Kimse beni bir şeye layık bulmuyor evlenmek isteyenlerle tanıştırmıyorlar külkedisi gibiyim ev kızı olmak küçüklükmüdür?

külkedisi gibiyim herkese hizmet ediyorum ama hiç bir şeye layık görülmüyorum üniversite okumadım işim yok diye hiç bir erkeğe layık görülmüyorum benden küçük kız kardeşim öğretmen diye evde iş görmüyor arkasından onun döküntülerini ben topluyorum o çalışıyor yoruluyor diye annem onun döküntülerini bana toplattırıyor o çalışıyor bide evdemi iş yapsın diyor akrabalar oğullarına kız arayınca hemen kardeşime talip oluyorlar beni isteyen yok ya da evlenmek biriyle tanışmak isteyen erkekleri hemen kardeşimle tanıştırıyorlar akrabalarımın ev işlerine gidip ben yardım ediyorum ama yine onlar işi var diye kardeşimi evlenmek isteyen erkeklerle tanıştırıyorlar ev kızıyım diye hiç bir değerim yok herkes beni küçük görüyor kendi annem bile doktor bir akrabamız var ona evlenmesi için kız arıyorlarmış annem onu kardeşimle tanıştırdı kardeşim öğretmen diye doktor birine o yakışıyormuş ben tahsili adama yakışmıyormuşum yanında basit dururmuşum bunu diyen kendi annem külkedisi gibiyim herkesin işini ben yapıyorum ama yine küçük görülen benim ev kızıyım diye kimse beni birşeye değer görmüyor haklılarmı basitsin muamelesi yapıyorlar
Kimse beni bir şeye layık bulmuyor evlenmek isteyenlerle tanıştırmıyorlar külkedisi gibiyim ev kızı olmak küçüklükmüdür?