Nişanlım her kavgada beni kendisi ile tehdit ediyor böyle kavga edeceksek istemiyorum böyle devam edeceksen evlenmeyelim sürekli böyle nişan stresi sürekli tartışıyoruz insanlar tartışabilir kaç defa dedim böyle deme evlenmeye inancımı kırıyorsun diye tamam ayrılalım diyorum sonra ayrılmıyor artık yeter ben atacağım nişanı
Cevabın nedir?
+1 yılBahsettiginiz gibi bu durumda nişan streside etkili, sözü gerçekten kırıcı kullandıgı kelimelerin neleri dogurabilecegini göze alan biri için söylenenlerde nedenler aramak gerekir
-Sorumluluk almaktan mı korkuyor?
-Nişan telaşından mı sıkılıyor?
-Ne gibi anlaşmazlıklar oluyor pireyi devemi yapıyor yoksa?
Sürekli planlanması gereken işlerden sıkılmış olabilir ondandır belkide bu tepkisi arada gezin kafa dinlendirin birbirinizi dinleyin, evlilik için ilk adımı atmışsınız sorunlar tartışmalar boyutunu aşmadıgı sürece ve sonunda kararavarıldıgı sürece olabilir bu gayet dogaldır
Nişanı atmakta istemiyor çünkü sorun sizinle evlenmemekte degil şu zamanlarda monotonluk onu sıkıyor belkide alışverişten keyif almayan birisi
•her tartışmada orta yolunu bulmak adına adımlar atın
•içinde bulundugunuz telaştan ayrılın bir müddet birbirinize ayırın
-Alışverişi keyifli hale getirin
-Ayrılık lafları kurdugundaki kırgınlıgınızı belirtin bunun yerine sorun neyse konuşma odaklı olunursa hallolabilecegini belirtin010 Yorumla
Soran+1 yılbiz gezemiyoruz o çok yoğun çalışıyor ben de dışarı çıkamıyorum babam izin vermiyor sorumluluk almaktan korkmaz deli gibi para biriktirmek için çalışıyor kendine harcama bile yapmıyor alışverişi sevmiyor ama benim için katlanıyor detaylarla ilgilenmiyor ben de tartışıyorum
- +1 yıl
O işin verdigi yorgunlukla ince detayları atlıyor, çalışıyor çabalıyor ikiniz içinde bu kişievde yatan vurdumduymaz biri olsaydı haklısınız, bedenen ve ruhen gelen yorgunluk onu detaylardan alıkoyuyor
-çok derine inmeden laf arasında detaylardan bahsedin, arayın konuşun az da olsa şimdilik katlanın meselaizin günlerini çok iyi degerlendirin o yorgunlugu unuttursun sevginiz
-Sizde bilirsiniz erkekler geneli yüzeysel düşünür böyle düşüncelerdende önemlidetayları kaçırırlar sıkmadan söyleyin anlayışlı olucaktır
Soran+1 yılsürekli telefonla konuşuyor pazar günleri de bize geliyor ailemle vakit geçiriyor gene de yanımdan ayrıldığı zaman tartışmalarımız bitmiyor
- +1 yıl
Başka nelerden şikayetçi ki?
Neyi eksik ya da fazla buluyor?
