Karşıma çıkan kızların çoğu benle gönül eğlendiriyor her şeyi başlarda hoş güzel ama iş ciddiiye binince korkup beni terk ediyorlar bu durumu benim gibi yaşayan var mı.
Tipim kötü değil bu arada boyda uzun..
Bu başka bı şeyden sanırım
Karşıma çıkan kızların çoğu benle gönül eğlendiriyor her şeyi başlarda hoş güzel ama iş ciddiiye binince korkup beni terk ediyorlar bu durumu benim gibi yaşayan var mı.
Tipim kötü değil bu arada boyda uzun..
Bu başka bı şeyden sanırım
Aslında insanlar evlilikten kaçıyor artık sadece bu kadınlar için değil erkekler için de aynı şu anki bulunduğumuz durumda insanların birbirine hiçbir şekilde tahammülü kalmadı, yapılan evlilikleri sadece dizi filmlerdeki çekilen hayatlardan ibaret olarak görüyor insanlar yani evlilik zorlukları geçim sıkıntıları çocuk zorlukları ilerleyen dönemlerde anlaşmazlıklarda yaşayacakları sıkıntılarla nasıl başa çıkacaklar onları kimse düşünmeden evlilik yapıyor ve buna göre hareket edilmediği için insanlar uzun ömürlü evliliklerde bulunmuyor Bu yüzden de şiddet karmaşa olduğu için bekar insanlar evlenmek istemiyor.
Ya bu zamanla olan bir şey ay şu an istiyorum ay şu an istemiyorum diye bir şey değil bence. Seni gerçekten seven biriyse zaten o ister. Yani sende hemen isteğini belli etme zamanla olabilecek bir şey.
Yani sevmezlerse sevmesinler de bence. İllaki istiyorsanda beğendiğin biri varsa ilk önce arkadaşca yaklaş daha sonra flörtleşmeye başla istiyorsa karşılık verir zaten
Allah yolunu açık etsin ne diyeyim
Cevap
2Cevap
ara bulursun belki de
Çoğu 2'çi el 3'ünçü el olmuş.
Bu yaş evlilik için çok erken değil mi
Evlenicek değilde eğlenicek biri lazım bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?