Kocam regl kanından çok tiksiniyor regl olunca yaptığım yemeği dahi yemiyor. yatakları ayırıyor elimden hiç birşey almıyor. Eve sürekli oda spreyi sıkıyor sanki kanımı ona iciriyormusum gibi davranıyor bana neden böyle yapıyor? Altında yatan sebep ne olabilir bu denli iğrenmesi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılRegl olman senin sağlıklı olduğunu gösteriyor, aksine buna sevinmeli. Ne güzel sağlıklısın. Hayat görüşü çok farklı. Tiksinilecek bir şey değil ki bu.
Acaba bu konuda travmalarımı var, belki bunun altında farklı bir neden yatıyordur. Belki de eşin cahilin tekidir, bir çok ihtimal var tabi. Ona bundan dolayı kırıldığını açık açık söylemelisin40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence kocanı tebrik etmelisin
Sonuçta sana herhangi birşey söylemiyor kırmıyor
Tamam başka yerde uyuması yanlış seni anlıyorum
Ama seninde onu anlaman lazım belki rahatsız oluyordur
Yanlış anlama seni sevmediğinden felan değildir yani
Bence kocanı karşına al onu ne kadar sevdiğini değer verdiğini söyle elinde olmadığını durumun normal olduğunu
Nazik bir dille anlatmaya çalış bence anlaşırsınız
Ufacık sorunları büyütmeyin
Kendisine yanımda uyumadığın için sana çok kırıldım felan diyede söyleyebilirsin
Üzüyor beni bu durum ama elimden gelen birşey yok sağlığım için böyle oluyor benimde yapım bu de
Bence güzellikle anlat yani aşılmayacak birşey değil
Naif güzel Şirin bir şekilde anlat zaten oda çözülüp sebepleri nedenleri güzel bir şekilde sana izah edecek sende ona göre kendisiyle konuşursun zaten
Sağlıkla mutlulukla ve en önemlisi yuvanızda huzur eksik olmasın inşaallah10 Yorumla
Büyük ihtimalle regl halinde bir kadinla birlikteligi oldu senden önce ve onun travmasi var. Yani ilk akla gelen bu ama bu sana yapilan büyük bir haksızlık. Yani senin elinde olmayan ayni zamanda da senin vücut sağlığın icin gerekli olan bir durumu bu denli kötü yansıtması cok yanlış..
20 Yorumla
Yorumların çoğu çok saçma, Belki sizden önceki hayatında bişey yaşamış olabilir.. buda onda böyle bir travma bırakmış olabilir.. yardım alın ya da karşınıza alın konuşun
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
32Cevap
+1 yılBilinçaltında artık nelşer kuruyorsa. Çok cahil yuetişmiş. Birisinin ona Regl yaşayanın temiz olduktan sonra kişmseye zararı olmadığını normal bir vücut atılımı oldugunu anlatması gerekıyor. Transfüzyon gibi vucut pıs kanı atacak kı daha saglıklı bır bırey olsun kısı.
Bu kocan olucak herif ileride hamile kaldıgında afwadersın suyun geldıgındede tıksınıp sana yardıma kosmaz soleyım ben. kendını gelıstırmesı bırılerının bu adama hayatı anlatması lazım20 Yorumlaislam dini kadinlar regl oldugu zmn yaklasmayin der... yaklasmayin da kasıtın sınırlarını hersey de örnek alın dedigi Allahresulunden gorebiliriz...