Soran+1 yılgenelde şikayetçi olan ben oluyorum yani neden boş vaktinde aramadın neden yazmadın neden elbisemin rengine yorum yapmadın neden whatsappa girdin gibi o da benim şikayetlerimden şikayetçi bir de sözlerini dinlemiyorum diye şikayetçi
- +1 yıl
O kişiyi en iyi siz tanırsınız nedenlerinde içinizi rahatlatıcı açıklamalarda bulunuyorsa bircevabı varsa sorunlara alternatifler türetin, işi dolayısıyla yorgun oldugunu biliyorsunuz sizi aramasa dahi mesajını yazabilir molasında vs onun dışında sanal ortamda takipte kalın ama ona şunu yap bna yorum at gibi diretmeyin
Çalışan kişiler işin verdigi rutinlikten kaçmak farklılık aratmak ister o size kaçıyor sizde trip tarzı şeyler yapıyorsunuz, eger kasti yapıyorsa ki anlattıgınız kadarıyla zannetmiyorum bir sorun var demektir
Karşılıklı birbirinizin ortak fikirlerine riayet edin güvendiginiz inandıgınız birini sorgulasanız olunsuz sonuç alsanız dahi onu en iyi siz bilirsiniz tanırsınız
Soran+1 yılyok kasti yapmaz kimlerle ne konuştuğunu hep gösterir tanıdığım bildiğim insanlar başka sosyal yerlerde de takılmaz ama ne bileyim işte bencilim sanırım tek benimle konuşsun istiyorum
- +1 yıl
Bencil degil seviyorsunuz kıskanıyorsunuz ve ilgi istiyorsunuz bu gibi duygularınız gayet normal atladıgınız tek nokta zorundalıklarınız biraz daha güvence etrafında fedakar olun, konuşun çözüm üretin zamana bırakın
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
Mutluluklar dilerim, ricalar.
En İyi Cevaplar
Bencede atmalısın simdi her kavgaya ayrılalım diyosa evlendikten sonrada hemen bosanalım demicegi ne malum sacmalık ya
04 Yorumla
Soran+1 yılevlendikten sonra olan sana olur ayrılırsak bana bir şey olmaz diyor haklı da
Soran+1 yılbakalım neler olacak
+1 yılGöz korkutmak için yapılan hareketler bunlar , mesela sürekli intihar ederim diyen insanlardan da bir cacık olmaz onun gibi düşün. yapacak olan adam yapar. Yapmayacaksa da lafını etmesin. bunu söyle ona, ben sana muhtaç değilim ben seni seviyorum hayatımı birleştirmek istiyorum seninle ama kendine muhtaç olarak görme beni, ben sığıntı değilim, birilerine ihtiyacım yok gerekirse bekar ölürüm ama yaşar giderim, sen her böyle yaptığında kalbimi kırdığının farkına var artık, deneme tahtanda değilim senin. Ne sen vazgeçilmezsin ne de ben çaresizim. Tartışma olmayan ilişki var mı bir dön bak etrafa , ama sen her tartışmada bu lafı diyorsan bana demekki beni yeterince sevmiyorsun gibi şeyler söyle ve kadınlığını kullan tribinide at. Başarılar.
13 Yorumla
Soran+1 yılbu dediklerinin hepsini söyledim kardeşim
- +1 yıl
İyi düşün öyle karar ver , evlilik bu , yol yakınken iyi düşün o zaman
Soran+1 yılpeki teşekkürler
Ben senin yerinde olsam bir daha böyle dediğinde yüzüğü fırlatırdım. Gerçekten seven insan böyle bir şey istemez ve sevdiğinide tehdit etmez.
09 Yorumla
Soran+1 yılverdim yüzüğü bir kere almadı bu sefer ailelerin önünde vericem
Soran+1 yılAllah razı olsun zor günler kapıda
Soran+1 yılAllah razı olsun
Soran+1 yıltesekkür ederim
Soran+1 yılinşallah
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
15Cevap
+1 yılHep demişimdir bu işlerde hayırlısını dilemek lazım, olmasını değil diye.
Bence sevinmelisin henüz evlenmeden önce ortaya anlaşmazlıklarınızın çıktığına.. Çözüm mükünse devam edersiniz değilse ayrılırsınız.11 Yorumla
Soran+1 yılben zaten namazlarımda dua ediyorum Allahım çok sevsem de hayırlısı değilse olmasın hayırlısı ise onu bana nasip et diye
+1 yılBoş tehdit insanın canını fena halde sıkar. İyi bile dayanmışsın, ilk söylediğinde defol git o zaman derdim.
08 Yorumla
Soran+1 yılaylardır aynı ya yeter artık
- +1 yıl
Yettiyse yapman gereken şey ortada. Kendini vazgeçilmez sanmasın.
