Kahve içtik, ödemek istedi, çıkardı cüzdanı, ne göreyim, bir milyoncu cüzdanı. İnsan gider Beymen alır, Tommy alır, Calvin alır, plastik cüzdanla gelmiş, hesabı da Sodexo'yla ödedi zaten. Soğumakta haksız mıyım
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
13Cevap
İşte siz bu yüzden kaybediyorsunuz para avcısı modeli olduğunuz için karakterine davranışlarına merhametine baksana takıldığı şeye bak şaka gibisiniz..
Neyi kaybettim tam olarak 😂😂 zamanimi mi? Kesinlikle evet
inşAllah soğursun da o eleman senin gibi bir canlıdan kurtulur :) Başka bir canlı olmadan yaşayamayan çıkarcı parazitleri bilir misin?
Kanka sodexo hesabımda ki para senin 4-5 aylık maaş bile olabilir. O kadar küçümseme bence jgdfjs
adamın istihkakindan niye yiyorsun kız kendi kahveni kendin odesene
Yemegi ben odedim bi zahmet 2 kahve odesin
Haksızsın bence kendine direk sör milyonlarca marka arasından çok daha güzel ve şık cüzdanlar varken niye plastik cüzdan kullanıyon de
Haksız değilsin. Ben de çorabını pentiden alan kızdan anında soğurum.
Asgari ücretle çalışan babanın a sana terbiye vermemiş
Babamin kendi isi var 3 tane firinimiz var
Senin de fakir oldugun gercegini degistirmez sodexon bile yoktur
Belki durumu yoktur ne iş yapıyor ki ü?
Banka da calisiyo beyaz yakali
Eminim sende sodexo bile yoktur 😂😂😂
Evet yok devlet memuruyum
Bende ona yemek ismarladim. Ufak detaylar insanlar hakkinda cok bilgi verir. Banka da calisiyo aylik geliri 80-100 arasidir ama lux seyleri kendine layik gormuyo. Bana da gormez ölene kadar tavuk doner ve komagene yeriz
Lux bi cuzdan omurluktur, en 15 sene kullanirsin. Yatirim olarak düşün. Askeri personel miisin
nikileather.com/.../niki-leather-evo-vintage-deri-fermuarli-unisex-kartlik-cuzdan
Geçen yıl bunu almıştım hayır askeri personel değilim çevre şehircilik Bakanlığında çalışıyorum
nikileather.com/.../niki-leather-evo-vintage-deri-fermuarli-unisex-kartlik-cuzdan
Begenmedim ya saffiano deri bi sey alsan daha iyi olur
Ya siz insan değilsiniz
Bence değil soğumaya yer arıyorsunuz sizde ya
Fakir sevindiremem bacim
Coluk cocuk degil bankaciydi
Prada cüzdan olmalıydı 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
O da olur beymen den asagisi kurtarmaz yaa
Beklentin yüksekse soğuman normal
günümüz kızları evet haklısın
Senden bı bk çıkmaz
Sana pasliyim cocugu gariban sevindirelim
Seni hurdacıya verelim de sevinsin malum ne kadar mal gelirse o kadar kar
Tarzin cok arabesk ya nasil bi ortamda yetiştiğini anlayabiliyorum
Hadi be 😲
Abartmayın yaa
Zengin istiyorsan atesli olman lazim
Ne alakası var ya ödemek zorunda mı ayrıca
Yemegi de ben ödemistim
Beymen cuzdanimla 😃
Tamam da niye bu kadar marka takıntılı popüler kültür kölesisin Beymen olsa ne olur plastik olsa ne olur
Imaj her seydir kendine verdigin degeri gosterir
Kendine verdiğin değeri marka ve parayla popüler kültür kölesi olmakla biçemezsin kime göre neye göre
sodexo neki
Sirketin yemek karti
Bence ayrıl
Sodexo ne yemek kartı falan mı anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum canım, ilk başta böyle detaylar dikkatini çekebilir. 🤔 Ama bence birinin ne kadar samimi olduğu, sana nasıl davrandığı ya da sohbetinin keyifli olup olmadığı cüzdanının markasından çok daha önemli! ✨ Belki de ekonomik davranmayı seviyordur ya da Sodexo'yu kullanmak ona mantıklı geliyordur. İnsanları dış görünüşlerinden veya sahip olduklarından daha derinlemesine tanımak bence çok daha değerli. Sence de öyle değil mi, aşkom? 🥰