AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
231Cevap
Bence çok güzelsin. Ama merak ettiğim bir şey var kişilik olarak nasıl birisin? Acaba şimdiye dek karşına çıkanlar sence neden seninle evlenmek istemedi?
Tsk ederim , ya ben cok soguk sert ciddi ve mesafeliyim iliskilerimde
Abi demek ki bezdiriyosun. Ben olsam soğurum senden ne kdar sevsem de
ahaha ask olsun ya
Ya nye şahsi alglyosun? Ben soğuk sevgiliden nefret ederim taylor swift bile olsa bu kişi :)
ahaha diyosun valla ne dim senin fikrin =)
Bu arada sen kaç yaşndasn ki evlilikten bahsediyosun? Bence senn için erken daha dur bakalm gelir biri zamanı gelince :)
evlenip ne yapcan be. çocuk bakcan kilo alacaksın hayatın bebekle olacak sosyal hayatın 0 olacak bence evlenme ya da 25-30 arası evlen hayatını yaşa dolu dolu bir daha gelmiyecez dünyaya dimi?
oyle deme ya annelik dunyanin en guzel seyi
dünyanın en çileli şeyi ayrıca
belki evlilik hissi uyandıran bir görünüm ya da davranış göstermiyorsundur insanlaara?
sanmiyorum ben cok ciddi ve soguk bir kizim
giyim olarakta biraz ciddiyeti olan resmiyeti olan kıyafetler denemelisin ozaman fotograftaki sen isen begenilmeyecek bir yüze sahip değilsin mutlaka başka sebeplerden dolayı kafanda o soru vardır kendini bir süzgeçten geçir diğer insanlara bak kendine bak neyin farklı oldugunu gör derim
ya ben farkli bir insanim o dogru ama giyinmem cok duzgun oyle acik macik da giyinmem yani , ama dedigin gibi illaki bir sorun vardir cozmek lazim =)
bir alıcı çıkar elbet canını sıkma ben şimdiye kadar bulamayıp evde kalan görmedim evde kalan beğenmeyip kalıyor hep sendede varsa öyle birşey bilemeyevceğim artık :d
bırak yaa sanki her evlenen çok mutlu sen facedeki saçma sapan fotolara bakma , çoğuda evlenmek için evleniyor, doğru kişiyle velilik en güzeli yoksa evlilik cehennem azabı olur.
Haklisin oda dogru cogu insan o kadar mutsuz ki
eic adayı
Mutlu adam birseyler ispatmak icin her dakika facede foto paylasmaz psikolojik analizi bile yapilmis onu gectim insan kendinden bilir.
Barbie bebek gibisi ama biraz daha kalın kaşlısından :)
saol , ee napim oda olsun
:) Umarım seni sevecek biri çıkar karşına
inshllah
Belki eğlenilecek kızsındır olamaz mı Gerçekler acıdır :)
benim ne kendimi ne aileme utandiracak birsey yapmadim bugune kadar sukur allaha , ama bak cok gordum kapali kandilar eslerini aldatan yalanci buyucu olan cok gordum acik kadin kocasi iicn olen neye gore belirleye bilirsin ki sen bunu kimsin ki insanlari dis gorunuslerine bakarak kim olduklarini soyluyorsun
Bunu kendine sor ve diger erkeklere sor konustuklarin insanlara
Asıl cevap orda
dogru oyle saol
25 yaş aşağı evlenmeyi düşünmez çıtayı yükselt ya da acele etmeyin
saol tavsiye icin =)
;) iyi geceler. ..
Mahalledeki yaşlı teyzelere söyle hemen bulur onlar
ahahha aman kiz allah korusun yerler beni onlar
Yok be iyi bulurlar. Hanımevladı bulurlar
Acaba Arkadaşların erkenden heveslenip evlenmiş olamazmı Yaşın kac?
