- +1 yıl
oncelıkle belırtmek ısterım kı kaderınızde bırılerı yazılı ıse elbet bu karsınıza cıakcaktır acele etmeyın sabır dua ınan en guzel bekleyıstır
Esınızle ılklerınızı yasamak ıstemenızde takdır edılecek bır durum
cevrenızdekı ınsanlara gelecek olursak kım kımınle ne sekılde evlendı ve nasıl bır yuva kurdular ılıskının gıdısatı durumu nedır buna bakmak lazım gunumuzde evlenmek cok kolay oldugu kadar bosanmakta artık cok kolay hale geldı sabır anlayıs olayı neredeyse artık kalmadı o yuzden kım evlendı kım evlenemedı olayını aklınıza sokup kendınızı sıkıntıya sokmayın
her seyden once hayırlısını her zaman ısteyın acele etmeyın dedıgınız gıbı hayatınıza gırecek kısı sevgılı bıle degıl ınsallah kı esınız olur ahıretınıze yakısan bırı olur
guzellık cırkınlık kavramı ıle harkeket eden kısıden zaten uzak durun yanınıza yakısan ya da yakıstıran kısı degıl ahıretınıze yakısacak bırı olması en hayırlısı olacaktır
ALLAH ın ıznı ıle bırde meslegınızı elınıze aldınız mı gerısı hayırlı sekılde gelecektır kendınıze sıkıntı edıp olumsuz dusuncelere dusmeyın kendızı uzmeyın ALLAH ın ıznı ıle cok guzel gunler hak ettıgınız gıbı sızınde olacak12 Yorumla- Soran+1 yıl
Ya çok teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
estagfurullah ben tesekkur ederım
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ya gerçekten senin gibi birini arayan çok ve bende dahil bilemedim ki şimdi kısmetin mi yok acaba
124 Yorumla- Soran+1 yıl
Olmayınca olmuyor sanırım istedigim eğitimli olsun ve karakteri iyi olsun sadece bu ama yok iste
- Cevap sahibi+1 yıl
Var ya nasıl yok o dediğin bir sürü kişi var ama sen göremiyorsun aramak la da olmaz kısmet işleri bunlar
- Soran+1 yıl
Ya karakteri düzgün olsa eğitimi yok mesela lise mezunu falan oluyorlar ya da mesleklerini yapmıyorlar ne bileyim ben boy pos tip kas araba ev aramıyorum karakter ve eğitim bu kadar sadece ama olmuyor
- Cevap sahibi+1 yıl
Bence karakter tamam da eğitim olmasa ne olur ki Bende aşk arıyorum mesela hiçbirşey istemiyorum. Ne olursa olsun sadece aşk olsun diyorum ama yok
- Soran+1 yıl
Ya olmuyor ışte çevremde çok örneğini gordum eğitim şart erkekte de kzida da bir de karakteri olsa yeter bana
- Cevap sahibi+1 yıl
İnşallah bulursun da düzgün eğitimli insan çok be bu devirde çıkar çok şey istemiyorsun merak etme
- Soran+1 yıl
Umarım insallah
- Cevap sahibi+1 yıl
Mesela sen öğretmensin TSK da rütbeli biri olsa ne derdin
- Soran+1 yıl
Hiç düşünmedim bilmiyorum 😊
- Cevap sahibi+1 yıl
Düşün istersen 😊
- Soran+1 yıl
Dedim ya biri olmadan diğeri olmuyor gözümde karakteri de iyi olmalı o zaman asker biriyle de olurdu
- Cevap sahibi+1 yıl
Asker dediğin karakterli olur zaten 😉
- Soran+1 yıl
Bir askerle tanışmıştım kalbimi çok kırmıştı belli olmuyor yani😊
- Cevap sahibi+1 yıl
O tam olarak aradaki çürük elma 😀
- Soran+1 yıl
Olabilir oyleydi😬😬
- Cevap sahibi+1 yıl
Şehir neresiydi senin 😊
- Soran+1 yıl
Bu sene son senem samsundayim ışte sonrasında kpssden aldığım puana göre neresi gelirse ışte sen?
