2 ay
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
Bende erkek olduğum halde öyle düşünüyorum boş ver kısmetin kimse onun evlenirsin
Neredensin eğer önyargın yok ise konuşmak tanışmak isterim seninle
#Hükümdar
O etiketi koyunda hükümdar oldun a*m+k
Sen bilmezsin çömez bu işleri senden çok önce buradaydım o yüzden bilmeden bu işlere girme
#Hükümdar
Benimde olmadı bekliyoruz bakalım belki de hiç bir zaman olmayacak.
Allah gönlüne göre birini elbet çıkarır
Sen önce işine gücüne kendi ayaklarının üstünde durmaya bak
Vardır seninde bi yerde nasibin
kismet bu güne imiş. bende 30 yaş bekarım. seni mutlu ederim.
Bi kesin aq ne boş insanlarsınız ya erken yaşta evlenmediniz eğlendiniz club meyhane pavyon bar takıldınız gacılarla ohh şimdide yaş gelmiş pişmanlık duyuyorsunuz evlenmek istiyorsunuz
Seni tanıyan anca karar verir evlenilecek kızmısın yoksa değilmisin çünkü seni burada tanıyan yoktur
Benzeri benzere saklarmış. Dengine denk gelmen zor olacak çünkü böylesi artık az. Sabret
Bende merak ediyorum bu sorunun cevabını kendim adına…
Kısmet nasip kardeşim sen ben gibi milyonlarca var
Açık konuşalım Bana Evlenme teklifi geldi tanımadığım birinden ve aynı anda 7 kişiyi idare ediyormuş.
Bu tarz insanlar sık üremişler, iyiler iyilere ulaşamıyor.
Dışardaki 10 kişiden 2 si çaba gösteriyor artık, sana özel bir durum değil yani şans meselesi
Bu işler çaba göstermekle olmaz yaşın genç evlilik için acele etme çalışıyor musun?
Sen t a ş ş ak geçiyor kızla olm kız 27 yaşında m a l mısın la ne beklemesi biraz daha beklese evde kalacak ne acele etme 50 yaşında mı evlensin ne değişik insanlar var ya
Tam evlenme yaşı hatta bana soracak olursanız 19 20 ideal ama işte günümüz insanlarının dediğine göre 26 27 diyorum
Çaba gösteremeyerek nasıl bir izlenim elde edecek canım önce dışarı çıkıp ortama girmesi lazım iş yerindendir okuldur veya arkadaş ortamıdır bunlar olmadan nasıl olacak o yol
Doğru insan vaktiyle karşınıza çıkar, bunu bu kadar dert etmeyin.
Bir ortama girmezsen birileriyle iletişime girmezsen nasıl olacak ki?
Sanki kızlar biz erkekler için çok çaba gösteriyor da, biz neden kızlar için çaba gösterelim
Davranışlarında, konuşmanda, karakterinde ve özgüveninde sorun vardır
Boşkoy ula hiç kimse için değmez böyle temiz kal da
Her şeyin bir zamanı var derler, senin de zamanın gelecektir muhakkak.
belki çok fazla beyaz olduğun içindir.
şahsen düşünüyorum, anlattığın kadar evcimen sevgi pıtırcığı biri benim hayatımda dumura uğrar
İnsanlar doğrulara değil alışılmış yalanlara inanmayı tercih ediyor
Seni temiz aile çocuğu ile babalık yapıp evlendirmemi istermisin? Kendin de çaba harcaman gerek
Biz temiz olduğumuz için beğenmiyorlar zaten. Bunlar evlenmeden yatağa atacak kız arıyorlar. Evlenmek zor geliyor.
Ciddi düşündüğümüz için kaybediyoruz hayatım ciddi niyetli insanlar olduklarını düşünüyoruz sadece günün sonunda amaçlarının niyetlerinin ne kadar kötü olduğunu anlıyoruz. O yüzden bekle ve acele etme senin olan seni mutlaka bulacaktır
Belki de sıkıcı buluyorlardır. Insanlar evleneceği kişide sadece temiz olması şartı aramıyor artık. Biraz da uyum ve ortak zevkler de gerekiyor.
Problem sende degil insanlar garip. Kimse kimseye emek harcamak istemiyor. Evlenmek icin de caba göstermiyorlar. Genelde evlilik isteyen insanlar da maddi açıdan sıkıntılı oluyor bence. Evliliğe hazir olanlar da caba göstermek istemiyor
Evlilik çocuk için yapılan yavruya yuva kurma hareketi. Yani evlilik bir şart değil bir hazırlık. Bu kızın daha sevgilisi bile yok ne evliliği.
Boşveeerrr, seni tertemiz senin gibi birisi bulucak emin ol. Ben bunu biliyorum sadece, buradan da aday çıkacaktır eminim ama buradan hiçkimseye güvenme bile
Bak dışarıya iyi gözükeceğim derken baştan hatayı burada yapıyorsun. Gezmeyi tozmayı sevmem, erkeklerle takılmam diyorsun kısmetin ayağına gelmesini bekliyorsun. Böyle olmaz sosyalleşmeden bulamazsın kimseyi
Çok yanlış yoldasın ama herkesin hayattan beklentileri farklı tabii. Umarım istediklerin olur ama bu hayatta başkalarından bişeyler bekleyerek yaşamanın sonu genelde hüsran. Sen kendini sev kendin için bişeyler yap sonra seni sevende gelir
Aslında doğru kişiye denk gelmeyle alakali. Bazen dogru dusundugumuz kisiler bile dogru olmayabiliyor. Ve belli yastan sonra biriyle tanismak gercekten cok zor oluyor. Ancak arkadas vasitasiyla vs.
Nasip sizi bulduğunda o kişi gelecektir, şimdi bu durumda karalar bağlamanız çok saçma bir durum.
Eğtimli kültürlü bir insanim 29 yaşindayim. Ciddi ilişki ariyorum, uygun bulursaniz eğer tanişmayi isterim.
En büyük değer kendine ver başkasına değil hem kaderin daha karşına çıkmamiş bu gün böyle üzülüyorsan yarın bir gün okadar mutlu Olcan ki keşke böyle demeseydim diyiceksin bu gün aklına gelince
27 erken bir yaş sayılır birde sosyal hayatın olmalı yorumlarda da ne çok dert yanan var herkes meleğim alıcı çıkmadı demiş acaba ne kadarı doğru
Ama erkek açısından maddiyatta önemli doğruya doğru
Tek derdin sevilmek olduğu için evlenemiyorsun zaten
Evde ailenle sürekli durursan da kimse seni bulamaz dışarı çıkman sosyalleşmen lazım yeni kişilerle tanışmak için
bu tip kızların değeri bilinmez aşüfte olsaydın erkekleri parmağında oynatırdın 🤣🤣
Bazen nasibi beklemek yerine sen onun karşısına çıkmak işin belkide. Ortamlara girebilirsiniz orada çok insan birbiri ile tanışıyor ( tabi düzgün ortamlardan bahsediyorum )
Hem kas hem boy hem de araba istemeyiverin siz de...
44 yaşındayım. doğru düzgün insan gibi biri karşıma çıkmadı. bu nasip işi. evlenmek için çok kasmayın. olursa olur.
Ben de senin gibi tertemizim gel tanışalım evlenelim desem sanki konuşmaya tenezzül edeceksin
Seni iyice tanımamış olabilirler belki de iyice tanıyan biri olursa beğenir. Bir de iç güzelliğe önem veren biriyle ciddi bir yola cikmani tavsiye ederim.
Zaten öylesin diye sevilmiyorsun azcık fingirdek olucaksın canım hep evde neyi bekliceksin çık dışarı boş boş bile olsa takıl azıcık görünür ol erkekler biraz zilli kız seviyor
Zilli olmasın kötü örnek verme
İnsanlar dan medet umma sen kendini nasıl görüyorsan oylesindir başkasının değerine ihjtiyac duyam
Karşı cinse karşı çok soğuk olabilirsin. Yani en küçük iltifatta terslemek gibi falan. Eğitim hayatın ne durumda?
Ahahahhahaha
Noldu?
Gülmem geldi
Reis erkeklerle takılmadıysan ne bekliyorsun araba ilanı gibi kendini vermekten başka yok yok SJUUGIFVFJD8FZTJFORJJFJDJCUFDIIFVIDISICI
Sen temiz kal da abla , belki de Allahın kaderinde seni bu başlıktan görüp kuzeniyle tanıştırmak isteyen biri vesile olur benim gibi🤗
Aynı durumdayım. İnsanlar iyice şaşırdı temiz kızı istemiyorlar kaşar seviyorlar. Sosyal medyadaki kaşarlar ve abazalar olduğu sürece sevilmeyi unutalım
Aynısını düşünüyorum bende canım sosyal medya resmen pavyon yuvası kim kime belli değil gerçekten bazen denk geliyor evli nişanlı sevgilisi coluklu çocuklu istek atıyor şok oluyorum
durmadan evde ailenleysen çocuk seni gelip nasıl bulcak mal karı
sosyal medyadan tanisiyorumda olmuyo dışarı çıkınca da mal mal bakıyorlar sadece soy soytarı bn napiyim
Aynı durumdayız inan bana her şey nasip bekle nasibini o gelir zaten her şeyin hayırlısı kötü olması hiç olmamasindan daha iyi
Asko yani disarida bos bos gezmek iyi bi sey degil zaten de yani arada bi ortamlara girmek is yeri okul vs gibi ortamlarda karşına biri cikar evde oturarak anca gorucu bulabilirsin seni sevecek kişiyi degil
İllaki çıkar karşına hemen olmuyor o işler herkes ister doğru dürüst bir eş ama anlinda ne yazılı ise o oluyor
Evlenip ne yapacağım bir erkeğe hizmetçi mi olacaksın gerek yok
@Karanlikkx665742 kusura bakma ama düşüncen çok saçma ne yani şimdi annen babanın hizmetçisi sizde çıraklar mı oldunuz yani
denk gelmemesinin sebebi birileriyle tanismaman da olabilir. sosyal hayatin var mi
18-20 lik platın sarı saç şimarık olsaydın erkek kapında beklerdi
Pespembe birde 😄😁😆😅
@Sipahi001 sen şey izlemeye devam et aklıma gelem şeye bay
Böyle birinin olduğunu bilenler kapında sıra olurdu. Bilmiyorlar seni ondandır
erkeklerde sorun. maskulendense feminem
hal almaya basladilar.
Temiz olduğuna inanmıyorum sadece öyle olduğunj düşünüyorsun bence
Ne evlenilcek ne de eğlenilecek kizlariz. Biz calismasi gereken kizlariz
Nasip ve kısmet bunlar olmalı insan kaderi öyle yazılı zamanı vardır
Allah sana güzel temiz ve ahlaklı birini nasip etsin
Herkeste bir durgunluk, bikkinlik var. Ben vazgeçtim 😅