olabilir ya ben 21
21 yaşındasın ve Evlilik Derdin Olmuş Daha Erken bile sayılır 21 yaşındasın daha evlenmek okadarda mühim birşey deyil gez dolaş eylen İstediklerini yap 21 yaşındasın git hayatın tadını cıkart evlenince Kocan bir cok şeyi istemiycekdir Git hayatın Tadını Cıkart 24.25 ine geldidinde düşün evliligi daha cok erken :)
Sanırım sen popi çocuklardan hoşlanıyosun genelde. Tipe önem veren biriysen ondan olabilir. Yani tipi olan adam zaten herkesi elinden geçiriyo sırayla neden kendini kapatsın kısıtlasın? Şahsen ben de evlenecek birini bulamıyorum :)
Aslinda haklisin olabilir ama artik daha dikkatli olacagim
Bence tipine fazla takılarak kendini boşuna hayal kırıklığına uğratma. Yanıma yakışsın herkes bizi kıskansın gibi bir düşüncen varsa hayatın geçmez senin öyle. Kimseye aldırmadan sevebileceğin birini bul ve hayatını yaşa. Kendiniz için yaşayın. Git çirkin birini bul demiyorum ama kıvanç tatlıtuğla evlenmesende olur yani :)
tabiki oyle inan ama nedense sevmek ve fedakarlik konusunda kimse benim gibi olamiyor yok benim oyle heveslerim yok
o dediğinden bende de var. Ama karşımdakinde olmuyo :) Birine dedim evlenelim o da istiyordu. Ama ben çalışmam evde yatarım haftada bir bana dokunabilirsin diyo. küfretse daha iyi hadi güle güle dedim :) Fikren tembel karıyı hiç istemem :) sen biraz daha evlenecek kız tipine girsen daha iyi olacak sanki :)
Niyeti ciddi değildir.. Sen hep farklı arayışlarda olanları bulmuşsun demek ki. Dikkat et kötü birşeylere maruz kalma
allah korusun ya rabbim korusun
Amin
Eğlenilmelik değil evlenilmelik olmak istiyorsan agir başlı çok açık giyinmeyen kendini bilen biri olmalısın
oyleyim zaten sukur bugune kadar utanacak hic bir sey yapmadim
Yapmams olabilrsin giyimine oturmana kalkmana bile dikkat etmelisin
sev ama evlenme.
evlilik tamamen bir saçmalıktır saçmalamak içinde acele etmeye gerek yok. kesin saçmayalayacaksın yani bir gün evleneceksin
vay yasamis gibi konustun
çünkü ben evliyim:) ama eşimi halen seviyorum
Hepsi hata yapti diye sendemi hata yapcan hayatini yasa bekarlik guzeldir bende ayni durumdayim ve halimden memnunum.
ya ama insan sicak mutlu bir yuvasi esi olsun istiyor
Evlilikten bahsediyorsun aceleye gelmez evlenecegin adami iyi taniman lazim gelecegin soz konusu sabirli olman gerekir
nüfuz cüzdanını kargoyla gönder sen gelmene gerek yok ben nikah dairesinde hallederim. adresi veriyorum yaz...
Türkan şoraya benziyorsun. Evlilige her erkek cesaret edemez
cok tsk ederim =) =) oyle olabilir tabbi
Zamana bırak. Ama fazla makyaj iyi deil:-)
Evlenilecek değilde eylenilecek kadın profili çiziyo olabilirsin...
sanmiyorum ben cok soguk ve mesafeliyim genelde
O zaman kendini fazla beğenip başkalarını küçümsüyosun
senin istemediğin içindir
bazı şeyleri yürekten istemelisin
sanmiyorum
6-7 tane mesajı 17 tane takipçisi var siz de fake kokusu alıyor musunuz arkadaşlar? :D
arkadasim ben baskasinin fotosunu kulanacak kadar utanmaz ve karaktersiz deyilim kendimiz olmakta suc ya alla alla
İşte bu yüzden :)) Bir erkeğe evlenmek istediğini hemen belli edersen erkek ürker.. :)
bencede bu valla buldun ha =)
erkekler ürkek kuş gibidir :) göründüklerinin aksine :)
evet aynen
Bnde senin gibi durumdayim banada tuyo ver ben nerde yanlis yapiom ya :((
valla ben kendimikini bir cozeyim once =)
Bak bu fotodaki benim cokmu cirkinim ya snein resim yok ama yorum yapamiom
He bu fotodaki sensen gayet iyiymissin sen de ama bir kismetsizlik var hayirlisi
Dudaklarından taşırdıgın ruju azalt. İnsanın dış görünüşü iç dünyasını yansıtır.