Soran+1 yılama çok zorlanıcam onsuz
- +1 yıl
Böyle düşündüğün için, kendini böyle şartlandırdığın için zorlanacaksın. Onsuz da olabileceğini, hatta daha rahat olacağını düşündüğün zaman hiçbir zorluğu olmayacak.
Soran+1 yılyok onsuz rahat olamam
- +1 yıl
Aferin, o zaman senden en ufak kavgada bile vazgeçebileceğini belirten birisine katlanmaya devam et ;)
Soran+1 yılyok yok
- +1 yıl
Yani?
at anasını stayım sonra otur ağla gel burada bidaha soru paylaş çok canım yanıyor de öyle öyle devam etsin
06 Yorumla
Soran+1 yılnapayım böyle çok mu daha iyi
Soran+1 yılher namazda yalvarıyorum zaten
Soran+1 yılAllah razı olsun
+1 yılBu islerde şeytan çok uğraşır, sen uyma şeytana Selavat çek sadece. Ve sakin olmayı bilin... Biriniz ateşse biriniz su olun, ateşe körükle gitmeyin
01 Yorumla
Hep böylemiydi sonradan mı oldu nişanlandıktan sonra mı oldu sen ve o kaç yaşındasınız
05 Yorumla
Soran+1 yılyok biz bir kere ayrıldık kavga ettik birdaha konuşmayalım dedi defol git dedim ben de o günden beri hiç eskisi gibi olmadı
Soran+1 yılönce oldu
Soran+1 yılçok gururlu ben de gururluyum
Bence sorun sende çok kaprislisin şöyle bir yorumlara verdiğin cevaplara baktım da çocuk biran önce senden kurtulmalı diye düşündüm. Tamam nedir ya
03 Yorumla
Soran+1 yılsen ne anlarsın
Soran+1 yılhı çok bilmiş
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbence artik nisani atmanin zamani gelmis. Boyle bir kisi ile bir omur gecirebileceginden emin misin? Evlendikten sonra degisir dusuncesine sakin kapilma yanilirsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılayriliyorum gözüme gozukme de. hghakkektmez. evlenince de bosanalim der.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen çok çabaladım çok yoruldum belki onunda kendince haklı sebepleri vardır ama evlenip boşanmak çok daha acı
+1 yılAbla düsün ne kadar köseye skistigini anla bir erkek kendisiyle tehtid ediyosa caresizdir
012 Yorumla- +1 yıl
Hmm oyle miymis o
- +1 yıl
@meraklıkofte evet oyle bir erkek karisini ya da sevgilisini degistiremeyecegini anladigi zaman son care olarak kendisiyle tehtid eder
Soran+1 yılzaten sürekli değişmemi istiyor dik başlıymışım sözünü dinlemiyor muşum istediklerini yapmıyor muşum falan
- +1 yıl
Smdi o su an sundan korkuyo bak ara ara bendedeo korku oluyo sindi senle evlenecek ya evlendigi zaman acaba sozunu dinlemezmisin diye dusynuyi dusundukce daha cok korkuyo ve bu sefer ben giderim ayagi yapiyo evlendiginde yapamayacaj cunki bunu sen sozunu dinlesende dinlemesende ben giderim diyemicek
Soran+1 yıldiyor zaten ya evlendikten sonra da sözümü dinlemezsen diye ya şimdi ben babama bağlıyım babamın sözünü dinlerim evlendikten sonra da eşime bağlı olduğum için eşimin sözünü dinlerim işten çık diyor bana ya ben de çıkmıyorum
- +1 yıl
Bak isten cikma ama soz ver isten cikacagina evlilige kadar bitanem para biriktirmemiz lazim de hakli goster kendini sonra ona tartisma cikan konularda guven ver yani ona muti olacagini anlasin merak etme evlenmeden onceki son barutlarini atiyo evlenince eli mahkum :D
Soran+1 yılnişanı kendin yaparsın işten çıkmazsan dedi evlenince çıkıcam dedim şimdi para biriktireyim dedim inanmıyorum dedi sonra çıkmazsan çıkma olacaklara katlan falan dedi öyle kaldı
