Hep ben mesaj atıyorum?

Selamlar kafamı kurcalayan bir durum var. Nerdeyse 1 yıllık bir ilişkim var ikimizde 18 yaşındayız okulda tanışmıştık. Sevgilimle çok güzel giden bir ilişkimiz var hatta hiç kavga etmedik desem yeridir. Şimdi bahsedeceğim olay bu 1 yıllık süre içerisinde 2 defa daha başıma geldi.

İlişkimiz başladığından beri genelde hep ben mesaj atarım. O hiç yazmaz yazdığımda gayet güzel konuşuruz hiç bir sorun yoktur. Ama bazen onunda yazmasını istiyorum ara da bir ne yapacak diye 1 gün boyunca hiç mesaj atmam genelde akşamüstü 6 7 gibi napıyosun yazar kısaca günümüzden bahsederiz ve konuşma biter. Normal konuşmalarımızda boyledir bir olay olursa uzun uzun mesajlaşırız o zmn. Konuşmada öyle ben aranmak istediğimin sinyalini vermedikçe ya da arayım mi demekdikçe aradığı çok nadirdir. Bazende mesaj atarım 3 4 saat sonra döner işi olduğu günlerde sorun yok ama evde olduğu zaman bile yapıyor bunu kızdığımı biliyor ve her geç cevap verdiğin özür dilerim yazamadım gibi üzüldüğünü belli eden mesaj atıyor. Bunun gibi zamanlarda da istemsizde tribe giriyorum ağlıyorum kızıyorum ama kendi içimde ona hiç bir şey söylemem. Vakti zamanında tatlı dille hafif yakınaraktan ona bu konuyu açtım arkadaşlarıyla da çok az mesajlaştığını hayatında en çok benle mesajlaştığını söylüyor ki doğruda. Aynı zamanda buluşmalarımızın hepsinide ben ayarlarım asla plan yapamaz ve bir şey seçemez. Söylediğine göre hayatı boyunca asla plan yapmamış hep arkadaşları çağırmış o gitmiş felan. Birde bugün olan olaydan bahsedeyim. Sabah canımın sıkıldığını söyledim ki bu aramızda kod gibidir ben sıkıldım dediğimde aramasını istediğimi anlar. Yemek yapacağını istersem arayabileceğimi söyledi bende yemek yaptıktan sonra ararsın dedim. Yemek bitti bu seferde babası araba yıkamasını söyledi ve 2 saate geleceğini söyledi bu da okey. 2 saat sonra arkaşlarıyla dışarı çıkacağını eve gelince arayacağını ve üzgün olduğunu söyledi. Hepsinin üst üste geldiğini ve üzüldüğünü biliyorum doğru söylüyor. Neyse yarım saat sonra eve geliyo görüntülü konuşmaya başlıyoruz bir şey sorması gerekiyor arkadaşına ve ben telefon başında yarım saat telefonda hiç bir şey söylemeden onu bekliyorum. İşi bitiyo ama ben kızıyorum kendimce karnım ağrıyo ben kapatıyorum diyip kapattım. Hala çok kızgınım genel olarak böyle durumlarda ne yapmalıyım? Ya da bu mesaj atma ve arama huyunu düzeltebilecek az da olsa mesaj ve arama sıklığını arttırabilecek öneriniz var mı?

Hep ben mesaj atıyorum?