Çok karşı cins arkadaşı olan sevgili aldatmaya meyilli midir?

-
(9 Eylül 2022, öylee, saat: 14:46).
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çok karşı cins arkadaşı olan sevgili aldatmaya meyilli midir?

-
(9 Eylül 2022, öylee, saat: 14:46).
alakasız. benim karşı cins çok arkadaşım var, hiçbir sevgilimi de aldatmadım. aklımın ucundan bile geçmez. sosyal çevresi çok olan, aktif biri için böyle yaftalamalar yapmak doğru değil.
Bak şimdi kadın-erkek dengesini kurabiliyorsa erkek arkadaşları da kız arkadaşlarının sayısına yakinsa sorun olmaz. Böyle kız arkadaşları saymakla bitmeyen bir sevgili deneyimlediğim için diyorum hiç erkek arkadaşı olmadıği için utanıyordum😊
Çok kız arkadaşım var, ama adı üzerinde arkadaş. Eğer arkadaşım olan birine ilgi duyarsam zaten sevgilimden soğumuşum demektir, ayrılırım, yani aldatma olmaz.
hayır bu karakterle ilgili
Cevap
12Cevap
Hayır aksine karşı cinsle arkadaş kalabilen biridir. Aldatma ihtimali daha düşüktür gibi geliyor bana.
Ama kızlar genelde sürekli etrafında kızlar olan adamları tercih ederler. Onlara alfa gözüyle bakıyorlar
O adamın kendi kafa yapısına göre değişir lisede çok kız arkadaşı olan biriydim ama ilişkilerimde alfatmak aklımın ucundan bile geçmedi
kişinin karakterine göre değişmez mi bu durum?
Bu işin sosyal çevre ile alakası yok. Yapan pc telefon başında da evden tıkıt tıkır hallediyor
Karakter meselesi bu arkadas cokmus azmis alakasi yok
aslında daha çok anlayışlı olabilirler onlardan yardım alarak da Dan Bilzerian ne alaka :D
:D onun da çok kız arkadaşı var ya xD
bence onlar f*ck gibiler arkdaştan çok öyle gibi gözüküyorlar :D
f*ck body yazdım algılamamış :D
Karşı cins ile arkadaşlıkta herkesin aklı fikri yatağa girmekki 🤭
Öyle olanlar daha güvenli 😅
Hiç olmayan daha meyillidir.
ham budalasıdır . neden olmasın . yapar
Evet Meyillidir Tabikide
Ortalık malıdır
Cok sacma.
Evet
bebek bezi değiştirdin mi?