEvet bende 177yim hic sevgilim olmadi arkadasim 194 50 sevgilisi olmustur
01 Yorumla
Soran1 yılBir örneği işte
Gizli Üye(25-29)1 yılBoyum 174, 3 sevgilim oldu. Üçünden de ben ayrıldım.
04 Yorumla
Soran1 yıl3 tane kankam oldu demek istedin herhalde.
Cevap sahibi1 yılCinsel ilişkim oldu hepsiyle.
Soran1 yılDemek ki zenginsin
Cevap sahibi1 yılBu ilişkilerimin ikisi öğrenciyken oldu. Zengin falan değildim. Birisinde arabam bile yoktu.
Gizli Üye(18-24)1 yılTükürcem artık hepinizin özgüvenine ha noldu sanki kısa olunca
03 Yorumla
Soran1 yılÖzgüvenimize rağmen yazdığımız tüm kızlardan red yedik. Sırf boyumuz 1.80 den kısa diye.
Soran1 yıl@İlkay000 kaç defa yedim, sen ne diyorsun.
Gizli Üye(25-29)1 yılBurdaki erkeklerin neden hepsi aynı yazıyor yalnız kimse yok sevgilisi yok falan bnce aslında öyle değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYa olm sorunun bir kaç kelimesini değiştir en azından her seferinde aynı şekilde sorma
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu kadar uzun yazmayın okumadan geçiyoruz kısaca özet yazınız lütfen
02 Yorumla
Gizli Soran1 yılÇünkü okumayı sevmiyorsunuz
Gizli Soran1 yılBu arada durumumu iyice anlatmadan problemi çözemeyiz
ne alaka ya eski sevgilimin boyu 1.71di boya bakmayan da var bakan da var bu arada ppmdeki cocugun tipi nasil güven veriyo mu
02 Yorumla
Soran1 yıl@aysu87__
Eski kankam 1.71 di demek istedin herhalde.
Gizli Üye(18-24)1 yılAbi hep aynı soruyu sormaktan gına gelmedi mi ya
01 Yorumla
Gizli Soran1 yılKimseye derdimi anlatamadığım için aileme anlatsam onlar da görücü usulü evlendikleri için ikisinin de sevgilisi olmamış daha önce onlar da nasıl çare üreteceklerini bilemiyorlar arkadaş desen güvenemiyorum ve çok arkadaşım da yok ve sürekli kızların elinde çiçekler görüyorum sarmaş dolaş çiftler görüyorum
Gizli Üye(18-24)1 yılmesela ben senle neden olayım bu tatz biri bana çekici gelmez olursamda acıdıpım için olurum
05 Yorumla
Gizli Soran1 yılÜzgün olduğum için kimseye dert anlatamadığım için böyle yansıtmış olabilirim ama beni tanıdıkça çok seversin eminim
Cevap sahibi1 yılYok manita kızar
Gizli Soran1 yılÖylesine söyledim lafın gelişi yani sen söyleyince ben de kendimi iyi anlatamadığımı düşündüm ayrıca senin sevgilin var ya ben kendimi kötü hissettim şimdi benim niye yok diyesim geliyor😭
Cevap sahibi1 yılbalık burcu ya da yengeç burcu musun sen
Gizli Soran1 yılBoğa burcuyum yükselenim terazi alçalanım koç
1 yılmerhaba yanlız olmaktan sıkılmış olabilirsin ama aşk ve sevgililik bir ihtiyaç değil hepimizin nasibi bir yerlerde sadece Allah’a bırak bunu bir ihtiyaç olarak görme istersen özelden konuşabiliriz
01 Yorumla1.73'um ben. 150 kizlarin "180'den asagisi olmaz aaabii" demesi cok komik geliyor.
01 Yorumla
Soran1 yıl@wuahhaha
Heeee zaten sosyal medyada ki kızlara boylarını sorsak TR kadın boy ortalaması Hollandayı geçer. Ama velevki 1.70 sin. Eğer 1.50 olsaydın da en az 1.80 erkek isterdin.
