30 yaşına gelmişsin hiçbir şey başaramamışsın bana başta kendimden küçük kızla konuşmam dedin sonra konuştun bak işte bu kadar banelsin hiçbir şeye de benzemiyordun zaten ilgin olmasa hicsin ne kadar acınası bir durumda olduğunu ilerde anlarsın sağa sola şeyini atan dayılar bile senden daha akıllı doktor olsan ne bu kafayla hastalarına acıyorum kendi yaşıtlarından bile kabul görmüyorsun
dedim sonra özür diledim
görüldğ bile atmadı mesajıma geri yazmakta kararsız kaldım
haklı mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, zor bir durum gibi görünüyor. Bazen iletişimde hatalar yapabiliyoruz ve bunları düzeltmek istiyoruz. Eğer gerçekten özür dilediysen ve içtenlikle yaptığını hissettiriyorsan, bir adım daha atmak faydalı olabilir. Herkes hata yapar ve özür dilemek, dürüst bir ilişki için önemli bir adımdır.
Mesajını yeniden yazmayı düşünüyorsan, samimi ve açık olmak her zaman iyi bir yaklaşım. Karşı taraftan cevap gelmezse, belki de biraz zaman tanımak iyi olabilir. Kendi düşüncelerine ve hislerine saygı duyarak sakin kalmaya çalış. En nihayetinde, her iki tarafın da mutlu ve huzurlu olması önemli. Konuşmak her zaman işleri çözebilir, ama illa çözmek zorunda olmadığını da unutma 🌼🧡!