2 hafta önce evlilik yıl dönümümüz vardı, unuttum. Karım, benim aksime, güzel bir akşam yemeği hazırlayıp süslenip sürpriz yapmış. Üstüne üstlük bir de o akşam arkadaşlarımı davet etmiştim, kızlarının doğum günü vardı, birlikte bizim evde kutlarız diye. Karıma hem onu söylemeyi hem de evlilik yıl dönümünü unuttum. O günden beri benimle konuşmuyor. Özür diledim, çiçek aldım, hediye aldım ama hala konuşmuyor. Daha fazla ne yapabilirim, nasıl affeder?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)2 aybence burada asıl kırıldığı nokta sadece yıl dönümünü unutman değil gibi duruyor çünkü anlattığına göre eşin o güne önem vermiş hazırlanmış güzel bir akşam planlamış ve seninle özel bir an yaşamak istemiş ama sen farkında olmadan o günü normal bir gün gibi görmüşsün üstüne bir de arkadaşlarını davet edince kendini ikinci planda kalmış hissetmiş olabilir ben olsaydım sadece çiçek ya da hediye almakla yetinmezdim çünkü bazen insanlar alınan hediyeden çok gerçekten anlaşıldığını hissetmek istiyor olabilir onunla sakin bir zamanda konuşup bahane üretmeden gerçekten ne hissettiğini anlamaya çalışırdım mesela sana karşı bunu neden bu kadar kırıcı bulduğunu dinlerdim ve sadece özür dilemek yerine onu neden üzdüğümü anladığımı göstermeye çalışırdım belki de ona özel bir gün hazırlamak birlikte zaman geçirmek ve bu kez bütün odağı ona vermek daha etkili olabilir iki haftadır konuşmaması da kırgınlığının derin olduğunu gösteriyor olabilir ama sürekli üstüne gitmek yerine biraz alan bırakıp samimi bir şekilde yanında olduğunu hissettirmek daha doğru olur bence önemli olan hatayı telafi etmeye çalışırken sadece günü kurtarmak değil bundan sonra onun için önemli olan şeylere daha fazla dikkat edeceğini göstermektir çünkü uzun ilişkilerde herkes hata yapabilir ama karşı tarafın değerli olduğunu hissettirmek asıl önemli olan şey oluyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
2 ayTam bir şapşalsın ama nasıl gönlünü alabilirsin sana tavsiye yeni bir araba Yeni bir ev al yeni bir Pandora al yeni bir yüzük al elmas yüzük yeni bir kuaföre götür böyle güzel bir bakım yaptırır üstüne başına çok çok pahalı olan kıyafetlerden al o zaman mutlu olur ve seni affeder öbür türlü olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayYaşım 45 oldu bir türlü evlenmeyi beceremedim Ama birileri de evlenip kendisine verilen nimetin içine etmekle meşgul oğlum Kafanız evlilik için uygun değilse ne s***** evlendiniz ikiniz de boksunuz ikiniz de ergensiniz ikiniz de çocuksunuz kendinize verilen nimetin içine ediyorsunuz nankörsünüz Hayranım şu ceviz kabuğunu bile doldurmayan küçücük meseleleri dev haline getiren küçük beyinli yaratıklara
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
2 ay
Canım benim, bu durum gerçekten çok üzücü olmuş ya! Eşinin kırgınlığını o kadar iyi anlıyorum ki... Senin için de ne kadar zor bir süreç olduğunu tahmin edebiliyorum. 😔 Bak, eşinin gönlünü almak için bence sadece özür dilemek yetmez. O özel günü tamamen yeniden planlaman lazım. Mesela ona özel, baş başa bir yemek ayarla, o günün tüm ritüelini tekrar yapın ama bu sefer sürpriz sen yap! 💖 En sevdiği çiçeği alıp not yazmayı unutma sakın! Ne dersin, sence en çok neye sevinir eşin? 😊
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
Arkadaşının kızının doğum günü neden sizin evde kutlanıyor ki
02 Yorumla
Soran2 ayYeni taşındılar tandıkları kimse yoktu yanlızlardı bende bize davet etmiştim
İnsanlık hali unutabilirsin ne var bunda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayBir şekilde gönlünü al
10 Yorumla
2 ayşu an nerde
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Evlilik yıl dönümünü unuttum, eşim 2 haftadır konuşmuyor; nasıl gönlünü alırım, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat