Evlenecek birini bulamıyorum uzun süredir yalnizim ve birini seveyim sevileyim istiyorum ama yok.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evden çıkıyor musun? Çıkmıyorsan anca görücü gelir biraz insanlarla tanışman lazım ama meselenin Corona, dışarının yeterince tehlike olması, ciddi ve düzgün erkek bulunamaması ve ekonomik boyutu var evlenip napıcan
014 Yorumla
Soran+1 yılCocuk dışarı çıkamıyorum pek çünkü hani saçma geliyor cafe de oturam çay içen çorba icem çok fazla arkadaşım da yok öyle çevre mevre de bulayim dışarıda kafamı kaldırıp bakmam kimseye ayriyeten iş ortamında bu tarz şeyler sevmem goruculere de he demedim ama evlenmek istiyom
- +1 yıl
Acele etme benim 3 ablam çok geç evlendi 3'üde eşlerinden çok memnun onlarda gelen görücüye yok derdi burunları havada olduğu için değil bir türlü düzgün biri gelmiyordu. Hem işinde var evde tıkılıp kalmıyorsun eğer bu olur dediğin biri varsa niyetini söylemeden belli ettir ilgiyle falan ama yaklaşmadıysa beklemekten başka çare yok evlilik ciddi bir iştir
Soran+1 yılEvlilik çok zor bir iş
- +1 yıl
Bence zor değil basit. Zorlaştıran düğün salonu gelinlik takı gibi saçma sapan etkinlikler hem erkeklerin önüne askerlik meslek gibi engeller konduğu için evlilik süresi uzadıkça uzuyor genç yaşta biriyle evlenirsen ona daha iyi alışıyorsun kişiliğiniz tam oturmadığı için birbirinize göre şekilleniyorsunuz daha içtensiniz falan. Ya şimdi? Mesleği ne diye soruluyor niye? Çünkü saçma sapan adetler yerini bulacak müteahhite ömrünün sonuna kadar para sıkıntısı çektirmeyecek kadar fazla karla ondan ev satın almalı vs. İnsanlığa yakışmıyor bu düzen
- +1 yıl
Göl kenarında arazimiz var 1 hafta öncesinden çim ektirir beni deli gibi seven düğün sanatçılarını düğüne davet ederim zaten onları davet etmesem ömür boyu küs kalırlar bilgisayar üzerinden istenilen gelinliği kendim tasarlar iş yaptığım bir tekstilciye kumaşını verir diktiririm eğer kafan çalışıyorsa hiçbir şey zor değil
Soran+1 yılDüğün sevmem nikah olsun hiç öyle abartılı gelinlikler safsaftali şeyler begenmem sade şeyler severim taki takilsin isterim ki onalrla yatirim yapalim ev alalım varak varak altın
Esya sevmem vs bohcadir zarttir zurrttur sevmem annesi çok sürerse genelde analar düşkün olur böyle şeylere he derim basit bir Nisan ve bir nikahla evlenirim ben ama bunu da hep olumsuz manada kullaniyorlar a diyorlae bu hix bir sey istemiyor bu da olmasın nolacak- +1 yıl
Valla doğuluyum bizim düğünler güzel Corona içine etti. Zaten ben evlenmeyi düşünen bir insan değilim hayallerim için bu dünyaya gelmişim ama çok salakça şeyler var şimdi doğudayız düğün salonunda bir ara kavga çıkacaktı niye? Projeksiyonla gelin ve damatın fotoğrafını ekrana yansıtıyorlar kızın babası imam bide bakıyor kız geçen sene okul bahanesiyle aldığı izinde damadın yanına İzmir'de tatile gitmiş damat orada üniversite okuyor. Gel de bu işin içinden çık 😀
Soran+1 yılAdam haklı hayır gittin niye koyuyorsun slaytta
- +1 yıl
Hiç sorma. Her şey para eğer damat fakir biri olsaydı belki nikah bozulurdu ama varlılıklı bir ailenin çocuğu kimse ses etmedi. Gelin tarafı bingöllü hepsi akpartili damat tarafı Diyarbakır düğün başlamadan içerde Kürtçe marş okundu dedim valla bu insanlar çok çılgın bir taraf ayakta zafer işareti öteki taraf sus pus çıkmış bide duygusal müzik eşliğinde dans ediyorlar köyden gelen akrabalarınız dansınızı görmeseydi olmazdı
Soran+1 yılEvet ya bir de aşırı bir özentilik var herkes birbirinin aynısı oldu aynı şeyleri yapıyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
21Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aman dikkat edin böyle düşüncelerde. Ben öyle dediğimde çok yanlış birine rastladım. En iyisi yanız olmakmış.
