+1 yılMerhaba,
Koruyup kollar # çok ağır şeyler yaşattı...
Birlikte psikolojik destek alabilirsiniz.
Eşinizden sadece bu sebeple soğuduysanız boşanmayı tekrar düşünün derim.
Haklısınız; durum rızanız olmadan gerçekleşmiş bunun telafisini her türlü yapmasını isteyebilirsiniz bence yapmazsa o zaman boşanılır ki pişman olmadığı anlaşılır.
Ki tekrar olmaması bir dur dedirtmiştir, artık iki kere düşünür her şeyi.
Bunu da yaşandığı için söylüyorum boşanınca çocuğunuzu tek başınıza büyütebilirsiniz ancak aile kurumunda büyümeyen çocuk eksik kalabilir.
(Babalık yapmayacak bir karakterdeyse tabii ki olmasa da olur)
Mutsuzsanız da buna katlanın demiyorum sadece fikir, karar sizin.
Üzerinizde sadece o zamanın olumsuz etkisi var destek alırsanız belki çözülebilir ve ayrılmanıza gerek kalmaz (aranızda başka sorun yoksa)
Dediğim gibi bunlar fikir, direkt boşanın demeyi doğru bulamadım, karar sizin.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Esen kalınız...🍃06.09.21/01:0630 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYine de yaşattıkları hoş değil. Sende hasarı olan şeyler. En azından onarmak için çabalaması, seni rahat ettirmesi lazım ki sen de affedesin. Öyle kuru sözle olmaz. Resmen tecavüz etmiş nikah cüzdanına güvenerek.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. dinlenmeden kaçınılması gereken bir kadın
yani evli bir kadın kocası zorla tecavüz edercesine çocuk yaptı demek nedir yahu
neyse ben kaçar aman üstüme filan kalır00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. İnsan eşine de güvenemeyecekse..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanim benim boyle seyler icin igrenme. Bak sende haklisin kolay seyler yasamadin. Ama 2 yil sonra da yapsaydin cocugu yine aynisi olurdu. Hani dedin ya kucuk yapili oldugum icin aci cektim. Yani aradan 4 yil da gecse yine ayni seyi yasardin bence. Ha tabi istemedigin halde seni hamile birakmasi o kotu oldu. Ama sen bunlari aklina getirerek soguma. Dayak atmadi hakaret etmedi. Kendisi sever korur diyosun daha ne?
253 Yorumla- +1 yıl
İki kişinin rızası çok önemli ben katılmıyorum çünkü çocuk büyük sorumluluk 😊
Soran+1 yılHayır benim beden gelişimin 21 yaşında tamamlandı. 2 yıl sonra aynı acıları çekmeyecektim göğüslerim bile yeni yeni çıkmıştı be ayrıca bana soemadan çoçyk yapması zeyen belli başlı bir boşanma nedeni her yerde suçlu. Oğlan 7 yaşına gelsin boşamayan ne olsun.
Cevap sahibi+1 yılYa orasi oyle ama neler neler oluyo hayatta. Annelerimiz anneannelerimiz babaannelerimiz neler yasamislat neler cekmisler. Acilarin en kotusunu. Kaynanadan kocadan falan. Simdi bir sey istedigimiz gibi gitmedigi icin hemen sogursak ohoooo ne anladim bu isten
Cevap sahibi+1 yılOlan olmus iste elden ne gelir? Kafani kurcalama artik. Hayatina bak. Ne hastaliklar var. hastane de yatan insanalr var. Şu an eziyet goren insanlar var. yapmayin Allah askina. Tamam hata yapti hatta buyuk bir hata yapti kocan ama ne diyim sana simdi? Bosa mi diyim?
Cevap sahibi+1 yılBosamak istiyosan. Bir sey diyemem. Fazla yorum yapamam
Soran+1 yılKardeşim banane. Ben kendi hayatına bakıyorum annelerimiz bunu çekiyor diye ben 2021 yılında çekmek sorunda değilim. Hasta değilim ama ruhen rahatsızım ve acı çekiyorum onu her yanunda gördükçe. Dediğim gibi oğlan 7 yaşına gelsin direk dava açıp boşanıcam. Bu pislik ile yaşanmaz
Soran+1 yılher şey istediğimiz gitmiyor derken? Sen cidden hastasın. Yarın kocan seni dövse bir şey olmaz dersin.