- +1 yıl
Rwst cek evlendikten sonra cikicam doyorum insanmiyosann biz evlensekte sorun yasariz bana inanmadiginnbi evliligi yurutemeyiz de bakalim nendivek
Soran+1 yıltamam teşekkürler bir de dün bir arkadaşım vardı erkeklerle konuşma demişti konuşmuyordum o çocukla konuşma dediği çocuk onun yanında beni aradı takım elbise alacakmış fikrimi almak için bu da ben sana konuşma demedim mi dedi sinirlendi bağırdı çağırdı sonra çocukla daha önceki mesajlarımızı okudu onu çok sevdiğimden bahsetmişim hem de onun kucağına git dedi bana çok zoruma gitti sinirli diye bir şey demedim ama ne yapmalıyım sence
- +1 yıl
Mmm sinirliyken alttan al bisey deme su an bu zoruna gitti haliyle sana tavsiyem sakin olman bir kafe ya da baska yere git oturt karsina sakince konus de ki arkafasim ben bunfan rahatsiz oldum eger senin gozunde ben baskalarinin kucagina gidecek birisiysem beni hic taniyamamissin istersen ara verebiliriz belki karsina benden daha temizi karsina cikar daha mutlu olursun de sonra neden boyle diyosun falan dicek ben gercekten senin dun dedigine gucendim de ben seninle evlilik icin adimlar atarken sen beni nasil baskasiyla itham edersin aklim almiyor de
- +1 yıl
Peki ricalar :)
+1 yılBence evlenme konusunu tekrar gözden geçirin siz. Böyle olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam
+1 yılçok tavz vermişin bitmiş zaten sen bitir bence geçkalma
06 Yorumla
Soran+1 yılen iyisi bitirmek çok yoruldum çoook
- +1 yıl
geçbile kalmışın pamuk ipliğine bağlamış sevgi saygı yok. umarım çok şey vermemişindir seni haketmemiş hiç
Soran+1 yılçok çabaladım hayatında almadığı sürprizler yaptım ama sonuç bu
- +1 yıl
bazen danışmanlık yapmayı istiyorum çünkü vaktine emeğine acıdığım okadar kişi varki boşa kürek çekiyor at gözlüğü takmış yürütebilmek için verdiği taviz kişiyi bitirmiş farkında değilller
Soran+1 yılbunları da yaşayacakmışız güzel kardeşim
- +1 yıl
bence saçma sen ahmklıkla kadere rızayı karıştırmışın. bye
Nisan stresi sizde ne
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl? nişanımız var mayısta
Soran+1 yılher konuda tartışıyoruz yan yana gelince tartışmıyoruz
+1 yılSoğumus Artık bırakmak istiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılyüzüğü veriyorum almıyor
- +1 yıl
O Zaman Biraz Zamana İhtiyacı var
+1 yılzaten bitirmeyi kafasına koymuş
01 Yorumla
Soran+1 yılbitirelim diyorum bitirmiyor da
Nisanlına kucak dolusu selamlar ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılelimden geleni yapıyorum ayrıl diyorum ayrılmıyor
Bitirsin kafana takma
04 Yorumla
Soran+1 yılona deli gibi aşığım çok acı çekeceğim ama evlenip boşanmak daha zor olur
Soran+1 yılzamanla geçer o da
Bu kadar kolaysa zaten evlenme
05 Yorumla
Soran+1 yılya aylardır aynı değişme yok
Soran+1 yılçok da seviyorum çok acı çekeceğim neyse yol yakınken dönelim
Soran+1 yılçok bekledim sabrettim ama ben gururu için yaşayan birisiyim yeter
* git de ona , lütfen benim için :(
00 Yorumlabu kadar strese değmez
09 Yorumla
Soran+1 yılartık gülemiyorum doğru düzgün
Soran+1 yılçook zor çok :(
- +1 yıl