Şu kızın haline üzülüyorum 😞
Kapatır mısınız?
İyi akşamlar arkadaşlar..

Şu kızın haline üzülüyorum 😞
Kapatır mısınız?
İyi akşamlar arkadaşlar..
Kalbimi kapatmak demeyelim de kolay etkilenebilen biri değilim. Herkeste o çekimi hissedemiyorum. Şu yaşıma kadar gerçekten etkilendiğim 2 kişi oldu.
İlki 20 yaşlarımdaydı (Allah ona bela yazsın)
İkincisi de 26ydım ama olamadı.
Üçüncü de bi altı sene sonraya inş.😃
Sorun onlarda mı sendemi yoksa beklentilerdemi
:) ozaman söyle diyebilirmiyiz korkuyorsun birisinin sana zarar vermesinden korktuğun için kendini kilitliyorsun bence sen bir safhada sin kendi içimde gitgellerin var.
Hisslerim genelde çok güçlüdür bu bazen bende karabulutlari oluşturuyor kafamda yani yine mi gol deyil demekten korkar oldum resmen
Kapatırım vallahi kalp öyle kolay kolay herkese açılacak bir şey değil zaten açarsın olmuyorsa kapatırsın niye içine başkaları girip daha çok kötü ve hor kullansın ki ağlayacaksam oturur beş kuruşluk insana ağlarım iki kuruşluk insan için beş kuruşluk kalbimi açıpta üstüne kalan üç kutuşu gözyaşlarımla ödemek istemiyorum
Bende aynı geminin yolcusuyum, olmadı napalım ama biz mecbur kaldık mecburen bırakıldık. Bende düşünmüyorum bir daha çünkü yoruldum sevip değer verip acımla kalmaktan.
Bırakmadılar sevdamızı yaşayalım
İnşallah
Ya tabii ki de hedef her zaman ilk atışta uğramaya biliriz böyle yaparsak doğru kişiyi bulamayız ki bu tamamen bir melankolik bir yaklaşım olur tabiikide kapatmam umudunu yitiren her şeyini yitirmiştir.
Cevap
48Cevap
Hayır kalbim her zaman açık
Bazen biriyle konuşurken asırı eğleniyorum. Sonra bir anda gidiyor ve bende kalan o burukluk o eskiyi Özlem kalıyo. Onun ses tonu, eşi benzeri olmayan kendine has taburlarını özlüyorum. Baska kim girerse girsin onun gibi olamayışı seni başkalarına karşı kapatıyor.
Sanirim oyle bi durumdayim. Ayarini kaciriyorum, fazla kapiliyorum, ayrilma durumunda fazla yipraniyorum. Dolayisiyla korkup cekinik kaliyorum. Ozlem ne diyor; "... çunku artik cok zor asik olmak, ama bi de olursa bu son olucak." buyuk konusmayayim ama tahminim bu yonde. tek atimlik kursunum var gibi hissediyorum 😃
Kalp bu maalesef öyle sözle de yazıyla da kapattım diyip kapanmıyor ama güven sorunu otomatik ortaya çıktığı için geri planda kalmak isteme, kendini korumaya alma ihtiyacı hissedebilir insanlar yadırgamıyorum çokta iyi anlıyorum.
🙏🙏
İnsan sadece et ve kemikten ibaret değil. Duygular var. Tabiki de olmadığında üzülürüz belli birvsüre aşka sevgiye kapatırız kendimizi. Zamanla toparlanır ve kaldığımız yerden devam ederiz. Yani başkasına yönelmek için zaman gerekiyor. Bazen üç yıl olur bu zaman. Bazen beş yıl olur. Kimisi için üç gün olur
Hayır sonuçta beş parmağın beşi bir değildir. Herkesi aynı kefeye koymam. Birinin yaptığı şeyi herkese mal etmenin anlamı yok.
Yok ama uzun süre kendime gelemem. Ayrıca dominant bir yapıya sahip olduğunu bildiğim biri resimde paylaştığın kişi zor bir insan olduğunu düşünüyorum Merve Boluğur diğilmi o
@27esmerim Aferin lan bana 👏🏻👏🏻👏🏻
Yooo şanslı kişilerin ne suçu var.
Ama biraz isteğim azalır insanlara bakış olarak düşüncelerim değişir.
İllahaki aynı frekansta biri çıkacaktır.
Diye umut ediyorum.
