AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bir gün çıkar sabret
Sabrediyorum barış ama inan boğazım sıkılıyor gibi artık
Sana bir tavsiye git fitnees salonuna deliler gibi kas yap sonra sakal bıyık kes gitsin birde kendine güzel bir saç stili yap kişiliğini değiştir gelirler emin ol 23 yaşındaysan gelirler
Bunun benimle ilgisi yok ki hani kötü bir görünüşe mi sahibim veya fiziğim mi kötü?
Nasil birisin o onemli
Ya ne desem ki yani, sevgi dolu, dürüst, güler yüzlü, sıkmayan, ilgilenen, efendi, kadınlara nasıl davranmasını bilen ve her türlü iyi birisiyim ne diyebilirim ki daha fazla her kadının tanıdığında isteyeceği birisiyim, kız arkadaşlarım bile diyor tam evlenilecek adamsın diye ama kimse beğenmiyor sanırım, bakımsız veya çirkin birisi de değilim. Dışarı çıktığımda insanlar hani giyimimden vs ilgi çekiyorum ama kendim gibi birisini arıyorum, hanım hanımcık güler yüzlü ve tatlı birisini
Gayet yakisiklisin huyların da iyi ama neden acaba bu durumdasin kızlar da bir sorun olabilir
Bilmiyorum ya, çok teşekkür ederim. Yani artık üzülmeye başladım. Saçma sapan canım sıkılıyor neden beğenilmiyorum acaba diye
Ben de begenilmiyorum benim de canım sıkkın üstelik ben 27 yasindayim benim yasimdakilrrin çocukları okula başları neredeyse. Maalesef kimse ne isteidgini bilmiyo
Maalesef. Yani bilmiyorum artık iyi insan olmak sanırım işe yaramıyor. 24 olucam haftaya. Hayatıma adam akıllı insan girmiyor. Ya problemli ya da ex ini unutamayan. Bıktım böyle insanlardan. Kendim gibi birisi olsun evlenip gitmek istiyorum, kendim gibi dediğim de iyi olsun ya sevilmekten hayatını güzelleştiririm de işte...
Ahahsj aynen valla benim son sevgilimde sırf eskisini unutmak için beni kullandı benle konuştu hayatımı mahvetti gitti üç senedir unutmaya çalışıyorum. İnsan birisi olsun tam olsun istiyor ama o da denk gelmiyor
maalesef ya. Yani gına geldi artık
Maalesef
Umarım karşınıza çok güzel insanlar çıkar, şans sizinle olsun ☺️
Amin inşallah , senin de karşına güzel insanlar çıkarsın Rabbım şansımız nasibimiz bol olsun inşallah
Aminnnn☺️ keşke herkes sizin kadar güzel olsa
Guzel miii güzel olsam yalnız olmazdim herhalde jsjdjd teşekkür ederim yine tabi o sizin görüşünüz
Kalbiniz güzel, diğer çok şey den önemli olan da bu
Yaa teşekkür ederim senin de ne güzel kalbin var sana bakmayan kiz utansin
Yaaaa iyi ki varsınız çok teşekkür ederim ☺️☺️☺️
Rica ederimm🫠🥹