Deliricem artık kocam erkek gibi davranmıyor?

Çalışıyor parasından haftalık sadece bana 200 lira veriyor. Ev dekorasyonunu değiştirmek istiyorum izin vermiyor yaptığım temizliğe su harcıyorum diye karışıyor. Çamaşır makinesini açsam bağırıyor 2 haftada bir yıkamamı istiyor sanki çok iyi bir B*K biliyormuş gibi. Gıcık kapıyorum artık. Hem evine doğru düzgün bakmıyor hemde bana. Sorsan sözde erkek. Ben çalışıyım diyorum en azından kendi ihtiaçlarımı alırım sana muhtaç olmam diyorum istemiyor. Domestos çamaşır suyu alıyorum markete gidince karı gibi işime karışıp çamaşır suyunu çok az kullan alma diyor. Kahvaltılık birşeyler alıcaz marketten hızlı hızlı beni marketten çıkarıyor. NE İSTİYOR BU ADAM BEN ROBOTMUYUM BUNLARI YAPMADAN NASIL GEÇİNMEMİ BEKLİYOR? ben onun karısıyım ve o beni geçindirmek zorunda. Ama o bana ben sana bakmak zorunda değilim diyor. Allahım kardeşim sabır ver siz böyle bir erkekle evlenirmisiniz?

Güncellemeler
+1 yıl
Ondan sonra bana tüm bunları yaptıktan sonra azarlıyor bu ev neden böyle başka kadınların evi böyle değil yor. Çünkü o kadınların kocaları karısına PARA VERİYOR karısına bu imkanı sunuyor.
Deliricem artık kocam erkek gibi davranmıyor?