Allah resulu s. a. v hanimi regl iken yemegini de yemistir yatagini da ayırmamistir ve bacaklarina yaslanıp saclarini da oksatmiştır...10 YorumlaSende regl olmadigin donem yataklari ayir delinin zoruna bak annasindan cikarken beni geri sokunmu diye bagiriyordu
70 Yorumlaona güzel ve anlatıcı bir regl videosu yolla kadınların bu dönemde neler hissettiğini ve erkeklerin ne yapması kadınlara nasıl yaklaşması gerektiğini anlatan.. İzlesin ve kararı kendisi versin. sen tartışma onunla boş ver
10 Yorumla
+1 yılKocan cahil yobaz
Regliyi pis birsey zannediyor oysaki regl olmaktan daha dogal bisi yok64 Yorumla- +1 yıl
Oda dogru ama bence iki secenekten biri ya sorunlari var ya da yobaz 😆😆
- +1 yıl
Ben her zaman hakliyimdir 😆😆 şaka şaka neyse iyi geceler o zaman :)
Çok saçma bu sonuçta bizim elimizde olan bişey değil konuştunmu peki onunla bunu tepkisi ne ya da ne dedi yani konuşmadıysanda konuşup bunu anlamasını söyle yani
20 Yorumla
+1 yılİki ihtimal var:
1. Eşin cahil ve yobaz bir insan
2. Geçmişten bir travması var ve psikolojik olarak sorunlu30 Yorumla
+1 yılAnnesinin şeyinden çıktığını unutuyor.. takıntılı. Yani sen bakımına dikkat ediyorsan sıkıntı yoktur başka
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki ben regl olurken ilişkiye bile giriyor sen diyorsun elimden yemek bile yemiyor kahka attım özür dilerim 😆
Sen mi çok şanssızsın acaba neyse şaka bir yana karşına alıp konuşmalısın ayrıca iğrenmesi anormal bişey değil daha önce senden olmasa bile başkasından kokusunu almış olabilir çünkü kötü kokuyor ben bile tiksiniyorum bazen adam nasıl tiksinmesin zaten topu yopu 1 hafta idare ediverin 😊23 Yorumla- +1 yıl
Senınkı de afedersın cok pasaklı ya da ne kelıme kullanılır bılemedım. hadı onu gectımde regl ıken bırlesmeye sen nasıl musaade edebılıyorsunkı. ciddi saglık sorunlarına sebep olur bu. hic anlamz valla. doktor anlar
- +1 yıl
Midem kalkti.
+1 yılMal olması sadece ya kardeşim biz regl olmasak siz olmazsınız haberiniz yok ya
30 YorumlaEşin çok abartıyor bu durumu bence!..
Her kadın regl oluyor ve eşin kadin olup regl olsaydi nasıl davranırdı Allah bilir !..10 YorumlaBüyük ihtimalle psikolojik bir nedeni vardır altta, psikologa gidebilir.
20 Yorumla
+1 yılÖyle koca mi olur yaaa seven sevdiğinden tiksinti mi
10 Yorumla
+1 yılSen niye regl olduğunu diyosinki sorarsada karnım ağrıyo de bu kadar basit bence
10 Yorumla
+1 yılGerçekten uzucu bir durum. Bekarken bir kizin regliisini gormus ya da kokusunu duymuş olabilir. Bir sevgilim vardi reglim bitti gibiydi birlikte olduk ve hafif kan bulasti.. tiksinmisti mesela o gun. Belki öyle birsey olabilir
21 Yorumla- +1 yıl
Merhaba valla güzel. yorumlamissin belkide öyle bir durumda kaldı peki seninki ne dedi ne yapti
Ruh hastası canım, bir doktora gorunsun onun beyninde sorun var
20 Yorumlaayrıl sende senı her turlu kabul edıcem dıye soz vermedımı sozunu tutmuyor essek
10 Yorumla
+1 yılpsikolojik..
