Aşk İlişkileri Ben neden ruh eşimi bulamadım neyi yanlış yaptım yine? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Baş parmağına sarı oje diğer tırnaklarına da mor oje sürersen ruh eşini bulursun dediler bişey bulduğumuz yok gene Ben neden ruh eşimi bulamadım neyi yanlış yaptım yine? Cevapla Oje Soruları Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Bir gün çıkar bence sizi gerçekten seven biri, oje de iyiymiş 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Yalnız değilsin bende bulamadım ama şimdi kendimi beklemeye aldım artık aşık olmuyorum reddedilmek istemiyorum 1 0 Yorumla
Kinayeli12 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ilerde evde kalinca hayal edersin bulmayi ev turşusu shs 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Sen evde kalmışsın asıl yaşı 30'a yaklasan ben degilim Yorumla Kinayeli12 +1 yıl Hehe 30 yasindayim kayit olurken istersem 100 yasinda yaparim sen boyle safsin iste aynen 30 yasindayim jdjddj Yorumla Kinayeli12 +1 yıl Sen o parmak isaretinj bab4na yapsana deki baba bana niye erkek bulmuyosun de yap bence ahaha Yorumla Soran +1 yıl Evet kadınlara olan bu öfkenden 30 ve üzeri bekar biri olduğun belli oluyor :D Yorumla Kinayeli12 +1 yıl Aynen d0mbili jddj djddhdd Yorumla Soran +1 yıl ağla jdksk Yorumla Kinayeli12 +1 yıl Aynen agliyorum ne safsiniz la djdjdk dmbilim benim😂 Yorumla Kinayeli12 +1 yıl Kac. klosun mrk ettim 100 var mı Yorumla
Kayhannnnnn Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. En sondaki hareketin ne anlama geldiğini biliyorsundur umarım :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum da oje güzel çıksın diye şey ettim Yorumla Kayhannnnnn +1 yıl Ayıpçı :D Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Bu şekilde bulursun devam et 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olur edeyim Yorumla
istanbully34-8 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Kalın beyaz bacak çok iyi gözüküyor 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. ahha boyle nah bulursun 😀 0 0 Yorumla
WorldOfTheMELKOR Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşağıdaki fotoğraftan belli oluyor nedeni 😅 0 0 Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. O baş parmak mı peki 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ayy işaret parmağı işte ya doğrusu kafam karıştı Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı. Son görsel anlatıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bir gün çıkar bence sizi gerçekten seven biri, oje de iyiymiş
Yalnız değilsin bende bulamadım ama şimdi kendimi beklemeye aldım artık aşık olmuyorum reddedilmek istemiyorum
Ilerde evde kalinca hayal edersin bulmayi ev turşusu shs
Sen evde kalmışsın asıl yaşı 30'a yaklasan ben degilim
Hehe 30 yasindayim kayit olurken istersem 100 yasinda yaparim sen boyle safsin iste aynen 30 yasindayim jdjddj
Sen o parmak isaretinj bab4na yapsana deki baba bana niye erkek bulmuyosun de yap bence ahaha
Evet kadınlara olan bu öfkenden 30 ve üzeri bekar biri olduğun belli oluyor :D
Aynen d0mbili jddj djddhdd
ağla jdksk
Aynen agliyorum ne safsiniz la djdjdk dmbilim benim😂
Kac. klosun mrk ettim 100 var mı
En sondaki hareketin ne anlama geldiğini biliyorsundur umarım :D
Biliyorum da oje güzel çıksın diye şey ettim
Ayıpçı :D
Bu şekilde bulursun devam et
Olur edeyim
Kalın beyaz bacak çok iyi gözüküyor
ahha boyle nah bulursun 😀