Cevap sahibi+1 yılNe dedim ben simdi alevlendin? Terbiyesizlik mi yaptim? Boşan mi deseydim? Gaza mi getirseydim? Ne yapiyosan yap be. Hayat senin. Yolun acik olsun
Cevap sahibi+1 yılIyi niyetle yaklastim. Hemen kotu dusunme diye bir sey anlatmaya calistim. Madem bosanmak istiyosun daha niye soru soruyosun?
Cevap sahibi+1 yılAptal misin sen? Körsün herhal de. Basta kocani ovuyosun. Simdi gelip ne diyosun. Beynin olsaydi ne demek istedigimi anlardin. Hatta yorumlarken bile dedim kocan dovmuyo seni dedim. Yazik kafana
Soran+1 yılBenim canım çok yanıyor. Kendimi kötü hissediyorum üzerine gwlmw
Cevap sahibi+1 yılHa bide baglattim dedin :) cahil degiliz. Esin rizasi olmadan baglatamazsin :)
Soran+1 yılOnun rızası ile bağlattım zaten bir şey söylemeye hakkı mı vardı? Sen sanırım biraz hastasın?
Cevap sahibi+1 yılKimin hasta oldugu belli. Hadi bak isine gucune
Soran+1 yılYarın sen. Kocan seni gebertse boşanmassın ama bende gurur var güzelim sen miyim. Ahmak ezik kadın
Cevap sahibi+1 yılHarbi ezik olan sensin. Hemen yanlis anladin. Ve pis pis konusuyosun. Hastasin zaten ustune fazla gelmek istemiyorum. Cahil laftan ne anlar. Ben ne dedim sen ne anladin. Bosayacaksan boşaa. Bize ne? Beynin olsa kotu bir sey demedigimi anlardin. Cocuguna yazik cidden boyle terbiyesiz anneye sahip.
Soran+1 yılSen dedin ki annelerimiz neler çekmiş boşver ezik gihi çekelim
Cevap sahibi+1 yılOlayi nereye bagladin ya. Kocan seni gebertse diyo. Ben sana ne dedim ne anliyosun. Ne alaka ya ne alaka? Yazdikca guluyorum sana. Devam et. Guzel uslup bide anne olacaksin. Ilk once okumayi ogren saldirmayi degil. Bu kisi ne demek istemis onu ölç biç. Ha kufur edersem amenna. Hakaret edersem amenna. Simdi uza git bi bok yiyosan ye. Gururluyum diyosun ya. Gururun varsa yazma artik. Yazarsa o zmn gurursuz olursun. Bana gururluyum diyodun ya. Hadi bakalim kim gururluymus
Cevap sahibi+1 yılEvet annelerimiz neler cekmis neler. Sayamadigim kdr neler agir seyler cektiler. Sen ne cektin de hemen soguyosun? Evlilikte illaki istedigimiz gibi seyler olmayacak. Vurmadi sana. Dayak atmadi. Kendin diyosun kollar diye. Cocuk istemis hata yapmis senden istemis. Kocan okuzmus. Senden izinsin hamile birakti. Ne diyelim simdi? Bosayacak misin sirf bu yuzden? 20 yasiniz da evlenirseniz olacagi bu. Ne aceleniz vardi
Soran+1 yılJdkdjdjdjd sen baya çocuksun 😅 gururun varsa yazma ne amkkk salağı kendin yaz yaz sonra yazma senin Gigi aşifteninn altında mı kalıcam sikitrrr git kaşarr
Cevap sahibi+1 yılIyyy midee bulandiricisin. Iyyyyyy hayvan.
Cevap sahibi+1 yılSen cocuk degil misin? Daha okumayi dusunmeyi bilmiyosun. Cocuk yasta evlenirsen boyle olur. Fazla gormemek lazim dogru. Daha bir sey ogrenmeden evlendin. Cahil. nasıl cocuk buyuteceksin;)
Soran+1 yılMide bulandırıcı erkeğin her dediğine boyun eğen senin gibiler.
