Arkadaslarimin cogu evlendi vé bazilarinin cocugu bile var ama ben kimle konustuysam bugune kadar hic niyetlerinde evlenmek yok. Sizce neden
Cevabın nedir?
Aile & Toplum konusunda 690 cevap paylaştı. Öncelikle görünüşünü değiştirmen lazım. Azlında güzel bir bayansın ancak, Kendinde yapacağın ufak değişiklik sonucunda herkezin ilgi odağı olabilirsin. Öncelikle örgüden vazgeç. ha örgü yapacaksan evin içinde örgü yapıp evde dolaş. dışarı çıkarken örgüyü çöz. Bir iki toparlamadan sonra saç yapılıymış gibi hal alacaktır. Kaşlarındaki kalemmi, kalıcı makyajmı anlamadım. Ruj sürüşün yanlış. üst kısıma tamamen sürmemişsin, şuanki halini bilmediğimden, Resimde gördüğüm haline yorum yapayım, Yüz şeklin makyaja çok uygun. Bir iki makyaj videosu izleyip onu uygulamaya çalış. Saçlarının uzunluğu iyi görünüyor, ayrıca gür saçların var. Su dalgası yapmanı öneririm. yaptığın makyajda odak noktası yok. bir odak noktası belirle. Ya gözlerin, ya da dudakların olması gerekiyor. Giyeceğin elbiseye göre göz kalem rengini belirlemelisin. Ayrıca gecemi gündüzmü ona göre :D gündüz dışarı, Gece makyajıyla çıkma yani :) Farkında değilsin sanırım. Biraz dik durmanı öneririm. Bu ileride sana sağlık açısından sıkıntılar yaratabilir. Saç rengindede değişikliğe gitmeni öneririm. Asıl konuya gelecek olursak. evlenmek okadar basit bir işlem değil. evlendikden sonra ne olacak peki? nasıl yaşayacaksın? bunları düşünmelisin. iyi bir işi olan birisi evlenmeye hazırdır. Bunlar içinde, senin onun karşısına çıkmak gerekir. Sonra karakterler ölçülür. anlaşıp, anlaşmamalar tespit edilir, güvenler tartılır, Sonra gerçek aşk başlar. Ancak sonuç menfaate çıkarsa ölçülen, tespit edilen, tartılan herşey hikaye olur. Sen sadece menfaat olmadan seni sevecek birini bulman lazım cancağızım :D Bu akşam ne gevezeliğim tuttu be :D
1310 Yorumla- +1 yıl
valla cok sasirdim ya saol once erinmeyip yazdigin icin , bende baslim bari oncelikle ben orguyu cok severim ama disarda o kadar cok kulanmam ruja gelince hic kulanmam o gun ilk defa surdum arkadasla makara olsun diye sonra kaslarim gercek sadece biraz kalin , ve cok makyaj da yapmam ve cok normal giyinen bir kizim acik deyilim yani evet csaclarim cok uzun ve gur , valla ne dim bilemiyorumda yani benim tek istedigim iyi bir insanla evlenmek bukadar basit sevmek ve sevilmek istiyorum hayati beraber kurabilecegim ve guvenecegim birisi olsun =)
- +1 yıl
cancağızım iyi hoş söylüyorsunda hayatta herşey deneme yanılma yöntemiyle olur. Karpuz bile seçilirken bir yoklanıyor. Kelekmi değilmi diye :D herkes çıktığı herkimse ona direk aşkım olarak başlar. Aşk, ancak fedakarlıkta olur. özel birşeyler yaşamak, Bunlar KESİNLİKLE aşkın fedakarlığı değildirler. bir kavgada sürekli üstte olmaya çalışmayacaksın. Arada alçal ki, karşıdaki, ona duyduğun saygıyı hissetsin. bazı erkekler çıktığı kızları götürmenin, Evlenmemenin peşindeler. Bunları sezmeyi öğrenmelisin. ihtimal varsa bile ayrılmalısın. Bu konuda hiçbirşey ihtimaller üzerine dayanamaz. sevmek güzeldir. Ancak sevdiğini hissettirmektir önemli olan. bu hissi oluşturduğun vakit, Karşıdaki, Sana kendi karakterini gösterecektir zaten. İlk önce sen bir hayat kur. Sonra hayat kuran başkasını bul. bunlar birleştiğinde size rahat gelecek olacaktır. Bu arada mesleğin varmı?
