Lütfen okuyun 😕 Sizce tekrar yazmalı mıyım yoksa bitmeli mi?

Yaklaşık 2 hafta önce Almanya'da bir çocukla tanıştım. Bana ilk buluşmada bir ilişkide nelerin önemli olduğu, ileride çocuk sahibi olmayı isteyip istemediğim, en sevdiğim çiçeğin ne olduğu gibi sorular sordu. Biraz aile travmalarından bile bahsetti. El ele yürüdük o gün. Ertesi gün tekrar buluştuk. Onun sık sık gittiği bir park varmış, oraya gittik. Hep çok güzel olduğumu söylüyordu. Bildiği en güzel kız olduğumu söylemişti. Yine el ele yürüdük, beraber fotoğraf çekildik. Ertesi sabah bana uzun bir mesaj attı aslında hâlâ öğrenciymiş son 1 yıl kalmış bitmesine ama ben onu beğenmem diye eğitimini tamamladığını söylemiş. Bir de benim üniversite için başka bir şehre gitme durumum vardı, o mesajda da bundan dolayı bana aşık olmaktan endişe duyduğunu bahsetti ama görüşmeye de devam etmek istediğini söyledi. Belki de bu şehirde kalırım dedim. Bana her sabah günaydın mesajı atıyordu. Gün içinde neler yaptığını söylüyordu, fotoğraf atıyordu. Her şey iyi gidiyordu. 3. kez yine buluştuk, yine her şey güzeldi. Fakat birkaç gün günaydın mesajı atmak yerine öğlen 12 civarı "merhaba, nasılsın" yazmaya başladı. Bir de mesajlara çok geç dönüyordu. Bir terslik olduğundan şüphelendim ve sohbet sırasında "bir sorun mu var" diye sordum. Başta yok dedi ama sonra anlattı her şeyi. Yine başka şehre gitme ihtimalimden korktuğunu, birbirimize çok hızlı aşık olduğumuzu söyledi. Daha yavaş ilerlemek istediğini söyledi. Oysa her şeyi o başlatmıştı, ben ona ayak uydurdum sadece. Ben de "aşk cesur insanlarla yaşanır, sen öyle değilsen söyle, hemen bitirelim" deyince sinirlendi, sert eleştiride bulunduğumu söyledi. Sonra da mesaj konusunda daha dikkatli olacağını, önümüzdeki günlerde daha iyi olup olmadığına bakmamız gerektiğini söyledi ve 2 gün sonrası için buluşmayı teklif etti. "Eğer durum senin için düzelmezse ve senin için yeterince iyi değilsem de bunu bana söyle, hayal ettiğimiz gibi olmadığını kabul ederiz" gibi şeyler söyledi. Ertesi sabah ise eski günlerdeki gibi günaydın mesajı attı. Fakat 1.5 saat sonra "vaktini almak istemiyorum, bence yolları ayıralım" yazıp beni engellemiş. Ben de uyanınca gördüm ve aradım, engeli kaldırmasını istedim. Sonra da ne olduğunu sordum, "gücüm yok, ben bir korkağım" yazdı, ben de "sabahın 8'inde ne oluyor da böyle şeyler düşünüyorsun" yazdım, o da "yakın bir arkadaşım psikiyatri servisine yatırılmış, sabah annem söyledi, arkadaşıma yardım etmeliyim" yazdı. Ben de "bunun benimle ne ilgisi var, buluşma teklif edip ertesi gün engellemek çok saygısızca, kibar duruyorsun ama çok saygısız davranıyorsun, iyi ki gerçek yüzün şimdiden belli oldu, bence de artık konuşmamıza gerek yok, umarım arkadaşın en kısa sürede iyi olur, hoşça kal" yazdım. Sadece mesajları beğenmiş. 3 gün önce oldu bu olay ama onu unutamıyorum, tam istediğim gibi birisiydi. Üstelik bir de biraz sert konuştum gibi geliyor. Sizce tekrar yazmalı mıyım, onu merak ediyorum.

Lütfen okuyun 😕 Sizce tekrar yazmalı mıyım yoksa bitmeli mi?