Sizce tekrar yazmalı mıyım?

Uzun süredir bi çocukla konuşuyordum sonra bi anda saçma bi sebepten dolayı bitti ben bitirdim ama onun hiç alışık olmadığım davranışları yüzünden sonra aradan 4 5 gün falan geçti ama nasıl içim içimi yiyor nasıl mutsuzum nasıl özlüyorum dayanmadım gurur da yapmadan ilk defa birine yazıcaktım arkadaşlarım da baya gaz verdi seviyorsan yAz diye sonra yazdım ben çok pişmanım bu kadar basit bitirmemeliydim tekrar eskisi gibi olmak istiyorum diye sonra o da iyi ki yazdın bende seni ayrı kaldığımız kısa süre de bile özledim seni çok seviyorum vs gibi şeyler dedi çok mutlu olmuştum iyi ki yazdım eskisi gibi olucaz diye seviniyordum sonra 3 hafta geçti yine aynı ilk ayrıldıgımızdaki gibi davranışlarına başladı bu sefer ben bitirmicem dedim o kendi bitirsin dedim 1 hafta o soguk davranışlarına katlandım kısa kısa cevaplar umursamamazlıklar hepsine katlandım ama bitirmedi gün gün daha da kötüye gidiyordu bitirmek mi istiyorsun ne bu davranışlar dedim yo sana öyle geliyordur falan dedi iyice kötü oldum iyice sinirledim bozuldu yine dayanamadım ben bu şekil de devam edemem bitirelim dedim direk sen bilirsin dedi sanki bu anı bekliyormuş gibi ki öyleydi de uzun lafın kısası ayrıldık yine 2 buçuk ay olmak üzere ne bi kere bile yazdı ne de bişey yaptı ama konuştuğum için hiç pişman değilim evlerimiz karşı karşıya aramızda belki 5 adım var her gün girip çıktığını görmek bile beni çok ama çok kötü hissettiriyor elimden hiçbişey gelmiyor yakın zaman da üniversite sınavına giricek ve çok ama çok istiyor üni kazanmak acaba üni sınavından çıktıktan sonra sınavın nasıl geçti diye mesaj atsam mı yoksa atmasam mı eger atmasam pişman olurum diye korkuyorum eger kazanırsa ki kazanması baya büyük bi ihtimal onu bidaha göremicem son kez yazdıktan sonra onu görmek istiyorum ne yapmalıyım lütfen bişey söyleyin kafam çok karışık
Sizce tekrar yazmalı mıyım?