Kimse benimle evlenip çocuk yapmak istemiyor belli ki 32 yaşına geldim gelenlerde hep bahane buldu agiz burun kivirdi 2 dk dış görünüşüme bakıp benden birsry olmayacağına karar verdiler arkamdan güldüler olabildigince durust davrandim ama yetmedi ama nerde ucuz basit yalanci kadınlar var hep onlar beğeniliyor anlamıyorum ki bende ki eksik millette fazla olan şeyi bir türlü çözemedim üst katında benden küçük yaşta evli çocuklu kadınla kocasiyla sohbet ederken cok özeniyorum sesleri geliyir ya da ikilemeden her dediğini yaptırıyor evi ben yönetiyorum diye hava atıyor üstelik benim neden böyle yuvam yok ya da olmuyor anlamıyorum üstelik kadın yalanci da ne hikmetse el üstünde tutuluyor değer veriliyor. where is the adalet
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Şimdi her insanın beğenme bakış açısı farklı
Bir çok insan evlilik istiyor ama ömürlük insan arıyorEvlilij yolunda bütün her şey değerlendiriyor galiba insanlarKendini sakın çirkinim gibi hissetme kendini kötü hissetme Güzel bir yuvam olsun istiyorsunuz ancak karşıdaki insanda kendin gibi insanmı Önemli olan doğru kişi ile evlenmekİnsanlar evleniyor boşanıyor bir kac ay bir kaç yılHakkında hayırlısı olsun00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
15Cevap
- +1 yıl
Justice does not exist already, who told that yaa Allah Allah. Dert etme ablam ben seni alırım iki üç yıl daha evlenemezsem :) Sabret karşına çıkar birileri ya acele etme bu kadar dünyanın sonu gelmiş gibi niye umudunu kesiyorsun ki böyle
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Başkasına göre kendine değer biçme sosyal medyadan birileriyle tanisabilirsin bir süre sohbet ettikten sonra aklına yatarsa buluşur konusursun
00 Yorumla- +1 yıl
Evlenenlerde boşanıyor zaten onun için takma kafana..
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Aynen cevremde 5-6 kişi boşandı ya da boşanma aşamasında
- +1 yıl
Evlenip boşanmaktansa hiç evlenmemek daha güzel... doğru insan çıkarsa karşına ve doğru olduğuna kalbin ve ruhun onay verirse o zaman tabiki her şey farklı olabilir...
Cadaloz bir kadın olabilir misiniz? Evlilikten soğutan kadın görüntüsüdür bende.
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Degilim aslında gayet sakin bir insanım ama üst komşu su evli benden daha cadaloz
- Soran+1 yıl
Genelde kayınvalide adayları gördü beni en sonda sadece damat adayıyla konuştum cafede oturduk konusuyorduk ailecek gelmişlerdi biz konuşurken kaynana adayı telefonla caldirdi oğlunu sonra kalktık masadan kaynana adayı geldi yanimiza kovmaktan beter etti resmen kadin durup dururken beğenmedi galiba beni sonra bir daha konuşulmadı zaten
- +1 yıl
Kişiliğin ve karakterin eğitim durumun bunlar senin değerlerindir. Hayatında ki eksikleri tamamladın mı
00 Yorumla - +1 yıl
Kendini sorgulama. Etrafı takip et diyeceğim ama yapmacık olur. Belki sorun sende değildir.
00 Yorumla - +1 yıl
yok ya oyle dusunme hakkin da hayirlisi ama. merak ettim seni nasil biris
00 Yorumla selam ALLAHIM zamanı geldiğinde karşına cıkarttı işallah hanfeni
00 YorumlaBenimlede kimse evlenmiyo ben bu kadr sitree yapmadım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kısmet işleri bunlar.
00 Yorumla- +1 yıl
Olur bir gündert etme
00 Yorumla Kendini çok asagiladin
00 Yorumla- +1 yıl
:))))) hep isyan hep
00 Yorumla valla bacım düşünmek lazım
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
İsterler
00 Yorumla benimle evlen
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında