+1 yılYahu ilişkiye ara verilmiş de hangi ara aşkı sevgisi bitmiş de başka bir kişiyle tanışmaya girmiş.. Böyle yapan bir kişinin sevgisini ve aşkını sorgularım.. Bana göre ters ve kesinlikle aldatma sayılır..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐Kendi üslubum belli ve net:Yeni biriyle tanışma kafasına girdiysem tüm ilişkilerimi kesinlikle sonlandırırım. Yara bantlarından da hiç hazzetmem. Aşk acımı dahi sonlandırırım. Ve evet bence kesinlikle aldatmaya girer. Maçta mıyız ara veriyoruz? Gerçekten gülüyorum. Sinirden.⭐
#tubasueda 🍀🍀31 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun çok güzel bir düşünce bayılıyorum olgun kadınlara çünkü hep güzel düşünürler
+1 yılHangi amaç ile tanıştığına bağlı yani bu durum eğer arkadaşlıksa aldatmak olarak sayılmaz ama farklı düşünceler varsa ve nasılsa ara verdik kafasındaysa o kişi elbette aldatma olarak sayılır...
31 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
+1 yılİlişkiye ara vermek gibi bir şey yok ya. Ara vermek ayrılmaktır yani. Araların molaların oldiğu bi ilişki yaşayamaz. Kalp atmaya mola verse beden yaşar mı?
11 Yorumla- +1 yıl
Hayır her ilişkide ufak tefek aralar olur. Aksini hiç görmedim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBana göre hayatımda biri varsa karşı cinsten biriyle tanışılmaz, samimi olunmaz. Elbetteki eski arkadaşınla ilişkini kesmezsin, fakat yenilere gerek yok. Hele ki ilişkiye ara verildiyse, hiç gerek yok.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma kafasında biri iseniz eğer ilişkiye ara vermenize gerek yok ki.
İlişki süresi içinde de yapabilirsiniz.
Kendi adıma konuşmam gerekirse ilişki içinde de baska bir kadınla konuşmama engel değil ki.
Sonuç olarak ben ilişkide olduğum kişiyi sevdiğim için beraberim bu benim sevdiğimi aldatiyor anlamına gelmez.
Sevgilim de başka adamlarla konuşabilir sohbet edebilir taki beni ihmal edene kadar.
Aynı durum benim içinde geçerli.
Gerçi bir boğa erkeği olarak ben sevgilim varsa gözüm başkasını görmez ki.
Siz buna ne kadar inanırsınız onu da bilemem.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Biriyle ilişkiye ara verme gereği duyuyorsak bu o kişiyle uyumlu olmadığımızı birbirimizi yıprattığımızı gösterir zaten. Ara vermek saçmalık olur bu nedenle ya tam olmalı ya hiç olmamalı. Daha baştan bu şekilde ilişkiden emin olmadığımız biriyle bir ömür geçiremeyiz zaten
Ha diyelimki ara verildi bu sırada biriyle tanışmak sadece arkadaş olaraksa sorun yok ama tanışma amacımız acaba ilişki olur mu düşüncesiyleyse tabiki aldatmak sayılır
Yinede sevdiğimiz birine hadi biraz ara verelim uzaklaşalım sonra devam ederiz demekte neyin kafasıdır bilemedim😅
Ben sevdiğimle 1 gün konuşamasam deliririm ya delirmiyorsam sevmiyorumdur ara vermenin uzatmanın zaten anlamı yok😅10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılAra vermenin anlamı her ne kadar "bitirmek" olsada bence aldatma sayılır.
Tabii önüne geçemediğin bir tanışma, plansızca olan bir tanışma buna dahil değil.
Herkes herkesle tanışabilir.
Fakat nasıl olsa bitti diyerek karşı cins olarak gördüğün biri ile olan tanışma bal gibi de yeni bir ilişkinin ilk adımlarıdır ve
Buna kesinlikle aldatma denir.
Noktayı koyup ondan sonra yoluna devam etmelidir kişiler.17 Yorumla- +1 yıl
Ara vermek her zaman bitirmek değildir ki, yani sevgilinle büyük bir kavga edersin, kızarsın, küsersin belki günlerce konuşmazsın, ara vermiş olursun. :) ben hiç ara vermeden soluksuz giden bir ilişki görmedim bu yaşıma kadar :D ben uzayda falan yaşıyorum herhalde
- +1 yıl
Küsmek bir sorun olduğunda verdiğin tepki olur.