Doğru kişinin nerede olacağı belli olmaz
bu yüzden kapatmam
Hem bu kıza neden üzülüyorsun
Gerçekten fazlaca sevince bu durum olabiliyor. Asla diyenlerin de bir bakıyoruz birileriyle yine sevgililer insanlar işte.
Çok seksi enerjisi yüksek bu kadının ya gelsin ben teselli ederim
Yok ben kapatmadım efendim ama hayırlısı diye bekliyoruz işte 😊
Bu kiz akilli bi kizdi murat dalkilic gibi bir * yuzunden bozulmus olamaz ya
size de iyi aksamlar dhfh
Benim kalbim daima acik humanistim ondan
Kapatmak değil de hani bazı şeyler için süreç gerekir belkide
Birisi varken kalbimde bitsede açımı Yaşar çeker küllerimden doğarım kalbimi kapatmam fakat aramamda
Sen Kendi hâlini düşün boş ver Merve Boluğur u onun tuzu kuru
Kizin hali iyi ama bizim halk deli diye ilan ediyor
Hayır kapatmam doğru kişinin nerede ne zaman çıkacağı hiç belli olmaz 🙃
kapanıyor , çok istediğin kişiye bir türlü yakışmayan 'kendin' başkasında hiç yerini bulmaz !!!
hüzünevinedöndü
Arabayla bir kere kaza yapınca nasıl yeniden kullanmaya devam ediyorsak, bir kişi olmayınca da kalbi kapatmanın anlamı yok
Zor guvenirim ve kaybedersem zor güvenirim. Kimseyi önyargıladığım için değil. Sadece daldan dala uçmayı sevmem kolay öyle.
Kalbini ne kadar kapatırsan kapat girmesini bilen, girmesine değen, ne eder eder pencereden, bacadan yine girer.
Evet aldatıldım ve 3 sene kimseyle konuşmadım...
Mantıksız buluyorum, bir kişiye kızıp tüm herkese küsmeyi.
Kapatmam belki dağa iyisi gelecek hayat bilemeyiz..
gibi gibi , uzun zamandır kimseyi beğenmiyor hoşlanamıyorum
Evet, bir kişiyle olmadı diye tüm kalbimi kapattım.
Neden kapatayım canım o kapının eşiğinden geçecek insanı beklerim
Kalbimizi kimseye acmiyoruz ki kapatalım 😉 "eskidendi, cokkk eskiden..."Sezen...
Hayır kapatmam bir kere düştüm diye yürümekten vazgeçmek olmaz
Benim kalbim açık olsa da herkesin kalbi ya kapalı ya da dolu. Bir anlamı da yok bu yüzden.
Kapatırım..
Evet ya. Çok severdim. Ama hareketleri çok itici geliyor
Hayır, her insan bir değil birisi üzer birisi mutlu eder. Kapıları kapatmak en büyük hata.
Kimi sevdiusrm beni sevmedi ben de artık sevmiyorum
Hayır çünkü kendi hayatımı tek bir kişi için değiştiremem veya belirleyemem
Kapatılmaz ama sevgi ile yoğrulmuş insanlar artık sevilmiyor.. Cinsellik ve haz için birlikte artık insanlar duygu yok denecek kadar az.. Şehvet tek unsur..
En azından psikologa gider destek alırım bu hale getirmem kendimi
Üzüldüysem evet kapatırım çok uzun süre
Evet bende üzülüyorum haketmedi bunları
Murat Dalkılıç i her dinlediğimde kızıyorum zaten
Hayat bir kişinin üzerine kurulmadı kümenin de gereği yok bu yüzden
Sen kapatmışsın
Öyle oluyor ister istemeden.
Hayır kapatmam sadece temkinli olurum
Nolmuş bu kıza
Hımm
Evet bende öyleyim maalesef
Demesi kolay elimde değilki
Her tarafımı kesmiştim sırf aşkımdan dolayı o gitti başkasıyla evlendi değmiyor
Her insan ayrı bir renktir.
Kolay kolay tekrar açamam..
Hayır kapatmam
Hayır neden kapatayım dhdgg. Tam gaz devam dhfjhh
Evet küserim hemen..
Evet yaptım...
Merve bogulur degil mi bu?
Kapatmam. 1 kişi için dünya’ya küsmek aşırı saçma
Evet uzunca bir süre.
Genellikle yaptığım şey... 💔
haır tabiki her indan bir olmaz
O kadar ince düşünüp takılı kalmamak gerek
Hayırlısıyla olur ama daldan dala atlamam.
Nolmuş buna
Murat dalkılıçla evli miydi onlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?