Sevdigimi itiraf ettim uzun suredir arkadaştık ama aramizda farkli bir bag vardi onu arkadasca sevdigimi ama hoslandigimi söyledim onun duygularını merak ettiğimi soyledim bana dürüst olmasini istedim o da bana sana dürüst olucam seni seviyorum deger veriyorum ve kaybetmek istemiyorum dedi bende emim olmak icin arkadasca sevdigimi söylemiştim ama hoslandigimi da dedim seviyorum derken arkadasca olarak mj yoksa her ikiside mi dedim o da görüldü atti 2 gündür yazmiyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
arkadasca sevdiğini neden soyledinki? Cocuk zaten Demis sana
Ne demis bana
Yaa keske demeseydim öyle ne bileyim berbat ettim her seyi
Ama ona sey dedin işte sana karsi duygularim var seni kaybetmemek icin bunxa zaman uğraştım vs
Hem o anlamsa hem o anlamda soyledim sevdiğimi
Valla bilemedim ki. Yaz geri ona neden yazmıyorsun diye
Yaa düşündüm acaba arkadasca demeye mi cekindi anlamadim o yüzden yüzsüz gibi yazmak istemedim aslinda arkadasim da senim dedigini dedi neden oyle dedin diyr ama abartilacak ne var ki ona küfür mu ettim
Sonra iste burada sordum soruyu bir kere dahs seu dendi iste aslında cevap vermis dendi görüldü atarak ama hem kaybetmej istemiyorum deger veriyorum deyip hem görüldü atmasi neden yani yaa ne yaptim ki ona
o degil ki zaten. Bu yanlış anladı bence. Ilk ondan hoslandigini söyledin o da sana söyledi sonra sende arkadaşça oldugunu söyledin. Ondan bozulmuştur.
Ben senjn samimiyetine inanıyorum dürüsttün başından beri hâlâ öylesin ama şeyden emin olamadim arkadaşca seviyorum demistim ama hoslaniyorum da demiştim kastettiğin arkadasça sevmek mi yoksa her ikisi de mi
Boyle yazdim
O da görüldü atti bna iste
yaaa dizim boyle kendini yipratacagina git konussssss
Yaa ama yuzsuz gibi olcam yaa rezillik yeminle birdr yengec burcu bu acaba yinr bir seye mi alindj napti diyr düşünüyorum
Yazsam bile ne diycem ki
o seni seviyor belli. icinde demistir daha demi anlamadı diye
Nerden biliyorsun knk beni sevdiğini xkekdkfhsj tamam yaa yazacam yinr yazacam ne diycem peki
yengec burcuysa kesin biseye alinmistir. o asla yazmam sen yaz. Ya valla yaz gitsin cevap vermicekmisin dayanamıyorum artık diye. O çeşitler yazılar onların ilgisini çeker
Diycem ki niye mi yazmadin ay çocuk illahlah etmezse iyi
Off sana uyuyorum bak
kiz birey olmazzzzz. seni seviyorsa dayanamaz 100% sana yazarrrr.
Yaa tamam ne diycem peki onuda soyle
Soyle diycem olm niye görüldü attin len xhskdkxbsn enseye bi saplak
HAGAGgagz valla iyi gayet samimi bi sekilde. Birey yazarsa bana da yaz merak ederim simdiiiii
Tamam dua et dhskdkkd
Yazdim ama cevap vermezse napcam bilmiyorum
Arkadasca dedi 😔😔
hayir yaaaa olm. Niye saçma sapan Ümit veriyor ozaman. Uffff defolsun
Evet gerçekten öyle yapti ve bilerej yapti gibime geliyor kendisi tam bir egoist çünkü kimse ona hata yapamaz ama o herkese yapabilir
Arkadasima söyledim o da cok sasirdi o kadar emindik ki allahindan bulsun ne diyim ki
Görüldü attim bir eey yazmayacam artik istemiyorsa ne yapabilirim onume bakicam
Ama onu cok seviyorum gözümdeki degerini bilmiyor umarim ona b*k gibi davrananlaea denk gelirde hep degerimi anlar onu kaybetmemek icin ugrastigim zamanlari
Yaa onca zaman konuştuj ne düşündü bjlmiyorum kendkmi avutmak da istemiykrum ama eger ki bir sey hissettseydi zaten derdi sana bos degildim falan diye ama bizden olmaz diye aramizda bazi seylerin engeli vardi çünkü emim ol derdi ama demedi o kadar üzgünüm ki anlatamam
canim benim anlarım uzuntunuuu. Ama bak kendin dedin bir egoist icin ne uzulcem diyee. Bak seni umursamıyor demi. Seni umursamayan birini sevecenmi sen? Senin degerin yokmu olm. Sirkelen yıkılma. Bu ne halt ki üzülmeye deymez. Daha bombastik kisilere layıksın sen kizim. Demekki hayırlı degilmissss bide o taraftan dusun
Dogru degil ama seviyor sanmistim attigi tripleri alttan alta laf soylemeye calismalari seviyor sanmak kötü oldu ama sunu diyorum umarim hrr kimle tanisirsa tanissin oba köpek muamelesi yapılır bana davrandigi gjbi davranılır da o zaman işte degerimi anlar baska bir sey demiyorum yıkılma diyorsun doğru yıkılmadım ama ona o kadar alışmıştım ki simdi konuşmayacağız ve tamamen kaybettim onu
kaybetigin iyi oldu. Daha fazla baglanmamis olursun hem. simdi uzulmek yerine guclu gozukceksin ki benim icin uzuldu triplerine girmesin. Valla bence kayet tatli bir kizsin ve senin degerini bir gun elbette anliyacak.
Nasil güçlü gözükecem mesela
Ama başta o kadar emindim ki sevdigine nasil böyle bir sey yapti anlamadim
demek cani senle flortlesesi gelmis bakti sen sotuyon direk siyirdi ordan
Evet maalesef flortlesti sadece sonra kacti
pislik valla ya hic hak etmedin
Yazma sakın
Neden ki
Hislerine goruldu atiyor cok saygisizlik
Arkadasca seviyorum dedi
Zaten
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!