Ama karşılıklı konuşarak çiftlerin ilişkiye ara vermek istemeleri "mola" anlamına gelir.
Bu molalar da pek hayra alamet değildir benim de bildiğim 😀
Bilmem belkide ikimizin bu konu hakkında yüklediği anlamlar farklıdır.
Çoğunluk ne diyor okumadım görüşleri belki de ben tek başıma bu anlamı çıkarıyorumdur😀 - +1 yıl
Hayır, sen doğrusun. Ben belkide yanlış ifade ettim :D mesela özenerek “flört veya flörtleşmek” kelimelerini kullanmadım sorumda ama “ara vermek” için uzun uzun düşünmedim 🫣 açıklamadım da doğru dürüst :D sorun yok yani. Kastettiğim işte, herhangi bir sebepten konuşmuyoruzdur, o sırada biriyle tanışmışımdır arkadaşça belki konuyla uzaktan yakından alakası bile vardır falan filan :D
- +1 yıl
Karşı cinsten arkadaş olur bana göre bütün arkadaşlarım karşı cins.
Bu bahsedilen karşı cins flört değil sadece arkadaş olarak görülen biri ise no problem.
Fakat arada flört varsa aldatmanın dibi 😀
Benim fikrim bu yönde fıstık 😀 - +1 yıl
Tamam balım :D benim soru sorarken biraz daha dikkat etmem lazım. Ama kastettiğim oydu ve sonuç itibari ile sana katılıyorum 😬
- +1 yıl
Olur öyle şeyler bazen ben de anlatmak istediğimi anlatamıyorum 🤭
- +1 yıl
😬💞
Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Birincisi arkadaş vs gibiyse neden olmasın. Diğer amaçlı ise şahsen çok saçma olur. Ara vermek yerine ilişki tamamen bitirilmelidir.
İkincisi ilişkiye ara vermekte nedir? Reklam arası gibi bana göre olmayan birşeydir. İlişki ya biterilmeli ya ilerlemelidir. Tabi burada bitirilmek derken de fevri kararlar alınarak hemen bitirilmemelidir. Saygıyla hoşgörüyle en önemlisi dinleyerek...11 Yorumla- +1 yıl
Bu görüşü sevdim 👏👏
İlişki bitmeden yeni birisi düşüncesi bile aldatma sayılır.
Ara verme konusu da bir garip ama hadi oldu diyelim, arada o iliski ile ilgili bir gözden geçirme, dışarıdan bakma, sorgulama vs. olmalı.
Yani odak yine ilişkide olmalı.
Yani ara da olsa "yeni" kavramı aldatmaya dahil 😀
115 Yorumla- +1 yıl
Yahu felsefik yaklaşmasana olaya. Gayette ara verilebilir, her şeye ara veriliyor Aşkta neden olmasın bu biiir. İkincisi yeni biriyle tanışıyorsun diyelim illa flört mü etmelisin? Belki sadece arkadaşın
- +1 yıl
Aşk'a ara vermek demek o süreçte o kisiyi sevmemek demek, böyle bir şey olabilir mi? İlişkiye ara verilebilir buna katılıyorum, yani gözden geçirmek için, ilişkiyi daha iyi yapmak için. Fakat Aşk'ta ara olmaz bence. Yani sevgiyi kapatıp açabilirim diyorsan nasıl yapıldığını yaz biz de öğrenelim valla 🙂
Belki sadece arkadaş ise onunla zaten normalde de tanışabilirsin ki, soruda ayrıca belirtilmesine gerek yok, zaten normal bu.
Ayrıca belirtilince aday gibi oluyor 😀 - +1 yıl
İlişki kelimesi gözüme uzun geldi Aşk dedim :D başıma profesör kesildin ya.. hayır ilişki halindeyken sevgilim kişisi karşı cinsten biriyle tanışamaz hsjssj
- +1 yıl
İlişkiye ara verince hangi niyetle tanıştığı önemli
- +1 yıl
İşte bu da benim problemim, dengesizlik napcan yükselen ikizler olunca hsjssj
- +1 yıl
Bence dengesizlik değil ya, kadınlar zaten genelde bu konularda karışıyor 😀 Karışmayan burç varsa söyleyin jdjsks
Hatta bak buna bile gerek yok aslında.