geçmişte yaşadığı bir travma olabilir..10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanirim aile gecmisinde yasayipta hoslanmadigi bi durum bu
10 Yorumla- Sağlık konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKocanın yaptığı saçmalık 🙄normal günlerinde kesin can atıyordurr
10 Yorumla Temizlik, titizlik hastası olabilir mi?
14 Yorumla
Soran+1 yılTitizlik hastalığı yok sadece regl konusundan bu kadar hassas ve tiksiniyor benden uzaklaşıyor dikkat ederim normalde zaten regl ile ilgili herşeye eşim tiksiniyor diye extra extra dikkat ediyorum ortada hiç birşey bırakmam
Soran+1 yılHayır bir yerim kanarsa falan mutlaka yardımcı olur sarar krem sürer falan sadece regl olduğumda böyle oluyor
Daha önce hiç gördü mü ki
12 Yorumla
Soran+1 yılBilmem ben evlendiğimden beri bu şekilde regl olduğum zaman benden uzaklaşıyor ben aşırı dikkat ediyorum tiksindigi için ped falan ortada bırakmam.
+1 yılsanki değil direk tiksiniyormuş. insan sevdiğinden niye tiksinir ki inşallah düzelir.
20 Yorumla
+1 yılIgreniyor iste ne varrki bunda. Cogu adam igrenir. Cok titizdir
06 Yorumla- +1 yıl
Yaptığı yemek yememek ne odaya sprey sıkmak bu cok gurur kırıcı
- +1 yıl
@İnci_tanesiii sprey gurur kiricida yaptigi yemegi yememesine bisey diyemem. Cok igrenen insan yemez. Boyle insanda gordum psikoloji sorun. Neden kinayalim.
- +1 yıl
Kinamadim da kadina üzüldük. simdi
- +1 yıl
@İnci_tanesiii kadin anlayisli birisi olsa zaten anlardi. Psikoloji problemi var. Bu adamin. Normal adam boyle yapmaz.
- +1 yıl
Bilemedim ki kadinada uzuldum adamada oturup konuşmasi lazim
- +1 yıl
@İnci_tanesiii bir psikolga gitse zaten sorun anlasilacak benim anaannem de boyleydi. Tiksinirdi herseyden. Psikoloji sorundu.
kesin o senin kocan değildir sevgilindir de neyse...
06 Yorumla- +1 yıl
Namus bekçisi hayret akıl vermemiş
- +1 yıl
@Siyah_incii Namus bekçisi olmak kötü bir şey mi, bu tam olarak ne biliyorsan söyle, benimle ezbere konuşma
- +1 yıl
Git ananın bacının namusunu kolla. Burada iyi insan gibi gözüküp millette yargı dağıtma
- +1 yıl
Haklısın ama ben burada kötü birşey yaşamadım yaşadığımı da söylemedim sen sürekli beni ezerek zekami küçümseyerek akıl vermeye çalışıyorsun
- +1 yıl
@Siyah_incii Ya ne alakası var, sen kendini benden zeki göstermeye çalışıyorsun, benim senin IQ seviyeni küçümsemek gibi bir niyetim yok , sen kendi kendine tribe giriyorsun
- +1 yıl
Hep akıl vermeye çalışıyorsun bunlarda hep cinsellikle alakalı oluyor
+1 yılBoşanmak için ne bekliyorsun böyle bi erkek müsfeddesinden
10 Yorumla
+1 yılOzaman kocana şöyle sen regl Ken annesinde kalsın. Senin reglin bitincede sen annende kal
10 YorumlaYa var öyle titiz değil de hassas diyelim al karşına konuş yani ne var bunda kocan değil mi
10 YorumlaPsikoloğa görünebilir belki psikolojik bir sorunu vardır :)
10 YorumlaPoposunu yikasin once. Ruh hastasi.
40 Yorumla
+1 yılSanırım kocanızın psikolojik sorunları var.
42 Yorumla- +1 yıl
Sanırım kocanız delirmiş ahahahaha 😂😂😂
- +1 yıl
Sanırım aşık oldum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAltında buldum yatan sebep İslam dini maleseeff. İslam dini regli kadını haram ilan etmiş h
217 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka ya
Cevap sahibi+1 yıl@Clemelqueen ne alaka mi git araştır herşeye kötü körüne inanıyorsunuz
- +1 yıl
Regl ı haram ilan etmiş diyosun nerden duydun?
