Evlenmeden hamile kaldım kurtaj oldum ama düzgün bir hayat kurmak istiyorum evlenmek için kimse istemez mi böyle birini
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Bu devirde herkesi tertemiz mi saniyorsun demek istiyorum ama kirli temiz kelimelerini kullanmakta istemiyorum bu durumda sen ne dusunursun baskasi ne dusunur bilemem saygi da duyarim ama nedense tek bizde var su evlilik oncesi seks olmaz muhabbeti artik normallestirilmesi lazim seks kotu bi sey degil demek istedigim her onune gelenle yapmak degil bi iliskin olur yakinlasirsiniz bunlar cok normal seyler Reşit bir insanin duzenli bi seks hayati olmasi kadar normal olan ne var? Bazilarida her seyi yapar eder ben hicbi sey yapmamis yasamamis kadin , adam istiyorum der oyle bi haklari yok. Karsina cikan erkek hayatinda bi sey yasamamistir anlatirsin yasadiklarini boyle boyle diye bastan ha eder mi etmez mi kabul ona kalmis ona gore yoluna bakarsin sende ama karsindaki insaninda gecmiste iliskileri olmussa kurtaj meselesini aciklamana bile gerek olmadigini dusunuyorum Ve lutfen artik cinselligi bu kadar ayip terbiyesizce namussuzca bir seymis gibi gormeyin ki zaten namus diye bir sey yok kizlik zari diye bir sey yok bilimsel olarak kanitlanmis bir sey bu allah askina su magaradan bi cikin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eski bir arkadaşım 2 kere çocuk aldırdı şu an mutlu bir evliliği var. Olmaz diye bir şey yok. Genelevden kadına aşık olan ve evlenen insanlar var. Seninle neden olmasın? Geçmişteki hatalar geleceği belirlemez.
00 Yorumla
- 1 yıl
Neden güvenemiyorum... Bunları gördükçe kötü oluyorum._. Dürüst ol ablam dürüst ol illa seven çıkar dürüstlüğünle.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
- 1 yıl
B*k mu var evlilikte zeyno. 30larina kadar hayatını yaşa eğitimine kariyerine bak. 30larda döktürür bakireyim diye evlenirsin ne olmuş yani.
10 Yorumla İsteyen olur elbette ama birdaha hatalari yapmaman lazim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kaç defa hamile kaldın?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Yok be alırlar niye almasınlar
00 Yorumla- 1 yıl
İsteyebilir çıkar ya bir şekilde
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 12,6b cevap paylaştı. Diktirebilirsin
02 Yorumla- Soran1 yıl
Eskisi gibi oluyor mu o zaman
- 1 yıl
gelsene dm
01 Yorumla- 1 yıl
fiziğin iyiyse evlenirsin hiç dert etme derim
- 1 yıl
Yaşınız kaç tesettürlumusun
00 Yorumla - 1 yıl