32 yaşındayım, hiç ilişkim olmadı, doğru olduğum için mi yalnız kaldım artık ruh eşime inancımı kaybettim?

32 yaşındayım daha gençlik çağlarımda çok konuştuğum kişi oldu ama bir türlü ilişki boyutuna yükselmemişti. Çok insan tanıdım acaba ismimi mi çıkardılar bilmiyorum. Ama kimseyle bir şey yaşamadım zaten uyumsuzduk yol verdim geçtim. Ya da normal arkadaş gibi konuştum. İçimde garip bir his var sanki bana ait kişiyi hiç bulamayacak gibi kendimi çok yalnız hissediyorum arkadaşlarım benden küçük ama evlendi hatta aldatan arkadaşlarım bile. Ben kimseye zararım dokunmadığı halde yapayalnızım. Biri çıkıyor ciddi ilişki istemiyorum diyor biri çıkıyor yatmak istiyorum diyor. Doğru olduğum ve ağırbaşlı davrandığım için mi kaybediyorum tamam geçmişte illa hepimiz hata yaptık ama bilmiyorum kendi halime üzülüyorum. Aslında derdim evlenmek değil ruhuma uygun biriyle beraber vakit geçirmek ama o kişi asla çıkmıyor sanırım çıkmayacak da çünkü artık inancım kalmadı

32 yaşındayım, hiç ilişkim olmadı, doğru olduğum için mi yalnız kaldım artık ruh eşime inancımı kaybettim?