Bende araştırıyorum. dinin değil onu bize aktaran bazı şahısların yanlışlarını gör - +1 yıl
Harbiden ya salak salak konuları alet ediyolar ya çıldırıyorum.
Bahsettiğin regl kadınlara uzak durma olayı cahiliye döneminde yapılan ve peygamberin düzelttiği bi yanlıştır. Biraz okusaydın keşke.
Ayrıca cinsel ilişkiye girmenin haram olması da pislikten değil. Kadının sancılı olmasından ve zorlanmamasından dolayıdır. - +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Ne canım bir yorum. olmus bu sen ve senin gibiler yüzünden insanlar yibazlasiyor sen alismissin sürekli hep haram. muzlari yemeyi
- +1 yıl
Haram derken birlikte olmak haram. kadina cok zarari var diye
Birsey yaziyorsun tam aciklayaci yazzzzzzzzz - +1 yıl
@helloanan bunu ilk defa duydum bak. Fetva verirken haram filan diyolar diye biliyodum teşekkürler bilgi doğruysa 😊
- +1 yıl
@Clemelqueen dogru ama eşinin tuhaflıgının bu sebepten oldugunu sanmıyorum
- +1 yıl
Bende sanmıyorum çünkü şahsen ben de iğrenirim bazen fakat eşinin bugünlerde ona pislikmiş gibi bakması da normal değil bilmiyorum fazla titiz bi insandır belki
- +1 yıl
@Clemelqueen bence sosyolojik sebeplere dayanıyor ya küçüklükten beri regli kötü bir sey gibi göstermelerinden falan
- +1 yıl
O da olabilir tabi ki ama günümüzde erkekler pek sorgulamıyo artık hastaymış değilmiş filan ama olabilir tabi
Psikolojik rahatsız takıntılı
30 YorumlaCahil de böyle işte..
20 Yorumla
+1 yılCok sacma yaptıgı rahatsız sanırım kafadan
20 Yorumla
+1 yılGeçmişinde kesin bişey olmuştur
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnceden yaşadığı psikolojik bir tramvası olabilir bence sor konuş gerekirse psikoloğa gitsin
10 YorumlaDoğal kanun akışına bırak
10 Yorumla
+1 yılEve alma bence sen de. 😂😂😂
10 YorumlaSürekli değişiyor musun pedini falan
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet vücut bakımına önem veririm o tiksindigi için extra dikkat ediyorum önem veriyorum ayrı a
Soran+1 yılReglden sonra bir süre yapmıyor
+1 yılAnlayış göstermesi gerekir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorkuyor olabilir fazla usteleme
10 YorumlaOtur agla nasıl bir insan ile ewlendim dye
10 Yorumla
+1 yılKocanın ağzına köpek işesin
30 Yorumla
+1 yılYuhh katlanamam öyle birine
20 Yorumla
+1 yılYazık kafasına
20 Yorumla
+1 yılBir travması olabilir
20 Yorumla
+1 yılSaçmalamış
20 Yorumla
+1 yılayrıl sende tıksınmeyenı bul
10 Yorumla
+1 yılAptal adam😡
10 YorumlaÖyle saçmalık mı olur
10 Yorumla
+1 yılilginc bi kafa
10 Yorumla
+1 yılŞahsi birşeydir.
10 Yorumla- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılO nasıl bir manyak :D hahaha
00 Yorumla
+1 yılHaklı tabi temizlenmelisin
00 Yorumlagörücü usulü mü evlendiniz
00 YorumlaOy iğrenç ya
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKotu bir ani mi var
12 Yorumla
Soran+1 yılBenimle ilgili hayır hiç olmadı zaten evlendigimizden beri böyle
Cevap sahibi+1 yılPsikolojik miidir nedir.. manhak lik
malmış kocan
10 Yorumlasaçmalık