02 Yorumla
Soran+1 yılO da doğru benimde öyle kötü bir deneyimim oldu
+1 yılHem görücüye karsı ol hemde birini bulamayacak kadar pasif ol... Ne diyim
00 Yorumla
+1 yılSeninle aynı düşünüyorum
Sevmek sevilmek istiyorum. Ve ciddi biri ile evlenmek istiyorum00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMuhtemelen kriterlerin çok büyük başta zengin adam istiyorsun
026 Yorumla
Soran+1 yılKafası çalışsın kafası iki kelam edelim
Esprili olsun görünce gulesim gelsin
Anlayışlı olsun kafamız uyussun
Sorumluluk sahibi olsun calissin ev gecindirsin daha önce hep para yedirdigim bir sevgilim vardı 🙄
Merhametli olsun çocuklara hayvanlara
Alkol sigara madde kullanmasin çok yaygın kullanımı
Saygılı olsun bana hakaret etmesin aileme karşı düzgün davransın
Ee bir tik eli yüzü güzel olsun defile yaptirmayacagix evde ama yüzüne de bakilsin
Cevap sahibi+1 yıle bu aradıklarının hepsi bende var :D yarın iş başı yapayımmı ? yurt dısındayım ama :D
Soran+1 yılAa yurtdışına giden yaşayan kişilere karşı önyargım var o sebepten olmaz
Cevap sahibi+1 yılne gibi mesela ön yargı
Soran+1 yılYurtdisinda kısa süre bulunanlar çok affedersin ama herkesle yatmaya calisiyor orda uzun süreli kalanlar da madde kullaniyo benim denk geldiğim kişiler hep böyleydi kusura bakma genelleme yanlış ama önyargım olustu
Cevap sahibi+1 yılAl bakalım sesli anlattım dinle
https://voca.ro/mdnE1qRBZRY
Soran+1 yılYa illaki düzgün insanlar var ama ibadet kısmı bana samimi gelmiyor yani benim icin ne bileyim ona buna göstermek için yapmasin kimse hatta böyle yapilirsa şüphe duyarım demek ki derim ibadetiyle örtmek istediği bir ayıbı var yurtdışı onyargim var almancilara 2 kat var 😂
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılGenel iki cinsiyet içinde konuşuyorum ama erkeklerin daha büyük kısmı cozutuyor İstanbul yasiyorum
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılGörücü usulü karşıyım çünkü çok saçma mantıklı biri olsa böyle bir şey yapmaz diyorum. Birde o konuda da şöyle düşünüyorum görücü usulü evlenecek olan erken bireyler genelde kendini taniyamamis ne istediğini bilmeyen çok fazla topluma giremeyen daha cekingen kişiler oluyor ya da problemli tipler oluyor aile artik diyo evlensin de kurtulalim. O açıdan uzak duruyorum bir iki benden hoşlanan kişiyle görüştüm ama biriyle kafa olarak çok uyustugumu dusunuyordum ama fazla ksikanc ve fazla bogucuydu sürekli o adım atiyordu benim adım atmama fırsat vermiyordu bende korktum ve iletişimimi kestim. Diğeri de sanırsın beni tanimadann önce playboymus benimle tanıştıktan sonra bütün sosyal medya hesaplarını kapattı bunu da bana söyledi ben sunla bunlar konusuyordum ama seni tanıdıktan sonra istemiyorum falan ve bana sürekli sana kocaman yüzük alicam sana yat kiralicam seni şurada kahvaltiya götürucem falan diyordu ben defalarca maddi seylerden hoslanmadigimi böyle beklentilerim olmadığını soylememe ragmen bunlara devam ediyordu ben de tersledim ki hep hocam diyordum kendisine çünkü öğretmenlik yapiyorduk aynı kurumda iş arkadasimdi farklı davranmaya baslayinca onunu kestim ama bozuluyordu yani böyle olunca komple konusmadim
Cevap sahibi+1 yılEski evlilikler daha sağlam oluyordu bilirsin mesela insanlar birbirlerinin açıklarını örterdi şimdi herşey sosyal medyada ve eşler birbirlerine tahammül edemiyor. Özgüveni eksik olan erkekler daha çok parayla etkilemeye çalışıyorlar. Sen gibi düşünen kız çok nadir bulunuyor. . Genelini bilirsin işte çoğu görsellik meraklısı. Karakterden çok paraya önem veriyorlar. erkeklerde bu yüzden parayla kendini ön planda tutmaya çalışıyor
Soran+1 yılYani sosyal medya bence de çok etkiliyor eski sevgilim mesela bir sürü kızla yazısiyormuş eskiden birine mektup aticaksin da o da yanıt verecek de çeşme başında beş dk denk gelicende şimdi her şey çok kolay insanlar da bunu hep kötüye kullaniyor
Cevap sahibi+1 yılÖyle. . Yaşınız kaç bu arada.
