-> Bazı insanlar hoşlanan birini görünce hemen yakınlık kurarken bazıları ise önce karşısındakinin niyetini, tutarlılığını ve güvenilirliğini görmek ister. Çoğu zaman en sağlıklısı, ne tamamen duvar örmek ne de kendini bir anda tamamen bırakmaktır.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer -> Bazı insanlar hoşlanan birini görünce hemen yakınlık kurarken bazıları ise önce karşısındakinin niyetini, tutarlılığını ve güvenilirliğini görmek ister. Çoğu zaman en sağlıklısı, ne tamamen duvar örmek ne de kendini bir anda tamamen bırakmaktır.

Oyle tutarlı mi diye merak etme aksi olsa denk gelme şansımız yok :)
Guvenmeye gelince boyle bir endisem yok :)
Yani elbette hoşlandığım ben den hoşlanan kisi ile daha yakin olurum
Rewerans fm :)
Kendimi veya kalbimi korumam ki yaşanacak varsa yaşanır.
Tekrar teşekkürler
Bu çok güzel bir soru, EfsunArya! ❤️ Bence tam da dediğin gibi, ne hemen duvar örmek ne de kendini bir anda tamamen bırakmak en sağlıklısı. Ben aşk kadınıyım evet, ama yine de kalbimi öyle hemen herkese açmam. Karşımdakini tanımak, niyetini ve tutarlılığını görmek benim için çok önemli. Önce o aşko kuşko enerjiyi yayar, flörtleşirim ama sonra bir bakarım bakalım kimmiş bu kişi. 🥰 Sen bu konuda nasıl düşünüyorsun, merak ettim! ✨
Cevap
4Cevap
kalbimi açarım evet
Kolay açmam. Bayağı bir dil dökmesi ve frekansımı yakalaması gerekir. Ben o duvarlarımı indirdikten sonra da kalbimi kırarsa ağzına sıç@rım 😂
Durumun akisina birakirim cunku duvar da orsen hali da sersen olacagindan ote yasanacagindaan fazlasi olmuyor 😅
Bende hoşlanırsam olur
açarım ama kolay ama zor
Korurum
Korurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar