12 sa
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Dışardaki 10 kişiden 2 si çaba gösteriyor artık, sana özel bir durum değil yani şans meselesi
Bu durumun çokta seninle alakası olduğunu sanmıyorum
Doğru insan vaktiyle karşınıza çıkar, bunu bu kadar dert etmeyin.
Davranışlarında, konuşmanda, karakterinde ve özgüveninde sorun vardır
Ben de 26 ya giricem aynı durum çok dert etmemeye çalışıyorum
Çünkü deveye diken insana …. Yarar.
Çok önemsememek gerek nasipse seni bulur elbet..
anlattığına göre sen çaba göstermemişin ki millet göstersin
Okumadım bile
Biliyorum umursanmiyorum zaten hiçbir zaman
Umursamadığımdan değil her insanı ciddiye alırım ama senin böyle düşünmen çok yanlış
Ama olani söylüyorum kimse sevmiyor beni baksana
Ee benide sevmiyorlar Ziktir et artık hayat felsefem bu
Bende 3 yaş büyüksün bende evleniyorum
Hayirli olsun
Teşekkürler
Rica ederim
Aynı ben aynı durumdayım Eskı manıtam caba gostermedı hıc bır zaman bana Sımdı ıse Benı görmek ıcın caba gosteyor ama görmek ıcın sadede
Ön yargılısın. Bu seni konfor alanına hapsediyor ve kimse birinin konfor alanına zorla girmek istemez. Çünkü negatif tepki alınıcağı bellidir.
Allah gönlüne göre versin
Kendimi öldurecem
Sakınnnn
Yok ciddiyim dayanamıyorum ayrık intihar edicem
Lütfen aklından çıkart bu düşünceleri hepsi geçecek her şey istediğin gibi olacak sadece biraz zaman
Allah in verdigi cani geri o alir sen yapamazsin
Ya ben dayanamıyorum icin çok acıyor gözlerm şişmiş benim hayatım mahvoldu ben artık böyle olmak istemiyorum
Neden mahvoldu hayatın neden öyle düşünüyorsun
Hayatıma birini aldım babana anlat gelip tanışacam dedi ciddi geldi baya annemi de beni de anlatmaya ikna etti ve saatlerdir ulaşamıyorum takipten çıkardı durup duruken arıyorum açmıyor 70 defa aradım mesaj attım girdi çıktı yazmadı aramadı açmadı ve ben kaldım şu an ortada babam bana kızım söyle gelsin derse ben ne yapacağım hayatım boyunca ilk defa birini babama anlattım ben bu utançla nasıl yaşayacam
Neden böyle düşünüyorsun gerçekten seni bu şekilde düşündürecek çok sıkıntılı bir şeyler yaşamış olman lazım sadece birinin olmaması değil anlatmak ister misin
Özür dilerim trafikteyim sın yazdığını görmeden yazdım
Bence hiç üzülme böyle karakterde olan biri bugün sana bu şekilde davranan biri devam etseydiniz ileride çok daha büyük SORUNLAR çıkartabilirdi en azından yol yakınken çok daha büyük pişmanlıklar olmadan ne mal olduğunu anlamışsın
Ama sebebi neydi Allah aşkına durup dururken ne olmuş olabilir ortada biside yoktu neden bu kdr ciddiyken yapar bunu bi insan aklım almıyor bir açıklama bekliyorum ya kafayı yedim resmen kendimde dglm
İş ciddiye binince korktu kıt beyinli
Ama kendisi dedi konuş et tanıştır anlat diye o zorladı neden korksun Allah aşkına kafayı yiyeceğim
Evet kendisi dedi yapabileceğini düşündü ama senin konuşacağını tahmin etmedi gerçek anlamda işin ciddiye bindiğini anlayınca korkup kaçtı ama gerçekten yaptığı çok korkakça bir hareket açık açık seninle konuşarak bu süreci beraber yönetebilirdiniz
Babamla 1 haftadır konuşmuşum bu konuyu korkan o zaman kaçardı hatta babamın onunla konuşmasını bekliyordu bi baktım gece takipten çıkmış bnde aradım 70 defa net aradım asla açmadı sadece dur yazdı daha da ses çıkmadı
Evet babanla o konuş dedi bir haftadır da konuştun ama muhtemelen babanla konuşmaya veya ailelerin araya girmesi işin ciddiyete binmesi onu korkuttu en başta da dedim yine söylüyorum iyi ki gitti böyle bir karakterde biriyle devam etseydin ileride çok daha fazla üzülürdüm kurtulduğuna şükret
O kdr seref namus üzerine yemin etti söz verdi... ne diyeceğimi bilemiyorum babama anneme ne anlaticam bilmiyorum bana güvenleri sarsılacak
Ben 43 yaşındayım ve işim gereği her gün bir çok yeni insanlarla tanışıyorum hayatta gördüğüm bir şey var bir kişi konuşmada bir konu üzerinde özellikle duruyor hep o konudan dem vuruyorsa gerçekten de bu konuda kendi eksikleri yanlışları var onun için o konuyu sürekli gündeme getiriyor şeref namus üzerine konuşanlar genelde şerefsiz ve namussuz oluyor
