Sosyal medyadan biriyle konuşuyordum bı ay kadar oldu son konuşmada yalnış anlaşılma gibi bişey oldu koptu muhabbet sizce tekrar mesaj atarmı? ben niye onu özlüyorum anlam veremedim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne bilelim yazar mı, müneccim miyiz :D
Özlemen saçma geldi aşırı yalnızsın
Aslında günüm çok yoğun geçiyor ama aklımın bı köşesinde kaldı o
Suçluluk hissimi
Neyin suçluluğu
Yanlış bişey yaptıysan
Yanlış anlayan kim
Galiba iki tarafta
Konusmak istiyor isen yaz ona
Ben yazamam
Net yazar
Neden?
Erkeklerin ruhu bu uzun sure konustuysanız yazmadan duramaz bi yanlış anlaşılmaya he yazmıyosa başka birini bulmuştur o da elden gidince yine yazar yani merak etme her türlü yazar😀
Yani takipte şu an iki gündür konuşmuyoruz, başkasını bulması sorun değil çünkü benim gibisini bulamaz 😄 bilmiyorum kendisi yay erkeği onlar biraz laylaylom oluyor ondan kaldım öyle
Yay erkegi bide hahahaha kız merak etme max 2 hafta veriyorum bak
Yayla ilk defa takılıyorum ondan bilmiyorum huyu suyu nasıl bunların, neden böyle dedin ama?😄anlat Allah'ını seversen atayım bu zihnimden onu
Yay bi kere çok ciddi takılan bi burc degildir takılmalık yaşar yani biriyle konuşuyosa uzun sure falan zor bulunur😀 sevdim mi guzel seviyolar ama sevince sadık olurlar kolay kolay vazgecmezler yani ama ozgurlugunden de alıkoyamazsin oyle diyim benim de senin olayına benzer yasadıgım oldu engelledim hep 2 hafta sonra aradı hahahaha hep 2 hafta ama bunun yukarısına çıkmıyo bakalım en son yine engelledim ama bitirdim bu sefer yani senin onu atman için aslında onun sana yazmasını beklemen gerekiyor sen ona yazmadan ama o sana yazmazsa bi sure sonra kafada bitiyo anladın mı yani umursanmadıgını hissediyosun
Şeref. siz çok ilgimi çekiyor sürekli yazıp sık boğaz eden biri değilim aslında normaldede konuşunca kendimi teslim etmem öldüm bitdim diye , kaç kere arada mesajlaşma kesildi baktım komik reels atmış yani adım atıyor diye algıladım, şimdide yazmasını çok istiyorum zaten mesafe iki hafta kadar uzarsa ben yeni birini bulurum 🤣sen niye engelledin onu peki?
Sen bile diyosun bak ne güzel uzarsa yazmama mesafesi yeni birini bulurum 😅 ben niye engelledim benim ilişkim uzak mesafeydi ve o orada universite hayatı vardi yani çevresi aşırı fazlaydı birine vakit ayırdıgı zaman bana gun icinde 2 dakika bile ayiramiyodu hep soyledim yuzune haklısın seni cok seviyoeum ama uzaktan boyle oluyo gibisinden şeyler soyledi kendi aile evine gittigi zamanlar ilk başta bütün gününğ bana ayırıyodu gece uyutuyodu falan bir süre sonra bu da kesildi ben artik degersizlestigimi hissettim filme başlamışta o yuzden beni aramamış yazmamış falan kırıcı şeyler bunlar bende en son engeledim işte ama hala aramadı bitti yani belkide sogmustur o da o kadar da battaniye falan ormustum ya param gitti bosuna ona aglıyorum😀
Orası öylede insan içten içe bı yazsada iki makara yapsak kalbim canlansa demiyo değil bide bende galiba elde etme güdüsü var zaten bana kendini bıraksa o ilgim kalmayacakta oda bı kendini çekiyor sanki😄iyi yapmışsın ilgisiz erkek çekilmez helede uzak mesafeyse aklın kalır sürekli olmasından olmaması için dua edersin, hahahahah Allah iyiliğini versin kız üzülme baksın o battaniyeye zaten görüp göre bileceği en iyi değerli şey o olacak
Tabi o da çakallık yapıyo cok ustune dusmiyim diye hahahahaha sende bir an once yazsada elde etsem hevesi var iste zamanla geciyo valla bak her sey zaman
Bunlar bide iltifat etmiyor galiba pek 😄 gerçi ediyormu etmiyormu onuda anlamıyorum 😄 aslında öyle ama bu aralar bende yoğunum biraz iş güç pek onunla flört etme ya da buluşma gibi zamanım yok yazmaması iyi diyorum bı taraftan çünkü buluşalım felan derse ben pek buluşmak için müsait değilim yok dersem öyle kopacak, normal iletişimde kalmakta istiyorum aslında her insan böyle çekici gelmiyor bana nebilim yaa
Yani odundur belki ondan etmiyodur 😀 seni seven bi insan zaten musait zamanını bekler sen dersin bu aralar musait degilim atiyorum şu gün buluşuruz o da tamam der yani bunda büyütülcek kopulcak bi şey yok koparsa da ona bahane vermiş olursun yani
Evet odun olabilir bı tık sert erkek gibi takılıyor😄 napalım artık bı hafta zaman verek yazarsa yazar yazmazsada kısmet değilmiş işime gücüme bakarım
Aynen oyle valla gidenin yasını tutcak degilsin yani biri gider bini gelir 😀
Şu aralar gelmesin 🤣ne zaman biri olmasın kafasında takılsam tepe taklak oluyorum arkadaş
Valla ya ne istesek tersi oluyor🤦🏾♀️
Hayırlısı olsun be gülüm 😄takip atdım kabul et yazsa sana mesaj atacam 😄
Ahahahahahah tamam canım
mı ayrı