Eski yaşamtımı geride bırakıp, eli yüzü düzgün , mütevazi bir hanımla artık evlenmek istiyorum. çok da peşine düşmedim fakat öyle birileri yokmuş gibi.
Biri olsun artık beraber gezelim, beraber hayat geçirelim istiyorum. gözümün gördüğünü beğenemiyorum.
Birini bul evlen diyorlar , bul evlen ne demek ya !
İnsan önüne gelenle evlenir mi?
Biri olsun artık beraber gezelim, beraber hayat geçirelim istiyorum. gözümün gördüğünü beğenemiyorum.
Birini bul evlen diyorlar , bul evlen ne demek ya !
İnsan önüne gelenle evlenir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Önüne gelenle evlenilmez haklısın, ama bence ümidini kesme, dediğin kızlardan azınlıkta olsada hala var.
Ümidimi kesmedim acelem de yok hak edecek biri olması lazım. kendini yetiştirmiş insanlar içim böyle şeyler zor sanki ya
Zor değil. Sadece biraz zaman ve sabır, ayrıca aramaya pes etmeden devam.
Aramıyorum o kadar ya
Böyle bir zamanda evlenecek birini bulmanız çok zor
Bence zor değil , bana zor galiba. Eli yüzü de çok düzgün bir insan olunca daha zor oluyor. Artık tavsiyeye göre bakacağım gibi.
Öyle birini hak etmek icin geçmişte de öyle yasaman lazımdı. Geçmiş olsun artık.
ne alaka bro iyi saçmalamaşsın
Mesela işsiz misin? Ya da burada neden geziyorsun o halde?
Güzel kardeşim, bugün pazar, fakat ben yine de çalıştığım projeye uğradım çıktım , sonra bir kahvaltı yaptım , şimdide bir avm de geziyorum. Baya uzun yıldır bu KS bende var fakat pek kullanmıyorum. bir önceki soruyu sorma gereği duydum o yüzden buradayım. Baya da eskidir hesabım
Tanıdığın kişiler varsa onlara söyle
olaylar kritik sen de hocam
Yok be kanky
bulursun ya
Evlenilmez nafaka altınlar gidebilir
Dolandırıcıyla evlenmiyoruz ya , evlendikten sonra ayrılık falan yok çocuk oyuncağı mı bu?
3 milyon nafaka ödeyen erkek var
Sevgilin var mı kaç yaşındasın
Sevgili işi bana bayağı zamandır ters ele ayağa düştü artık olursa evlenmek için olur.35 yaş sevgili işleri falan çok yapmacık, zaman ve enerji kaybı.
bulursun be knk
Ne iş yapıyon
Günaydın, çalışıyoruz işte bir şekilde , genelde çalışmak yerine kendi işlerimi de yaparım zaman zaman. gece gece buralardaymışsın he.
İşini neeen söylemedin
direkt sorduğun için söylemedim , yoksa gizli görevde falan değilim. ben de direkt sen ne iş yapıyorsun? deseydim mesela sen de hemen söylemek istemezdin sanırım, öyle değil mi cicikız
kıza söyle işini bence yoksa ısrara devam edecek
haklısın sanırım , ısrara da hiç dayanamam hemen dökülürüm :D öyle de yufka yürekliyim. sen de seyirci kontenjanı mısın? :)
evet ben beleş seyirciyim xd
Sen bilirsin soru soruyorsun açıklama yapmıyorsun işinegücüne göre yorum yapcaz
Türkçe can çekişiyor
Şu an 2 fabrika projesinde şantiye şefliği yapıyorum. bitince radyasyon koruma sistemleri işime devam ederim diye düşünüyorum , tabi bunlar bitince bir fabrika projesi daha var başlamasam ki , başlamayı düşünmüyorum. biraz uzaklaştım , kafa dinliyorum.
Asıl mesleğim kabadayılık , bazı şeylerden sonra bıraktım.
Ben, Türkçe seviyenizi bir tık yükseltebilirim, meftun. türkçe de 45 soruda 42 doğrum ,2 boşum, 1 yanlışım vardı.
Bi yorum yap bakalım ne yapacakmışsın.
Evet hızlı yazdığım için
Üni var mı sende
Var
Gözümün gördüğünü beğenmiyorum ne ya jsjdjd sen çok mu süpersin
Mütevazi olup kendimi abartmayacağım :) ne bilim öyle bir şey işte , KS he soracağıma bir psikoloğa falan mı sorsaydım acaba
sana demiyorum bilader
Kesinlikle saçma çünkü
Saçma değil, belki anlayamayacağınız bir durum. uyumuşum, gecenin 2 buçuğunda uyandım. hiç de sevmem hece uykumun bölünmesini.
Evlenir