Yaklaşık 2 hafta önce Almanya'da bir çocukla tanıştım. Bana ilk buluşmada bir ilişkide nelerin önemli olduğu, ileride çocuk sahibi olmayı isteyip istemediğim, en sevdiğim çiçeğin ne olduğu gibi sorular sordu. Biraz aile travmalarından bile bahsetti. El ele yürüdük o gün. Ertesi gün tekrar buluştuk. Onun sık sık gittiği bir park varmış, oraya gittik. Hep çok güzel olduğumu söylüyordu. Bildiği en güzel kız olduğumu söylemişti. Yine el ele yürüdük, beraber fotoğraf çekildik. Ertesi sabah bana uzun bir mesaj attı aslında hâlâ öğrenciymiş son 1 yıl kalmış bitmesine ama ben onu beğenmem diye eğitimini tamamladığını söylemiş. Bir de benim üniversite için başka bir şehre gitme durumum vardı, o mesajda da bundan dolayı bana aşık olmaktan endişe duyduğunu bahsetti ama görüşmeye de devam etmek istediğini söyledi. Belki de bu şehirde kalırım dedim. Bana her sabah günaydın mesajı atıyordu. Gün içinde neler yaptığını söylüyordu, fotoğraf atıyordu. Her şey iyi gidiyordu. 3. kez yine buluştuk, yine her şey güzeldi. Fakat birkaç gün günaydın mesajı atmak yerine öğlen 12 civarı "merhaba, nasılsın" yazmaya başladı. Bir de mesajlara çok geç dönüyordu. Bir terslik olduğundan şüphelendim ve sohbet sırasında "bir sorun mu var" diye sordum. Başta yok dedi ama sonra anlattı her şeyi. Yine başka şehre gitme ihtimalimden korktuğunu, birbirimize çok hızlı aşık olduğumuzu söyledi. Daha yavaş ilerlemek istediğini söyledi. Oysa her şeyi o başlatmıştı, ben ona ayak uydurdum sadece. Ben de "aşk cesur insanlarla yaşanır, sen öyle değilsen söyle, hemen bitirelim" deyince sinirlendi, sert eleştiride bulunduğumu söyledi. Sonra da mesaj konusunda daha dikkatli olacağını, önümüzdeki günlerde daha iyi olup olmadığına bakmamız gerektiğini söyledi ve 2 gün sonrası için buluşmayı teklif etti. "Eğer durum senin için düzelmezse ve senin için yeterince iyi değilsem de bunu bana söyle, hayal ettiğimiz gibi olmadığını kabul ederiz" gibi şeyler söyledi. Ertesi sabah ise eski günlerdeki gibi günaydın mesajı attı. Fakat 1.5 saat sonra "vaktini almak istemiyorum, bence yolları ayıralım" yazıp beni engellemiş. Ben de uyanınca gördüm ve aradım, engeli kaldırmasını istedim. Sonra da ne olduğunu sordum, "gücüm yok, ben bir korkağım" yazdı, ben de "sabahın 8'inde ne oluyor da böyle şeyler düşünüyorsun" yazdım, o da "yakın bir arkadaşım psikiyatri servisine yatırılmış, sabah annem söyledi, arkadaşıma yardım etmeliyim" yazdı. Ben de "bunun benimle ne ilgisi var, buluşma teklif edip ertesi gün engellemek çok saygısızca, kibar duruyorsun ama çok saygısız davranıyorsun, iyi ki gerçek yüzün şimdiden belli oldu, bence de artık konuşmamıza gerek yok, umarım arkadaşın en kısa sürede iyi olur, hoşça kal" yazdım. Sadece mesajları beğenmiş. 3 gün önce oldu bu olay ama onu unutamıyorum, tam istediğim gibi birisiydi. Üstelik bir de biraz sert konuştum gibi geliyor. Sizce tekrar yazmalı mıyım, onu merak ediyorum.
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bitir.
Bu tür durumlarda aşırı hızlı ilerlenmesi bana doğru gelmiyor, hele bunu yapan erkek olunca tamamen duygusal bir çöküşle, hiç düşünmeden hareket ettiğini ve az da olsa bu tavrıyla seni kendine çekmeye çalıştığını anlarsın. Başta kendi hızlı bir ilgi makinesi oluyor sonra ilgiyi yavaş yavaş çekiyor yani elle tutulur mantıklı bir tarafı bile yok. Olgunlaşması için biraz daha zamana ihtiyacı var ve benim fikrime göre tekrar yazma, yorucu bir süreç olur gibi hissettiriyor.
Ama sanırım ondan çok hoşlandım. Belki de bu hissettiği kafa karışıklığı geçici bir durumdur, gerçek karakteri değildir.
O zaman ona göre hareket etmeliydi. Birden ilgi gösterip sonra kaçan kovalanır pozisyonuna geçmesi bana göre yanlış. Herkesin bazen kafası karışabilir, bunu tuhaf görmüyorum ama bahaneler de uydurmuş gibi geliyor. Yine de içimde kalmasın diyorsan sen bilirsin.
Ben de bahane olduğunu düşündüm çünkü çok saçma geldi ama ona bu konuyu konuşurken "görüşmeye devam etmek ki istiyorsun, yoksa bitirelim mi" diye tam 3 kez sordum, o da her seferinde devam etmek istediğini söyledi, ertesi gün de bu kararını uygulamak istemiş olacak ki sabah uyanınca günaydın mesajı attı ama 1.5 saat içinde ne olduysa kararı değişti. Arkadaşıyla ilgili önemli bir durum olduğunu söyledi. Belki doğru söylüyordur, belki de yalan. Bilmiyorum.
Bir de sanırım özgüvensiz birisi yani o yüzden korkuları konusunda doğru söylüyor olabilir. En başında bile okulu bitirdiği konusunda yalan söyledi. Belki söylediği başka yalanlar da vardır kendisiyle alakalı, bilmiyorum.
Almandan Uzak dur. Türklere göre değiller kafa yapıları farklı ve bireyseller kültürel farklılıklar var.
Hayır hiç alakası yok. Böyle şeylere inanmıyorum. Kaçıncı yüzyıldayız Allah aşkına. Zaten Almanya'da yaşıyorum, böyle şeylere takılan birisi olsaydım hiç gelmezdim buraya.
Var var İtalyanlar İspanyollar daha uyumlu almana göre. Yüzyılla ilgisi pek yok. İnsanlar kültürler pek değişmez
Yani bir bakıma doğru ama Almanlar çok da farklı değil bizim kültürümüzden. Bazı gelenekleri bile benziyor. Yoksa bu kadar alışamazdım. Sadece Alman erkekleri biraz fazla alıngan. Önceki erkek arkadaşım da öyleydi. Bu çocuk da öyle. Korkarak aşk yürütülmez dediğim için kendisini korkaklıkla suçladığımı ve çok sert bir dille eleştirdiğimi söyledi 😅😅
Sen orada doğup büyüdüğün için sana normal geliyor hiçte normal değiller. Eşyanın tabiatına aykırı insanlar. Ben uygun olmadıklarını düşünüyorum bize göre çok uyumsuzlar. en önemlisi doğal değiller.
Hayır Türkiye'de doğdum büyüdüm son 3 yıldır Almanya'ya gidip geliyorum bazı sebeplerden dolayı
Yaş itibariyle her milletin insanını tanıdık gördük Doğuyla batı arasındaki en önemli fark bireysellik onlar ortak paydalar için birlikte Bizim tam tersimiz Kişisel özgürlük olarak bencillik noktasında bireyseller. Sosyoloji uzmanı değilim ama farkı görebiliyorum.
Kalıcı alman pasaportu için koşturursun sen devam et :)
Öyle bir niyetim yok. Öyle bir niyetim olsa bu kadar endişeli birisini seçmezdim, hemen başka birisini aramaya başlardım. Bu çocuğa yazmak istiyorum çünkü ona karşı duygularım var.
Bitmeli artık
Neden
Başka birine bak
Neden
Çünkü bu ilklerden hayır gelmez 😄
İlk değil ama çocuğa aşık oldum sanırım
Oooo aşık öpücüğün bir sürü çocuk olur zamanla takıldığın şeye bak
Oooo aşık olacağın bir sürü çocuk olur zamanla takıldığın şeye bak
Okurken ben bile darlandım değişik
Neden
Hemde alman hee sünnetsiz mi seviyorsun aşkım
Ya kes boş konuşma