1 yıl150-160 boyundaki kızlara göre uzunsun ama uzun boylu kadnlara göre kısasın
07 Yorumla
Soran1 yıl@mafyanınbakiresi
1.50 1.60 kızlar 1.90 dan kısa erkekleri reddediyorlar.- 1 yıl
190 boyundaki adamn aklına tukurim zaten insan boyun fitig olur sen 150 boyunla ne işin olur 190 adamla fiziken de estetik durmuyor ki zemin kattan 10. Kata bakiomussn gbı durur🤷🏻♀️
Valla niyeyse 1.90 dan kısasını reddediyorlar. Sende 1.80 den kısa erkekleri reddediyorsundur.- 1 yıl
170 boyumla normal değil mi topukluyla zaten 180 oluyorum
Zaten sosyal medyada ki kızlara boylarını sorsak TR kadın boy ortalaması Hollandayı geçer. Ama velevki 1.70 sin. Eğer 1.50 olsaydın da en az 1.80 erkek isterdin.- 1 yıl
Benden uzun olsun yeter derdm özellikle bi sınır koymazdm ki gerçekten 170im 190 babam 175 kardeşim 180 de başka kardeşim ve hepimiz kızız genetik yani hatta 4 yaşındaki oğlum 115 cm boyu
Tm işte. 1.60 olsan yine 1.80 isteyecektin en az.
180 üzerine kendim yazmam,190 üzerine kendim yazmışlığım var ama
05 Yorumla
Soran1 yıl@nilda777
Ama 1.80 den kısa erkekleri direkt reddedersin.
Soran1 yıl@nilda777
Velev ki 1.70 üzerisin. Eğer 1.60 olsaydın da yine 1.80 den kısa erkekleri reddedecektin.
Soran1 yıl@nilda777
Kızlar diyince tercih erkekler diyince diğer kızların kalbi yok mu.
1 yılÇirkin kızlarda böyle üzülme hwrkesin bi dezavantajı var
05 Yorumla
Soran1 yıl@afiliyyimbe
En çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazıyor ama 1.80 den kısa erkekleri en çirkin kız bile direkt reddediyorlar.- 1 yıl
Ciddi olarak yazmıyorlar. Kimse sevme derdinde değil
Soran1 yıl@afiliyyimbe
Önümüze gelene yazıyoruz. Nefes alsın yeter diyoruz ama kızlar 1.80 den kısa erkekleri direkt reddediyorlar.- 1 yıl
İşte aynı şey anlamıyorsun. Sen biriyle ilişki istiyorsun alamıyorsun. Kızlsrın geneli ciddi ilişki istiyorçi. Çirkin kızlar almıyor.
Soran1 yıl@afiliyyimbe
Yooo gayet ciddi niyetle yazıyorum ama yine red yiyorum.
Gizli Üye(18-24)1 yılKizlar ya yakisikli ya da 190 boy beklerler hepsi mukemmelmis gibi hep tipe bakiyor ya aklim almiyor bu egolari nerden geliyor
01 Yorumla
Soran1 yılLafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir diye mangalda kül bırakmazlar. Ama niyeyse ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek diye bir anda ataerkil kesilirler. Tatlısu Feministleri. Tek çarem boy uzatma ameliyatı.
1 yılYok öyle bir şey ne alakası var uzun boyluların hepsinin sevgilisi var mı zannediyorsun
00 Yorumla1.80 üzeri boy erkeğe daha çok yakışıyor tabi
034 Yorumla
Soran1 yıl@Leptin
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri
Soran1 yıl@Leptin
İşimize gelince erkekle eşitiz ama gelmeyince değiliz demek istiyorsun yani.
Soran1 yıl@Leptin
Yooo sosyal olarak da biz daha üstünüz. Keza siz koruyup güven verecez ya. Siz sadece eşitliği sadece işinize geldiğinde kullanırsınız.
Soran1 yıl@Leptin
Aynen. Kendi kendinizi koruyamıyor ve uzun boylu erkek istiyorsunuz. Gayette sosyal hayatta erkekler üstündür.
Soran1 yıl@Leptin
Evet erkekler kadınlardan daha üstündür. Ayrıca bizim sizi korumamızı, siz kendiniz istiyorsunuz.- 1 yıl
Bu akıl ve mentaliteyle ikiniz de ortalama bir insan olabilirseniz şanslı sayın kendinizi.
Soran1 yıl@tahawalter ben gayet ortalama bir insanım. Problem diğer kişide. Bunu ona söyle.
