Üniversite okumadım, meslek sahibi olamadım. Bir arabam var 3 tekerlekli. Simit satıyorum sahilde, pazarlarda. Her yeri geziyorum. Hiç sevgilim olmadı kimsede sevmedi zaten. Evlenmek istemezler değil mi 😊 aslında haklılar da. Ben olsam bende kendimi istemezdim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Düşünme öyle be, tamam ülkede çoğu kişi hintlilerin uyguladığı kast sistemine göre yaşıyor, insanları mesleğine ve parasına göre ayrıştırıyor olabilir ama hepsi öyle değil hem ayrıca okumak da zor bir şey değil üniversite barajı bile kalktı açıktan liseyi bitirebilir bi üniversiteye girebilirsin yeter ki kendine acıma
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
- +1 yıl
Kardeş full+full insanlar bile seveceği kişiyi seçerken çok hassas olurlar gönül işi bu kendini ezme kimseyi de yüksekte görme. Hakkında hayırlısı olsun
00 Yorumla Simit satman da sıkıntı yokta okumamış biriyle evlenmek istemeyebilirler
02 Yorumla- +1 yıl
Haklılar abla ne diyim okuyamadım olmadı
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Niye istemesinler tüm kızlar şirket sahibi koca mı bulacak
02 Yorumla- +1 yıl
Şimdiye kadar kimse benimle arkadaş bile olmak istemedi abi
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Sen kendine bakmazsan geliştirmezsen seni neden sevsinler kardeş?
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın kardeşim
- Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Ee acıtasyon mu yapıyon şimdi
12 Yorumla- +1 yıl
Hayır abla acıtasyon değil arkadaş bile olmadılar öyle içimi döktüm kimsem yok arkadaşım yok yanlış bir söz dediysem kusuruma bakmayın
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Niye istemesinler kanka.
02 Yorumla- +1 yıl
Bilmem belki yaptığım işten
- Cevap sahibi+1 yıl
O zaman başka iş bul sen de kanka. Mağazalar, restoranlar böyle yerlerde işe girebilirsin, yükselme şansı da yok sayılmaz. ya da bir kaç yıl bir şeylerin eğitimini ve sertifikasını al kanka. Yaşın genç, yolunu bulur otuzunda evlenmiş olursun.
İstemez
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi