Olur neden olmasin ama umarim kotu birine denk gelip kimsen yok diye seni kullanan istedigi gibi yoneten siddet uygulayan doven falan birisi olmaz. Guzel tani knk aman diyim
Sahsen benim icin daha degerli olursun gozum gibi bakarim, hani ailesi olsa da bakarim tabi ama insan daha bi acir daha bi ozel olur kimsesi yok diye ailemin anne babalik etmesi cok hosuma gider ama iste kotu insanlar da cok kimsesi yok diye doven koruyani yok abisi babasi yok diye istedigi gibi... cok dikkatli ol
Hayatlarımızı kendimiz seçemiyoruz ne yazık ki ne diyebilirim ki hem neden sevilmeyesin bak bu düşüncelerin bile masum halin, düşüncelerin bile üzülme diye bize çabalattırıyor en azından ben çaba gösteriyorum diğer yorumlara bir şey diyemem ama yani herkesi de takmamak lazım ama neyse. ☺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
ailesi olmayan biriyle evlenmek böyle bi zamanda velinimet. ailelerin dırdırları çekilmiyor. kimsesizim derken anne babana noldu?
Kardeşim yok anne babam var ama yaşlılar
Anladım. kaç yaşındalar ki?
60 64
😔😔😔😔😔
tek çocuk olmana şaşırdım. ailen öyle yaşlı değillermiş ki ben de sandım 70 üstü
Ne alaka ? düşünce tarzın çok mantıksız ve saçma kimsen olmadıgını kim söyledi ? Allah var Allah yar.
Senin üzülmene üzülürler. Seni sevenler daha çok sever.
Seven yok beni
Sen dünyaları seversen
Olur neden olmasin ama umarim kotu birine denk gelip kimsen yok diye seni kullanan istedigi gibi yoneten siddet uygulayan doven falan birisi olmaz. Guzel tani knk aman diyim
Tamamdirrr
Sahsen benim icin daha degerli olursun gozum gibi bakarim, hani ailesi olsa da bakarim tabi ama insan daha bi acir daha bi ozel olur kimsesi yok diye ailemin anne babalik etmesi cok hosuma gider ama iste kotu insanlar da cok kimsesi yok diye doven koruyani yok abisi babasi yok diye istedigi gibi... cok dikkatli ol
Tamamdirrr🙏☺️
<3
♥️🙏
🤗😇
Bir kaderimiz var ve bunu yaşayacağız takma kafana fazla
Artık kötü hissetmek istemiyorum
Kötü hissetme derim, kimsenin yaşadığı kolay değil ama düşüncen de yanlış, dolmuşsun sen biraz konuş dertleş her şeyi içine atma
Kimle konuşabilirim peki
Psikolog, yakın arkadaş, buradan birisi, yoldan geçen birisi seçenek çok ama dikkat et insanoğlu kötüdür
Evet kötüdür
O yüzden dikkatli ol
Böyle düşünme, seni seven biri zaten bunlara bakmaz. Nasıl geçiniyorsun
Sveen yok işte gerçekten
Aniden olur merak etme
Aminnnnn dua edin benim. icin
Kıyamam ki:) neden evlenmek istemeyelim. Aileyle mi oluyor sanki
Şimdiki erkekler çok kötüler
Çoğumuz evet. Ama dikkat edersen doğrusuna denk gelirsin. Evlenmeden cinselliğe yanaşma yeterli:)
Sadece. O mu 😔neler neler kötüler
Rabbim iyisine denk getirsin:)
Aminnnn
Enerjini eğitimine ve geleceğine harca. Kendi ayakların üzerinde durabilen kadınlar kaybetmez. Yanlışa denk gelse bile ezilmez
Haklisinnn🙏
Biraz var gibi o ihtimal hayatına girecek kişinin karakterine bağlı umarım karaktersiz olmaz.
Umarimmm
Bunları düşünme ama zaman geçmez böyle bolca dua et gerisi tevekkül işi, bu düşüncelerle yorma kendini.
Kalbim kırılıyor ama
Hayatlarımızı kendimiz seçemiyoruz ne yazık ki ne diyebilirim ki hem neden sevilmeyesin bak bu düşüncelerin bile masum halin, düşüncelerin bile üzülme diye bize çabalattırıyor en azından ben çaba gösteriyorum diğer yorumlara bir şey diyemem ama yani herkesi de takmamak lazım ama neyse. ☺
Allah iyilerle karşılaştırsın.
Yalnızlık çok kötü bişey ben yalnız olan birini daha iyi çok severim daha çok sahiplenirim
Herkesin sahibi yüce Allah korkma
Öyledir di mi neden peki yalnız bıraktı benj
Ona yonelmen için ondan başka dostun olmadığı için
Hayır yahu ne alaka hatta daha çok sahiplenirim.
Her erkek senin gibi değil
Yok ya çoğu erkek böyle sorun etmez bu durumu merak etme sen :)
Adınız neydi sizin bu arada
Burak ben
Sizin nedir
Melis
Memnun oldum melis gerçekten üzülme gelecekteki ilişkinde böyle bir şey hissetmezsin eminim güçlü ol :)
Umarım teşekkür ederim 🙏💜♥️☺️
Konuşmak ister misin arkadaşça sapıkça değil
Çok iyi olurr
O zamn çıktım gizliden
Ailen mi yok
Evet maalesef
Bu benim için kötü bir durum teşkil eder mi evlenmek istemezler mi benle kötü mü olur
Yoo neden kötü bir durum olsun bence sorun değil
Bazen insanlar çok kötü olabiliyor
Her zaman kötü insanlar var, olacak ve olmaya devam edecek. Yapman gereken iyisini bulmak
daha iyi kaynana derdi yok fsdfsd
Olur
Bakıre mısın kaç sevgilin oldu
Benimde yok sahiplenirim daha çok ben
Hiç olmadı
Evet bakireyim
Nerelisin
Ailen nasıl yok öldü mü boşandılar mi
Yoklar işte
E sen nerde kimle yasiyon
Ne alakası var
bazi erkekler oyle istemiyormus yuzune vuruyorus kimsesiz diye
Saçmalık
daha neler neler anlatsam sanaa
Neler meselaa
erkekler kiz kardesleri ile karisini kiskandirabiliyormus kiz kimsesiz olunca
Ne alaka o ne demek be
adam kardesini cagirip eve onunla ilgileniyormus karisina senin kardesin anne baban yok diye mobing yapiyormus diye duydum oyle tanidiklar var
Benimde kimsem yok gibi ama kimsenin de vıcık vıcık akrabalarıni çekemem zaten
haklisiniz ileride kocam umarim boyle birisi olmaz
Yani bu devirde düzgün birini bulman zor
haklisinizz vallaha
Mesleğin nedir
ogrenciyimm
Erken değil mi bunları düşünmeme sanki
aynen
Yaş kaç ki
22
Ne okuyorsun
diyetisyenlik