İnsanlar bu kadar kotu mu gerçekten hiç demiyor mu bu kız ailesinin karşısında zor durumda kalır belki babası tehlikeli sinirli kıza bir şey yapar belki namus bilir hiç mi düşünmüyor
O kadar düşünecek zeka kapasite olsaydı zaten böyle biri olmazdı
Ben şimdi ne yapacağım bna akıl verin babam diyecek çağır gelsin bn ne yapacağım elim ayağım boşaldi resmen intihar edecegm dayanamıyorum
Sakin ol lütfen baban söylerse sen açık açık konuş babanla emin ol o da aynı şeyi söyleyecek sana boş ver kurtuldun diyecek
Güveni sarsilacak
Diyeceksin ki baba cesareti yok gelmeye yuzu yokmus benimle gonul eglendirmek eglenmek istedi ariyorum ulasamiyorum niyeti farkli de çik neden bu kadar kendien zulum ediyorsun
Bunun icin degmez
Güveni sarsılmaz emin ol tam tersi üzüldüğünü görünce daha çok güvenecek sana
Sen babanin yuzunu karatacak birsey yapmadin babalar kizlarinin uzulmesini istemez bir kizar iki kizar ucuncu gun alir bagrina basar bende kiz babasiyim
Hayatımda ilk defa babama birini sevdiğimi dedim bu ne kdr utanç verici bir şey bundan sonra ben ne yapacağım babam sandığınız gbi sakin birisi değil güvenmeyecek evlilik diye bisi artık yok karşıma birini çıkarma diyecek ki ben artık böyle bir şey yapamam
Öyle demez içini ferah tut her baba kızının mutluluğunu ister
Nasıl atlaticam bunu bilmiyorum
Zamana bırak göreceksşn
Kızı degil misin baban o senin uvey baba veya el kapisi degil. Sinirli baba iyi olur kizar bagir cagir hakliyim der gecer. Sürekli patlayan yanar dagdan mi korkarsin yoksa hic patlamayan patlama ihtimali olan yanardagdan mi korkarsin.
Babama karşı utanıyorum bundan sonra evliliğin e sini düşünmüyorum
Konusup anlasmak var iken boyle seyler demen hic guzel degil
Aynı ben yemin ediyorum 🥹😭
Boş ver ya zamana bırak her şeyi
Beğeniyorsun konuşmuyorsun
@genckenantt Konuşacak bişey yok
Daha önce hiç sevgilin oldu mu?
Bilmem sana göre neden
belki de sevmen gereken kişi kendindir
Erkekler iyi birini hak etmez bunu bil 😂
Bulursun umarim bende bulamiyorum
Herseyin hayirlisi ya
Koca bulurim ben sana
Karamsar olma nasip olmamjs
Her şeyin bir zamanı var bea.
hiçmi ellenmedin , o kadarmı yani
Ellenmekten kastınız ne
kastım, memelerin, bacakaran.. ne olabilirki🤷el değmedimi hiç
Hayır tabikide ha tecavüz etmeye çalışan oldu da bn bağırdım çok şey yaşadım nyse
o yapmaya çalışan kimse avuçlamıştır. o ayrı. başka hiç dokunan olmadı yani sana
Hayır olmadı diyorum öyle bir şey
tamam.. peki o sana t etmek isteyen cesareti nerede buldu, sıkıştırdı. kimdi? zor şeyler atlatmışsın belliki
Evet evlenme vaadi verdi buluştuk restoranda gidip yemek yiyelim dedi aldı beni kandırmış meğersem ücra yere götürdü tecavüz etmeye çalıştı izin vermedim bağırdım baya oda korktu beni evimin uzağına bi yere koydu 5 kuruşum yoktu gelicem dedi bir daha ne geldi nede aradı bnde o soğukta onca yolu eve kadar yürüdüm hasta oldum
😮 ucuz yırtmışsın valla. başarsaydı yanmıştın
İnsanlar hayat çok kötü hiç adil değil hmde hic
değil doğru.. hangi şehirdesin
Urfa
zaten sakat yerler.. ne yapmayı düşünüyosun bundan sonra
Kendimi öldürmeyi
yok artık aw🤷
Ciddiyim yoruldum bugün ki yaşadıklarım çok ağır geldi bana dayanamıyorum artık
bişii olmamış. olsaydı haklısında. hala kız oğlan kızsın
çok istiyorda olabilirsin ama zorla ve evlenmedende olmaz sizin oralarda
O değil bu ayrı bi konu o önceden yaşandı bu farklı babamın bildigi ilişki de beni bıraktı arıyorum açmıyor babana anlat dedi güvendim ilk defa anlattım ama şu an ortalıkta yok
İstemiyorum neden konuyu farklı yere çekiyorsun
Amacın ne senin
babana gene olanı anlat. aramıyor sormuyor telefonları açmıyor de🤷
Babamda beni vursun telefonu elimden alsın değil mi
bilemem.. konuyu farklı yere çekmiyorum. doğruyı yazıyorum.