- +1 yıl
cok etkilendim yazdiklarindan ya gercege gecirecegim dediklerini =) yok hukuk okuyorum hala fransada
- +1 yıl
valla cancağızım. Hayat senin hayatın olacak.%1 ihtimal diye sakın görmezden gelme derim. Bazen kişinin şansına, %0.01 olarak düşündüğü şey bile olabilir :) Bak bulunduğun mesleğinde çok iyi. eğer imkanın varsa türkiyeye gelme :D diyeceğimde fransızlarda türkleri hiç sevmezler :) Neyse bukadar destan yazıp bunalttığım yeter sanırım :) Hayırlı geceler dilerim.
- +1 yıl
yok ya ulkem baskadir memleket can yani saol butun tavsiye ve yorumlarin icin cok tsk
- +1 yıl
oyle arkadas durumlar vahim =)
En İyi Cevaplar
Soğuk ve mesafeili olduğunu söylemişsin bir cevabında. Karşına soğuk kalamadığın , sanki senelerdir tanışıyormuşsunuz ve bir hoşlantı varmışta sabrediyormuşsunuz gibi hissettiğin birisi çıkacaktır elbet. Mesafe kavramı falan da kalmaz böyle bir insana. Bu kişi doğru kişi olabilir. Birde verdiğin cevapların bir kaçını daha okuduğumda bir anda sinirlenip parlayan birisi olduğun belli oluyor. Bu alışkanlığını değiştirmek için uğraşmalısın. Belkide fırsat çok çok önce ayağına geldi de senin sinirli olduğun bir ana denk gelip seninle tanışamadı. Elbet birisi çıkar sıkma canını bu kadar ;)
01 Yorumla- +1 yıl
cok guzel soylemisin gercekten de oyle eger ki karsima oyle birisi ciksaydi boyle olmazdim , dogru hep sinirli bir tavrim ama napim ya , valla inshallah cikar hepimiz icin hayirlsi ne diyeyim
dış görünüş falan filan değil. Ne kadar güzel kız gördüm dış görünüşü 4/4 lük kişiliği 1/4 lük. Seni tanımıyorum ama gezen tozan kendini bişey sanan bir kızla kimse evlenmez. ağırbaşlı ol. Herkesten farklı ol bak gör nasıl seninle evlenmek isteyecekler
00 Yorumla
aynı şeyi bende kendım ıcın merak edıyorum cevabını bulamıyorum bır merak ettim seyde kızlar nasıl o ratteye getırıp evlenme teklıfı ettırıyolar helal yanı
21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
229Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden bunu dert ediniyorsun Elifcan?
Yaşamında kendin için yapabileceğin daha değerli şeyler yok mu? İnsanların erken yaşta evlenip kendi hayatlarını sıradanlaştırmasına neden bu kadar isteklisin?
Yaşamın tadını çıkarsana, zaten zamanı gelince evlenecek, eşinden dayak yiyecek, elektrik su faturası derdine girip, lohusa döneminde ilgi bekleyecek, içine limon kabuğu rendelediğin kekleri kısırla güne gelen komşulara ikram edeceksin.
Bunları yaşayana kadar öncesinde yaşamın tadını çıkar. Bırak gelmezse gelmesin sana herif mi yok saygı değer Elifcan.12 Yorumla- +1 yıl
ya valla cok guzel soylediklerin beni dusundurdu valla cok tsk ederm arkadasim bu kadar saygili oldugun ve anlayisli oldugun icin =)
Cevap sahibi+1 yılHayat güzel boşver elalemi :)
Rica ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenip ne yapacaksın bunu kendine sordunmu güzel bir yuva kurmaakmı ıstıyorsun?
yoksa gelişi güzel koca olsunda taştan olsun işte aksam yemegını sabah kahavaltısını ütüsünü çamaşırını yıkayım 1 tanede çocuk yapayım he mümkünsede zengin olsun zihniyetimi var? eğer böyle bir zihniyetin varsa hiç durma ilk istemeye gelene git ama yok evleneceğim erkek ilk önce adamlğını bilecek karakterli olacak sevdiğine sadık seninle bir ömür mutlu geçirmek isteyeceksin kavga ettiğinizde bile bağırmak çağırmak vurmak yerine o kavgadan keyif almak konuşarak anlaşmak bu yöntemle olaylarınıza çözüm bulacak bir eş araman senın için gerçekten en güzeli olur.. bunu iste sadece ve kendinide böyle tasarla.