Soran+1 yıl25 26 olucam az kaldı
Cevap sahibi+1 yılsende yetiskinsin işte. ) bıraşınız ne sizin
Soran+1 yılSiyaset bilimi bitirdim 😂
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılBen rehber öğretmenlik yaptım kısa bir süre bir dershanede öğrencilere ders programi falan hazirliyordum tercihlerini yonlendiriyordum denemelerini planlayip degerlendiriyordum orada calisirken bir arkadasim gayet normal bir arkadaşlık kurmusken basimdan geçen bir olayı anlatmistim o da anlatiyordu sonra işte ismimle hitap ederek ya ben duzelecem birakicam herkesle konusmayi falan demeye başladı sonra da işte bahsettigim şeyler oldu ben hep aynı seviyede durdum hocam diyordum daimaa bozuluyordu ben sana isminle hitap ediyorum falan hatta o kurumdan ayrildiktan sonrada hocam demisim neden demisim falan
Soran+1 yılBu arada ses kaydı yollamak isterdim ama Şu an hiç müsait değilim ve başım çok agridigi için uyumaya calisicam iyi geceler
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılHer şey normal akışında ilerlesin mesela karşımdaki insan beni ozluyor mesaj atiyorsa ben de onu ozleyeyeim mesaj atayım bunu karsi taraf yapmıyordu her gün ariyordu sürekli görüşmek istiyordu ve hep şöyle ne zaman gorusucez ne zaman yarın? Salı çarşamba bende dedim ne alaka yani bir zaman geçsin 1 hafta geçsin 2 hafta geçsin
Soran+1 yılGörüştüğümüzde de allah var saçma sapan davranmıyordu yanasmaya falan çalışmıyordu sadece artık aramızda bir şey varmış gibi b8 konuşma oluyordu işte ne bileyim arkadaşın beni sordu mu ne dedin annen ne diyo ee ne diye bahsettin falan diyordu ben biraz alisalim taniyalik eğer birbirimizden hoslanirsak flortleselim istiyordum
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum ) bana takip atarmısın
Soran+1 yılBen hayatıma birini alacaksam o tabi ki diğer insanlardan ayrıdır arkadaşım ya da başka kişiler gibi değildir gözümde. Ve çoğu şeyi onla payalsiirm ama yani baslarda daha tanımak isterim ne bileyim tam tanimadigim birine aşktan gözüm kör olmamissa hemen aa şöyle böyle demek istemem
+1 yılDoğru kişi karşına elbet çıkar bir yerlerde seni bekliyordur. Sabret
11 Yorumla
Soran+1 yılInsallah
+1 yılya ben de aynıyım kimse yok çevremde uyan gelenide beğenmiyom bi türlü😥
00 YorumlaDemekki çok secicisin
00 Yorumla
+1 yılBende istiyorum ama kriterlerime uygun yok
01 Yorumla
Soran+1 yılAynı ayni
Nasıl birini arıyorsun
011 Yorumla
Soran+1 yılSorumluluk sahibi gözü dışarıda olmayan eglenceli akıllı zeki merhametli vicdanlı temiz ve sigara alkol vb madde kullanmayan ve biraz yakışıklı çok değil biraz
Soran+1 yılBence de
Soran+1 yılBende 3 yıl önce aay ben bunu çok sevdim o da beni seviyor evleniriz biz diye umdum ama 5 kişiyle aldattı işin kötü yanı şu saydığım kritterlerin hiç biri yoktu kafası calismaz zeki değil eglenceli değil sorumluluk sahibi değil yakışıklı değil çöptu çöp ondan sonra aşık olmak dışında kriterler koydum işte kendime
Soran+1 yılIşte yaramıyor aşık olunca gözün kör oluyor aklım basimdayken birini bulmam lazim
Soran+1 yılAnka4a
doğru yöne bakmıyorsundur
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğru yön neresi
Soran+1 yılYok ya istediğim gibi biri yok
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen varım da beğenmiyorsun 😁
02 Yorumla
Soran+1 yılSen herkese bunu dediğin için beni başkasıyla karistirdin galiba
- +1 yıl
Yok bu tür sorular azaldı knka herkese demiyorum 😂😂
+1 yılBizde bulamıyok kanka
06 Yorumla
Soran+1 yılHepimiz evde kaldık muhtarlar napiyor ya muhtarlar şey yapsa ya katalog bekar gençlerin katalogunu yapsa uygun biri çıkınca telefona mesaj gelse görüşmeye gitsen
- +1 yıl
:))) bu güzeldi akşama kadar yatıyor mıhtarlar :)
Soran+1 yılDimi bari şu işi cizsunler
- +1 yıl
Hangi mahallede oturuyon sen
Soran+1 yılBurda yazamam ki sapık mapik olur
- +1 yıl
Öselden yas osaman
Fuckbody olsa bulurdun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl birini arıyorsun?
