Sevgilimle ilk defa uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. elimizden geldiğince telefonda konuşuyoruz vs ben evden gitmek durumunda kaldım 1 ay gibi bir süre şehir dışında kaldım orada da konuşuyorduk artık her gün neredeyse aile evinde olmadığım için rahattı konuşmam vs neyse o da çalışıyordu işler yoğun olmaya başlamış artık mesajda çok konuşamıyorduk akşam telefonda konuşacağımızı bildiğimiz için söyledim bir kaç defa bu durumun rahatsız ettiğini artık mesajda pek konuşmadığımizi her neyse bana bir ara yoğunluğun bitmesine az kaldı dedi bişey demedim hani işi var sonuçta ben eve döndüm 1 hafta olacak geldiğim günün akşamı indin mi yolculuğun nasıl diye sormadı eve geldiğimde ben haber verdim ve sonrasında uyudum alındığımı baya kırıldığımı söyledim durumu anlattı neyse dedim zaten uzaktayız kırgınlığım artmasın dedim şu son 5 gündür bende iyi değilim zaten her şey çok yoruyor konsutugumda bir sorun mu var dedim yok dedi canını sıkan bir şey mi var dedim yok dedi durumun kaç defa canımı sokmasını bildiği halde telafi edicem dediği halde ki daha dün bunu dedi bugün hiç mesaj atmadı hep ben attım hadi neyse buna da akşam atar konuşuruz diye düşündüm misafir geldi buraya giremeyebilirim dedi arada baktım bende 1 defa çevrimiçi oldu ve yazmadı bugün hiç konuşmadı resmen benimle özür dileme vs de yok şu şu durumdan dolayı yazamadım da demedi ilişkinin başlarında ona nasıl çekimser davranıyor isem şimdi aynısı bana yapıyor birden öyle oldu bir de ama biz aydır birlikteyiz neden böyle yapıyor sizce
Mesaj atmıyor sürekli çalışıyorum diyor?
Güncellemeler
+1 yıl
8 aydır daha fazla olacak hatta birlikteyiz birden böyle davranmaya başladı kavuşmaya az bir vakit kalmışken hem de
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer