Merhabalar Herkese 🌸

Sevdiğin insanlara karşı korumacı yaklaşıyor musun? Mesela birisi senin yanında en yakın arkadaşın hakkında kötü konuşabilir mi? Veya senin yanında sevdiğin birine haksızlık yapılmasına müsade eder misin?
Merhabalar Herkese 🌸

Sevdiğin insanlara karşı korumacı yaklaşıyor musun? Mesela birisi senin yanında en yakın arkadaşın hakkında kötü konuşabilir mi? Veya senin yanında sevdiğin birine haksızlık yapılmasına müsade eder misin?
Sevdiğim insanları her zaman korurum ve kollarım tabi ki de.. eşim, sevgilim, arkadaşım, dostum kim olduğu önemli değil.. bir insana değer verecek kadar güvenmişsem zaten onun yanında olur ve onun zor günün de yanında olurdum.. ama benim gibi düşünen insanlar az. herkes kendisi değer bekler ama kendileri değer vermezler. bu yüzden de bu zaman da kimseye güven olmuyor
Bir eleven değilim ama evet korurum
Ajxjshxhwn
Sevgilimi arkadaşımı her zaman korurum benim yanımda da kimsenin kötü konuşmasına asla izin vermem. Haksız olunan yerler vardır bunu bende kabul ederim haksızdır derim ne kadar yakınımda olsa ama kötü bir söz yersiz eleştiriye izin vermem
Cevap
9Cevap
Eğer değer veriyorsam hakediyorsa kollarım savunurum haklıysa tabi birde zarar görürse korurum ama bende güç yok kolay döverler 😂
Maalesef var öyle kötü bir huyum🤔 Kötü diyorum koruduğuna savunduğuna değmiyor zamanı gelince
Tabi ki, sevdiğim insanları geçtim, mazlum, garip gördüğüm herkesi koruyup kollarım.
Evet onun için her şeyi yaparım. Yeter ki ikimiz de çok mutlu olalım <3
Kesinlikle değer verdiğim insanların herzaman yanında olurum destek olurum korur kolarım sahiplenirim 😄
Evet.. İçgüdüsel bir şey bu galiba..
Daima arkasındayım.
Elimden geldiğince 😂
Her zaman bunu yaparım hem de
Evet kollarım ama önce dinlerim.
Evet korur kollarim
Kollarım. Durup seyirci olmam kesinlikle.
Tabiki
Heralde yani
Sahipleniciym baya
He korurum
Kollarım elbette
Kollarım evet
evet aşko
kollarım
elbette
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?