Cevap sahibi+1 yılGurursuz bir kopeksin iste. Bosuna havlama. Gururluyum diyodun. Daha 2 dakika dayanamadin. Simdi defol git terbiyesiz seni. Konusmayi ogren de gel
Cevap sahibi+1 yılErkegin dedigine bogun egen? Ahhahahah aynen bacim aynnen. Evet evttt aynenn devam ya. Gece gece cok guluyorum devam et
Soran+1 yılKöpek senin sülalen ezik
Cevap sahibi+1 yılTamam hayvan. Hadi bayyyyyyy gurusuz kopekkk. Hav havv havvvvv
Soran+1 yılGizlidençıksana. İstek atıcam cideen konuşalım. Gerçekten iki kadın değer mi böyle birbirimize davranmaya
Cevap sahibi+1 yılAt problem yok
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum
Cevap sahibi+1 yılAtacagin yok galiba. Neyse sasirmadim
Soran+1 yılAblam mesaj atmış ona bakıyordum çık sindi atayım kardeşim
Soran+1 yılGizliden çık kardeşim
Cevap sahibi+1 yılYa sen dalga mi geciyosun benimle?
Soran+1 yılKardeşim şu an gizli üyesin sana nasıl mesaj atabilirim gizlim yerden çıkman gerekiyor ki seni ekleyeyim
Soran+1 yılBekliyorum şu an.
Cevap sahibi+1 yılKonusmana dikkat et. Kardesim mardesim? Basta gel konusalim diyen sensin. Cikiyorum gizliden istek atmiyosun. Ki gordugune eminim. Simdi gelip kardesim deme. Ekleseydin KARDESIM
Soran+1 yılYa gizliden çıkılmış görünmüyor sun ben sana kullanıcı adımı vereyim dur
Soran+1 yılCyte56
Cevap sahibi+1 yılCiktim.
Soran+1 yılHalde anında gizliden çıkıp anında gizleniyor sun senin gizliden çıktığını görmem için öncelikle sayfayı yenilemem lazım bunu beklemiyorsun ki hemen izleniyorsun
Cevap sahibi+1 yıl2 dakika bekledim. Yenileseydin
Soran+1 yılBen sandım kendi geliyor neyse attım istek yaz bana. Xper yetmiyor
Cevap sahibi+1 yılHarbi dalga geciyosun. Bzk en azindan ciktim gizliden. Konusacak hic bir sey yok.
Cevap sahibi+1 yılKiz hani istek? Istek mistek yok
Soran+1 yılMelis29 attım istek yemin edeirm
Soran+1 yılKabul etmişşin melis mesaj yaz
Cevap sahibi+1 yılAllah Allah. Ismin ne ki?
Soran+1 yılYa Ka ul etti ditoe cyte56 tektar çekip atıyoeum
Cevap sahibi+1 yılYazdim. Mesaj gnderemezsin diyo ama. Engelledin mi beni?
Soran+1 yılMelis
Soran+1 yılHayır. Senind e beni takip etmen lazım et takip önce
Soran+1 yılBirde istek kabul et
Soruyu sormuşsun ancak herkese zaten cevabın hazır:
- bosanacağız ve Almanya ya gideceğim.
O zaman bu soruyu sormanın maksadı nedir? Aynı zamanda sana kibarca cevap verenlere hakaret etme hakkını kendince nereden buluyorsun acaba?
Yaşadıkların adına üzgünüm. Yazdıklarından ve tavırlarından anlaşılan o ki profesyonel bir psikolojik desteğe ihtiyacın var. Şimdi sen bunu sana deli diyorum diye düşüneceğin için açıklamasını da yapayım.
Belliki tek başına bu olayı aşamamışsın ve etkileri sürüyor. Bu sebeple doğru anahtarı bulmanda sana psikolog yardım edebilir.00 YorumlaEe tecavüz etmiş sana o psikolojik tramva bitmez zor işin igrendiğin biriyle zorlamaya gerek yok. Zaten kadın terk etmesin diye hemen cocuk yapıyolar demekki seni kendinden üstün görmüş. Maddi durumun işin nasıl
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Zehirlemek lazım da böyleleri neyse bu hiç bir yaşadığını silmez maalesef
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Öküz ya. Bak çok sinirlendim şimdi ona. Hiç korunmadınız mı canım yani sen çocuk istemediğini belirtmişsin, ne aceleniz vardı yani gezip tozmanız gerekirken. Nasılsa çocuk oluyor yaşın da küçükmüş. Sanki o doğuracak bakacak çocuğa. Mesafeli dur bence anlasın öküzlüğünü
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizim bastan net tavrini koycaktin one o zaman. Cahil kocana guvenmicektin, anlamadi mi senin gelisimini tamamlayamadigini. Bence insanlarin erken evlenmesi sacma. Gelismemis insanlarin evlilik sorumlulugunu nasil bekleyebilirsin ki.
31 Yorumla
Soran+1 yılSağol.
+1 yılLütfen yanlış anlama çocuğunun psikolojisi bozulur bu durumda. Hani ben istenmemişim annem benden nefret ediyor gibisinden böyle takıntıları olabilir. Bende bilemedim şimdi hakkında hayırlısı olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılAsla o benim canım
+1 yıl20 yaşında evlenmen sıkıntı zaten kuzu. 5 senede unutmamaman başka bir sıkıntı. Psikoloğa falan gitmelisin. Hemen boşanmayı düşünme bence
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
+1 yılSevmeyi dene. Genç yaşta evlenmenin zararları vardır. Sonuçta cocukken evlenmişsin. Bi cocuğun var oyüzden gerginliği bi kenara bırak. Sorumluluklarını kabullen.
05 Yorumla
Soran+1 yılÇoçuk 7 yaşında olunca boşanıcam
- +1 yıl
Boşandıktan sonra planların var mı?
Soran+1 yılKendi hayatımı kurmak. Hatta babamdan kalan evleri satıp berline gitmeyi düşünüyorum inşallah
- +1 yıl
evleri sattığında cebine giren para vergiler kesildikten sonra 10'a böl bizim para değersiz. Eğer baya sağlam para varsa git dicem ama o kadar para olsaydı zaten 20 yaşında evlenmezdin.
Soran+1 yılBabam geçen yıl öldü tek kızı benim bana kaldı her şey
Gizli Üye(18-24)+1 yılZorla yaptıysa bu tecavüzdür. Böyle erkekleri anlamıyorum neden çocuk yapıyosunuz kii şimdi uzay boşluğunda mı yoksa kadın rahminde mi anlayamaz
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bence iğrenmemelisin böyle olacağını bilmiyor olabilr ya da düşünmemiş olabilir o yüzden daha dikkatli olabilir şimdi neden sezaryan istemedin doğumda
00 YorumlaAdam çocuk istemiş ne var bunda sen evliliği ne sanıyorsun kocana saygın sevgin yoksa ayrıl git
Ne boş beleş şeyler için dert yaniyorsun
Çocuğu bahane etme adam seve seve bakar
Hatta yeni bir kadınla evlenir ondanda çocuk yapar
Sende git keyfine bak00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCahillik etmiş sana bir şey olsaydı ne olcaktı. Çocuk yapmak sıradan bir şey değil sorumluluk işi maddi manevi hazır olmadan yapılmamalı
10 YorumlaEşinin rızası olmadan bağlayamazlar. Ayrıca adam bir hata yapmış ve özür dilemiş. Neden bu kadar uzatıyorsun
00 Yorumla
+1 yılSen onu istemezsen oda başkasından sevkat ister sevgi ister
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi bilir boşanmaya bahane arıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı. Baglatmayla hata yapmışsın bence bu çocuğunu kaybedersen çocuksuz kalırsın eşine vermiş olduğun cezayı kendinde çekebilirsin
00 Yorumla
+1 yılAyrıl dicemde çocuk var
21 Yorumla
Soran+1 yılEvladım 7 yaşına girsin hemen ayrılucam zaten 5 yaşında şu an
+1 yılO adama acidim 😀keske senden en kisa zamanda bosansa 😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik destek al
20 taşımfs doğum yaptın ufaksı. Diye olmadı bunlar00 Yorumla Zor bir durum senin için bittiyse al çocuğunu önüne bak gençsin daha
00 Yorumla
+1 yılAyrıl madem miden bulanıyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılÇok değişik bir durum bu olayın şokunu üstünden attamamissin biran önce at yy okşa böyle hayatmi gecer
00 Yorumla
+1 yılÇocuk istemiyorum demen yanlış. Zorla yapması yanlış. İki yanlış bir doğru etmiyor
010 Yorumla
Soran+1 yılYa ben istemem demedim daha genciz birlikte az zaman geçirelim sonrw olsun dedim ayrıca bak neler geldi başımıza ne dmeek yanlış keşke o da isteme
- +1 yıl
Dediğim gibi iki yanlış
Soran+1 yılİki yablış yok. Ben çocuk istemek zorunda değilim hemen. Ortada tek yanlış o.
- +1 yıl
Kocan ister
Soran+1 yılTamam da buna beraber karar veririz zoela yapamaz. Evlenmeden önce de konuştuk
- +1 yıl
Ben olsam boşarım seni
Soran+1 yılSen hastasın cidden hastasın boşaeım derken? Sen cidden hastasın
- +1 yıl
Sen de şirret sin
Soran+1 yılBen kimseye zorla bir şey yapmadım herşeyi ben çektim. Ama şirret ben oldum yazık ya
- +1 yıl
Bağlama nedir
+1 yılkökten çözüm boşayacaksın. ya da ısınma yollarını arayacaksın
00 Yorumla
+1 yılSen korunsan olmaz mıydı?
04 Yorumla
Soran+1 yılBiz ne bilelim o zmaan? Tek bildiğim yöntem buydu. Bilmiyordum ayrıca ben koeunmadım diye yapması mı lazım insan hayat arkadaşıma güvenmesmi
- +1 yıl
Onun tabii ki yapmaması lazımdı ama sen de 20 yaşındaymışsın bilmen lazımdı ya dopum kontrol hapı vs.
Soran+1 yılHiç birini bilmiyordum bir aşıyı biliyorum onu da ilk haftasdsn vurulmadım bebek ilk hafta oldu
- +1 yıl
İnsanlar srnelerce çocuk sahibi olmak istiyo olamıyor bir yapışta olması bile mucize gibi.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl5 yıl geçtiyse, artık biraz yumuşamalısın bence...
01 Yorumla
Soran+1 yılDahs sert olnalı
+1 yılNasıl zorla çocuk yapıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılBildiğin soruları sırf zevk almaj için sorma aptall
- +1 yıl
İnsan gibi sorduk hakaret etme. Doğum kontrol yöntemlerinden haberin yok mu uzaydan mı geldin ilerizeka
Soran+1 yılUzaydan gelmedim. Ama öyle şeyleri araştırmadan
- +1 yıl
Basit bir ertesi gün ile sorun olmazdı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşarak çözceksin onla
04 Yorumla
Soran+1 yılNe kknuşması
- +1 yıl
Bu durumu aşamadığını anlatacaksın
Soran+1 yılBoşanıcağız
- +1 yıl
Sen bilirsin ne diyim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence artik verme. Unutamadigin surece. Ki kadinlar unutmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. bu kadar ceza yeter bence?
00 YorumlaZorla yaptı seni demek..
Geçmiş olsun00 YorumlaBence sakin bir yere gir dinle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. bir aile psikoloğuna gidersen yol gösterir bence
01 Yorumla
+1 yılNedir bu kadınların çektiği ya
00 Yorumla
+1 yılbişe yapamazsın şu an geçmiş olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşa diyor şeytan
- +1 yıl
o da senin elinde yavru
Tüm kadınlar kocasından nefret eder bu böyle
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce nasıl biri olduğunu bilmiyormuydun
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce kimsenin nasıl birisi olduğunu bilemezsin sana kendini nasıl sunarsa öyle anlarsın tanırsın.
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Bence soğuduysan daha fazla uzatma evliliği
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok üzmüşler seni anlamsızca
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGöürüşünden çıkamadım resmen ruhen bitirmiş senii
- Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı.
+1 yılAbartmıyor musun
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte beyinsiz
- +1 yıl
Burada kimin ne olduğu belli yorma kendini.
+1 yılBoşan
00 Yorumla
+1 yılBravo sana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılboşanmanı öneririm
01 Yorumla- +1 yıl
bağlatmış olman kendine bir ceza bence.
+1 yılboşan o zaman
00 YorumlaYani öpüşüp barışın
00 YorumlaAldatsa daha mı iyi di?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ne bağlattın ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbi psikologa git
00 Yorumla
+1 yılboşan ya dertleşmek istersen burdayım yz
00 YorumlaKocasından nefret etmeyen kadın yok
00 Yorumla1 xper fake
02 Yorumla- +1 yıl
fake olduğunu nerden biliyosun reis? belki sırf bu soruyu sormak için hesap açmıştır
- +1 yıl
@Alimersin33 10 senelik tecrübeN
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecavüz mü etti yani
04 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak değil
Cevap sahibi+1 yılSenin isteğin dışında girmiş. Bu tecavüzdür
Soran+1 yılBenim isteğim dışında içime boşaldı.
Cevap sahibi+1 yılSeninle konuşmak isterim
Gizli Üye(36-45)+1 yılTedavi ol
00 Yorumla
+1 yılÇift terapisi alın
10 YorumlaTrolmusun
00 Yorumlaçocuk öldü mü
00 Yorumla
+1 yılEvli değilim bilemem
00 YorumlaYani, saçmalık yaa
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!