Şahsen benim annem babam anlatırlar ve halende görüyorum en ufak tartısmaları bile keyifli geçer 22 senelerini verdiler ve dün evlenmiş gibiler bence en güzel evlilik annem ile babamın evliliği olmuş diyorum ben:)11 Yorumla- +1 yıl
asla ben hayata hazirdan baslmak istemiyorum sevdigim adamla kurmak istiyorum evimi isimi yuvami onunla adim atmak istiyorum benim istedigim namuslu durust bir insan ben ona omrumu vermek istiyorum ben ona ait olmak icin istoyorum anne olmak es olmak istiyorum anladim demek istedigini ver gercekten haklisin
+1 yılSenin diğerlerinden ne farkın varda seni nikahına alsın herifler? Yemek yapabiliyor musun, dinin-imanın yerinde mi, kariyerin var mı?
1316 Yorumla- +1 yıl
din kalpte marifet yürekte olur bu da sana kapak olsunnnn şımarıkk çocukkkkkkkkkkk
- +1 yıl
hahaha yanlış yazmışım dur
- +1 yıl
bu cocugu görünce otomatik attack oluşuyor bende :D
- +1 yıl
...
- +1 yıl
ayy nefes alamıyorum bune allammmm yok böyle bir üyee
- +1 yıl
bunla farkla deyil arkadas hisle alakasi var , ben yemekte yaparim temizlikde utude herseyi yapabilrim sukur evliligin ne demek oldugunu biliyorum ben imanim kalbimde ben dinimi yasiyorum , ben ne civik ne kivrak ne de simarik kendini begenmis birisiyim ben sadece yuva kurmak haramlardan anlamsizliklardan kurtulmak istiyorum , sukur zekamda var fransada okudum uniyi =)
- +1 yıl
@aparaçio sana bir şey demiyorum ben ;)
- +1 yıl
Kanka sanalkatliam sana yazıyor benden sölemisi işşşşşş :))
- +1 yıl
Yaş aralığı da fena değil kanka :) olabilirdi aslında ama fazla çocuk yahu, az olgun olacak karı dediğin @ramazankzlyll
- +1 yıl
çekemiyorsunuz adamı.+1
ALLAH sahibine bağışlasın ğüzel hoş bir kızsın dış ğüzellikden ziyade iç ğüzellik huy ğüzelliği çok önemli.
birde bir eleştiri yapayım müsadenle.. :))
yahu arkadaşım o ruj ne öyle makyajdan nefret ederimde rujdan zaten iğrenirim ama ruju maşallah bir sürmüşsün tam sürmüşsün.
gözlerin bu arada iri ğüzel. bir eleştirinin arkasına bir iltifat iyi ğider sanırım. :))02 Yorumla- +1 yıl
ya valla arkadasim oncelikle saygin icin tsk ederim ben naptim ya inan hayatimda ruj surmem yani o gun arkadamsimla eevde oyle sakasina surdum ya ama herkes beni ona gore degerlendiyor bende anlamadim sanki benim kisiligim hayatim bir ruja sigiyor ama yined tsk ederim iltifat icin ve nazikligin icin =)
Her kadına göre bir erkek her erkeğe göre bir bayan illaki vardır bu devirde ciddi düşünen çok azalmış her evlilik bir ömür boyu sürmüyor :( evlenmek istemen güzel bir şey bence acele etme acele edipte yanlış kararlar alıp hayatını etkileyecek kararlar alabilirsiniz aman dikkat ediniz :)) illaki kendine göre (kafana göre) :)) bir eş çıkar.