Soran1 yıl@Leptin
Evet üstünlük demek. Yani evin reisi erkektir.- 1 yıl
Ortada bir üstünlük yok. Hala zırvaliyorsunuz. Kadını erkeğe, erkeği kadına karşı üstün kılan mutlak bir veri yok. Boş yapmayın
Soran1 yıl@Leptin
Evet üstünüz. O bile bir üstünlük göstergesi.
@tahawalter
Erkekler kadından üstündür.
Soran1 yıl@Leptin
Erkekler kadınları koruyup kolladıkları için kadınlardan üstündürler.
Soran1 yıl@Leptin
O bodyguard yeri gelince kısa boylu bir zengin erkeğide koruyor.
Soran1 yıl@Leptin
Hayır tersine erkekler kadınlardan daha üstündür.
Soran1 yıl@Leptin
Tersine ben senin ve sizin ortaya attığınız bütün iddiaları çürüttüm. Sense hala slogan atıyorsun.
Soran1 yıl@Leptin
Tam tersine slogan örnekler koydun bense somut cevaplar verdim.
Soran1 yıl@Leptin
Yooo dediklerime gayet inanıyorum. Ayrıca soruları gizli açıyorum. Zira linç yememek için.
Soran1 yıl@Leptin
Evet üstünüm. Ayrıca kimsenin beni görmesini istemiyorum.
Soran1 yıl@Leptin
Sen görmesinde başkası görür
Soran1 yıl@Leptin
Esas saba iyi günler
bende 156 boyundayım ve nedense erkek arkadaşım 180 olsun istiyorum ksoeıdjrndjxjrjd
05 Yorumla
Soran1 yıl@kekekrjr
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Soran1 yıl@kekekrjr
Hayır işinize gelince eşit gelmeyince değil.
Soran1 yıl@kekekrjr
Tatlısu Feministleri.
1 yılAllah yardımcın olsun âbi. Ne diyeyim bilemedim, ben de aynı durumdayım doğrusu.
00 Yorumla
1 yılboyle genelleme yapmanız aşırı gülünç.
11 Yorumla
Soran1 yıl@berfnnalyyy
Gülünç değil gerçekler
1 yılSenin boyundan kısa olan evli erkekler var
05 Yorumla
Soran1 yıl@Exodia2200
Tamamı 35 40 li ve üzeri yaşlarda. Benle yaşıt olanıda ancak zenginse evlenir onda da kızlar onu değil parasını severler.- 1 yıl
Dediklerinin tam aksi özelliklere sahip tanıdıklarım var kendine haksızlık etme iyi veya kötü özelliklerinle sen busun isteyen beğenir isteyen defolur gider
Soran1 yıl@Exodia2200
Bundan aksisi olamaz. Keza 1.80 den kısa bir erkekle kızlar bu kuşakta sadece parası varsa parasını severek evlenirler. Ama asla kendisini sevmezler. Yani 1.80 bir erkeği bu devirde seven kız yoktur.- 1 yıl
Kardeş daha ne diyeyim ki hakkında hayırlısı olsun
Soran1 yıl@Exodia2200
Amin. Ama söylediklerim tecrübe ile yaşadıklarım.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yıl173 kısa değil bi kere.
05 Yorumla
Soran1 yıl@hislipencere
Aslında evet. Ama kızlar için 1.80 den kısa her erkek kısa boyludur.- 1 yıl
180 isteyen kızdan fayda gelmez boş ver onları.
Soran1 yıl@hislipencere
1.80 üzeri istemeyen kız yokki.- 1 yıl
illa olması lazım diyen kız takıntılıdır. üç gün sevse diğer gün başka sırığa aşık olur. o yüzden ciddiye almamak lazım.
Soran1 yıl@hislipencere
İlla 1.80 üzeri olacak demeyen kız yoktur. Ayrıca gerçekten aşık oluyorlar 1.80 üzeri erkeklere.
Gizli Üye(18-24)1 yılHayır erkek arkadaşımın boyu 165 benim boyumdan 160 gayette sevgili oldum Bi sorunda olmadı
028 Yorumla
Soran1 yılBenim boyum 1.60 kankamın boyu 1.65 demek istedin herhalde
Cevap sahibi1 yılBenim boyum 1.60 sevgilim boyu 1.65 demek istedim
Soran1 yılDemek ki 1.65 sevgilim zengin
Cevap sahibi1 yılBi erkekle ila zengin yakışıklı veya uzun diye mi sevgili olunur
Cevap sahibi1 yılGayette sıradan insanlar gibi orta düzeyde Bi ailesi var
Soran1 yılCevap Sahibi
Aynen öyle. Kadınlar bir erkekle sadece zenginse, uzunsa veya yakışıklı ise sevgili olurlar
Cevap sahibi1 yılSöyle diyim ozaman soran kişi herkes bir değildir tanımadığınız biri içinde böyle konuşmanız pek doğru değil
Soran1 yılHerkes bir değilken şöyle demek istedin herhalde;
Bazı kızlar 1.80, bazıları 1.85, bazıları 1.90 kriterleri vardır. Ama hepsinin ortak kriteri erkeğin 1.80 den kısa olmamasıdır değil mi?
Cevap sahibi1 yılKriter mi önemli sence Bi insanı adam gibi olması mı önemli
Cevap sahibi1 yıl1.80 boyunda sevgilisine şiddet uygulayan kişilerde var 1.60 boyunda prensesler gibi yasatanda var
Soran1 yılAma o 1.80 ler hep tercih edilirken 1.60 lar reddedilir.
Cevap sahibi1 yılBoy takıntısı olması Bi kere saçma zaten tamam uzun olsunlar ama zürafa kadarda olmasın
Soran1 yılAma 1.80 den de kısa olmasın değil mi
Cevap sahibi1 yılYo 160 bile olabilir 150 bile olabilir
Soran1 yılKızlar olabilir demek istedin herhalde ama erkekler asla olamaz değil mi
Cevap sahibi1 yılErkeklerde olabilir
Soran1 yılErkek en az 1.80 olacak sevgili olmanız için
Cevap sahibi1 yılGözlerinde Bi problem mi var
Soran1 yılYooo gayet iy
Soran1 yıliyi
Cevap sahibi1 yılOzaman anlatiyorum dinle
Cevap sahibi1 yıl1.65 boyunda sevgilim var aşırı zengin değil arabası yok hatta ve 4 yildirda sevgilim
Soran1 yılCevap Sahibi
Demek ki 1.80 üzeri erkek bulamadığın için onla sevgili oldun.
Cevap sahibi1 yılya da boyu o kadar önemsemedim
Soran1 yılÖnemseyemedim demek istedin herhalde. 1.80 üzeri erkekleri 1.50 1.55 kızlar bırakmayınca mecbur.
Cevap sahibi1 yılBu boy konusunu takinti haline getirmişsin sen
Soran1 yılBen değil kızlar getirmiş. 1.80 den kısasını reddediyorlar.
Cevap sahibi1 yılNe alakası var saçma bence boy takıntısı
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yılSen ne dersen haklısındır
05 Yorumla
Soran1 yıl@straliiewygꯁ
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.- 1 yıl
Yok ben asla erkek dedigin 180 olacak demedim demem de. Bana laf etmeye hakkın yok, ben her zaman erkek dedigin 2 metre olacak diyorum beni sakın listeye ekleme
Soran1 yıl@straliiewygꯁ
O zaman
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 2 m olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
- 1 yıl
Sus kız boyun kadar konuş
Soran1 yıl@straliiewygꯁ
Ben erkeğim
geldi yine fav otistigim
017 Yorumla
Soran1 yıl@celebface
Yooo acı gerçekleri söyleyen kısa boylu bir genç geldi.
Soran1 yıl@celebface
Boşuna teselli etme. Hiçbir kız 1.80 den kısa erkekle sevgili olmaz. Ve bu yüzden bende böyle soruları sormaya devam edeceğim.
Soran1 yıl@celebface
Bu ne şimdi- 1 yıl
Bu soruları sormasından çok rahatsız oluyorsan ver de sormasın :d
- 1 yıl
@celebface salça olduğuna göre rahatsız olduğun belli ne oldu uzun erkek bulamadın da hıncını kısa erkeklerden mi çıkarıyon :d
- 1 yıl
@celebface hahaha yorumumu doğruladın
- 1 yıl
@celebface sen her boy sorusu açan erkeğin sorularına damlıyorsun niye :d
- 1 yıl
@celebface evet su akıp sana giriyor :d
- Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı.
