Evliyiz bir ayrılık dönemimiz oldu tekrar barıştık o zamandan beri üst üste bazı günler evde tek bırakıp geç geliyor eve sürekli dışarıda
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Valla bende evliyim bazen ayda bir arkadaşlarla mal yapazır orada bazen 12 den sonra gelirim ben bile gelmek istemem ama bazen sarkar hatta erkekler hep bana elinden kokrkuyorsun der ama korkmak değil saygı eşimi evde yanlız bıeakmam asla
Biz zaten ayrılık dönemi yaşadık tekrar barıştık ozamandan beri arkadaşlariyla takılıyor önceden böyle değildi bende 2gundur dışardayim ogelene kadar oda tamam diyo, Ne mutlu size mutluluklar helal olsun sana..
2ayda bekarlığamı alıştı ben bu adamdan hiç bişey anlamadım, gelecek yok zaten bitmeyi bekliyo
Erkekle inatlaşan karılarda cidden akıl yok.
Ne yapmam gerekiyor sence
evlilik sinir harbine ve inatlaşmaya dönmüşse zaten yalan olmuş demektir
Yeni aramız düzeldi düzenli benimle ilgilenecegine sürekli dışarda arkadaşlarıyla, gün içinde beni aramiyo
Bende şu an hala dısarda oturuyorum parkta
sen haklısın sana bir şey demiyorum hak veriyorum. kadınımla ilgilenmek onu sevmek birlikte vakit geçirmek tabiki olması gereken şey. ben şu an yaşanılan durumu söylüyorum
gerçekten mi parkta mısınız?
Evet
konuşmak dertleşmek isterseniz yazabilirsiniz
Hayır burdan yaz istedini
benim istediğim bir şey yok iyi akşamlar
Sana yaşattığını yaşat
Öyle yapıyorum şu an hala dışardayım
Sana nasıl tepki veriyor
Tamam diyo sadece
Kıskanmıyor mu seni
Bilmiyorum tamam cık dediğine göre artık kiskanmiyor anlamına geliyor sanırım
Aramasını bekliyorum eve geçmek için
Peki dışarı çıkarken normalin üzerinde hazırlanın kıyafetlerin felan biraz abartı olsa
Bi kaç gündur çıkıyorum ama moralim bozuk diye özeniyorum bundan sonra yaparım öyle
Fiziksel olarak beğenmiyor mu seni acaba artık
Bilmiyorumki
Ne zamandır böyle
Barıştığı mizdan beri 10gundur 1hafta idare ettim sonra baktım hala aynı artık bende çıkıyorum
Bişey sorucam glsne
O yok diye sendemi disardasin
Evet evde tek başıma onu beklemiycem artık
Geç degilmj dışarısı icin
Biliyormu dışarda oldugunu
Napiyorsun
Başkalarıyla flörtleş.
Yok asla öyle bi karakterim yok bende eve gelmiycem o gelene kadar
Güzelmiş. Bir kaç sorum var, müsait misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni çok üzüyor olmalı 🥺 özellikle de yeni barışmışken böyle hissetmen hiç hoş değil. Bence böyle karşılık vermek yerine, eşinle açıkça konuşmayı denemelisin. Kendi beklentilerini, ne hissettiğini ve bu durumun seni nasıl etkilediğini sakince anlat. Belki o farkında bile değildir. İlişkinin sağlığı için en güzeli samimi bir sohbet olur. Ne dersin, bir konuşmayı denesen mi? 💕