Allah kalbine göre birini nasip etsin ^^10 Yorumla
+1 yılSenin su sorun aklima kucuklugumu getirdi. Kucukken niye ben buyumuyorum diye serzeniste bulunurdum. Simdi buyuduk de noldu sanki. Merak etme bir bakmissin evlenip coluk cocuga karismissin hatta torunlarini kucagina almissin :) Yeterki sabret muradina eriseceksin.
14 Yorumla- +1 yıl
ne guzel soyledin oyle sabrin sonu selamet
- +1 yıl
Aynen rahat ol canini sikma yeterki :)
- +1 yıl
=) =)
- +1 yıl
Hayat guzel tadini cikarmaya bak :)
Evlenmeden ziyada tabiri caiz ise eylenmek için istiyorlardır. Size şer gibi görüne bilir fakat ALLAH bazı kullarının canını yakmak istemez böyle çok çok hassas konularda bol bol dua edin sonra sadece evlenmek istemekle olmaz sebeplere de yapışmalısınız siz elinizden geleni yapın gerisini ALLAH'a bırakın.
11 Yorumla- +1 yıl
saol yorumun icin icime ferahlik getiriidin
yakında esra erol başvuru yapıcanı düşünücem nerdeyse :) kadınlarda nedir bu yaş ilerledikçe evlenmek istiyorum takıntısı kadere bırakıcaksın bu tarz işleri ok aşırı zorlarsan kötüye iter seni sora üzülürsün bide beklentini küçültüceksin haddini de bilince olur bişiyler elbette. klasik bayan takınıtıları adamı uçuruma götürür ok
01 Yorumla- +1 yıl
vay oldurseydin isyan etmisin resmen
Benimde arkadaşlarımın çoğu evlendi çocuğu var ama ben daha evlenemedim ve bir gelin adayı bile yok. Yaş oldu 27 bakalım ne olacak. Hayatımın kadını çıksın karşıma istiyorum ama bakalım nasip bu işler. Şans olacak, senin karşına düzgün insanlar çıkmamış demek. Seninle evlenmek isteyen değil, eğlenmek isteyenler olmuş hayatında.
12 Yorumla- +1 yıl
Demeki oylen yolla yanlis insanlarla cikmisim inshllah rabbim gonlumuze gore versin
Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı. Güzel kizsin masallah Allah nazarlardan saklasin da resim de dudagin dikkati mi cekti. :) Dudagina ne yaptin. :D Sonra gec olsunda güc olmasin.. Allah önce hayirlisini versin.. Bak bizi 16 yasinda everdiler ne oldu..2 cocukla kala kaldim. :D
23 Yorumla- +1 yıl
cok tsk ederim canimm sende cok guzelsin , oyle deme ya ne guzel ailen var iste ve en onemlisi annesin
- +1 yıl
amin ablacim seninde yuzun hep gulsun seni kaybedenler utansin valla allah seni cocuklarinla cok mutlu ol
+1 yılGüzel bir kızsın. Senden hoşlanan tipler senin güzelliğinden etkileniyor sanırım ama niyetleri ciddi degil veya yaşları kücük sanırım.
Erkekler 28inden snra ciddi düşünmeye başlıyo. Bu nedenden olabilir belki.
Belkide sen anlıyamıyosun karşındakini04 Yorumla- +1 yıl
evet dogru hepsi benim yasitim aslinda haklisiinn aman ne dimm hayirlsi
- +1 yıl
Sen kac yaşındasın
- +1 yıl
20 =)
- +1 yıl
dur bakalım ya :) bize sıra ver bide. Askere gidecekler işe girecek ondan sonra ancak evlilik düşünülebilir.
+1 yılYorum da yanlış görmediysem fransada hukuk okuyorum halen yazmışsın, şimdi ben ciddi aday olsam sen daha öğrecisisin hadi tamam dedik fransayamı gelicem yani, önce fisiksel şartlarını sağlamalısın... erkek arkadaş agbi evlencem diyor canıma tak etti askerlik yok iş yok e neyinle evlencen
01 Yorumla- +1 yıl
Oyle deyil neden ki ogrenciler de evleniyorlar
Yaş aralığın 18-24 belliki 20'den yukarısın ve kendi yaşlarında biriyle evliliği bulmak zordur diye düşünüyorum örneğin ben 23 yaşında bir erkek olarak 28 yaşından önce evlenmek istemiyorum ne bileyim bazı şeylere özgürce doymak istiyorum daha henüz yeterince gençken.
