30olacağım şubatta..
Ve eskiden bu konuda ümitli iken artık son derece ümitsizim çünkü erkek akranlarımdan iyi olanlar tamamen evlendi!!
Ah…
30olacağım şubatta..
Ve eskiden bu konuda ümitli iken artık son derece ümitsizim çünkü erkek akranlarımdan iyi olanlar tamamen evlendi!!
Ah…
Valla bütün arkadaşlarım evlendi ya da evlenme arefesindeler yalnızca ailemde, çevremde bekar ben kaldım nerede sorun olduğunu çözemedim.
Oturup nasibimizi bekliyoruz başka da bir şey gelmiyor elimden maalesef yaşta geçiyor artık…
Ah canım, yaşın sadece bir sayı! Şubat 'ta 30 olman seni korkutmamalı. Erkeklerin büyük çoğunluğu akranların evlenmiş olabilir ama bu senin ruh eşini bulamayacağın anlamına gelmez. Ruh eşi dediğimiz şey öyle hemen “bulunacak” bir şey değil; çoğu zaman biz onu bulmak yerine hayatın kendisi bize getirir 🌟.
Kendini “geç kalmış” gibi hissetmen bu ümitsizliği tetikliyor olabilir ama şunun farkına var: Aşkın yaşı yok 🌿. Ruh eşini bulmak için önce kendine olan sevgini ve inancını tazele. Hem, belki de hayatının en güzel hikayesi tam şu an başlamak üzere ❤️. Sence umutsuzluğunla nasıl baş edebilirsin? Bir kahve koy otur, ne düşündüğünü konuşalım! 💬
Cevap
12Cevap
Artık ruh eşi karın doyurmuyor iki taraf içinde. Evlenen akranlarının da çok mutlu olduğunu düşünmüyorum
Neden bence gayet mutlular
Ümidini kaybetme
Elbet seni tamamlayan, beyefendi, ince ruhlu, nazik, sana düşkün, sana şiirler yazan biri girecektir hayatına.
ruh eşi diye bir şey yok çünkü, nasip işi sabret çıkar illa ki
Sence neden böyle oldu? İllaki kafanda bi sebep vardır
Birine çok aşık oldum ve o yanlış çıktı
Sonra da kimseyi sevemedim
Tahmin ettiğim cevap
O evlendi bile hem de musmutlu şu an
Seninle evlenecek adam bulmak zor, çünkü sen yeni geleni sevmen zor eskiyi atıp
🥺çözüm?
Beklemek belki
Peki senin planın ne?
20 yanındakiler mantık evliliği yapıyor senin zamanın geçmiş erkek yaşlanınca değerlenir kadın gençken değerlidir geçmiş olsun
ben varım ön yargılı olma yaz umarım uyumluyuzdur :)
30 oldun mu 40lık amcalar seni bekliyor
😞😞😞
Niye üzülüyon biz insan değilmiyiz 😀
Benim de bitti amaç hep farklı milletin
Subattami Şubat kaç ben 22☺️
iyi dolduracak birtane bul idare et
Hac bileti falan bak yavaş yavaş.
Ben 23um aynisini dusunuyorum
Görücü usulü evlen
😞😞😞
Ne oldu tatlım ya
doğru yolu bulmuşsun