- Cevap sahibi+1 yıl
Bende Şırnak şuanlık ama daha görev yeri nereye çıkarsa 😀
- Soran+1 yıl
Sen kaç yasindasin rutben ne ve neden seni oraya verdiler 😱😱
- Cevap sahibi+1 yıl
25 yaşındayım uzman çvş buraya vermeleri normal işimiz bu😊
- Soran+1 yıl
Off zor yere vermişler cidden
- Cevap sahibi+1 yıl
Yo gayet iyiyiz aslında burda ama insan sıkılıyor dışarı çıkmıyoruz çıksak ne yapıcazkş bundan sonraki batı olucak bakalım hayırlısı
- Cevap sahibi+1 yıl
Ordamısın yoksa
- +1 yıl
Ana başlıkta bir tane bile noktalama işareti kullanmamışsın. Nasıl öğretmen olacaksın? Karman çorban bir yazı yazmışsın. Ayıp ayıp.
18 24 yas grubu bunun derdıne dusulecek bır yas grubu degıl bir ıkıncıısı evlılık herseyın bıtısı, bir herifi himaye ve tapun altına alman ve herşeyin cozumu degıl, daha kotunuın baslangıcı olabılır, bu zamanlarını arayabılırsın ucuncusu dogru ınsanı beklemen.. gec olsun ama dogru kısı olsun.
10 Yorumla
- +1 yıl
Öğrenci olduğun için kimse cesaret etmiyordur belki de yaa bu bana bakmaz işi gücü olacak ee güzel ve cevresi var falan diyolar çekiniyolardır.. Okul bitip çalışma hayatına başla illa ki uygun biri çıkar öğrenci iken evlilik zaten mantıklı değil
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- u+1 yıl
olur neden olmasın ki.
sende bulursun evlenecek birini
acelen ne
okulunu bitir
meslegini eline al10 Yorumla Neden bu insanlar evlenmek için can atıyor 😂
10 Yorumla- +1 yıl
Merhaba, bu özellikleriniz var ama hayatınızda kimse yok ve evlenemediniz mi? çok ilginç. Yani sizin istediğiniz özellikler nedir karşı cinste peki belkide istediğiniz özellikte kriterde değildi karşına çıkanlar olabilir mi?
15 Yorumla- Soran+1 yıl
Kariyerli ve karakteri guzel olması yeterli başka şeylere bakmiyorum
- +1 yıl
hımm anladım, peki buradan biriylede mi tanışamadınız...
- Soran+1 yıl
Karakterleri düzgün değildi ya da eğitimleri iyi değildi ikisi olmayınca tipi fiziği süper olsa da olmuyor bende
- +1 yıl
haklısınız yabi, bakın demek ki sizinde aradğınız kriter varmış seçici değilim demişsiniz ama iste bu yüzden sorunuz cevabı da çözülmüş oldu. evlenemem sorununuz bu işte. kriter ve kişilikli biri olmalı. rica etsem gizli moddan çıkabilirmisiniz merak ettim sizi doğrusu :) ya da dm atarmısınız.
- +1 yıl
benim soylemek istediğim işte bu kriterde biri olmadığı için aradığınızı bulamamışsınız, neyse hakknızda hayırlısı... umarım aradığınız bulursunuz.
sürekli negatif düşünürsen kimse evlenmez tabi şunu söyleyim sana her düşüncenin belli bir frekansı vardır her zaman düsündügün şeyler etrafa manyetik sinyal yayar zamanla bu sinyalleri yayan kişiye geri döner yani sen mıknatıs gibi olumsuz düsünceni çekiyorsun yani sen sürekli kimse benle evlenmek istemiyor diye negatif düşünürsen olmaz biraz pozitif düşün evlenirsin yaşin genç güzel işin var guzelsin biri elbete karşına çikacak
11 Yorumlasana bir tek bunu diyecegim eğer dediğin gibiyse harbiden lütfen adam gibi birini bul kimseye de hemen güvenme
18 Yorumla- Soran+1 yıl
Peki sağol :D
- Soran+1 yıl
Ankara
- Soran+1 yıl
4 yılda alıştım tabi sevdim :D
- Soran+1 yıl
Çok teşekkür ederim sana da 😅
- +1 yıl
Önce işe gir, sonra bir cv ver bakalım inceleyelim:)
Şaka bir yana zamanı vardır her şeyin, bunda takılacak bir şey yok.15 Yorumla- Soran+1 yıl
Devlete girmeyi düşünüyorum cv ye gerek yok :D
- +1 yıl
Bahsekonu cv iş için değildi :D
- Soran+1 yıl
Anladım da boşver :D
- +1 yıl
Teklif etmedim, dediğim gibi işin şakasıydı;)
Başarılar hayatında. - Soran+1 yıl
Çok teşekkür ederim
Gecimsiz olan arkadaslarım bile, ''bile'' küçümseme gibi böyle dusundukce evlenemezsın, nasip canım
14 Yorumla- Soran+1 yıl
Ama sen geçimsiz biriyle evlenmek ister misin kim ister ki ona rağmen evlendiler diyorum
- Soran+1 yıl
Kendi eşi bile demeye başlamış gecimsizligini kiza ben kendim demiyorum ama neyse ya sagol
- +1 yıl
sen kısmetini bekle bence acele edip pişman olacağın bir evlilik yapma bunu seninle ciddi konuşalım mı ciddi yanlış anlama
15 Yorumla- +1 yıl
biri var aslında sana önereceğim ama hem yaş hem şehir farkı var
- Soran+1 yıl
Ya benim karşı cinste tek dikkat ettiğim eğitimli kariyerli olmasi
- +1 yıl
valla kariyer ararsan zor
- Soran+1 yıl
Yapan erkek çok ben boy pos aramıyorum ama kariyeri olsun
- +1 yıl
para pul hikaye bence.. sevmek daha önemli seversen herşeye göğüs gerersin beraber kurulan yuva daha sıvak olur tamam para şart ama herşeyde para değil
- +1 yıl
demekki dogru zaman degilmiş senin için kimse cirkin degildirki zaten sadece bakımsızdır herseyin bir vakti var aceleci davranışlar hatalar yapmana neden olur😉
10 Yorumla - +1 yıl
Once okulunu bitir 1 sene gecsin sonra bakarsij ama bana kalaa.30undan once evlenme derim sonra pisman olursun 25yas daha cok kucuk bir yas
14 Yorumla- Soran+1 yıl
Bana büyük geliyor
- +1 yıl
Sana oyle geliyor 25inde evlendim 33unde bosandim tecrube diyelim😉
- Soran+1 yıl
Ya tabiki yasinizin getirdiği tecrübeler vardır ama 25 te evlensem karakteri ve eğitimi iyi biriyle cidden mutlu olucam
- +1 yıl
Insallah
- +1 yıl
Matçılar zeki olurlar. Zeki kızlar da her zaman gözde olurlar. E sempatikmişsin de. Evlenirsin merak etme. İlk göreve başladığın okulda bulursun bir öğretmen ;)
10 Yorumla her okulu bitiren namuslu olaydı başımıza taç yapar gezerdik lafım sana değil yanlış anlama ortalık motor kaynıyor.
10 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı olsun. Yazdıgın gibiysen bekle. arabaya atladım. Kaçirmaya gelıyorum. bir yere gitme gelıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Yaşin genç aceleme etme. Bende bir ara denedım. Ufak bebekleri gorunce evlenıyım. diyorum. bir yerlerde kimya tutmuyor. Evlilik aceleye gelmez. Hakkında hayırlısı olsun.
- +1 yıl
Zamanla çıkar biri karşına evlenmek kolay değil yuva kurmak
20 Yorumla .. ben de samsundayım ne kadar samsunlu varmış aslında : ) daha yaşın genç normaldir.. sabret biraz..
10 Yorumlaevlilik yasi uzamaya basladi heleki batida falan yasiyosaniz 30lu yaslari bekliyolar
10 Yorumla- +1 yıl
o kişi gelmedi de ondan kader diye bişey var bekle biraz..
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Okulun bitmemiş daha acelen ne bir göreve başla ilk maaşını al ye evlilikte olur
11 Yorumla- Soran+1 yıl
24 yaşındayım son siniftayim yaşım iyi bence
- +1 yıl
Siz kızların dış ve görünüş ve meslek takintiniz olduğu için olabilir mi
15 Yorumla- Soran+1 yıl
Dış görünüş takintim hiç yok inan ama eğitimli olması tercihim olur
- +1 yıl
Demekki muhakkak bı takintiniz oluyor tamam dediğin gibi davul dengi dengine hesabı olsun diyelim çocuk üni okudu ama mesleğini yapmıyor başka bir yerde işçi olarak çalışıyor illa herşey maddi olursa bir sen değil kızda ewde kalır oglanda
- +1 yıl
Aslen nerelisin
- Soran+1 yıl
Ankaraliyiz
- +1 yıl
Merak ettim seni
- +1 yıl
Ben seninle evlenirim ama İstanbul da yaşarsan 😉😉😉
17 Yorumla- +1 yıl
Kapım herkeze açık burdan tüm bekar kıZlara sesleniyorum hepinizle evlenebilirim
- +1 yıl
Hahahaha kardeşim gelmesinler kendileri kaybeder 😂😂😂😂
- +1 yıl
Buda koca arıyor sonra yazmıyor hep dümen la bunlar isterse evlenmem artık
- +1 yıl
Yazarsa muhattap olmam artık 😂😂😂 hazırım kanka tabanca gibi fişek gibiyim 😂😂😂
- +1 yıl
Sen kim alıp ne yapsın inşallah yanlız başına kocakarı olursun
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Senin gibi hanım hanımcıklar kaldımı hayret valla merak etme illa ki bulursun gönlüne göre birini 😊
10 Yorumla- +1 yıl
Esra Erol'u denedin mi? Peki yan Zuhal topal
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Sorma sabah 8 aksam 5 o programlardayim :D
- +1 yıl
Okudugun icinolmasin :D
16 Yorumla- Soran+1 yıl
Ama 24 yaşındayım son sinifim küçük degilim
- +1 yıl
E tamam da sen de yani bu nasil mantik hele bir isine gec calis ayaklarinuzerinde dur :)
- Soran+1 yıl
Derslerim çok iyi ve kpssde yüksek puan alırım zaten 😶😬
- +1 yıl
Turbanli misin peki
- Soran+1 yıl
Hayır sacim acik
- +1 yıl
Hmm talip mi olsam bak simdi merak ettim hahah
- +1 yıl
Kac yasindasin ki evde kaldim diyorsun
12 Yorumla- Soran+1 yıl
24 yaşındayım son siniftayim
- +1 yıl
Ee yasin cokta gec degilmis. Ailen bulur muhakkak birini uzulme. Bende Tarih ogretmenligi okuyorum son siniftayim. Benimde hic sevgilim olmadi. Bende istiyorum ama acele etmemek gerekir hanımefendi. Sonucta evleneceginiz kisiyle bir omur yasayacaksiniz. Iyi secmek zorundasiniz. Bence kafaniza takipta bu durumu dert etmeyin...
Biraz sabretmeye ihtiyacin varr bende samsudanimm hala bekliorrm napalimm olmuyor olmayincaa samsundamk birsey var acaba😂
00 YorumlaIyi de yaşın küçük daha
13 Yorumla- Soran+1 yıl
24 küçük mu😱
- Soran+1 yıl
21 yaşında başladım cunku
güzel olmadığın icindir
19 Yorumla- Soran+1 yıl
Anladım da çirkin değilim iste
- Soran+1 yıl
Bakıyorum ki bakmakta zorundayım çok sosyal ortamlara giriyorum bir yandan dershanede çalışıyorum falan
- Soran+1 yıl
Fazla sıcakkanlı bile olabilirim :D
- Soran+1 yıl
Ahahah guldurdun ya sagolasin :D
Samsun'da olmasan eskisehirde falan olsan olabilirdi ben de Üni yi yeni bitirdim evlenmek lazim😂😂
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
twrcih arıyosan birin de zor tabi
aşk önüne geçsin kriterin o zaman evlenirsin
kolay gele10 Yorumla - +1 yıl
Bekle gelirler senle evlenmek isteyenler 😂😂
13 Yorumla- Soran+1 yıl
Amacım siteden bulmak değil sadece neden olmuyor başka insanların gozunden de fikir alanı istedim
- +1 yıl
cesaret edemiyorlar belki konuşmaya ya fazla sessiz ya da fazla havalı olduğun için olabilir mesela.