01 Yorumla- +1 yıl
20 yasindayim evet dogru haklisin sende bence cok genc olduklari icn boyle oluyor
Sorun sizde o zaman. Cunku bir erkegi evlilige götürecek adimlari bayan atar ve adam icin siz ne ifade ediyorsunuz evlenilecek. bayam mi gezilecek vakit gecirilecek bir bayan mi bunu sorgulamak gerekir ilk basta
02 Yorumla- +1 yıl
benim ne kendimi ne aileme utandiracak birsey yapmadim bugune kadar sukur allaha , ama bak cok gordum kapali kandilar eslerini aldatan yalanci buyucu olan cok gordum acik kadin kocasi iicn olen neye gore belirleye bilirsin ki sen bunu kimsin ki insanlari dis gorunuslerine bakarak kim olduklarini soyluyorsun
- +1 yıl
Ben sizi zaten kastetmedim ki cumleyi nereye cektiniz ki. Ben dedim ki bir erkek icin böyledir o yuzden siz nasılsınız ona gore belli oolur sonucta erkek ya gezilecek gözle gorur evlenmez ya da evliligi dusunmuyordur. zaten bu gune kadar ben kimseyi yargilamadim yargilamamda zaten.
ben buldum da ne oldu nikhı duyunca kız caydı yol al dedim bende bak ablacım güvenim 0 ben ve çoğu erkeğin. Kızlar bu devirde evinde akıllı olmadı mı ideal olmazlar aklı dışarda olan kızları ben boğasım geliyor zaten de neyse
26 Yorumla- +1 yıl
Aynen, çok doğru. Çoğunu amacı gönül eğlendirmek.
- +1 yıl
valla benim oyle bir niyetim yok birine ait olmak helal bir yuvada yasayip anne olmak istiyorum sende uzulme kardesim o seni kaybetmsi sende daha guzeline layiksin hayirlisi
- +1 yıl
ay canim deme oyle daha cok gencsin bak gor karsina kimler cikar
- +1 yıl
inshallah canim benim
+1 yılSen beni ihmal et et, oh evlenmesinler falan :P
Benim niyetim de evlenmek, ben de evlenilecek kadın bulamıyorum, aynı geminin yolcuyuz ya takma kafaya ve ihmalini unuttum sanma -,-02 Yorumla- +1 yıl
ya inshllah buluruz ne dim
- +1 yıl
Hayırlısı..
Bende ilk başta evlenme niyetlerini beliryorlar sonradan sonu olmuyor valla bende anlamadım demeki daha kaderimizdeki kişi gelmeyince bir şey bahane oluyor
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen canim ya niyetleri hep eglenmek adam bakiyor simdiki kizlar oynak diyor ya 10 tane varken niye bir tane
- +1 yıl
aynen canim ya =)
Benimlr evlenirmisin? enmodelleri.com/.../...C3%BCz%C3%BCk-Modelleri.jpg
12 Yorumla- +1 yıl
ay valla cok duygulandim =)
ya cok secicisin ya ailenin 3 cocugusun , ya tasina bilmesi zor bir bayansin ya ozgurlugune cok duskunsun, ya komplekli agrasif kizsin sana yaklasamiyorlar, note elini cabuk tut yoksa kahve fallarina kalcan arkadasim :)
04 Yorumla- +1 yıl
aggresif ve cok sogugum civikliga tahamulum yok bu olabilir dogru , korkutma beni ya =)
- +1 yıl
olabilir de dis gorunus inansinin kim oldugunu gostermez
Mutlaka seninle evlenmek isteyen biri çıkacaktır karşına zamana bırak kısmetin ne zaman geleceği belli olmaz :)
13 Yorumla- +1 yıl
inshallah canim oyle unmuyorum zaten
- +1 yıl
saol senin guzeligin o =)
+1 yılSeninle kimse nasıl evlenmek istemez sen ver adresini ben gelir alırım seni :) abbovvvvv rezalete bak bu ne kadar kör beyinsiz böle :D
03 Yorumla- +1 yıl
cok iyisin ya =)
- +1 yıl
