Kendimi tutamıyorum ama exime mesaj atmak istiyorum?

Aşkımızı yaşayamadan ayrıldık çevremizden dolayı. Benim çevrem onu, onun çevresi beni istemiyordu. Beraberken arkadaşları vesaire hepsi üstüme falan da geliyorlardı şahsiyetime falan küfür ediyorlardı. Kendisi hep sustu hiçbir şey demedi. yine de suçu onda bulmadım. Ben her şeye rağmen onu istiyordum. Bir gün o geri dönmek istedi, çevremizden dolayı ikimize de zarar geliyordu o yüzden reddettim. O reddettiğim günden beri her gün düşünüyorum ağlıyorum keşke reddetmeseydim diye. Ama sonra da düşünüyorum, sevse çabalardı? Bilmiyorum ama ben unutamıyorum. Ayrılalı 1 buçuk ay falan oldu. Şaka gibi, HER GÜN DÜŞÜNÜP AĞLIYORUM. Hiç kimseyle tanışmıyorum, ondan başkasını istemiyorum falan. Üstüme 6 farklı kızla konuşmuş sohbet etmiş falan eklemiş hemen. YİNE DE ENGEL OLAMIYORUM KENDİME YAZASIM GELİYOR. lütfen yardım edin. artık gururumu görmezden gelip yazmak istiyorum. Belkide ben yazarsam sohbet uzar tekrar birleşiriz. Çabalamadan hiçbir şeyi elde edemeyiz, bu çabalama görevini ben mi üstlensem acaba diyorum :(

Kendimi tutamıyorum ama exime mesaj atmak istiyorum?