Normalde tanışmasına izin vermediğin kişi, ara verilse bile buna bağlı kalmak ister bence.
Hatta bu deneme bile olabilir bak şimdi aklıma geldi 😂
Bağlı kalıyorsa devam, kalmazsa tamam ndndjhdj - +1 yıl
Mantıklı şeyler söyleme :D gıcık oluyorum
- +1 yıl
Ya bıraaaakkhhh
- +1 yıl
shsjs bulaştırdım :D beni düzeltiyordu bi de
- +1 yıl
O sataşma amaçlıydı bilerek ndjdk
Ortada güzel bir şey varsa bu kabul edilir, benimsenir zaten.
E seninle muhabbet ederken de bu şekilde eğlenceli oluyor, kullanmak gayet mantıklı.
Mesela şimdi mantıklı buldum diye gıcık olacaksın.
Sonra yine o eğlenceli mesajlardan birisi gelecek ya da ters köşe yapacaksın 😀
Yanibulaşmasıgayeeeetnormal😂 - +1 yıl
sjsjsh gıcıksın :D net
Tam olarak bitmemiş ki, duygular iki günde bitiyor mu?
Aldatma. Araya birileri girerse o ilişki zatenn bitmiş olur
Ben kabul etmem bunu11 Yorumla- +1 yıl
Bende etmem :D jsksj
+1 yılaslında ara vermek bitirmek demek bence kandırmayalım kendimi ve hele hele ara vermek isteyen yeni birisiyle tanışan kişiyse
yeni aşklara yelken açtı demektir.
20 YorumlaTabi ki aldatmak sayılır. Etik bir davranışta değil diye düşünüyorum. Yemek sonrası, tatlıya saldırmak gibi bir şey bu. Ara vermekten öte, kalp ve beden olarak bitirildiyse, herkes özgürdür. Birde kişinin kendini aldatması var, çivi çiviyi söker mantığı ile yapılan yanlışlar gibi..!
10 Yorumla
+1 yılAra vermek aslında "artık sıkıldım senden ama dur kenarda birşni bulamazsam devam ederiz" demenin üstü kapalı versiyonu. Dolayısıyla ara verilince ara vermeyi talep eden kişi büyük ihtimalle yeni arayışta olacaktır veya görüştüğü biri vardır zaten ama biraz daha tanımak istiyo olabilir. Dolayısıyla ara vermek demek bence bitti anlamındadır ve bu saatten sonra kim ne yaparsa yapsın aldatma sayılmaz bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye ara vermek demek bence eninde sonunda o ilişkiyi bitirmek istediğini gösterir. Asla İlişkiye ara vermesine izin vermem direkt bitiririm çünkü ara vermek biraz oyalamaya giriyor. Ayrılsın ne yapıyorsa yapsın umurumda olmaz fazla beni oyalamasın net olsun
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İlişkiye ara verilir mi veren sevmemiş demekki benim sevdiğim sabah gunaydin mesajı öğlen aramasın dünyayı başına yıkarım
60 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ara verilen bir ilişki devam edecektir. O ara içerisinde ilişki potansiyeli olan birisiyle tanışmak aldatmaktır.
12 Yorumla- +1 yıl
Hayır ya, her tanıştığınla sevgili mi oluyorsun. Hem ilişki bitebilir ama duyguların vardır bitmemiştir 🤦♀️
- Aşk İlişkileri konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili olmak niyeti ile tanışmadı isen olmaz her şey niyette biter ya net zihniyet bozuk ise aldatmak isteyene her yol bağdat kanks✌🏻😉
12 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun bebeğim 😌♥️
- +1 yıl
Yiaa sağol kuzum ama öyle💓🙏
Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. Tartışmalı konu siz ilişkiyi zamana bıraktınız ama bakalım zaman sizi birbirinize bırakacakmı gönül bu o boşlukta hemen kayabiliyor
11 Yorumla- +1 yıl
Eğer gönlün o boşlukta kayıyorsa, duygularından şüphe etmelisin.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye ara vermek gibi acınası bi duruma düşeceğim sanmıyorum ya ayrılırız ya devam ederiz toparlanacağı varsa onu yormadan ben elimden geldiğince toparlamaya bile çalışırım böyle şeylerin gururu olmaz
10 Yorumla
+1 yılSıcağı sıcağına başka birisiyle aşk yaşamak.. Nasıl bir mide dedirtir.
