İlişkisi olan biri karşı cinsten birini güzel/yakışıklı bulduğunu söylemesi aldatmaya girer mi? Bu arada sorduğum soruların benimle bir alakası olmamakla beraber iyi akşamlar diliyorum 💖
Aldatmaya girmez ama bu her gördüğünü beğenmek olunca ilerisi için büyük sıkıntı teşkil eder. Sebebi ise bir tane yakışıklı erkek ile cinsel ilişkiye girdiğin anda şöyle bir şey oluyor daha fazlasını istersin. Saçları güzel cinsel ilişkiye girmek yüzü çok güzel cinsel ilişkiye gir veya vücudu kaslı cinsel ilişkiye gir. Bu bağımlılık olur artık. Tanıştığın kişinin hobilerini en sevdiği filmi en sevdiği şarkıyı en sevdiği yemeği bilmeden sırf sadece yakışıklı olduğu için cinsel ilişkiye giren YÜZ BİNLERCE TÜRK KIZI VAR. NEREDEYSE BU MİLYONLARI BULACAK ZATEN ORAYA DOĞRU GİDİYOR.
Ortada gerçek bir aşk varsa bir başkasının güzelliği ya da yakışıklılığı ile ilgilenmezsiniz. Hayatınızda olan kişi size dünyanın en güzel kadını/en yakışıklı erkeği gibi gelmeli. Hayatımda biri varken neden başka bir erkeğe yakışıklı olduğunu söyleyeyim ki?
Görünüşte aldatmak değil tamam ama soruyorum size sevdinizden başkasını beğenmenin maksatı ne bence o zaman ilişkinizi gözden geçirin bencil olmadan sonunuz volkiye döner fodnrkrm
Bana göre aldatmak ama aksisini düşünenlerde ilişkisini gözden geçirsin
Beğenmek aldatmaya girerse o zaman doğuştan bu yana insanlar evleneceği kadınlar hep aldatmış demektir e kadınlarla mesela ünlü birisini beğeniyor erkeklerde beğeniyor beğenmek aldatmak değildir aldatmak hayatında birisi varken ilişki yaşıyorken başka birisine duygusal hisler duyup onunla iletişime geçip bir şeyler yaşamak demektir. Ya da sevmediğin birini seviyormuş gibi görünmek demektir
Bende fikrimi yazdım "alaka" arayacağına saygı duy geç. Kendi fikrini doğru aksettitmeye çalışmak yerine tek doğru sen değilsin öğren bunları. Hadi iyi akşamlar