07 Yorumla
Soran+1 yılKafası çalışsın kafası iki kelam edelim
Esprili olsun görünce gulesim gelsin
Anlayışlı olsun kafamız uyussun
Sorumluluk sahibi olsun calissin ev gecindirsin daha önce hep para yedirdigim bir sevgilim vardı 🙄
Merhametli olsun çocuklara hayvanlara
Alkol sigara madde kullanmasin çok yaygın kullanımı
Saygılı olsun bana hakaret etmesin aileme karşı düzgün davransın
Ee bir tik eli yüzü güzel olsun defile yaptirmayacagix evde ama yüzüne de bakilsin- +1 yıl
İsteklerinde çokmuş ama normal şeyler
Soran+1 yılEvet çok seciciyim ama aşırı olduğumu bende dusunmuyorum ama uzağından yakinindan geçen birini bulamadimm
- +1 yıl
Belki şu an yakınındadır 🙈🙈🤓
Soran+1 yılUyuyor musun bu kriterlere hakikaten
- +1 yıl
Bana göre uyuyorum 👍👍
- +1 yıl
İstersen bir konuşak 🙈
+1 yılBiz de bulamadık bosver
01 Yorumla
Soran+1 yılEvde kalan kalana
+1 yıl4 4 istiyor san o yüzden yoktur
11 Yorumla
Soran+1 yılSeciciyim evet
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ayni durum bndedr va
R03 Yorumla
Soran+1 yılYalnız değilsin bayağı kişi cikti
Soran+1 yılBen muhtar miyim
ararsan bulamazsın yazılı olmayan bir kural bu
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
+1 yılBende bulamadım
02 Yorumla
Soran+1 yılMuhtarlar katalog yapsın katalog bekar gençler eslessin mesaj gelsin dululu buluşmaya gidelim
- +1 yıl
Direk seni alayım bence
- Aşk İlişkileri konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılAcele ediyorsundur
06 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşım bitti 26 yi hala kabullenemiyorum
- +1 yıl
Sabret. Nasibin seni bulacaktır
Soran+1 yılBekliyoruz bakalım 2 kedim ve elimde iplerimle
- +1 yıl
Kedi ve ip ne alaka😂🤣
Soran+1 yılKediler ve örgü orerek yaslanicam bu gidisle
- +1 yıl
Heee 😄😅 Umarım öyle olmaz yaa. Olursa da canın sağ olsun ne diyelim sfkfkvk
+1 yılÇünkü sadık adam yok
05 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle sorumluluk sahibi merhametli biri yok
- +1 yıl
Malesef ama ilk kendilerini çok iyi gösterirler sonradan kokarlar leş gibi öyle insanları Allah Islah etsin
Soran+1 yılAynen kotulerle karsilastirmasin allah
- +1 yıl
Malesef karsilaştiriyor
Soran+1 yılAllah korusun ya benimde eski sevgilim sağolsun ondan sonra da insanlara güvenim azaldığı için belki de biyleyim
Sabret
02 Yorumla
Soran+1 yılEdiyoruz bakalım
+1 yılBenimde öyle
04 Yorumla
Soran+1 yılHepimiz evde kaldık hepimiz muhtarlar bence şey yapsın katalog mahalledeki bekar gençlerin ismi meslegi ne sevip sevmedikleri falan yazsın eşleşme olunca bulusalim
- +1 yıl
Fetonun yaptığı gibi olur o 😁
Bunun için bir ton evlenme sitesi var
Soran+1 yılAhshhssh doğru hakikaten keşke cemaate girseydim ev ablası olsaydim badem biyikli bir manitam olurdu ne kötü
- +1 yıl
Ben olayım istersen nişanı atarız :D
- Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılYaş kaç?
02 Yorumla
Soran+1 yıl26
- +1 yıl
Zamanı ama.
Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Nasip kısmet
02 Yorumla
Soran+1 yılNasip değil daha demek
Hayirlisi
02 Yorumla
Soran+1 yılAmin
+1 yılHerkeste aynı dert
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet herkes aynı
Zor zor
08 Yorumla
Soran+1 yılVallahi zor
Soran+1 yılHerkes kafayı yemiş herkes hakkaten
Soran+1 yılÇok kurallarimizvar ama baksan çok namuslu çok duzgun çok erisilmeziz içe bakinca çöp
Soran+1 yılÖyle bir laf duymadım ama ne erkekler erken gibi ne kadınlar kadın gibi
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası