EEEEYYY ESAD SEN KİMSİN YA?
ESAD İktidarı 54 yıl sonra sona erdi ne düşünüyorsunuz?
EEEEYYY ESAD SEN KİMSİN YA?
İyi oldu çünkü o bölgede belirsiz bir durum vardı , Şöyle esat PKK YPG bunların hepsini destek veriyordu bizim bölgedeki hakimiyet imizi istemiyordu şimdi ne oldu.
Kendi yetiştirdiğimiz Muhalif Suriyeli askerler ile girdik ki bunların arasında bizim kendi profesyonel askerlerimiz de var.
Artık kartlar yeniden dağıtılıyor Türkiye’nin uzun yıllar o bölgede söz hakkı olacağını düşünüyorum Suriye artık Türkiye ile daha iyi ilişkileri olan Türkiye’ye bağlı bir yer gibi olacak.
Suriyelier din kardeşimiz değil. Artık şu saatten sonra dönün denilse savaç çıkar. İş kurmuşlar belki ev almışlardır. Öyle bırakıp gitmezler. Çocukları büyüdü. Suriyeli mi değil mi ayırt edilemeyecek duruma geldiler. Bol bol çocuk yaptılar ürediler. Yaşadığım semtte suriyeli yok arada bir olan yerlere gidiyorum kültür farkı yaşıyorum resmen turist gibi hissediyorum. Durum vahim.
Cevap
19Cevap
Allah Esad'ın cezasını versin insanlara neler etmişler gadası
Suriyeliler Ulkesine Donsun
Darısı bize olsun inşallah. Suriyeliler gidiyor bir çoğu ancak düzen kurmuş isini tutturmuş olanlara izin verilirse gitmezler diye düşünüyorum. Tek adam rejimi ile yönetilen ülkeler iflah olmuyor umarım Buda ders olur da gözlerini açar makarnacı tayfası. Haa muhalefette pek tekin değil zaten onlar yüzünden kazanıyor ama yetti gari bir yenilik şart.
Evet haklisin tek adam rejimleri boyle sonlari hep
simdi suriyelilerin acisindan bakiyorum, malum kisi 54 yillik bi saltanat kursa ve ulkemde ic savas ciksa ben de baska ulkeye kacmaya calisirdim sanirim. yine de surilerin gittikleri o baska ulkede taskinlik cikarmalarini, o ulkenin kulturunu benimsemeyip isyanci olmalarini dogru bulmuyorum tabiki. internette goruyorum simdiden sinir kapilarina gitmeye baslamis bazi suriyeliler, umarim hepsi gider ve kendi ulkelerinde huzur ve baris icinde yasarlar 🫶🏻✨️
Savaş bittiğine göre geri dönebilirler savaş devam etseydi yardımcı olmaya devam etmekte bir sorun görmezdim lakin artık bu konforlu misafirliğe girer
Şimdi de Rusya Türkiye'yi tehdit ediyor. Guneyden İsrail Suriye ye girmeye başladı bile. BOP takir takir işliyor. Olasi Rus -Turk savaşı çok yakın benden söylemesi.
Büyük ihtimalle Rusya ve Amerika anlaştı, Rusya Suriyeden elini çekti, Amerika da elini avrupadan çekecek.
Çekecek tabiki toprakları Ruslara verecekler. Senelerdir yıkılmayan rejim 10 günde savaşılmadan mı yıkılacak, büyük güçler anlaşmışlar herkes eline geleni alacak. İsrail tampon bölge oluşturacak, ilerki yıllarda İran İsrail savaşı için bölge oluşturulacak.
Tek adam rejimleri bir gün aniden yıkılır
Birilerine ders olmalı...
Yaşasın İsrail, yaşasın bop denir buna. Gerisi kendini kandırmaktır.
20 ülke birden saldırıp bitiremedi. Bugün bu çapulcular nasıl indirsin Esed'i? Anlaşma var belli ki. Tüm İsrail karşıtı güçlerin eli kolu bağlanmış oldu iyice. Bunu bile zafer diye yutturdu millete. Oysa ki bizim etkimiz sadece taşeronluk. Bu gelişmenin asıl zararı da uzun vadede bize. Kürdistan eyaleti geliyor.
Adamlar Suriye'yi bize kattık sanıyor. Evet dünya kıskanıyor ama akp'nin seçmenini kıskanıyor. Niye bizde böylesi yok diye.
esad 59 yaşında zaten 5 yaşında mı yönetmeye başladı
Turkiye'yi asagi seviye insanlarin çoplugu yaptilar, adamlarin ne kadar çöpü varsa bize attilar... zaten ulkede duzgun insan sayisi cok az ihrenc bi ulke olduk. Napim suriye'yi... daha afganistan var, iran, irak, pakistan falan var... bizim ulke resmen çöplük.
Darısı Ruslara ve Ukraynalılara tez zamanda gitmeleri dileğiyle.
Devletin yıllardır verdiği emek karşılığını buldu Mühaliflere verilen eğitim hakkını verdi. Paçavra gibi söküp attılar esadıda ypg yide Suriyede güvenlik sağlanırsa geri dönüş olacaktır. Dönmek isteyenelrde var zaten
Ülkeleri iyice düzene girince kardeşliğe yakışır şekilde göndeririz
Bana ne naparsa yapsınlar ilgilenmiyorum kendi ülkemde mülteci muamelesi görürken zerre umrumda değil ne halleri varsa görsün herkes
Filistine de böyle bir zafer nasip etsn Allah
Esad düşerse Suriye parçalanır demiştik haklı çıktık. Büyük orta doğu projesi tıkır tıkır işliyor. Suriye federasyona doğru gidiyor. İkinci kürdistan kurulacak.
Herkes ülkesine dönsün. Ülkesine dönecek Norveç vatandaşı varsa giderken beni de götürsün bi zahmet
https//youtube. com/shorts/G88kAffSQeQ? si=e-4OQat-Q_tRxcw1
Giden gitsin kalan kalsın kimseden rahatsız değilim
Esat fesat işler kesat
Ya beşar men dakka dukka
Birsey düşünmüyorum xbmsbx
Suriyeliler ülkesine dönsün kısmına katılıyorum xjnx
Iyyyy
İktidar yollasın şimdi görelim
İsterse o ne güzel savaş bitti savaş var diye yollamak diyordu hala tutarsa ne diye tutacak siz tutsa da oy verirsiniz sıkıntı yok
Bir git işine
Helal olsun onlar diktatörlüğü yıktılar. Biz ise halen kemalizmi aşmakla uğraşıyoruz suriye bile bizi geçti helal olsun
Herşeyin bir sonu vardır.
Suriler yallah memleket
Surilerin ülkemizde olması da bize işkence.
Yerine kim gelmiş
Bir diktatör daha eksildi
Reco
İyileri kalsın gerisi gitsin.
Allah'ım konuyu biliyorsun amin.
Suriyeliler artık dönebilir 😂
Artik gitsinler
Nemrut o
mülteciler umarım döner.
Kalsın diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?