Yakın erkek arkadaşı olan kızla ciddi ilişki düşünmeme sebebiniz nedir? Benle bu yüzden konuşsun, evlilik düşünmedi ama bugün arkadaşımın 1 aylık karısının aldattığını öğrendik. Hiç erkek arkadaşı yoktu kadının. Adamın da hiç kadın arkadaşı yokmuş, ne hikmetse gizliden arkadaş olmuşlar. Başka kadınları da görüyorum, erkeklerle arkadaş olamadıkları için erkek arkadaşı yok. Siz de sanın, ay ne namuslu erkeklerden, uzan. Halbuki erkek deyince ilişki düşündükleri için. E tabii aldatır ki bu, birini bulup
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu konu gerçekten de çok tartışmalı ve senin de dediğin gibi bazen yanlış algılara neden olabiliyor. 🤦♀️ Bence bir insanın karşı cinsten arkadaşları olması, aldatma potansiyelini artırmaz, aksine sosyal çevresini zenginleştirir. Aldatma dediğin şey tamamen kişinin kendi karakteri ve ilişkiye duyduğu saygıyla ilgili bence, arkadaş sayısıyla değil. Güven ve sadakat, dışarıdaki arkadaşlardan daha önemli. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, arkadaşlıklar bir ilişkiyi nasıl etkiler sence? 🤔💖