asla kimsenin dis gorunusu icini yasitmaz , benim rujum benim hayatimi belirleyemez niye biliomusun cunku ben zaten ruj kulanmam onu sadece arkadsimla evdeyken surdum oylesine bak demeki neymis
demekki yansıtmalıymış en azından ;)
Dert etme daha gençsin önünde update uzun bir süre var hem evlenilmek için evlenilmez
tabiki oyle ama iste insan imreniyor
Bende imreniyorum ama elden ne gelirki :(
Guzellikten cok bir kizin iyi huylu olmasi temiz ole cok gulmeyen cok konusmayan yani biraz oturakli olucak belki sen boyle degilsin?
tam tersi cok soguk ve mesafeliyim
Cok soguk mu o zman hic sansin yok ya
Sorun sende değil karşı tarafta. Elbet beyaz altı prensini bulursun.
daha zamanı vardır allah senı olmıyacak ınsanlardan koruyodur o yzdn
niyetinde olmaz zaten evcilik oynamadınmı yemek odasından yatak odasına aşama aşama sen galiba dogrudan soruyosun
anlamadim?
evlilik beli aşamaları geçtikten sonra teklif edilir sen başında soruyosan ürkütüyosundu tavşanı
ha evet dogru ya aynen
Önce Allahtan hayırlısını iste. İtin tekiyle evlendikten sonra yaşamın zehir olur
oyle tabbiki tabbim yuce o herseyin dogrusunu bilendir
Onu fotoğrafına bakarak anlayamayız. Bunu eski erkek arkadaşlarına sor.
yok ya adamlar beni deli zaneder =)
bu senin memleketindeki hanzoların suçu senlik bişey yok,,
bencede :D
Sen oyle sorunca ben neden acaba hoc evlenmeyi dsuunmedim die sordum kendime
bir ise yaradim desne =) simdi dusun dur bakim
Dusundum guvenmemekten, korkudan vs vs
sonra hepsini dogru kisiye bagladim.. dogru kisi olsaydi guvende olur korkuda olmaz
aynen oyle dogru insan tek sorun bu
sonra yine düşündüm ben ne kadar doğruyum diye
cirkinin tekisin de ondan canm bir omur sana bakılmaz
ahah saol ya icime su serptin
hadi evlen benimle
çok fazla taviz veriyosundur.. her istediklerini yapma hafif olma ağırlığını konustur..
Asla ben zaten bundada sikinti cekiyorum cok soguk ve ciddi bir kizim herzaman mesafeliyim
aynen devam.. herkese güvenme dostum devir belden aşağıda..
sorun sende seçemiyorsun güzelmişsin de doğru kişi gelir acele etme:)))
INSHALLAH artik daha dikkatli olacagim
Guzelde kizsin aslinda. Bir yil daha bekle üni bitiyor atanayim ben alayim senu :p
ahaha tamam anlastik
Bak ben ciddiyim aliyom cikolata cicek istemeye geliyom :)) adresi yaz
Nasi insanlarla iliski kuruyosun ki :) sende uretim hataso filan mi var :)
ahaha valla olabilir ya
senin gibi düşünen birini ben bulamıyorum şans iste öyle bir erkek yok diyorsun bende öyle düşünen bir kız yok diyorum :)
demeki insanlar denk gelmiyor
aynen öyle aşkım kalk evlenek haha :D:D
Evilik zahmetli maddi olarak yeterli olamayabilir herkes , ben evlenmeden önce hayatımı yasıyorum sende oyle yap biraz daha
oyle tabiki ama ben hani ne bileyim birisine ait olmak ve bu arayislardan siyrilmak istiyorum
Doğal olarak bende öyleyim ama dinle beni biraz daha bekle vereceğin aceleci bir karar daha kötü sonuçlar yaratır :) mesaj atarsan daha çok yardımcı olabilirim
Gayet güzelsin onlar eğlenmek isteyen tiplerdi demek ki bu arada evlilik için erken degil mi yaş kac