1 yılMesele boyun değildir emin ol
023 Yorumla
Soran1 yıl@Çağdaşkartal06
Basbaya boyum. Neden beni reddeden kızların hepsi şuanda 1.80 üzeri erkeklerle sevgililer.- 1 yıl
Tekrar ediyorum, mesele boyun değildir!!!
Bende tekrar ediyorum. Evet mesele boyum.- 1 yıl
Bu kafayla, 1 metre yol gidemezsin. Diksyonun, tipin, konjşma becerin, komikliğin, espiri anlsykşjn, kültür seviyen, maddi varlığın, manevi bakılın bunlar da önemli. Sen boya odaklanmışsın...
Maddiyat hariç hepsi gayet yerinde. Ama bir kıza yazmamla red yemem aynı anda oluyor. Geçmişte bu kafada değilken neden red yiyordum o zaman. Ayrıca evet belki maddiyat olursa olabilir ama onda da kız beni değil paramı sevdiği için sevgili olur. Yani bir nevi benle değil paramla sevgili olur.- 1 yıl
Dostum mesele boy ise git 1000 tl ye level step ayakkabı al 10cm uzatıyor 184 olursun, ama sonucun değişmeyeceğini bil.
Bu ayakkabıyı ilk defa duydum. Şunu söyleyeyim. Eğer kız anlamazsa ve boyum 1.83 desem benle direkt sevgili olur hatta kendisi yazar. Ama çıkardığım zaman asıl boyumun 1.73 olduğunu öğrenince direkt terk eder. O yüzden mesela gayet boy.- 1 yıl
Dostum sen dedşğimi ysp, sonucun değişmediğini gör. Ayakkabıyı zaten çıkarman gerekmeyebilir
Misafirlikte illa ki çıkarmam gerekecek. Çıkarana kadar sevgili olup çıkarınca terk edecek. O yüzden almama gerek yok.- 1 yıl
😅😅😅 diyorum işte sprun boy değil. 2 kişi konuşurken mesele niye boya geliyor. Sen ona soruyorsundur, o da sana soruyotdur. Hata boyda değil!!!
Mesele tamamen boy. Kızlar sosyal medyada bile önce erkeğin boyunun soruyorlar. Reelde gördükleri an 1.80 den kısa olduğunu anlayınca terk ediyorlar. Resmen ellerinde metre ile geziyorlar bir nevi. O yüzden mesele tamamen boy.- 1 yıl
👋👋👋
Boyum 1.80 den kısa olduğu için değil mi?- 1 yıl
👋👋👋 sen bu kafayla 2,10 olsan bilr bulamazsın
2.10 olsam bulmama gerek kalmaz. Onlar beni bulurlar. Keza 2.10 erkeğe kızlar kendileri yazarlar.- 1 yıl
😅😅😅 yaw dostum, sen bulamazsın. Kafanı değiştir. Hadi görüşürüz.
Geçmişte bu kafada değilken neden yazdığım tüm kızlardan red yiyordum. Dahası beni reddeden kızların neden hepsi şuanda 1.80 üzeri erkeklerle sevgililer. Bir tanesinin bile sevgilisi 1.80 den kısa değil. Bu tesadüf mü?
Ayrıca level step ayakkabı diye yazdım. Şikayet var com da da okudum. Tabanı en fazla 5 cm diyorlar.- 1 yıl
Tamam dostum sen hallet, benim sana diyeceklerim bitti👋
Soruyum. Neden beni reddeden kızların bir tanesinin bile sevgilisi 1.80 den kısa değil. Sence bu bir tesadüf mü?- 1 yıl
Muhabbetleri sıkmıyordu, bir konuyu takıntıyapıp aynı konu etrafında dönmüyordu, birisi bir şry dediğinde "hayır" demiyor, avaba olabşlir mi dşyordu onlar...
Hayır. Diksiyonum gayet düzgündü. Kanka olarak bile sohbet ediyordum. Ama açılınca red di yiyordum.- 1 yıl
Tamam dostım sen haklısın👋
Gizli Üye(18-24)1 yılYoo kuzenimin boyu 168 falan kardesim de o civarlarda bir sürü sevgilileri oldu
08 Yorumla
Soran1 yılBir sürü kankaları oldu demek istedin herhalde
Cevap sahibi1 yılYok valla sevgilileri çok oldu
Soran1 yılDemek ki zengin
Cevap sahibi1 yılYok oyle zengin falan değil normal herkes gibi
Cevap sahibi1 yılKuzenim yakışıklı da kardesim o kdr değil o nasıl buluyor bilmiyorum
Soran1 yılDemek ki kızlar 1.80 üzeri erkek bulamadıkları için onlarla sevgili oluyorlar.
