Kocamin bana davranislari artik beni cok sogutuyo?

Henuz 5 aylik bir bebegimiz var.. 3 yillik da evliyiz.. evlenmeden once bana deli divane asik olan kapilarimda bekleyen adamdan eser yok.. benimle genelde hep kizgin konusuyo sanki ona bjsey yapmisim gibi.. yaptigim her hareketime kusur buluyo.. mesela bugun birden rahatsizlandi , sikayetlerini internetten bakmaya basladim , bana off ne bakiyosn onlara, kalk bana cay falan biseyler isit getir diyo ama aynen bu sekilde konusarak.. bu arada bunu soyledigi saat de 2,5 .. sut isittim getirdim bende.. sonra yattim.. herkesin icinde bana kaba davraniyo , bende insanlar yanlis anlamasin diye gulerek sakalasiyomusuz gibi davranarak ortami yumusatiyorum , insanlarda siz ne kadar guzel anlasiyosunuz yaa bayiliyorum size diyolar.. bilmiyolar ki aslinda ben hep idare ediyorum... Su an dogum iznindeyim ve genelde bebekle ilgileniyorum gun icinde aksam geldiginde de onun bebekle ve benle ilgilenmesini bekliyorum ama tam terse yemegini yiyip bes dakika bebekle ilgilendikten sonra tv izlerken uyukluyo.. eger boyle olacagini bilseydim evlenmezdim , simdi bu ilgisizligi yuzunden bosansam bebegim var.. bana ilgisizsin diye soyledigimde de off salak salak konusma diyo, anlamiyo beni anlamaya da dinlemeye de calismiyo.. napicam ben bu evliligi bu sekilde omur boyu nasil surdurucem ben.. ne yapmaliyim bana eskisi gibi davranmasi icin... :(
Ayrica bakimsiz cahil bir kadin da degilim , herkes bana gipta ederek bakiyo , aile de de arkadas ortaminda da seviliyorum.. iyi bir yerde guzel bir meslegim var. Ama sanirim kocam icin hicbi degerim yok o ayri...
Güncellemeler
+1 yıl
Ya yapi olarak zaten bir turk erkegi , oyle romantik ince dusunceli bir adam degil.. hic bir zaman oyle olmadi.. ama evlenmeden ben onun yaninda gercekten cok mutluydum , onun her halini seviyodum ben.. ask mi bitti diye sorguluyorum , e tabi olabilir diyorum ama kabul etmek de istemiyorum askin bittigini. Bana bu kadar soguk davranislari aslinda hamileyken falan basladi ama her gecen gun siddeti artti dyebilirim. Altatildigimi sanmiyorum cok takip ediyorum hic oyle anormal bir duruma rastlamadm
Kocamin bana davranislari artik beni cok sogutuyo?