Ne demekk bakma sen tek derdi yatmak olan ikoncanlara ;)
- +1 yıl
:D OYLE
+1 yılTeklif gelmiyorsa gönül eğlendirmek istediği içindir. Sende öylelerinden uzak dur ciddi biri çıkar elbet
02 Yorumla- +1 yıl
oyle yapacagim artik zaten allah hayirlisni nasip etsin
- +1 yıl
Evet hayırlısı olur inşallah
kısmet bu işler :) sabırlı ol duanı eksik etme hayırlısını iste herşeyden evel.. kısmetin biryerlerde seni bekliyordur.. vakti zamanı gelince hoop karşında :)
02 Yorumla- +1 yıl
inshallah ya rabbim hayirlisini nasip etsin
evlenılecek kadın portresı cızmıyorsundur. bız erkekler her nekadar hovarda da olsak. anne olabılecek kızlarla evlenırız
03 Yorumla- +1 yıl
iste bunu asla bilemezsin benim ne kendimi ne aileme utandiracak birsey yapmadim bugune kadar sukur allaha , ama bak cok gordum kapali kandilar eslerini aldatan yalanci buyucu olan cok gordum acik kadin kocasi iicn olen neye gore belirleye bilirsin ki sen bunu kimsin ki insanlari dis gorunuslerine bakarak kim olduklarini soyluyorsun
Bana göre bu insanların niyetine bakar. Eğer seni gerçekten seven biri olursa evlenirsin. Ama karşına hep başka türlü düşüncelere sahip olan ve aradığını sende bulamayan insanlar çıktıysa bu biraz zor tabi.
03 Yorumla- +1 yıl
demeki bugune kadar oyle olmis ne dim
- +1 yıl
amin cumlemizin
dırdır yapıyosan inatsan alttan almayı bilmiyosan otorite sağlamaya calısıyosan erkek bu tiplerden uzak durur.
01 Yorumla- +1 yıl
o kadar deyilimdir ya =)
Genel ayarlardan takip etmedigim kişiler bana mesaj atamasın seçeneğini seçmeni öneririm :) siteye yeni geldin sanirim, hg
02 Yorumla- +1 yıl
evet oyle birsey varsa yapim ya cok saol tavsiyen icin =)
Bekarlık rezillik çekmeye devam o kadar soğuk veya cıvık olma sebebi bu ikisinden biri ya soğuksun ya da cıvık.
03 Yorumla- +1 yıl
CICIKLIK tahamulum yok yok yokkk cok mesafeli ve ciddi brisiyim ve bence cok iyi boyle
- +1 yıl
=) =) not ettim
sende işve cilve yoktur ondandır. bir bayan başka türlü evliliğe razı edemez bir erkeği. önüne gelene yap demiyorum ama bari nişanlına falan yap. ki tabi oraya kadar gelebilirsen...
01 Yorumla- +1 yıl
valla ben civik olamam temelimde yok yani napim
+1 yılBeyaz atlı prensin henüz gelmemiş demekki sende artık vazgeç deneme yapmaktan seni gerçekten seven ADAM geldiğinde bunların hepsini unutacaksın DUA ET ve SABIRLA o günü BEKLE :))
12 Yorumla- +1 yıl
evet oyle yapacagim
- +1 yıl
:) sevindim bu kararına ve gülümsemeyi eksik etme :))
sabret. kader kısmet hic belli lmaz. bibaktin ki evin herkesinkinden daha güzel. esin daha yakisikli sen daha mutlusun. Allah gönlüne gire versin inşallah,
14 Yorumla- +1 yıl
=) =)
+1 yılsenden kaynaklıdır evlenılcek biri olarak görmuyorlardır senı , bukadar basıt
01 Yorumla- +1 yıl
bence kendileri evlenmeye hazir deyil sadece
Evde kaldigini feryat etmeseydin belki siteden talip cikardi. Tuh
01 Yorumla- +1 yıl
aman hayirlisi yaaa
belkide sen onları değil onlar seni haketmiyordur ve kader sizi bu yüzden ayırıyordur
01 Yorumla- +1 yıl
inshllah oyledir =)
+1 yılsence neden? o çevreyi yaratan sensin güzelim, biz ne diyelim buna?