13 Yorumla- +1 yıl
Aşk değil yahu özellikle flört kelimesini kullanmadım :D
- +1 yıl
İçimiz fesat 😄
- +1 yıl
:D vallah ya
+1 yılAra vermeyi çoğu kişi beceremez yanlış algılar , soluklanma anında
14 Yorumla- +1 yıl
Anındasnn*
- +1 yıl
Ara vermeyi yanlış anlamayı bırak, sanki şurda bu soruya “aldatmadır” yazanların hiç biri bunu bu şekilde yapmamış :D hani bazılarını tanımasam ben bile yutacam djkdsj
- +1 yıl
Kül bırakmayanlar sözde olur hep hahha atıp tutamadıklarını tutmuş gibi gör :D
- +1 yıl
😅 Artık kafa yoramam
+1 yılİlişkiye ara vermek demek kafamı dinlicem ilişkimizi gözden geçiricem sanırım bunun sonu ayrılığa çıkıyor demek. Bu süre içerisinde birisiyle tanışabiliyorsa zaten çoktaaaan ayrılmıştır. Tekrar barışma olmaz
10 YorumlaAra vermek diye bir şey yok silersem tam silerim ben. :D
Dolayısıyla bittiği için sayılmaz.111 Yorumla- +1 yıl
Neydi sevdim mi tam severim, sildim mi bir kalemde 😅
- +1 yıl
Tamam 😅
- +1 yıl
Hayır ya Ramiz Dayıcı olan benim
- +1 yıl
Çok kötüsün vallah 😒
- +1 yıl
Öyle miydi? Niye spoiler veriyorsun
- +1 yıl
piüüüh sana
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye ara vermek=ilişkinin temelli bitişi
17 Yorumla- +1 yıl
Hayır ya küsüşmek var
- +1 yıl
Öyle miymiş?
O süreçte başkaları ile çıkıp aradığını bulamayıp geri dönmek için kapı açma anlamına geliyor sanıyordum. 😂 - +1 yıl
Ben öylesi bir şey kastetmedim ya, yani galiba 😅
- +1 yıl
Öyle kastettiğini demek istemedim. Sanırım yanlış anlaşıldım.
Ara vermenin o anlamda kullanıldığını sanıyordum. Onu belirtmek istedim 😂 - +1 yıl
Tamam doğru olan senin bildiğin şekil :D
- +1 yıl
Senin yüzünden doğru bildiğimden de şüphe ettim 😂😂
- +1 yıl
sjsjsh 🧘♀️ niye öyle oldu ya, ikna kabiliyeti
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye ara vermek ne ki?
Halı sahada bile devre arası yapmıyoruz. Bitmiş o ilişki17 Yorumla- +1 yıl
Sus sen ne anlarsın :D
- +1 yıl
Tribe sokma yükleniyor 😂😂
- +1 yıl
djdjdh maçla topla falan kıyaslama :D
- +1 yıl
İnan anlamam futboldan sevmem de zaten 🥺 bale seviyorum ben daha estetik 😂
- +1 yıl
Ya bıraaak :D hsjdhs
- +1 yıl
Ciddiyim anlamam sevmem futbolu. Halı saha yapardık ama izlemem takıp etmem. Beşiktaş tutuyorum kaleci kim bilmem 😂
O kadar erkek top pesınde koşuyor feministim diyorum neden anlamıyorsun 😂😂 - +1 yıl
Tamam ya çok üstüne gelmek istemem :D futbol bilgim seninkinden fazlaymış shjdsj
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAra verilmesi demek ayrılmak demek bi nevi bence aldatma sayılmaz
22 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum.
