Nişanlım bana sanane, istediğimi yaparım dedi. Bu normal mi? Eskiden böyle değildi, hiç demezdi.
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
valla bu tavır kesinlikle normal değil ve eskiden böyle demeyip şimdi bu tarz bir üslup kullanması ortada ciddi bir yabancılaşma ve saygı kaybı olduğunun çok net bir göstergesidir çünkü evliliğe adım atılan bir nişanlılık döneminde "sanane, istediğimi yaparım" gibi bencilce ve kafasına göre takılmacı bir cümle kurulmaz; bu, karşındaki insanın aradaki bağları hiçe saymaya başladığının, sorumluluk almaktan kaçtığının ve senin fikirlerini ya da hislerini tamamen yok saydığının açık bir işaretidir, o yüzden bu durumu sakın alttan alıp geçiştirme, çünkü şimdiden bu cüreti gösteriyorsa evlendikten sonra işin boyutu çok daha kötü bir hâl alabilir
Ne konuda dediğine göre değişir. Eğer karşı tarafı ilgilendirmeyen bir şeyse ben de dayanamayıp bu tarz çıkışlar yapabiliyorum. Hoş değil tabii ama dayanamayınca çıkıyor ağızdan. Fakat birlikte karar vermeniz gereken bir şey ise onun bu yaptığı asla normal değil
Şimdi bi yere giderken kendi kendine bana konum atardı ben istemezdim kendisi de benden isterdi neyse böyle anlaşırdık bugün de atmadı gideceği yere varınca haber vermedi neyse uyumuşum arabada felan dedi bende neden böylesin haber verirdin dedim Sanane istediğimi yaparım diyerek tepki verdi
Hmm konum atma meselesi de ilginç geldi bana doğrusu. Başından beri bu konum atma konusunda isteksizlik var mıydı? Eğer yok ise ve bu tavırdaysa, bu yaptığı çok slakça olur
Sanki ipleri şimdiden eline vermeyim çabası gibi geldi bana ama dediği konu ne o önemli eğer karışmani gerektirecek haklı bir konudaysa ve bu durum da söylüyorsa şimdi tepkisiz kalman işlerin boyutunu değiştirebilir
Ne gibi bişey oldu da böyle yorum yaptı? Bu tavır ilerde sıkıntı yaratır. Daha evli bile değilsiniz. Burnunun dikine giden adamla olmaz.
Şimdi bi yere giderken kendi kendine bana konum atardı ben istemezdim kendisi de benden isterdi neyse böyle anlaşırdık bugün de atmadı gideceği yere varınca haber vermedi neyse uyumuşum arabada felan dedi bende neden böylesin haber verirdin dedim Sanane istediğimi yaparım diyerek tepki verdi
Garip. Bu ani davranış şekli değişimi neden acaba? Son zamanlarda başka bir gerginlik yaşadınız mı? Arabada uyuyakalmak filan bilmiyorum şaibeli biraz.
Seni garantiledi o yüzden özüne dönmüş olabilir
Kalbinde Merhamet olmayan insanlara yola çıkmayın hatun
Önce ses çıkarmıyor sonrasında bunu söylüyor ise hiç normal değil
bunun evlenince neler yapacağını düşün istersen daha nişanlıyken böyleyse
Sana ne istediğimi yaparım derken hangi konuda bunu dedi?
Daha önce verip de şimdi bu şekilde haber vermiyorsa kesinlikle bir şeyler vardır. Bunun altında farklı nedenler çıkacaktır emin ol
Değil ama unutmuş artık özgür olmadığını. Kararları artık tek vermediğini ve bir çift olduğunuzu hatırlatın. Yoksa yol yakınken vazgeçin boşanırsınız ileride.
İş ciddileşince vazgeçemeyeceğini sanıyor bir özgüven geliyor hepsine
Nişanlılıkta bu denmişse evlenince ne der acaba
Baskıcı biri olma ihtimalin yüksek baya
aranızda cinsellik oldu mu?
hoş değil yeniden değerlendir
Gerilim başlamış hangi konuda dedi bunu
Evlenmeden yuzunu gostermeye başlamiş
Değil
Daha evlen mediki
at nişanı ne uğraşcan
bas tekmeyi ver yüzüğünü sttrsn gitsin
Ne konuda dedi?