Zamanı vardır kader bu işler
Şans ve kısmet
İyi de sana nasıl ulaşılır neredesin
Ne cabası görmek istiyorsun
Seviyorum mesela oda sevsin ben istiyorum mesela oda istesin arasin yazsin vazgeçmesin
Erkeklerden bahsediyoruz sence oyla ugrasırlar mı canım sen umursama bak nası kosuyo degisik erkek tipi
Sen yaradan icin caba göstermiyor musun
Namazında niyazında bir kızım her günüm duadir benim
Güzel değilsindir
Güzelliğe bakmıyor sevmek ayrıca çirkin değilim 173 boyum 55 kilom var burnum gözlerim keza güzeldir her şeyi geçtim karakterime güveniyorum
Niye herkes güzel değilsindir yazmış anlamqdım özellikle de hemcinslerimin yazması 😅 kızlar güzel olubca işler bi tık zorlaşır bu aradq erkeklerde bu kız bana bakmaz veya zaten sevgilisi vardır diye de düşünebilir yani
Kadin kadının düşmanıdır diye boşuna dememişler
Hak ediyorsun sevilmeyi ama nasip demek olmamış
Evet olmuyor.
Çekingen birimisin
sebeplerini yazmışsın
değilmişsin demek ki
Tanışma ortamı yoksa belki ondandır.
düzgününe denk gelmedin demek ki
Elbet bulunur
Posterdeki filmin adı ne
Benim Kız Versiyonum Aynı Durum Bende 😅
Çıkar nasibin
Evlenelim mi
Cok sevmeyeceksin burada yanlis yapiyorsun canim
Tanımak isterim seni yiğidim
Kendi dengini bulacaksın sabır
yanlış insanlasındır o yüzden
Gün gelir hakettiğini veren olur.
Dışardakiler seni nerden bilsin
Demek cevren seni kesfedemiyor
Ben kesfetebilirmiyim
Hadi nasıl göreceğiz seni peki tanıyalım
sevılmez bu dunyada kımse
Galiba evet
hersey cıkar uzerıne kurulu ilgi bıle en buyuk cıkarlardan bırıdır. Bı ınsanı sebepsız sevmek dıye bıseu yoktur hayrıye sabah sabah dertlendırdın ah ah yaramı desme :D
Bn zaten dertliyim gece 4 den beridir uyuyamıyorum hayatımda ki insan beni mahvetti hayatımı bitirdi
hayrıye yat uyu o da etten kemıkten sıradan bı ınsan zamanla anlıcaksın bıdaha bu kadar cok sevme kımseyı sen ıyı bı kızsın sana kotu davranamıcam allah gonlune gore versın
Konu o değil konu babamın biliyor oluşu ve karar verme aşamasında oluyor oluşu dedi git babana anlat gelip tanisacm annemi ikna etti anlattık şimdi de durduk yere takipten çıkardı arıyorum açmıyor babama ne diyeceğim bilmiyorum ilk defa birini babama anlattım yüz üstü bırakıp gitti
vay serefsız onun ben mk kamılın alası cıktı erkek olamamıs o
Ben ne yapacağım der misin babamın güveni sarsilacak adam asla güvenmeyecek bir daha
Bu zamanda çok zor.
çünkü sen buna değmezsin ☺️
Çirkinsin demek ki
güzel değilsindir.
Nerede yasiyorsun
Allah yardımcın olsun
cirkin misin?
Neden acaba
Gel buraya maymun
Evde kalmışsın
Nerde yasion