arkadaş nerelisin necisin yaş kaç yazsana belki burdan talip çıkar :D
Güzel kızsın şimdiye kadar nasıl almamışlar seni hayret :)))) Allah gönlüne göre versin.. :)
göz kapaklarının koyu renge boyama zaten esmeersin güzelsin ama tipim değilsin benimde niyetim yok
ya Halbukim ben senin icin oldum oldum dirildim burada , halbukim sen bir brad pitt bir dicaprio yani
ne yani diğerleri gibi yavsasamıydım, evlenilecek değil ğlenileceksin demekki
birde ogrenci olacaksin sen kimsin ki beni gordugun bir resimden yargiliyorsun kimse kimseyi tanimadan kim oldugunu bilemez , benim senin yavsamana ihtiyacim yok tamam mi hadinni bil ben 2 senedir yalnizim karsima beni kullanmak insanlar cikiyor bende kendimden odun vermeyince yalniz kaliyorum sebeb bu kimse benimle eglenemez ben allaha sukur kendimden utanacak veya ailemi utandiracak hic bir davranista bulunmam , sen bosuna okuyorsun
birde ogrenci olacaksin
bu ne ya :D
Demek ki evlilik palanlı olmayabiliyor yani anlık tesadüfi olaylar neticesinde de olabilmekte
oyle tabi
nasip kısmet diyelim
inan çok tatlı bir kızsın
mutlaka birgün kapını çalıcaklar unutma
TSK EDERIM =) inshallah
Keşke daha önceden beni tanısaydın bu soruyu sorma girişiminde bulunmazdın :)
diyosun
Dedim bile ;)
Elbet bir gün olacak merak etme.. acele etme sabırla bekle.
inshallah canimm ya aminn yani
Yakında dogum yapcak tanıdk biri var mi.. söyle dogum sırasında senin için dua etsin.. bak kısmetin nasıl açılıyor :) tam abla oldum bu sitede ya :))))
Kendine daha fazla baksan ve bakımlı olsan seninle evlenmek isteyen kişiler olur.
çok da güzelsin aslında:) ama bu işler güzellikle değil kader kısmetle oluyor..
Sen niye evlenmek istiyorsun herkez evlendi diye mi?
Seni kötü emelleri içinmi kullanıyolar ya da kullanmak ıstıyolar acaba
Daha du bakem sırada ben varim :-)) kimseye vermem sirami
Kısmetin bağlanmıştır. Biri büyü mü yaptı acaba la resimde gördüğüm kadarıyla giderin de var neden alan olmadıysa...
bir kızın yalnız kalması çok ilginç çok enterasan
oylemi bilmem ki
bilmez misin :SS , ara sıra bir dünyaya gel
:D :)
cok ılgınc bayada guzel kızsın yahu sahsen arkadasım olsan dusunurdum ılakı
Tsk ederimm =)
Harbidenl. n nie acaba on numara hatunsun ben bile merak ettim simdi :)
SAOL iltifat icin =)
Ne demek<33
biraz daha bekle dostum cok secicisin heralde cok secici olma tavsiyem beybi
hmm olabilir de beybi olmamis
GÜN YÜZÜ GÖRMEMİŞ BUGUN EVDE 2 PAKET SİGARA BİTİRMİŞ GİBİ BİR YAPIN VAR..
yok sigara icmem ve hayatima elhamdulahh rabbim daha kotusunu yasatmasin
peki gelelim sorunun gerçekliğine.. bakalım palavramı yoksa dikkat çekmek içinmi sordun :)) ben senle evlenirim..
tanimamiz lazim dimi ama
paravan açılsın ozaman :)
cevap gemedi hani samimiydin?
acilsin ne dim
Sen ciddi düşünceye sahipsen bulursun karşındaki insanı iyi tanı gönlünce olsun..-..-,,
aminn inshallah
Merak ettiğim bir şey var güzel kızsın hiç cevrende ciddi düşünebileceğin birisini bulamadın mı? yoksa seçicimisin..
evlenip ne yapacaksın otur oturduğun yerde biz evlendikde neoldu
ya oyle deme ne guzel yuvan ailen var
DIŞARDAN ÖYLE GÖRÜNÜYOR