01 Yorumla- +1 yıl
haklisin canim ya napim bilmiyorum demek ki oylemis
+1 yılHayirli bir kismet seni bulur umarim
umudunu kaybetme02 Yorumla- +1 yıl
inshllah rabbim nasip etsin
@cannn22 Kanka koş bak sana sevgili buldum efendim Allah in emri peygamberin kavmi ile sizi kankam can a istiyoruz @tospaaaaa koş kız can i evlendiriyoz :-)
114 Yorumla- +1 yıl
oh verdiniz aldiniz hatta begenmediniz :D
- +1 yıl
valla ben araya girmim ya takilin siz haberdar edersiniz
- +1 yıl
beni cagirmak yok mu :D
Kara kasin kara gozun cokda huzelsin aslinda. Sanirim dogru kisi daha cikmamis karsina
05 Yorumla- +1 yıl
tsk ederim cok naziksin oyle demek ki
- +1 yıl
inshallah
- +1 yıl
dogru oyle yapacagim
Sorun sende demek ki arkadaşlarından ayıran şey ne seni
01 Yorumla- +1 yıl
ne bilim cok soguk ve mesafeli olmam belki
Belki de seni evlenilecek kiz olarak gormedikleri icindir.
05 Yorumla- +1 yıl
benim ne kendimi ne aileme utandiracak birsey yapmadim bugune kadar sukur allaha , ama bak cok gordum kapali kandilar eslerini aldatan yalanci buyucu olan cok gordum acik kadin kocasi iicn olen neye gore belirleye bilirsin ki sen bunu kimsin ki insanlari dis gorunuslerine bakarak kim olduklarini soyluyorsun
- +1 yıl
oyle tabbi
- +1 yıl
dogru tabbiki
belki daha zamanı gelmemiştir. bazen kader kısmet denilen şeylerin önüne geçemeyiz
01 Yorumla- +1 yıl
belkide kim bilir evet oyle kismet
Sen facene mantı yaparkenki fotoğrafını at ne oluyo.
12 Yorumla- +1 yıl
ahaha tamam cok iyi fikir
+1 yılFazla zekisin, erkekler zeki kadından korkar. Nereden uydurdun dersen profilinde yazdıkların yeterli.
11 Yorumla- +1 yıl
Aslinda oyle feminist deyilim ama hic kimsenin bana sahip cikmasina yoneltmesine de izin vermem , tespit icin tsk =)
Evlenmek oyle insanlari taklit ederek atilacak bir kurum degil. bir gun birisi gelir eskidekilere dua edersin iyiki olmamis diye
14 Yorumla- +1 yıl
Valla helal olsun bu kadar olgun dusunen bir sen varsin yorumlarda herkes oyun saniyo galiba evliligi
- +1 yıl
inshallah canim =)
- +1 yıl
OYLE TABI
- Aile & Toplum konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılGözlerinin ustundeki kaş mi sac mi cozemedim..:)
Guzel kizsin bulursun insalllahh. Evlenmek icinde evlilik yapılmaz unutma11 Yorumla- +1 yıl
yok valla gercek kaslarim biraz kalinlar , cok tsk ederim
demekki konuşacağın kişiyi düzgün seçememişsin. günlük ilişki ve gününü gün etmek isteyen kişiler çıkmış hep karşına ;)
02 Yorumla- +1 yıl
ya bilmiyorum valla halbuki cok ciddi ve sorumlu bir kizim ama ne bilim valla iyi insan kalmamis sanki
- +1 yıl
ya aynı durum bende de var. ama kızlar ya tipten ya paradan yana oluyorlar. insanlığa dürüstlüğe v. s. bakmıyorlar ondan sonrada 3 gün sonra geliyorlar yanıma boşanmaya ;) allah tabi kimsenin yuvasını yıkmasında geçici şeylere aldanıyorlar insanlar genelde günlük anlık şeylere ;) bu arada senin soyadın mı can yoksa öyle edat olarak mı kullandın onu?