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum valla sürekli yazıyorlar da bizimkiler yüz vermiyor
Soran1 yılSırf kanka olmak için yazıyorlardır
1 yılYo neden etsin ayrica boyun kisa degil
027 Yorumla
Soran1 yıl@derya111111111
Eder eder. Keza siz kızlar için 1.80 den kısa tüm erkekler kısadır ve asla sevgili olunmaz.- 1 yıl
Ben kimsyle sevgili olmam ama ona bakrsan uzun boylu olupta karaktersizler var birak takma seven boya falan bakmaz ztn
Seven 1.80 den uzun oldukça boya bakmaz demek istedin herhalde. Keza siz kızlar sadece 1.80 üzeri erkekleri seversiniz. Ayrıca kimseyle sevgili olmam derken 1.80 den kısa hiçbir erkekle sevgili olmam demek istedin herhalde.- 1 yıl
Ay isterse 2metre olsun ben kimse ile sevgili olmam ayrica cok sacma dusunuyorsun ztn boyuna bakarak seninle sevgili oluyorlarsa birakta hic olmasin daha iyi
Boya bakarak sevgili olmayan kız yoktur. Ayrıca demek ki en az 2.05 erkek istiyor kısasını reddediyorsun galiba.- 1 yıl
Ay sabir ben burada ne diyosrum neyse istedigin gibi dusun ne diyim
Gerçekleri söylüyorum değil mi?- 1 yıl
Hayir ben 1.70im 1.40 lik birini bile sevebilirim kabul ederse tabi senin dusuncen sacma bi kiz severse boya bakmaz kendine kisayim flnda deme ama simdi sen bu soyledigimde bi bahane bulursun ne diyeyim
Bahane bulmam gerçekleri söylerim. Sende 1.70 olup 1.80 den kısa erkekleri reddediyorsundur. Eğer 1.60 olsan yine 1.80 den kısa erkekleri reddederdin.- 1 yıl
Nys tm
Gerçekleri itiraf ettin demek ki sonunda- 1 yıl
Ay gercek falan yokkkk az once dedi, m ztn
Evet gerçekleri söylüyorum- 1 yıl
Ben baska diyorum sen sanki yalan konuyorum gibi davraniyorsun
Yooo sadece beni teselli etmeye çalışıyorsun
- 1 yıl
Valla kimseyi teselli edemem dogruyu soyluyorum sen duymak istedigini duyuyorsun
Duymak istediğimi değil gerçeği. Ayrıca öyle olsaydı bugüne kadar 1.80 den kısa sevgilin olurdu. Bugüne kadar sevgilin olmadıysa sebebi muhtemelen sana yazan tüm erkeklerin 1.80 den kısa olmalarıydı.- 1 yıl
2.10 boyunda arkadasim olmustu baya uzundu iyi biriydi ama beni sevdigini soykedi ve kabul etmedim cunku sevmiyordum ama sevseydim isterse boyu ayaklarima kadar olsaydida benimdi
Demek ki en az 2.13 erkek istiyorsun.- 1 yıl
Sabirr siniyormusun kardesim beni doverim bak seni
Yooo tahminde bulunuyorum.
Ayrıca hani siz feministlere göre kadınlar erkeklerden üstündü, utanmıyormusun bir beyefendiye el kaldırmaya. Beyefendiye şiddet hanımlık mı? (Bu şaka amaçlı ironi idi. Sakın ciddiye alma).- 1 yıl
Sen benim nekadar sinirimi bozuyorsun
- 1 yıl
Nys tm yazma
Sondaki espri idi.- 1 yıl
Tm gicik insan
Şakadan da anlamıyorsun ha- 1 yıl
Ya napim defalarca bisi soyluyorum onun tersini soylemedigim seyi soyluyorsun sanki nys sinirim bozuldu
- Devamını Gör (180)
Devamını Gör(225)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem