Kocamdan tiksiniyorum artik?

Eşimle evlilik sürecini bitirme kararı aldık. o atanmış. benim atanamam hep sorundu. türkiye derecesi yaptım yine olmadı. evliyken kuşisel bakımıma çok dikkat ederdim. İki günde bir sürekli olarak vücudunda tüy olmasın diye uğraşır banyo yapar ve düzenli olarak ter kokmamak için uğraşırdım. Aslında sonuçta alırdım. Fakat ayrılırken bana eksiksin falan dedi. anlamadim "sor diger kadınlar nereye gidiyorsa oraya git, geni**bölgende tüy falan oluyor hiç hoş değil dedi. yemin ederim sürekli özen gösteririm. beni yıktı başka kadınlarla birlikte olmasına mı yanayım beni aşağılamasına mı. Üstelik ücretli öğretmenlik yapayım dedim küçümsüyordu. Kendisi de para vermezdi bulduğum parayla ancak kitap alır ders çalışırdım ama yine özenirdim. Çok yorgunum ve bitkinim. Psikolojim bozuk resmen. Kötü bir fiziğim de yok boyum 1.71 kilo 64 takıntılıyım her şeyden önce zaten yani kendim öyle bir şey olsa rahat edemem ama kabul edemiyorum arkadaşlar o kadar yorgunum ki bu kadar hayattan bezmişim ki. Ne bileyim bir önerisi olan bir şey olan var mı

Kocamdan tiksiniyorum artik?