Evli is arkadasim birden uzaklasip garip davranmaya basladi, acaba bana asik oldugu icin mi boyle davraniyor?

Durup dururken yakın ve iyi davranırken birden mesafe koyan bir erkek bu 1.5 yıldır evli 26 yaşında. Ben de evliyim ve gayet güzel bir iş arkadaşlığımız vardı. Arada hiçbir şey geçmedi, zaten daha yeni başladık birlikte çalışmaya, bana çok yardımcı oluyordu, kibar davranıyordu, ben de gayet sınırları olan ama sıcakkanlı biriyim yani zaten yakın kız arkadaşları olan biri yani "evliyim kız arkadaşlarım olamaz" diyen biri değil, onu arkadaşım olarak çok seviyordum ve iş yerinde önemli bir konuma sahip, beni desteklemesi önemli ki ben de kariyerimde ilerleyeyim yoksa çıkacak duruma geldim. Birden bakışlarını kaçırıyor, başka yere bakıyor ben yanımdan geçerken ama tam da belli etmiyor, selam veriyor, yeni görmüş gibi yapıyor bazen ya da aklıma gelmiyor işte artık sohbet etmeye gelmiyor ama bazen de yanıma gelmek için saçma sapan davranıyor, erken geliyor iş yerine. Ben bunu yakın arkadaşımla konuştum, bana "sana aşık olmuştur, o yüzden uzak durmaya çalışıyor" dedi. Napmalıyım?

Evli is arkadasim birden uzaklasip garip davranmaya basladi, acaba bana asik oldugu icin mi boyle davraniyor?