- +1 yıl
🌸
+1 yılAra verilecek durumda önemli 1 sene olmuşsa ben o ilişkiye ara verilmiş görmem
19 Yorumla- +1 yıl
Yok artık 10 sene ahjssj
- +1 yıl
İlişkiye ara vermek diye bir şey olmaz ayrılırsın biter konuşmazsın zaten aranızda bir ışık varsa hissediyorsan böyle bir şey yapmazsın
- +1 yıl
Tabii, mesela sevgilinle küsüşünce :D o arada hiç karşı cinsten biriyle tanışmadın değil mi?
- +1 yıl
Değil mi? @İstanbul_bey
- +1 yıl
Konuşmuşumdur yalan söyleyemem şimdi bunu ben yapmıyorum diyen yalan söyler
- +1 yıl
shsjsh o zaman aldatmış mı oluyorsun? Eğer burada bir gün aldattınız mı hiç sorusuna “hayır” cevabını yakalarsam görürsün
- +1 yıl
En ufak bir tartışmada bir başkasıyla konuşuyoruz, ben manita yapmanın peşine düşmüyorumki derdim vardır o an birine anlatma ihtiyacı duyarım, bu aldatma sayılıyorsa bilemem
- +1 yıl
Sen dedin sayılıyormuş sjkdsj
- +1 yıl
Ben demedim 🫣
İlişkide ara vermek diye bir saçmalık yoktur. Ara vermek, bu ilişki bitti demektir.
16 Yorumla- +1 yıl
Evet canım 😃 sinirlenme sen
- +1 yıl
Hemen anladım :D
- +1 yıl
Resmiyet :D aramıza resmiyet girdi
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAra vermek ne ya futbol maçı mı bu ayrılmışsın biriyle konuşmak aldatmaya girmez bence
13 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar karışıklı bir görüş 😅 ne dedin sen şimdi
- +1 yıl
Keyfin yerine geldi mi
- +1 yıl
🤪
+1 yılAllahini seven yeni seyler icat etmesin. Ara vermek nedir. Bir sey ya vardir ya yoktur. 🙄
12 Yorumla- +1 yıl
Aaa evet ama :D djdjdh
- +1 yıl
Litfen😂yetisemiyorum oyle hizli guncelleme geliyor ki.
+1 yılHer tanıştığımız karşı cinsle bir şey mi yaşıyoruz 🤔
18 Yorumla- +1 yıl
Bazılarına göre, evet bu sorunun cevabı :D tuhaf
- +1 yıl
İlişkiye ara vermeye gerek yok, birisiyle ilişkimiz varken karşı cins birisiyle tanışamaz mıyız 😂
- +1 yıl
shsjsj hayır ya o başka bu başka
- +1 yıl
Soruda tanışmak diyor😄
- +1 yıl
Tamam işte belki bu herhangi biri işte :D
- +1 yıl
Cevap veriyorum aldatma sayılmaz 😄
- +1 yıl
Bence de.. aldatma değil ama yakışmaz
- +1 yıl
Diyosun 🤔
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılilişki tam bitmemişse kesinlikle aldatmadır bu işler de ilişkide bir evre güven meselesine baglı bir nevi güven seviyesi tesbit sınavı gibi bunu yapan sınıfta kalır
10 Yorumla Tabiki sayılmaz. İlişkiye ara verelim demek hadi biz bi ayrılalım senden iyisini bulursam onunla devam ederim bulamazsam sana dönerim demektir her zaman
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne niyetle olursa olsun o durumda karşı cinsle arkadaş olma fikri bile yanlış, ilişkiye ara vermek zaman kazanmaktır yavaş yavaş bitirmektir, maç mı bu devre arası mı olmuş, neyin arası
10 Yorumla
+1 yılAra vereceğine bitir oyle taniş ara vermek ne ya mesaili mi seviyosunuz mesai bitince aa dur sonra sevmeye devam edicemmi ne cok saçma aldatmadir bu arada
10 Yorumlailişkiye ara vermek diye bir kavram yoktur bence, karşı tarafın gideceğini biliyorsun ve sadece zamanı erteleyerek kendini kandırıyorsun. biraz gerçekçi olmak lazım olmuyorsa önünde iki yol var ya yalnız kalmayı tercih edersin ya da hayatına yeni bir insan girer ve hayatını yeniden inşa edersin umarım açıklayıcı olmuştur
10 Yorumla
+1 yılİlişkiye ara vermek zaten çoğu şeylerin ters gittiğinin ilişkinin heycanının kalmadıgının bir kanıtı ilişkiye ara vermekte neymiş ya vakit kaybetmeye gerek yok.. 🥂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Zarar verilmeden, onur kirmadan yapılan hiç bir ilişki aldatma değildir.. Her şey yolunda iken hiç bir sorun yok iken yapılır ise aldatma olur.