adin cikmistir motorsundur o yzden guzelim insallah evde kalirsin ooyleysen ya da cok kotu birine denk gelirsin))))
02 Yorumla- +1 yıl
Yok sukur 15 yildur ayni yerde yasiyorum kimse daha adimi bilmez allah biliyor kardesim kimin ne oldugunu sukur hic utanacak birsey yapmadim
arada kafaların uyuşmadığı noktalar olmuşki ondan ayrılıp duruyorsun bu noktayı sorunun ne olduğunu bulman lazım başka sorun olacağını sanmıyorum güzelsin gençsin
03 Yorumla- +1 yıl
Saol evet dogru galiba cok sert bir insanim bazi seyleri degistirmek lazim
- +1 yıl
dogru olabilir
- Aile & Toplum konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılNiyeti evlenmek olanlarla takılmamışsın çünkü :)) Sonuç olarak da evlilik düşünmüyor izlenimi veriyorsun :) İstersen görücüye gelelim en azından evlenmek isteyen biri oldu dersin :))))
02 Yorumla- +1 yıl
:D :D diyosun valla dogru bir karizmam olur demi tamam olur =)
- +1 yıl
Karizmatik olur mu dersin? :)))
neden evlenip hayatımızı zindan edelim :D hem ben hatunuma sadık kalamam o yüzden hayalleri ile oynamak yerine gerçekleri kısmende olsa göstermeye çalışırım :D
04 Yorumla- +1 yıl
bak iste bencede sorun bu erkekler ciddi kizlrdan kaciyrlar
- +1 yıl
oda dogru
Seni tanımadan nasıl cevap verelim bu soruya? Evlilik sırf dış görünüşle yürüseydi..
01 Yorumla- +1 yıl
oda dogru =)
- Aile & Toplum konusunda 740 cevap paylaştı.
+1 yılSana da öyleleri denk geliyormuş demek ki yapacak bişey yok.
01 Yorumla- +1 yıl
oyle
Aile & Toplum konusunda 479 cevap paylaştı. Birazdan teklif alırsın açıktan sordun tezeği avuçladın...
03 Yorumla- +1 yıl
duldurdun beni ya
- +1 yıl
=) =)
Aile & Toplum konusunda 773 cevap paylaştı. Benimle evlenirmisin pirenses ! çok klişe oldu ben gidiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
:) :)
Daha yasin kucuk vede bence cok kisyilee konusmisun ondan sorun yapma ya
02 Yorumla- +1 yıl
yok ya ama konustuklarimda birsey cikmiyor amin inshallah
kısmet bu işler hem daha küçüksün burada abilerin daha bekar sıranı bekle :D
01 Yorumla- +1 yıl
ahaha tamam abi kusura bakma buyur
Çevrendeki insanlar genel olarak öyledir. Mutlaka birini bulursun da evlenmek için acele etmiyor musun?
02 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum belki cevremde cok evli var ondan
yaşım olmuş 28.. Çocukluk arkadaşlarım olmuş çocuklu arkadaşlarım.. Ben bu kadar takmıyorum kafaya yaa :))
12 Yorumla- +1 yıl
ama tak bence artik
yerle gök yer değiştirse bile insan kendi kaderinden başkasıyla evlenemez.
öyle biri varsa ölmeden önce mutlaka evleneceksin :)01 Yorumla- +1 yıl
cok guzel soyledin , gercekten oyle umud eddip bekleyecez gelmesini =)
kızlar 2 ye ayrılır.. Evlenilecek kızlar, eğlenilecek kızlar..
sen evlenilecek kategorisinde değilmişsin.
üzgünüm02 Yorumla- +1 yıl
YOK ben gayet akli basinda bir kizim hic bir zman oynak veya civik olmadim kimseylede cok samimi olmam kendimi kucuk dusurecek ya da adimi kirletecek seylerdende uzak dururum ama bence siz erkekler eglenmeyi daha cok seviyorsunuz sorun bu
- Devamını Gör (203)
Devamını Gör(248)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem