• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Aile & Toplum

Neden kimse benimle evlenmek istemiyor?

Eliiiifcan
Eliiiifcan Takip Et
Xper 2 Yaş: 32
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
54
Yapay Zekaya Sor
Arkadaslarimin cogu evlendi vé bazilarinin cocugu bile var ama ben kimle konustuysam bugune kadar hic niyetlerinde evlenmek yok. Sizce neden
Neden kimse benimle evlenmek istemiyor?
Evlilik Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• sinsinsin
    sinsinsin Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 38%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 690 cevap paylaştı.

Öncelikle görünüşünü değiştirmen lazım. Azlında güzel bir bayansın ancak, Kendinde yapacağın ufak değişiklik sonucunda herkezin ilgi odağı olabilirsin. Öncelikle örgüden vazgeç. ha örgü yapacaksan evin içinde örgü yapıp evde dolaş. dışarı çıkarken örgüyü çöz. Bir iki toparlamadan sonra saç yapılıymış gibi hal alacaktır. Kaşlarındaki kalemmi, kalıcı makyajmı anlamadım. Ruj sürüşün yanlış. üst kısıma tamamen sürmemişsin, şuanki halini bilmediğimden, Resimde gördüğüm haline yorum yapayım, Yüz şeklin makyaja çok uygun. Bir iki makyaj videosu izleyip onu uygulamaya çalış. Saçlarının uzunluğu iyi görünüyor, ayrıca gür saçların var. Su dalgası yapmanı öneririm. yaptığın makyajda odak noktası yok. bir odak noktası belirle. Ya gözlerin, ya da dudakların olması gerekiyor. Giyeceğin elbiseye göre göz kalem rengini belirlemelisin. Ayrıca gecemi gündüzmü ona göre :D gündüz dışarı, Gece makyajıyla çıkma yani :) Farkında değilsin sanırım. Biraz dik durmanı öneririm. Bu ileride sana sağlık açısından sıkıntılar yaratabilir. Saç rengindede değişikliğe gitmeni öneririm. Asıl konuya gelecek olursak. evlenmek okadar basit bir işlem değil. evlendikden sonra ne olacak peki? nasıl yaşayacaksın? bunları düşünmelisin. iyi bir işi olan birisi evlenmeye hazırdır. Bunlar içinde, senin onun karşısına çıkmak gerekir. Sonra karakterler ölçülür. anlaşıp, anlaşmamalar tespit edilir, güvenler tartılır, Sonra gerçek aşk başlar. Ancak sonuç menfaate çıkarsa ölçülen, tespit edilen, tartılan herşey hikaye olur. Sen sadece menfaat olmadan seni sevecek birini bulman lazım cancağızım :D Bu akşam ne gevezeliğim tuttu be :D

13
    10 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

valla cok sasirdim ya saol once erinmeyip yazdigin icin , bende baslim bari oncelikle ben orguyu cok severim ama disarda o kadar cok kulanmam ruja gelince hic kulanmam o gun ilk defa surdum arkadasla makara olsun diye sonra kaslarim gercek sadece biraz kalin , ve cok makyaj da yapmam ve cok normal giyinen bir kizim acik deyilim yani evet csaclarim cok uzun ve gur , valla ne dim bilemiyorumda yani benim tek istedigim iyi bir insanla evlenmek bukadar basit sevmek ve sevilmek istiyorum hayati beraber kurabilecegim ve guvenecegim birisi olsun =)

Yorumla
    • sinsinsin
      sinsinsin
      +1 yıl

cancağızım iyi hoş söylüyorsunda hayatta herşey deneme yanılma yöntemiyle olur. Karpuz bile seçilirken bir yoklanıyor. Kelekmi değilmi diye :D herkes çıktığı herkimse ona direk aşkım olarak başlar. Aşk, ancak fedakarlıkta olur. özel birşeyler yaşamak, Bunlar KESİNLİKLE aşkın fedakarlığı değildirler. bir kavgada sürekli üstte olmaya çalışmayacaksın. Arada alçal ki, karşıdaki, ona duyduğun saygıyı hissetsin. bazı erkekler çıktığı kızları götürmenin, Evlenmemenin peşindeler. Bunları sezmeyi öğrenmelisin. ihtimal varsa bile ayrılmalısın. Bu konuda hiçbirşey ihtimaller üzerine dayanamaz. sevmek güzeldir. Ancak sevdiğini hissettirmektir önemli olan. bu hissi oluşturduğun vakit, Karşıdaki, Sana kendi karakterini gösterecektir zaten. İlk önce sen bir hayat kur. Sonra hayat kuran başkasını bul. bunlar birleştiğinde size rahat gelecek olacaktır. Bu arada mesleğin varmı?

Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

cok etkilendim yazdiklarindan ya gercege gecirecegim dediklerini =) yok hukuk okuyorum hala fransada

Yorumla
    • sinsinsin
      sinsinsin
      +1 yıl

valla cancağızım. Hayat senin hayatın olacak.%1 ihtimal diye sakın görmezden gelme derim. Bazen kişinin şansına, %0.01 olarak düşündüğü şey bile olabilir :) Bak bulunduğun mesleğinde çok iyi. eğer imkanın varsa türkiyeye gelme :D diyeceğimde fransızlarda türkleri hiç sevmezler :) Neyse bukadar destan yazıp bunalttığım yeter sanırım :) Hayırlı geceler dilerim.

Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

yok ya ulkem baskadir memleket can yani saol butun tavsiye ve yorumlarin icin cok tsk

Yorumla
    • sinsinsin
      sinsinsin
      +1 yıl

ülkem tabiki can. Ancak kariyer olanaklarının olmadığı biryer haline geldi. o yüzden söyledim :D Bu arada profil fotoğrafını dğeiştirmişsin. bu güzel olmuş bak ^^

Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

oyle arkadas durumlar vahim =)

Yorumla
    • MMemoli
      MMemoli
      +1 yıl

Cemil abiiiiiii? Sendemi burdaydin :DD

Yorumla
    • sinsinsin
      sinsinsin
      +1 yıl

Cemil mi? Hangi cemil? Cemil ne arar la bazarda :D

Yorumla
    • Plüton31
      Plüton31
      +1 yıl

helal olsun kardeş bir fotoğraftan neredeyse kitap yazacaksın :) uzmanlık alanın mı :) yetenek mi

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Baldwyn
    Baldwyn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 66%
    +1 yıl

Soğuk ve mesafeili olduğunu söylemişsin bir cevabında. Karşına soğuk kalamadığın , sanki senelerdir tanışıyormuşsunuz ve bir hoşlantı varmışta sabrediyormuşsunuz gibi hissettiğin birisi çıkacaktır elbet. Mesafe kavramı falan da kalmaz böyle bir insana. Bu kişi doğru kişi olabilir. Birde verdiğin cevapların bir kaçını daha okuduğumda bir anda sinirlenip parlayan birisi olduğun belli oluyor. Bu alışkanlığını değiştirmek için uğraşmalısın. Belkide fırsat çok çok önce ayağına geldi de senin sinirli olduğun bir ana denk gelip seninle tanışamadı. Elbet birisi çıkar sıkma canını bu kadar ;)

0
    1 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

cok guzel soylemisin gercekten de oyle eger ki karsima oyle birisi ciksaydi boyle olmazdim , dogru hep sinirli bir tavrim ama napim ya , valla inshallah cikar hepimiz icin hayirlsi ne diyeyim

Yorumla
  • lyd123
    lyd123 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31 , eic 69%
    +1 yıl

dış görünüş falan filan değil. Ne kadar güzel kız gördüm dış görünüşü 4/4 lük kişiliği 1/4 lük. Seni tanımıyorum ama gezen tozan kendini bişey sanan bir kızla kimse evlenmez. ağırbaşlı ol. Herkesten farklı ol bak gör nasıl seninle evlenmek isteyecekler

0
    0 Yorumla
  • okyanus21
    okyanus21 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 76%
    +1 yıl

aynı şeyi bende kendım ıcın merak edıyorum cevabını bulamıyorum bır merak ettim seyde kızlar nasıl o ratteye getırıp evlenme teklıfı ettırıyolar helal yanı

2
    1 Yorumla
    • asigenc28
      asigenc28
      +1 yıl

Bu isler kismet yahu napalim

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

34

Cevap

229

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Neden bunu dert ediniyorsun Elifcan?
    Yaşamında kendin için yapabileceğin daha değerli şeyler yok mu? İnsanların erken yaşta evlenip kendi hayatlarını sıradanlaştırmasına neden bu kadar isteklisin?
    Yaşamın tadını çıkarsana, zaten zamanı gelince evlenecek, eşinden dayak yiyecek, elektrik su faturası derdine girip, lohusa döneminde ilgi bekleyecek, içine limon kabuğu rendelediğin kekleri kısırla güne gelen komşulara ikram edeceksin.

Bunları yaşayana kadar öncesinde yaşamın tadını çıkar. Bırak gelmezse gelmesin sana herif mi yok saygı değer Elifcan.

1
    2 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

ya valla cok guzel soylediklerin beni dusundurdu valla cok tsk ederm arkadasim bu kadar saygili oldugun ve anlayisli oldugun icin =)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayat güzel boşver elalemi :)
      Rica ederim.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

evlenip ne yapacaksın bunu kendine sordunmu güzel bir yuva kurmaakmı ıstıyorsun?
    yoksa gelişi güzel koca olsunda taştan olsun işte aksam yemegını sabah kahavaltısını ütüsünü çamaşırını yıkayım 1 tanede çocuk yapayım he mümkünsede zengin olsun zihniyetimi var? eğer böyle bir zihniyetin varsa hiç durma ilk istemeye gelene git ama yok evleneceğim erkek ilk önce adamlğını bilecek karakterli olacak sevdiğine sadık seninle bir ömür mutlu geçirmek isteyeceksin kavga ettiğinizde bile bağırmak çağırmak vurmak yerine o kavgadan keyif almak konuşarak anlaşmak bu yöntemle olaylarınıza çözüm bulacak bir eş araman senın için gerçekten en güzeli olur.. bunu iste sadece ve kendinide böyle tasarla.
    Şahsen benim annem babam anlatırlar ve halende görüyorum en ufak tartısmaları bile keyifli geçer 22 senelerini verdiler ve dün evlenmiş gibiler bence en güzel evlilik annem ile babamın evliliği olmuş diyorum ben:)

1
    1 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

asla ben hayata hazirdan baslmak istemiyorum sevdigim adamla kurmak istiyorum evimi isimi yuvami onunla adim atmak istiyorum benim istedigim namuslu durust bir insan ben ona omrumu vermek istiyorum ben ona ait olmak icin istoyorum anne olmak es olmak istiyorum anladim demek istedigini ver gercekten haklisin

Yorumla
  • berkaycimen
    berkaycimen Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

Senin diğerlerinden ne farkın varda seni nikahına alsın herifler? Yemek yapabiliyor musun, dinin-imanın yerinde mi, kariyerin var mı?

13
    16 Yorumla
    • SanalKatliam
      SanalKatliam
      +1 yıl

din kalpte marifet yürekte olur bu da sana kapak olsunnnn şımarıkk çocukkkkkkkkkkk

Yorumla
    • SanalKatliam
      SanalKatliam
      +1 yıl

hahaha yanlış yazmışım dur

Yorumla
    • SanalKatliam
      SanalKatliam
      +1 yıl

bu cocugu görünce otomatik attack oluşuyor bende :D

Yorumla
    • SanalKatliam
      SanalKatliam
      +1 yıl

...

Yorumla
    • SanalKatliam
      SanalKatliam
      +1 yıl

ayy nefes alamıyorum bune allammmm yok böyle bir üyee

Yorumla
    • Aparaçio
      Aparaçio
      +1 yıl

SanalKatliam Haddini aşma bence.

Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

bunla farkla deyil arkadas hisle alakasi var , ben yemekte yaparim temizlikde utude herseyi yapabilrim sukur evliligin ne demek oldugunu biliyorum ben imanim kalbimde ben dinimi yasiyorum , ben ne civik ne kivrak ne de simarik kendini begenmis birisiyim ben sadece yuva kurmak haramlardan anlamsizliklardan kurtulmak istiyorum , sukur zekamda var fransada okudum uniyi =)

Yorumla
    • SanalKatliam
      SanalKatliam
      +1 yıl

@aparaçio sana bir şey demiyorum ben ;)

Yorumla
    • Octavia
      Octavia
      +1 yıl

şş sakinn

Yorumla
    • Paladin
      Paladin
      +1 yıl

berkay bu kız sana kesik :D

Yorumla
    • Octavia
      Octavia
      +1 yıl

@Aparaçio seni ilk defa bu kadar sinirli gördüm boşver ya :)

Yorumla
    • Aparaçio
      Aparaçio
      +1 yıl

Ona haddini bildirmem gerek ama çünkü bunu hak ediyor :))

Yorumla
    • Ramazankzlyll
      Ramazankzlyll
      +1 yıl

Kanka sanalkatliam sana yazıyor benden sölemisi işşşşşş :))

Yorumla
    • berkaycimen
      berkaycimen
      +1 yıl

Yaş aralığı da fena değil kanka :) olabilirdi aslında ama fazla çocuk yahu, az olgun olacak karı dediğin @ramazankzlyll

Yorumla
    • OnlyGodCanJudgeMe__
      OnlyGodCanJudgeMe__
      +1 yıl

çekemiyorsunuz adamı.+1

Yorumla
    • Aparaçio
      Aparaçio
      +1 yıl

@EhliKeyifBiriSadece

Benim için mi konuştun?

Yorumla
  • meçhul34
    meçhul34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 47 , eic 39%
    +1 yıl

ALLAH sahibine bağışlasın ğüzel hoş bir kızsın dış ğüzellikden ziyade iç ğüzellik huy ğüzelliği çok önemli.
    birde bir eleştiri yapayım müsadenle.. :))
    yahu arkadaşım o ruj ne öyle makyajdan nefret ederimde rujdan zaten iğrenirim ama ruju maşallah bir sürmüşsün tam sürmüşsün.
    gözlerin bu arada iri ğüzel. bir eleştirinin arkasına bir iltifat iyi ğider sanırım. :))

0
    2 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

ya valla arkadasim oncelikle saygin icin tsk ederim ben naptim ya inan hayatimda ruj surmem yani o gun arkadamsimla eevde oyle sakasina surdum ya ama herkes beni ona gore degerlendiyor bende anlamadim sanki benim kisiligim hayatim bir ruja sigiyor ama yined tsk ederim iltifat icin ve nazikligin icin =)

Yorumla
    • meçhul34
      meçhul34
      +1 yıl

senle alakası yok oldum olası ruj oje ğibi şeylere uyuz oluyorum senide bol miktarda sürmüş ğörünce yoruma eklemeden edemedim şayet farkında olmadan kırdıysam özür dilerim.

Yorumla
  • blue63
    blue63 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 41%
    +1 yıl

Her kadına göre bir erkek her erkeğe göre bir bayan illaki vardır bu devirde ciddi düşünen çok azalmış her evlilik bir ömür boyu sürmüyor :( evlenmek istemen güzel bir şey bence acele etme acele edipte yanlış kararlar alıp hayatını etkileyecek kararlar alabilirsiniz aman dikkat ediniz :)) illaki kendine göre (kafana göre) :)) bir eş çıkar.

Allah kalbine göre birini nasip etsin ^^

1
    0 Yorumla
  • Nobleblood35
    Nobleblood35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Senin su sorun aklima kucuklugumu getirdi. Kucukken niye ben buyumuyorum diye serzeniste bulunurdum. Simdi buyuduk de noldu sanki. Merak etme bir bakmissin evlenip coluk cocuga karismissin hatta torunlarini kucagina almissin :) Yeterki sabret muradina eriseceksin.

1
    4 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

ne guzel soyledin oyle sabrin sonu selamet

Yorumla
    • Nobleblood35
      Nobleblood35
      +1 yıl

Aynen rahat ol canini sikma yeterki :)

Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

=) =)

Yorumla
    • Nobleblood35
      Nobleblood35
      +1 yıl

Hayat guzel tadini cikarmaya bak :)

Yorumla
  • -PureLife
    -PureLife Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Evlenmeden ziyada tabiri caiz ise eylenmek için istiyorlardır. Size şer gibi görüne bilir fakat ALLAH bazı kullarının canını yakmak istemez böyle çok çok hassas konularda bol bol dua edin sonra sadece evlenmek istemekle olmaz sebeplere de yapışmalısınız siz elinizden geleni yapın gerisini ALLAH'a bırakın.

1
    1 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

saol yorumun icin icime ferahlik getiriidin

Yorumla
  • tolgatuğ
    tolgatuğ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

yakında esra erol başvuru yapıcanı düşünücem nerdeyse :) kadınlarda nedir bu yaş ilerledikçe evlenmek istiyorum takıntısı kadere bırakıcaksın bu tarz işleri ok aşırı zorlarsan kötüye iter seni sora üzülürsün bide beklentini küçültüceksin haddini de bilince olur bişiyler elbette. klasik bayan takınıtıları adamı uçuruma götürür ok

0
    1 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

vay oldurseydin isyan etmisin resmen

Yorumla
  • energy
    energy Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

Benimde arkadaşlarımın çoğu evlendi çocuğu var ama ben daha evlenemedim ve bir gelin adayı bile yok. Yaş oldu 27 bakalım ne olacak. Hayatımın kadını çıksın karşıma istiyorum ama bakalım nasip bu işler. Şans olacak, senin karşına düzgün insanlar çıkmamış demek. Seninle evlenmek isteyen değil, eğlenmek isteyenler olmuş hayatında.

1
    2 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

Demeki oylen yolla yanlis insanlarla cikmisim inshllah rabbim gonlumuze gore versin

Yorumla
    • energy
      energy
      +1 yıl

Amin inşallah.

Yorumla
  • Erdbeere
    Erdbeere Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 56%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı.