- Soran+1 yıl
Sosyal biriyim sessiz falan değilim ama bilemiyorum
Adres ver istemeye gelelim.
14 Yorumla- Soran+1 yıl
Sağol ama olmayınca olmuyor ışte :D
- Soran+1 yıl
Babam yok 😊
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
güzellik önemli deyil ciddi niyetin varsa ben varım
10 Yorumla - +1 yıl
Ben 23 Yaşındayım Evlenmeye İmkanım da var Gaziantep te oturuyorum İslami usule uygun olarak görüşmek isterseniz konuşabiliriz
00 Yorumla - +1 yıl
Ben talibin olabilirim istersen🙂
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Ya talipten ziyade neyi eksik yapıyorum fikir almak için sordum
- +1 yıl
Nasip kısmet bilirsin eksiği gedigi yok herşeyin bir zamanı var doğru insanı bekle o gelir bulur seni
E daha okulun bitmemiş ama zamanın gelmiş
19 Yorumla- Soran+1 yıl
24 yaşındayım son sinifim küçük değilim aynen
- Soran+1 yıl
Çevremde herkes tatlı sempatik olduğumu söylüyor bir kişi çirkin demedi daha
- Soran+1 yıl
Karşı cinste eğitime kariyere önem veriyorum ama
- Soran+1 yıl
Ne peki
- +1 yıl
meslektaşım bir konuşalım mı?
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Ya amacım sadece fikir edinmek soru üzerinden neyi yanlış yapıyorum anlamiyorum
- +1 yıl
özelde konuşalım fikir alışverişi yaparız
Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı. e daha okuyorsun güzelim...
10 Yorumla- +1 yıl
Benimle de evlenmek istemiyorlar dert etme.
10 Yorumla zamani var demekki herseyin hayirlisini dile yeter
10 Yorumla- +1 yıl
sana buluruz belki sıkma canını
10 Yorumla - +1 yıl
Nerede yaşıyorsunuz?
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Samsun
- +1 yıl
Gizli kişi Samsun'un neresinde oturuyon bende Samsun'da oturuyorum
maşallah ın var o yüzden 😉
10 Yorumla- +1 yıl
yanlis zaman yanlis yerlerr
10 Yorumla - +1 yıl
yaşın kaç
11 Yorumla- Soran+1 yıl
24 son sinifim
- +1 yıl
kısmetsizsiniz demek ki..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Allah çirkin şansı versin diye boşa demiyorlar
10 YorumlaVay aynı okuldaymışız 😀
10 YorumlaSeninde kaderinde evlenememek var kardeş napalım
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
yaşın en fazla 24 yani bu bir sorun değil
10 Yorumla - +1 yıl
bahtin mi kapalı?
13 Yorumla- Soran+1 yıl
Bence öyle :D
- +1 yıl
inşallah açılır
- Soran+1 yıl
İnşallah :D
- +1 yıl
Bu kadar evlenme meraklısı olmayın
10 Yorumla okulun bitince gelir teklifler
10 Yorumla- +1 yıl
Bitane bulursun etrafta ebaza çok.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. daha okuyorsun okulun bitsin
10 Yorumlakismetin gelir seni bulur merak etme
10 YorumlaKismet belli olmaz bu işler
11 YorumlaTipsizsin belki
15 Yorumla- +1 yıl
sen de bekarsın galiba
- Soran+1 yıl
Tatlı biriyim bence genel söylenen de o ama olmayınca olmuyor iste
- +1 yıl
@2873826287 napacan evlilik teklifimi edecen:/
- +1 yıl
ahah biliyordum hadi iyi günler
- +1 yıl