Kocamdan bosanıyorum sızce dogrumu yapıyorum?

Ben yurtdısındayım ve esım turkıyeden geldı ıkı yıldır evlıyız ama geldıgınden berı bana karşi ılgısı yok aylarca konusmadan sarılmadan durabılıyor ozel hayatımızda cok ıyı degıl zaten. Calısmıyor dil orenmıyor. Annesi cok baskın sürekli evin icerisinde 7/24konusuyorlardı ve herseydende haberı oluyordur dıye dusunuyorum emın degılım. Nısanlılık donemınden beridir kadın bana takıntılı ve sureklı onunla ıyı olmamam gerektını ıyı olmazsam esımlede aramın ıyı olmıcanı soyleyıp durdu. Bende onunla ıyı olmayada cok calıstım ama asla yaranamadım. En bastan berıdır annesıdır yengesıdır herkes ılıskımıze dahıl ettı. Sureklıde annesı haklı asla bana sen haklısın demedı bırgun. Aılesıne cok bagımlıymıs herkesın cok ıyı olmasını ıstıyormus ama benım aılemle hıc ıyı oldunu gormedım kendı aılesınede ıyı olmamı ıstıyor sureklı arayıp konusmamı ıstıyor. Ama bana yapılan saygısızlıklar cok oyuzdem bende gorusmek ıstemıyorum onlarla.

Güncellemeler
1 yıl
Annesi adımı cıkarmiş namusum hakkında konusmus orada burada halamlar duymus ve babamı aramıslar bızde onlardan orendık sımdıde aılem katıyen ıstemıyor bu evlılıgı
Kocamdan bosanıyorum sızce dogrumu yapıyorum?