Güzel kizsin masallah Allah nazarlardan saklasin da resim de dudagin dikkati mi cekti. :) Dudagina ne yaptin. :D Sonra gec olsunda güc olmasin.. Allah önce hayirlisini versin.. Bak bizi 16 yasinda everdiler ne oldu..2 cocukla kala kaldim. :D

2
    3 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

cok tsk ederim canimm sende cok guzelsin , oyle deme ya ne guzel ailen var iste ve en onemlisi annesin

Yorumla
    • Erdbeere
      Erdbeere
      +1 yıl

Malesef güzel olmadi güzelim ecnebi ülkede kimsiz kimsesiz 2 cocugumla kaldim.. :) Ayrildik yani... Onun icin önce hayirlisini dile... Rabbim o güzel yüzünün hürmetine kalbine göre versin..

Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

amin ablacim seninde yuzun hep gulsun seni kaybedenler utansin valla allah seni cocuklarinla cok mutlu ol

Yorumla
  • torrential
    torrential Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

Güzel bir kızsın. Senden hoşlanan tipler senin güzelliğinden etkileniyor sanırım ama niyetleri ciddi degil veya yaşları kücük sanırım.
    Erkekler 28inden snra ciddi düşünmeye başlıyo. Bu nedenden olabilir belki.
    Belkide sen anlıyamıyosun karşındakini

0
    4 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

evet dogru hepsi benim yasitim aslinda haklisiinn aman ne dimm hayirlsi

Yorumla
    • torrential
      torrential
      +1 yıl

Sen kac yaşındasın

Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

20 =)

Yorumla
    • torrential
      torrential
      +1 yıl

dur bakalım ya :) bize sıra ver bide. Askere gidecekler işe girecek ondan sonra ancak evlilik düşünülebilir.

Yorumla
  • enrique_79
    enrique_79 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

Yorum da yanlış görmediysem fransada hukuk okuyorum halen yazmışsın, şimdi ben ciddi aday olsam sen daha öğrecisisin hadi tamam dedik fransayamı gelicem yani, önce fisiksel şartlarını sağlamalısın... erkek arkadaş agbi evlencem diyor canıma tak etti askerlik yok iş yok e neyinle evlencen

0
    1 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

Oyle deyil neden ki ogrenciler de evleniyorlar

Yorumla
  • aLone23
    aLone23 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

Yaş aralığın 18-24 belliki 20'den yukarısın ve kendi yaşlarında biriyle evliliği bulmak zordur diye düşünüyorum örneğin ben 23 yaşında bir erkek olarak 28 yaşından önce evlenmek istemiyorum ne bileyim bazı şeylere özgürce doymak istiyorum daha henüz yeterince gençken.

0
    1 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

20 yasindayim evet dogru haklisin sende bence cok genc olduklari icn boyle oluyor

Yorumla
  • KaLpSlZ
    KaLpSlZ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 39%
    +1 yıl

Sorun sizde o zaman. Cunku bir erkegi evlilige götürecek adimlari bayan atar ve adam icin siz ne ifade ediyorsunuz evlenilecek. bayam mi gezilecek vakit gecirilecek bir bayan mi bunu sorgulamak gerekir ilk basta

0
    2 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

benim ne kendimi ne aileme utandiracak birsey yapmadim bugune kadar sukur allaha , ama bak cok gordum kapali kandilar eslerini aldatan yalanci buyucu olan cok gordum acik kadin kocasi iicn olen neye gore belirleye bilirsin ki sen bunu kimsin ki insanlari dis gorunuslerine bakarak kim olduklarini soyluyorsun

Yorumla
    • KaLpSlZ
      KaLpSlZ
      +1 yıl

Ben sizi zaten kastetmedim ki cumleyi nereye cektiniz ki. Ben dedim ki bir erkek icin böyledir o yuzden siz nasılsınız ona gore belli oolur sonucta erkek ya gezilecek gözle gorur evlenmez ya da evliligi dusunmuyordur. zaten bu gune kadar ben kimseyi yargilamadim yargilamamda zaten.

Yorumla
  • instant
    instant Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

ben buldum da ne oldu nikhı duyunca kız caydı yol al dedim bende bak ablacım güvenim 0 ben ve çoğu erkeğin. Kızlar bu devirde evinde akıllı olmadı mı ideal olmazlar aklı dışarda olan kızları ben boğasım geliyor zaten de neyse

2
    6 Yorumla
    • FındıkFaresi
      FındıkFaresi
      +1 yıl

Aynen, çok doğru. Çoğunu amacı gönül eğlendirmek.

Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

valla benim oyle bir niyetim yok birine ait olmak helal bir yuvada yasayip anne olmak istiyorum sende uzulme kardesim o seni kaybetmsi sende daha guzeline layiksin hayirlisi

Yorumla
    • instant
      instant
      +1 yıl

abla ya :'( nolur eşinize bağlı olun ona çocuğunuzun şevkatini yansıtın canımı yakıyo kızlar

Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

ay canim deme oyle daha cok gencsin bak gor karsina kimler cikar

Yorumla
    • instant
      instant
      +1 yıl

çıkmaz abla düzgün insan karşıma çıkmaz emin ol düzgün insanlar kendini sakınırlar ben bulamam ama zaman getirir önüme koyar insallah

Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

inshallah canim benim

Yorumla
  • SevilmeyenAdam
    SevilmeyenAdam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Sen beni ihmal et et, oh evlenmesinler falan :P

Benim niyetim de evlenmek, ben de evlenilecek kadın bulamıyorum, aynı geminin yolcuyuz ya takma kafaya ve ihmalini unuttum sanma -,-

0
    2 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

ya inshllah buluruz ne dim

Yorumla
    • SevilmeyenAdam
      SevilmeyenAdam
      +1 yıl

Hayırlısı..

Yorumla
  • tozbembee
    tozbembee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Bende ilk başta evlenme niyetlerini beliryorlar sonradan sonu olmuyor valla bende anlamadım demeki daha kaderimizdeki kişi gelmeyince bir şey bahane oluyor

1
    3 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

Aynen canim ya niyetleri hep eglenmek adam bakiyor simdiki kizlar oynak diyor ya 10 tane varken niye bir tane

Yorumla
    • tozbembee
      tozbembee
      +1 yıl

Ozaman bizde baştan niyetimizi belli edelim onların anlamasını beklersek evde kalcaz bırakırsa baştan bıraksınlar bide böyle deniyelim

Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

aynen canim ya =)

Yorumla
  • şerefli
    şerefli Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

Benimlr evlenirmisin? enmodelleri.com/.../...C3%BCz%C3%BCk-Modelleri.jpg

1
    2 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

ay valla cok duygulandim =)

Yorumla
    • şerefli
      şerefli
      +1 yıl

:) cok guzel bir bayansin seni sevmeyen gitsin biyikli kizlarla evlensin

Yorumla
  • shadow83
    shadow83 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43
    +1 yıl

ya cok secicisin ya ailenin 3 cocugusun , ya tasina bilmesi zor bir bayansin ya ozgurlugune cok duskunsun, ya komplekli agrasif kizsin sana yaklasamiyorlar, note elini cabuk tut yoksa kahve fallarina kalcan arkadasim :)

0
    4 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

aggresif ve cok sogugum civikliga tahamulum yok bu olabilir dogru , korkutma beni ya =)

Yorumla
    • shadow83
      shadow83
      +1 yıl

hayret hic tipinde agresif ve sogul oldugunu gostermiyor, yoksa makyagini mi tersten surdun :)

Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

olabilir de dis gorunus inansinin kim oldugunu gostermez

Yorumla
    • shadow83
      shadow83
      +1 yıl

Tabili orasi oylede genede dis gorunusr biraz vurur. hangi ulkedesin sen

Yorumla
  • yaseminsu
    yaseminsu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Mutlaka seninle evlenmek isteyen biri çıkacaktır karşına zamana bırak kısmetin ne zaman geleceği belli olmaz :)

1
    3 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

inshallah canim oyle unmuyorum zaten

Yorumla
    • yaseminsu
      yaseminsu
      +1 yıl

Güzel kızsın çıkacaktır elbet :)

Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

saol senin guzeligin o =)

Yorumla
  • disturbiaa
    disturbiaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40 , eic 39%
    +1 yıl

Seninle kimse nasıl evlenmek istemez sen ver adresini ben gelir alırım seni :) abbovvvvv rezalete bak bu ne kadar kör beyinsiz böle :D

0
    3 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

cok iyisin ya =)

Yorumla
    • disturbiaa
      disturbiaa
      +1 yıl

Ne demekk bakma sen tek derdi yatmak olan ikoncanlara ;)

Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

:D OYLE

Yorumla
  • Terkiidiyar
    Terkiidiyar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 39%
    +1 yıl

Teklif gelmiyorsa gönül eğlendirmek istediği içindir. Sende öylelerinden uzak dur ciddi biri çıkar elbet

0
    2 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

oyle yapacagim artik zaten allah hayirlisni nasip etsin

Yorumla
    • Terkiidiyar
      Terkiidiyar
      +1 yıl

Evet hayırlısı olur inşallah

Yorumla
  • faatih
    faatih Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    +1 yıl

kısmet bu işler :) sabırlı ol duanı eksik etme hayırlısını iste herşeyden evel.. kısmetin biryerlerde seni bekliyordur.. vakti zamanı gelince hoop karşında :)

0
    2 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

inshallah ya rabbim hayirlisini nasip etsin

Yorumla
    • faatih
      faatih
      +1 yıl

amin kardeşim :) bende artık umudumu kesmiştim ki 28 de kısmet oldu..

Yorumla
  • CO-MAN
    CO-MAN Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39 , eic 40%
    +1 yıl

evlenılecek kadın portresı cızmıyorsundur. bız erkekler her nekadar hovarda da olsak. anne olabılecek kızlarla evlenırız

0
    3 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

iste bunu asla bilemezsin benim ne kendimi ne aileme utandiracak birsey yapmadim bugune kadar sukur allaha , ama bak cok gordum kapali kandilar eslerini aldatan yalanci buyucu olan cok gordum acik kadin kocasi iicn olen neye gore belirleye bilirsin ki sen bunu kimsin ki insanlari dis gorunuslerine bakarak kim olduklarini soyluyorsun

Yorumla
    • CO-MAN
      CO-MAN
      +1 yıl

once bıraz sakın ol. sen bır soru sordun bende fıkrımı soyledım. bundan dolayı olabılır dedım. oylesın demedım. senı tanımam etmem. kaldıkı onyargıdan benım kadar nefret edemessın.

Yorumla
    • CO-MAN
      CO-MAN
      +1 yıl

"evlenılecek kadın portresı cızmıyorsunDUR " .. ıyı okursan senı bıseyle ıtham etmedıgımı anlarsın

Yorumla
  • ЄʝɗєrКurƭ
    ЄʝɗєrКurƭ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl

Bana göre bu insanların niyetine bakar. Eğer seni gerçekten seven biri olursa evlenirsin. Ama karşına hep başka türlü düşüncelere sahip olan ve aradığını sende bulamayan insanlar çıktıysa bu biraz zor tabi.

0
    3 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

demeki bugune kadar oyle olmis ne dim

Yorumla
    • ЄʝɗєrКurƭ
      ЄʝɗєrКurƭ
      +1 yıl

Aynen öyle değerli kardeşim. Canını hiç sıkma. Sadece Allah'tan hayırlısını iste. Allah gönlüne göre versin..

Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

amin cumlemizin

Yorumla
  • MollaBeyi
    MollaBeyi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

dırdır yapıyosan inatsan alttan almayı bilmiyosan otorite sağlamaya calısıyosan erkek bu tiplerden uzak durur.

0
    1 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

o kadar deyilimdir ya =)

Yorumla
  • PinkyLady
    PinkyLady Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Genel ayarlardan takip etmedigim kişiler bana mesaj atamasın seçeneğini seçmeni öneririm :) siteye yeni geldin sanirim, hg

0
    2 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

evet oyle birsey varsa yapim ya cok saol tavsiyen icin =)

Yorumla
    • PinkyLady
      PinkyLady
      +1 yıl

ne demek rica ederim :))

Yorumla
  • Oکcar
    Oکcar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Bekarlık rezillik çekmeye devam o kadar soğuk veya cıvık olma sebebi bu ikisinden biri ya soğuksun ya da cıvık.

0
    3 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

CICIKLIK tahamulum yok yok yokkk cok mesafeli ve ciddi brisiyim ve bence cok iyi boyle

Yorumla
    • Oکcar
      Oکcar
      +1 yıl

Yaşında genç aslında senin daha bencede bekle ama 26 geçirmicek şekilde planlamanı tavsiye ederim :))

Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

=) =) not ettim

Yorumla
  • magic22
    magic22 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43
    +1 yıl

sende işve cilve yoktur ondandır. bir bayan başka türlü evliliğe razı edemez bir erkeği. önüne gelene yap demiyorum ama bari nişanlına falan yap. ki tabi oraya kadar gelebilirsen...

0
    1 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

valla ben civik olamam temelimde yok yani napim

Yorumla
  • YapraKokusu
    YapraKokusu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Beyaz atlı prensin henüz gelmemiş demekki sende artık vazgeç deneme yapmaktan seni gerçekten seven ADAM geldiğinde bunların hepsini unutacaksın DUA ET ve SABIRLA o günü BEKLE :))

1
    2 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

evet oyle yapacagim

Yorumla
    • YapraKokusu
      YapraKokusu
      +1 yıl

:) sevindim bu kararına ve gülümsemeyi eksik etme :))

Yorumla
  • zelalgl
    zelalgl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

sabret. kader kısmet hic belli lmaz. bibaktin ki evin herkesinkinden daha güzel. esin daha yakisikli sen daha mutlusun. Allah gönlüne gire versin inşallah,

1
    4 Yorumla
    • photocu
      photocu
      +1 yıl

ne güzel demişsin öyle :)

Yorumla
    • zelalgl
      zelalgl
      +1 yıl

aynisi sanada gelsin:)

Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

=) =)

Yorumla
    • zelalgl
      zelalgl
      +1 yıl

birşey değil

Yorumla
  • muhabbetkusu1
    muhabbetkusu1 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 43 , eic 43%
    +1 yıl

senden kaynaklıdır evlenılcek biri olarak görmuyorlardır senı , bukadar basıt

0
    1 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

bence kendileri evlenmeye hazir deyil sadece

Yorumla
  • erika_
    erika_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 38%
    +1 yıl

Evde kaldigini feryat etmeseydin belki siteden talip cikardi. Tuh

0
    1 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

aman hayirlisi yaaa

Yorumla
  • neskit
    neskit Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 56%
    +1 yıl

belkide sen onları değil onlar seni haketmiyordur ve kader sizi bu yüzden ayırıyordur

0
    1 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

inshllah oyledir =)

Yorumla
  • masterofblacks
    masterofblacks Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 32%
    +1 yıl

sence neden? o çevreyi yaratan sensin güzelim, biz ne diyelim buna?

0
    1 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

haklisin canim ya napim bilmiyorum demek ki oylemis

Yorumla
  • Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    Mentor Yaş: 42 , eic 52%
    +1 yıl

Hayirli bir kismet seni bulur umarim
    umudunu kaybetme

0
    2 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

inshllah rabbim nasip etsin

Yorumla
    • LaLkiLaL
      LaLkiLaL
      +1 yıl

:)))

Yorumla
  • gokhan389
    gokhan389 Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

@cannn22 Kanka koş bak sana sevgili buldum efendim Allah in emri peygamberin kavmi ile sizi kankam can a istiyoruz @tospaaaaa koş kız can i evlendiriyoz :-)

1
    14 Yorumla
    • cannn22
      cannn22
      +1 yıl

l*n derdin ne senin benimle :D

Yorumla
    • gokhan389
      gokhan389
      +1 yıl

@cannn22 şimdi ne oldu kanka kızı istedik bile Allah Allah aaaaaaaa olmaz ama böyle bitti artık hadi :-)

Yorumla
    • tospaaaaa
      tospaaaaa
      +1 yıl

Kızı incelemeden olmaz veremem oğlumuzu :D

Yorumla
    • cannn22
      cannn22
      +1 yıl

Yapma şunu yaa. Kaçıp gidecem artık siteden :D

Yorumla
    • gokhan389
      gokhan389
      +1 yıl

@tospaaaaa dur kız ben ne zamandır sevgili arıyorum buldum sonunda işi zora sokma verelim kurtulalım, :-)

Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

oh verdiniz aldiniz hatta begenmediniz :D

Yorumla
    • gokhan389
      gokhan389
      +1 yıl

Senin fikrini sormayı unuttum ya ne dersin @cannn22 yi alırmısın :-)

Yorumla
    • cannn22
      cannn22
      +1 yıl

@tospaaaaa Vay be sende mi :D
      Soran bayan beğenmemek gibi bir terbiyesizlik yapmayız. Aramızda takılıyoruz sadece :))

Yorumla
    • gokhan389
      gokhan389
      +1 yıl

@tospaaaaa bak @cannn22 beğenmiş kız a yazmaya başladı :-)

Yorumla
    • cannn22
      cannn22
      +1 yıl

Ya ben beğendim demedim. Çarptırma hemen lafımı :D. Beğenmemek olmaz dedim sadece :))

Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

valla ben araya girmim ya takilin siz haberdar edersiniz

Yorumla
    • gokhan389
      gokhan389
      +1 yıl

Soran sana soruyorum ney dersin senin gönlün var mı canda bak sporcu kendisi alkol ü sigarası yok çok efendi terbiyeli bayanlar ile konuşmayı bilen maaş i güzel bir insan bu @cannn22 eğer evet dersen ben ve @tospaaaaa çikolata mızi alıp seni istemeye geleceğiz?

Yorumla
    • öylesine1nick
      öylesine1nick
      +1 yıl

beni cagirmak yok mu :D

Yorumla
    • umudumaşk
      umudumaşk
      +1 yıl

yapmadığın bir bu kalmıştı be:DD

Yorumla
  • abcde000
    abcde000 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40
    +1 yıl

Kara kasin kara gozun cokda huzelsin aslinda. Sanirim dogru kisi daha cikmamis karsina

0
    5 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

tsk ederim cok naziksin oyle demek ki

Yorumla
    • abcde000
      abcde000
      +1 yıl

Umudun hep olsun her an her yerde karsina cikabilir

Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

inshallah

Yorumla
    • abcde000
      abcde000
      +1 yıl

Birazda pozitif dusunce olayina gir. Olmuyo olmuuo dersende bir isin olacagi varsada olmaz.
      Evrene yaydigimiz pozitif/negatif enerjinin bize donus muhabbeti

Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

dogru oyle yapacagim

Yorumla
  • bomanti
    bomanti Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

Sorun sende demek ki arkadaşlarından ayıran şey ne seni

0
    1 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

ne bilim cok soguk ve mesafeli olmam belki

Yorumla
  • jackass
    jackass Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

Belki de seni evlenilecek kiz olarak gormedikleri icindir.

0
    5 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

benim ne kendimi ne aileme utandiracak birsey yapmadim bugune kadar sukur allaha , ama bak cok gordum kapali kandilar eslerini aldatan yalanci buyucu olan cok gordum acik kadin kocasi iicn olen neye gore belirleye bilirsin ki sen bunu kimsin ki insanlari dis gorunuslerine bakarak kim olduklarini soyluyorsun

Yorumla
    • jackass
      jackass
      +1 yıl

Seni tanimiyorum, sadece bir ihtimal one surdum. Karsina cikan kimse ciddi dusunmuyorsa belki sorunu sende goruyorlardir. Eninde sonunda herkes evlenir bunu kafana takma. Onemli olan duzgun biriyle evlenip uzun soluklu mutluluk yasamak.

Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

oyle tabbi

Yorumla
    • jackass
      jackass
      +1 yıl

Boyle dusunursen aceleye gelir ve istemedigin biriyle evlenebilirsin. Birak ne zaman olacagi varsa olur.

Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

dogru tabbiki

Yorumla
  • sherloc
    sherloc Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

belki daha zamanı gelmemiştir. bazen kader kısmet denilen şeylerin önüne geçemeyiz

0
    1 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

belkide kim bilir evet oyle kismet

Yorumla
  • pericikkk
    pericikkk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Sen facene mantı yaparkenki fotoğrafını at ne oluyo.

1
    2 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

ahaha tamam cok iyi fikir

Yorumla
    • pericikkk
      pericikkk
      +1 yıl

Marifetlerini gösterirsen bu iş olur.

Yorumla
  • birucanbirdekacan
    birucanbirdekacan Takip Et
    Master Yaş: 52
    +1 yıl

Fazla zekisin, erkekler zeki kadından korkar. Nereden uydurdun dersen profilinde yazdıkların yeterli.

1
    1 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

Aslinda oyle feminist deyilim ama hic kimsenin bana sahip cikmasina yoneltmesine de izin vermem , tespit icin tsk =)

Yorumla
  • Vanellope
    Vanellope Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Evlenmek oyle insanlari taklit ederek atilacak bir kurum degil. bir gun birisi gelir eskidekilere dua edersin iyiki olmamis diye

1
    4 Yorumla
    • beni-7-7-bitirdi
      beni-7-7-bitirdi
      +1 yıl

Valla helal olsun bu kadar olgun dusunen bir sen varsin yorumlarda herkes oyun saniyo galiba evliligi

Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

inshallah canim =)

Yorumla
    • Vanellope
      Vanellope
      +1 yıl

Evlilik iki farkli dunyayi ic ice sokmak degil ortada bir dunya kurup zamanla kendi dunyalarini birakarak ortak bir yasam alani olusturmaktir. Insanlara imreniyorsun ancak yasin daha genc evlilik saygi sevgi ile imzaya dokulur buda zamana birakilmasi gereken bir olay

Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

OYLE TABI

Yorumla
  • kralicenurr
    kralicenurr Takip Et
    Bilge Yaş: 37
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 681 cevap paylaştı.

Gözlerinin ustundeki kaş mi sac mi cozemedim..:)

Guzel kizsin bulursun insalllahh. Evlenmek icinde evlilik yapılmaz unutma

1
    1 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

yok valla gercek kaslarim biraz kalinlar , cok tsk ederim

Yorumla
  • emperora
    emperora Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38
    +1 yıl

demekki konuşacağın kişiyi düzgün seçememişsin. günlük ilişki ve gününü gün etmek isteyen kişiler çıkmış hep karşına ;)

0
    2 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

ya bilmiyorum valla halbuki cok ciddi ve sorumlu bir kizim ama ne bilim valla iyi insan kalmamis sanki

Yorumla
    • emperora
      emperora
      +1 yıl

ya aynı durum bende de var. ama kızlar ya tipten ya paradan yana oluyorlar. insanlığa dürüstlüğe v. s. bakmıyorlar ondan sonrada 3 gün sonra geliyorlar yanıma boşanmaya ;) allah tabi kimsenin yuvasını yıkmasında geçici şeylere aldanıyorlar insanlar genelde günlük anlık şeylere ;) bu arada senin soyadın mı can yoksa öyle edat olarak mı kullandın onu?

Yorumla
  • syless34
    syless34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

adin cikmistir motorsundur o yzden guzelim insallah evde kalirsin ooyleysen ya da cok kotu birine denk gelirsin))))

0
    2 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

Yok sukur 15 yildur ayni yerde yasiyorum kimse daha adimi bilmez allah biliyor kardesim kimin ne oldugunu sukur hic utanacak birsey yapmadim

Yorumla
    • syless34
      syless34
      +1 yıl

iyi hadi oyle olsun :)

Yorumla
  • mhmt356
    mhmt356 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

arada kafaların uyuşmadığı noktalar olmuşki ondan ayrılıp duruyorsun bu noktayı sorunun ne olduğunu bulman lazım başka sorun olacağını sanmıyorum güzelsin gençsin

0
    3 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

Saol evet dogru galiba cok sert bir insanim bazi seyleri degistirmek lazim

Yorumla
    • mhmt356
      mhmt356
      +1 yıl

sert olman da da pay vardır evet ama karşı tarafı fazla tersliyerek konuşuyorsan oda biraz sar

Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

dogru olabilir

Yorumla
  • GönülDostu07
    GönülDostu07 Takip Et
    Bilge Yaş: 38
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 925 cevap paylaştı.

Niyeti evlenmek olanlarla takılmamışsın çünkü :)) Sonuç olarak da evlilik düşünmüyor izlenimi veriyorsun :) İstersen görücüye gelelim en azından evlenmek isteyen biri oldu dersin :))))

0
    2 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

:D :D diyosun valla dogru bir karizmam olur demi tamam olur =)

Yorumla
    • GönülDostu07
      GönülDostu07
      +1 yıl

Karizmatik olur mu dersin? :)))

Yorumla
  • Zodiak
    Zodiak Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

neden evlenip hayatımızı zindan edelim :D hem ben hatunuma sadık kalamam o yüzden hayalleri ile oynamak yerine gerçekleri kısmende olsa göstermeye çalışırım :D

0
    4 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

bak iste bencede sorun bu erkekler ciddi kizlrdan kaciyrlar

Yorumla
    • Zodiak
      Zodiak
      +1 yıl

evet ciddi kızlardan kaçıyoruz :D dediğim gibi hayalleri ile oynamak bence yavşaklık -_-

Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

oda dogru

Yorumla
    • Zodiak
      Zodiak
      +1 yıl

ama mutfak yanlış :D ahuhauhauhau aSD:AS:Da ay çok güldüm asudhıahdqwead

Yorumla
  • shdw_
    shdw_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    +1 yıl

Seni tanımadan nasıl cevap verelim bu soruya? Evlilik sırf dış görünüşle yürüseydi..

0
    1 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

oda dogru =)

Yorumla
  • herkeskonuşuyor
    herkeskonuşuyor Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 740 cevap paylaştı.

Sana da öyleleri denk geliyormuş demek ki yapacak bişey yok.

0
    1 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

oyle

Yorumla
  • oLdness07
    oLdness07 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 479 cevap paylaştı.

Birazdan teklif alırsın açıktan sordun tezeği avuçladın...

0
    3 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

duldurdun beni ya

Yorumla
    • oLdness07
      oLdness07
      +1 yıl

Haklı çıktım ama dimi mesaj kutun patladı. Bunları biliyoruz da konuşuyoruz... :)

Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

=) =)

Yorumla
  • DarkRyder
    DarkRyder Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 773 cevap paylaştı.

Benimle evlenirmisin pirenses ! çok klişe oldu ben gidiyorum

0
    1 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

:) :)

Yorumla
  • fatofato
    fatofato Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Daha yasin kucuk vede bence cok kisyilee konusmisun ondan sorun yapma ya

0
    2 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

yok ya ama konustuklarimda birsey cikmiyor amin inshallah

Yorumla
    • sevilmezz
      sevilmezz
      +1 yıl

saçlarını açtırdın mı yoksa boya mı

Yorumla
  • Glikoda
    Glikoda Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

kısmet bu işler hem daha küçüksün burada abilerin daha bekar sıranı bekle :D

0
    1 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

ahaha tamam abi kusura bakma buyur

Yorumla
  • Anonymou5
    Anonymou5 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Çevrendeki insanlar genel olarak öyledir. Mutlaka birini bulursun da evlenmek için acele etmiyor musun?

0
    2 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

bilmiyorum belki cevremde cok evli var ondan

Yorumla
    • Anonymou5
      Anonymou5
      +1 yıl

Kafanı daha önemli başka konularla meşgul et. Zamana bırak. Her gün yeni bir ihtimal ve fırsat çıkar insanın karşısına böyle düşünmeye bak

Yorumla
  • photocu
    photocu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

yaşım olmuş 28.. Çocukluk arkadaşlarım olmuş çocuklu arkadaşlarım.. Ben bu kadar takmıyorum kafaya yaa :))

1
    2 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

ama tak bence artik

Yorumla
    • photocu
      photocu
      +1 yıl

evlenilecek kız mı var sanki..

Yorumla
  • Dragovic
    Dragovic Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

yerle gök yer değiştirse bile insan kendi kaderinden başkasıyla evlenemez.
    öyle biri varsa ölmeden önce mutlaka evleneceksin :)

0
    1 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

cok guzel soyledin , gercekten oyle umud eddip bekleyecez gelmesini =)

Yorumla
  • DogusEfe
    DogusEfe Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl

kızlar 2 ye ayrılır.. Evlenilecek kızlar, eğlenilecek kızlar..

sen evlenilecek kategorisinde değilmişsin.
    üzgünüm

0
    2 Yorumla
    • Eliiiifcan
      Eliiiifcan
      +1 yıl

YOK ben gayet akli basinda bir kizim hic bir zman oynak veya civik olmadim kimseylede cok samimi olmam kendimi kucuk dusurecek ya da adimi kirletecek seylerdende uzak dururum ama bence siz erkekler eglenmeyi daha cok seviyorsunuz sorun bu

Yorumla
    • DogusEfe
      DogusEfe
      +1 yıl

eğlenmeyi kim sevmez :))

Yorumla
  • Devamını Gör (203)
Devamını Gör(248)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Neden kimse benimle evlenmek istemiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Neden kimse benimle evlenmek istemiyor? 23 cevap verildi
Niye kimse benimle evlenmek istemiyor? 31 cevap verildi
Neden benle kimse evlenmek istemiyor? 27 cevap verildi
Benimle neden kimse evlenmek istemiyor? 10 cevap verildi
Kimse benle evlenmek istemiyor niyedir? 16 cevap verildi
Neden kimse benimle evlenmiyooorr? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aldığınız her kitabı gerçekten okuyabiliyor musunuz yoksa kitaplıkta bekleyenler mi çoğunlukta?
  • Kombinlerde bele fular bağlama akımı sizce tarz mı, yoksa komik mi duruyor?
  • En son ne zaman çay içtiniz, çay tiryakileri burada mı?
  • İlişkide yaş farkı gerçekten engel mi yoksa sadece toplumsal bir baskı mı?
  • Erteleme huyunuz var mı?
  • Yaşından küçük göstermek sizce avantaj mı yoksa dezavantaj mı?
  • Bi' Seni Konuşurum dediğiniz birisi var mı?
  • Gözlerinde kaybolduğun biri var mı?
  • Hiç kendini resetledin mi?
  • Yeni bir aşk ister misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