10 Yorumla
+1 yılSayılır ara vermek nefes alıp artı eksiyi düşüneceğim demektir. Başkalarına bakayım iyisini bulursam ayrılırım demek değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Sayılır tabiki, ayrıca ara verme konusu bitti demenin iyi bir yolu.
Neden net konuşmazlar anlamam.10 YorumlaAra vermek ne la komik şeyler aldatma sayılır mı bilmem ama terbiyesizlik olur bu cinsiyet fark etmeksizin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAra vermek ayrilmak gibi birsey o yuzden karsimdaki baskasiyla gorusse aaa sen beni aldattin demem. Arayis icine girmesi normal.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye ara vermek diye bsy Yok. Ara verelim diyen o arada kıracağı cevizlerden sorumlu olmamak için bu yola başvurur genelde
10 Yorumla Ara vermek bitirmek anlamına gelir bana göre, bittiyse isteyen istediğini tanır ama hala bir şeyler varsa aldatmaya girer.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılDurduk yere ilişkiye neden ara verirsin onu çözemedim ve böyle bir şey var ise karşı cins neden olmasın
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAra vermek bitirmek istiyorum ilişkiyi bahane bulucam demek bu düreçte biriyle tanışmak aldatma sayılmaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sayılır eğer tamamen ipler kopmamışsa ikiniz de birbirinize zaman tanıdıysanız tekrar oturup konuşmadığın sürece sayılır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılSayılmaz da bir nefes alsaydın derim. Hangi ara unuttun da yeni yerlere yelken açtın bu nasıl mide? Demek ki vakit kolluyormuş derim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılKafalar uyarsa da devamı gelir illa ki..
Zaten olmadıysa da ara verdiği kişiye dönerler.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılara verilince başka biriyle tanışmak olmaz, yakışmaz. ayrılıp tanışsın daha makul olur
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılara verilen ilişkide aslında bitmiş ilişki demektir
- +1 yıl
Uzatmalar oynanıyordur belkim 😅
Cevap sahibi+1 yılevet, boşa kendilerini kandırmak demek 😅
- +1 yıl
Bazen kendini kandırmak çok tatlı ya :D
+1 yılEvet. Bir kere zaten ilişkiye ara verme saçmalığı diye bir şey olamaz
10 Yorumla
+1 yılReel ise ayıp olur itici olur cirkin olur ve aldatmaya meyil olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. ara vermek ayrılık değildir bana göre ve aldatma sayılır diye düşünüyorum
10 YorumlaAra vermek nedir yahu 😄 böyle bir ilişkinin olması saçma zaten o ilişki değil başka bir şey olmuş
10 Yorumlatanışma yoluna giriliyor ise ara vermek değil o kişiyle tamamen bitirmek gerek
10 Yorumlaİlişkide ara vermek çok saçma bir olay. Ya seviyosundur ya da sevmiyosundur, soğumuşsundur.
10 Yorumla
+1 yılViskiyi çay bardağıyla mı içmeye kalkmışlar?
😮11 Yorumla- +1 yıl
Yok kardeşim binerona koymuşlar öyle iciyorlarmis
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBence ara vermek diye bişey yok
direk bitmiş gözüyle bakıyorum
10 Yorumla
+1 yılEğer tamamen bitmediyse aklındaysa ara verildiyse evet
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Öğrendiğinde onun rahatsız olacağı ve ondan gizli yapılan her şey aldatma sayılır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılKarşınızda ki ara vermek istiyorsa o ilişki zaten bitmiştir.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Duygu yoğunluğu devam ediyorsa aldatma sayılır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye ara verilmez bittiyse bitmistir. Ara vermek arayisa girmeye hazirliktir
10 Yorumla - Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat