Tartiştik ama saçma neden ile annesine gitti kavga ettik bende kilitledim kapiyi almacam seni istemiyorum seni dedim. Annesi ayni gün aşyalarini almaya geldi ondan sonra dün avukat araci edip ulaştirdim onlara ses yoktu diye resmen onlarda Anlaşmali boşanmayı kabul ettiler. Bunla kalmadi eşimin Skype üzerinde iş üzerimde kullandiği yerde bi Kadın orta yaşli eşime yazmişti bende arayip eşime sorma patronuna sor demiştim. EŞİMDE RESMEN O KADINA YAZMIŞ İŞ İLE SORU SORMUŞ SONRA KADIN SENİN EŞİN SENLE KONUŞMAMI YASAKLADI YAZDİ GİT PATEONUNA SOR DEDİ. BEMİN EŞİMDE AA ÖYLEMİ KIRICAK BİRŞEY DEDİYSE ONUN ADINA ÖZĞR DİLERİM YAZMİŞ. Sonra ben akşam üstü abukati soktuktan sonra Kadına tekrar yazmiş - kadın bu arada cevap bile vermedi daha. Sonra eşim BEN BOŞANDIM BU ARADI RAHATÇA YAZA BİRSİN YAZMIŞ…. Ve benim de okuya bildiğimi biliyor inanabilir gibi değil
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bir kavga edilmiş, annesine gitmemesi lazım ama gitmiş. Geri almıyorum demen saçma olmuş, belki annesi aranızı yapıp yollayacakti. Ki anneler genelde uzlaştırır. O yolu kapayınca iyice ipler kopmuş. Barışmak için susmak gerekir, tanımadığın kadına sataşman da olmamış. Fevri çıkışların olduğunu tahmin ediyorum. Bir anda bosanilmaz, artık son noktaya gelmiş olabilirsiniz. Empati yapmak lazım.
05 Yorumla
Soran+1 yılBen kadına eşime iş bahanesiyle aradi
Diye uyardim ama eşim dün o kadına yazmiş ve kadin cirkin şiiko birşet- +1 yıl
Her anne bir değil bazıları da oglanı doldurur daha kavga etsin diye
Soran+1 yılAynen benim kaynana sen doğru olsaydi oğlum evine git karınla kizini tek birakma derdi
- +1 yıl
Yok canım yok zaten bazı anneler gelini tutsa hiçbir şey buralara gelmez bir iki oglanı sıkıştırsa
En İyi Cevaplar
Acaba bir erkek olarak taraflı mi bakıyorum diye aklı başında kadınların yorumlarını da okudum. İletişime açık kapı bırakılmamis ve devamında zıtlaşma olmuş. Şu şöyle yaptı, bu böyle yaptı bunların pek önemi yok. Kendi hatanızı kabul eden bir konuşma yapın eşinize. Henüz bir şeyleri kaybetmediniz. Kapıyı kapatıp dışarıda bekletmek gibi.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılSenin Kocam dediğin bu abimiz daha erkenlik durumunu tamamlamamiş.. af edersın ama sen onu annesinde birak biraz daha büyüsün
Allah yardımcın olsun!
Kavgada Cekip giden ve Sikayet eder gibi Anneciğine sığınıp evliliği için emek vermek yerine annesıne aglayan bı erkek çinsine Koca vasfi verilmez!00 Yorumla
Madem boşanmayacaksın seviyormuşsun çocuğun varmış. Niye buraya yazıyorsun ki? Kim ne derse desin bu adamla mezara kadar gitmeyi göze almışsın zaten.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama işler kötüye gidiyor ne ariyor ne soruyor bende avukati soktum devreye neyse bok oldu üstüne birde benim gördüğünü bildiği için kadına yazdi
Soran+1 yılOda doğru evet ama seviyorum ve ne yapacağimi bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
43Cevap
+1 yılEşin rezil insanın teki gördüğün gibi hareketlerini bırak annesinin evine gitsin
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet be gördüğümü bile bile yapti bunu üstelik 1 yaşinda çocuk var
Fevri çıkışlar hataya neden olur. Eşiniz olan insanı kapıda bırakmak, alakasız bir kadına yazmak sizi küçük düşürmekten başka bir şeye yaramamış üzüldüm sizin adınıza. Ayrılık olacaksa bile sakin ve usulca kırıp dökmeden olmalı. Karşılıklı konusmak varken böyle seyler bana çok sığ geliyor.
48 Yorumla
Soran+1 yılEvet sorma hafî ben sinirden dedim peki o ne yapiyor kadına yazmak nedir ya
Soran+1 yılDaha boşanmadik ve üstelik 1 yaşinda çocuk var
- +1 yıl
Keskin sirke küpüne zarar verir. Eşiniz de fevri. Uzmandan yardım almalısınız ikili olarak
Soran+1 yılŞimdi beni aldatmiş mi oluyor
- +1 yıl
Hayır olmuyor sadece sinirle cevap atmış kadına fevri hareket etmiş. Sizin bildiğinizi biliyor sizi sinirlendirmek için yapmış olabilir.
- +1 yıl
Ama devami olur mu olmaz mı bilemem.
Soran+1 yılOlursa görürüm ztn
- +1 yıl
Peki.
+1 yılBazı erkekler evlenmemeli. Senin hatan yok demiyorum çünkü bilmiyorum aranızda ne geçti. Annesinin tutumuda eşinin tutumuda yanlış. Bazı erkekler böyle oluyor benim eşimde böyledir zor idare ediyorum. Türkiye de kadın olmak demek bunları yaşamak demek.
12 Yorumla
Soran+1 yılSorma birde çocuk var
- +1 yıl
Yaşı kaç çocuğun
Peki sizin yaşlar kaç
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaziya bakıp seni haklı onu suçlu mu gösterelim burada sen yanlışsın zaten buna bakılırsa gerisine de bakmadan sen yanlışsın diyebiliriz zaten adami nasıl bezdirdiysen artık bunun gerisi yok bu hale niye geldiniz bilmiyoruz da bosanmakla iyi yapmışsınız diyebiliriz
13 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmadik daha
Soran+1 yılAma tek tarafli değil ya
- +1 yıl
Boşanmanız iyi olur biz sizinle yaşamiyoruz evliliginizi ne oldugunu bilmiyoruz görmüyoruz şu kadarcık şeyle de sen o diyemeyiz arkasını önünü bilmeden oturup kendiniz düsüneceksiniz biz bu hale nasıl ve neden geldik nerde hata yaptık diye evliliginiz bosanmadan düzelir mi düzelir tabi sizin bunu istemeniz gerekiyor boşanmak icin evlenmediyseniz tabi yok biz bosanmak icin evlendik diyorsanız bosanin gitsin hic gerek yok uzatmaya ortada cocuk varsa onun hayatini mahvetmis olursunuz sadece
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAranızdaki saygı bitmiş artık. Saygı bitince geriye hiç bir şey kalmıyor , yani geriye kalan her şey çöp. Oturduğunuz ev kira mı? Yoksa kendi eviniz mi? Aradaki saygıyı keşke bitirmeseydiniz. Çok sıkıntılı bir süreç bu. Evliliğiniz boyunca almış olduğunuz herşeyi mahkeme ikiye bölüyor. Çocuk var mı?
114 Yorumla
Soran+1 yılEv bizim evet
Soran+1 yılVar çocuk 1 yaşinda
- +1 yıl
Ev satılır parası ikiye bölünür. Araba varsa o da ikiye bölünür. Mahkeme çocuğu anneye verir. Baba çocuk için nafaka öder. Tabii ki maaşını kontrol ediyorlar ona göre bir nafaka belirliyor mahkeme.. 👍🏻
- +1 yıl
Bu arada nacizane fikrim ; bir boşanma lu şekilde olur eşler arasında !. Adam eşine büyük bir şiddet uyguluyordur. Veya eşini aldatıyordur taraflardan bi tanesi. Yoksa geri kalan her şey havadan sudan sebeplerdir. O ona bunu demil , bu buna şunu demiş 3 - 5 gün sonra unutulur gider bunlar. Aradaki saygı çok çok önemli , onu asla yitirmemeli. Ama şu var ki , hiç mutlu değilsiniz ve devamlı bir sorun yaşıyorsunuz ve karşınızdakini gözden çıkardınız ondan ayrı daha mutlu olacağınıza inanıyorsunuz kendinizce ; o zaman tabii ki boşanın derim. Tabii ki çocuğu da düşünün bu arada, onun psikolojisini..
- +1 yıl
Kesinlikle eşinin ailesinde de çok büyük bir hata var. Yanlış yol izliyor onlarda..
Soran+1 yılEvet yalniş yol tabi Kadın oğlum git karımın başina çocuğun var diye bilirdi
Soran+1 yılAldatma dln yok ama şu an boşanmadik benim gördüğümü bildiği halde kadına yazdi bu ne oluyor peki
- +1 yıl
Gözünle yatakta yakalamadan hiç birisine inanma sakın. Siz tartışmışsınız , kavga etmişsiniz sadece. Merak etme , arkasına baka baka kürkçü dükkanına geri döner çok yakında eşin. Tabii ki annesinin ağzının içine bakmaz ise. Ne anneler var yaa😅 sanki boşanmak çok kolaymış gibi , çocuğunuza yazık günah yaa. Büyük hatalara düşmeyin sakın..
Soran+1 yılEvet kayanan tam köpek eşime destek ve gaz verdi galiba
- +1 yıl
Yazıklar olsun ona. 🤔 kendi ailenizle bi konuşun. Sadece annenizle yani. 👍🏻 Büyükler orta yolu bulurlar hemen..
Soran+1 yılAnnem azarliyor beni dinlemek bile ist ediyor sus otur bekle diyor gelirse seviyordur gelmezse yoluna bal diyoe
- +1 yıl
Hımm. İnatlaşmayın ve yuvanızı dağıtmayın. Yeniden yuva adla kuramaxsınız bu zamanda. Onun annesi olayı bozup evin satılmasını istiyor , eğer satılırsa şayet minimum 2 - 2,5 milyon TL gelecek annesine , eşyalarında bir kısmı tabii ki. Hatta ziğnet eşyalarının yarısını dahi ister onların avukatı.
Evlilik nedir biliyormusunuz siz? Evlilik bir ortaklıktır , nikah dairesinde imza atıyorsunuz ortak olabilmek için hayata ve maddi olan herşeye. Doğacak çocuğun maddi tüm ihtiyacını baba , manevi annelik ihtiyacını ise anne üstlenir bu imzada. Oturun , aile büyüklerinizi yanınıza alın ve konuşun bol bol. O saygıyı kazanmaya bakın karşılıklı olarak. Ortada aldatma yok , aldatılanlar affediyor kocamdır yapar diyor kadınlar nasıl bir mide varsa artık kadında 😂😂. Kesinlikle ne siz , ne de kocanız birbirinizle inatlaşmayınız asla..
Soran+1 yılÖzelden yazdim sana
- +1 yıl
Evet 👍🏻 bende fikirlerimi beyan ettim. 👍🏻 annenizi çağırın yanınıza bi süre anneniz yanınızda kalsın lütfen..
Küçük tartışmaları eve almam seni diyecek kadar abartirsaniz, ve bunları sürekli hale getirirseniz kaçınılmaz son bu olur. Eşin ve ailesde, sanki kıvılcım bekliykrlarmis, hani bir hareket daha yaparsa bitirelim düşüncesinde olmuş olmaları gerek ki, bu kadar hızlı davranmışlar.
Kadının işle ilgili yazdığı bir konuda senin araya girip cevap vermen de sana eksi olarak yazılır19 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum artık çok karişik olaylar
Soran+1 yılEvet 1 yaşinda çok zorlaniyorum bile sıkıldım
Soran+1 yılBende kalir ya
Soran+1 yılAma istemiyorum boşanmak
Soran+1 yılEvet çünkü hiç ses cikmadi
+1 yılHalen aynı kafadasın ve kendi hatalarını düzeltme yerine hızla kocayı kaybediyorsun ama halen kendini haklı çıkartma peşindesin. Çok yazık
14 Yorumla
Soran+1 yılNe yapcami bilmiyorum o hayta yapiyor ama kadına yazmak nedir ya
- +1 yıl
Evden kovulmuş erkek yazar tabiki de. Olayları bu duruma getirmeden ve evden kovmadan önce düşünseydin. Hiç kimseye acımam ama kızına üzülürüm
Soran+1 yılBende üzülüyorum çok 4 gün olcak hala ses yok çocuğu u ins a hiçim özlemez ve kenarda param olmasa kalmiştim ortada
- +1 yıl
Yeni hesap mı bu? Mesajlarınada bakmıyorsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlay aldatma mı başka bir şey mi bilemiyorum fakat tartışmadan sonra çıkıp annesine giden karısını evde tek bırakan erkekten bir cacık olmaz zaten. Ne demek anneme gidiyorum ben çocuk musun sen.
12 Yorumla
Soran+1 yılAldatma yok ama 3 gündür ayriyiz be gitmiş kadına yazmiş işte saçma sapan
Soran+1 yılVe ben görüyorum bunu üstelik 1 yaşinda çocuk var
+1 yılabla aradaki saygi sevgi bittikten sonra ne yaparsan yap engelleyemiyosun ama karsi tarafla bir kere yuzyuze gelip kendiniz bir konuşma ihtimaliniz olsa belki bazi seyler kafada oturabilirdi , karsidaki kisiyi sıkarak yapamazsin edemezsin diyerek bir yere varilmiyor daha cok ustune gidiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAşkim kimse aramiyor bende aramiyoeum ve ayriyiz kaç gündür 1 yaşinda çocuk var sormuyor bile üstelik başka kadına yazmiş ve beni gördüğümü biliyor
Adam seninle boşanmayı zaten kafasına koymuş. Bu kadar çabuk boşanmak ister mi insan yahu evlilik bu biraz mücadele edersin. Yok yok kesinlikle boşan sizi haketmiyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılİnadına yaptığı belli ama olayların gelisimi bile evliliğin olgunlasamadan curudugunu gösteriyor.
Bir konuşma yapın ve net bir yol çizin kendi adınıza.00 Yorumla
+1 yılİkinizde uyumlu görünmüyorsunuz ama evliliği idare etmekte erkeğin de önemli rolü var anne kuzusu biraz sanırım aklı başkalarında
09 Yorumla
Soran+1 yılBaşkalarında derken dişarda mi demek istiyorsun
- +1 yıl
Genel anlamda başkalarını dinliyor gibi hissediyorum size karşı sevgisi olduğunu da nedense düşünmüyorum
Soran+1 yılEvet artık öyle oldu yani aslinda dediğimde yapmaya calişiyor dinliyor ama misal annesi babasi karişip bana karşi bir şey derlerse onlari dinler
Soran+1 yılBende düşünmüyorum bu aralar ama emin olamadim
- +1 yıl
Böyle erkek lere büyüme miş hala anne babasının eteği altında erkekler diyoruz kaba bir şekilde onlar ölene kadar böyle devam eder gider eğer net bir çizgi çizmezse niz tavır sergilemezseniz
- +1 yıl
Sizde hatalisiniz tartışın karı koca olarak normal ama ses tonları yükselmesin ya da eşinize eve giremezsin diyemezsiniz
Soran+1 yılEvet orada ben hata yaptim ama işte 4 gün olcak çocuğu bile sormuyor hiç mi özlemez
- +1 yıl
Annesi sevilmeyen evlatlar sevilmiyor her zaman
- +1 yıl
Hatalı olsanız dahi bey efendi hiç güven vermedi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılO adamdan sana bir hayır gelmez daha ama şöyle bir şey yap sonuçta evlilik konuşalım de konuşun öyle bitirin
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 yaşinda çocuk var normalde herşeyi yapar benim için bir kadının yaptiği temizliği yapardi
- +1 yıl
Zor bir durum boşan diyemem ortada bir çocuk var ara onu konuş gerçekten ayrılmak mı istiyormuş sor öğren
+1 yılÇabalamayan ve böyle karı kız düşkünü adamdan bir s*k olmaz... Ayrıca seninde fevri hareketlerinden...
01 Yorumla
Soran+1 yılHiç böyle şeyleri yok ve benim gördüğümü biliyor arkadaşim seni delirtmek istiyor diyorlar
Adamın çoktan ayrılası varmış sadece bi tartışma çıksın diye beklemiş. Olsun senin için iyi olmuş zaten çoktan bitirmiş seni kafasında.
02 Yorumla
Soran+1 yılBanada öyle geliyordu bitirmiş beni gibi baksana benim gördüğümü bile bile kadına yaziyor ya arkadaşim sen kudur diye yapiyor dedi üstelik 1 yaşinda çocuk var
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAranızda ne geçti bilemeyiz ama eşin dünden razıymış zaten ayrılmaya belliki, kaynanada az değil bu arada. Aranızı yapmaya çalışmak yerine gelip eşyaları toplaması
20 Yorumla
+1 yılNet kararlar almaktan kaçın bence az geri çek kendini izle bakalım ne olacak ecele etmenin anlamı yok
00 Yorumla
+1 yılÇocuğuna çok üzüldüm rezil bi babası var. Boşa
05 Yorumla
Soran+1 yılParam olmasaydi kenarda öyle ortada kalmiş olucaktim ve bezi bitirmek çocukla nasil gidip alcam ayri dert 4 gün olcak çocuğu bile sormadi onu birak annesi
Bile- +1 yıl
Abla çocuğun masrafını eşin hiç yapmıyor mu
Soran+1 yılAşkim 4 gündür yok boşanmadik bile ama hiç sormuyor bile param olmasa menfaat boku yemiştim
Soran+1 yılAnne si bile sonuçta torunu sora bilir var mı bir eksik diye
- +1 yıl
Rezil herifin teki ya ben ne desem az kalır. O kaynanayı da boğ ya gebert
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşin sinirle böyle yapmış olabilir boşanmak iki günde alınacak karar değil öncesinde de demek ki sorunlarınız vardı veya gerçekten aşırı fevri davranmışsınız bence oturun konuşun bi
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl sinirle yapsin benim görmemi istiyor resmen kadına yazmak ne birde çocuk var
Cevap sahibi+1 yılİşte gördüğünü bildiği için
Soran+1 yılAldatmak mi oluyor şimdi bu acaba başka sitelerde girmişmişim
Cevap sahibi+1 yılOlmaz işle ilgili değil mi
Soran+1 yılOlsun ama boşandim yazdi yazabilirsin bana diyoe boşanmadik bile
+1 yılEee adama almıcam seni istemiyorum demişsin oda üstelememiş. Sorun nedir?
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle değil işte yani hiç kavga olmicak sebepten ben bir şey demedim bağirmadim birden bağirip ciğirmaya başladi olay yapti ve olaylar böyle oldu bende tepkisinden korktum öyle sinirden dedim
- +1 yıl
Bir taraf alttan almalı. Bir süre alttan almaya dene yumuşayacak mı gör. Bir ömür alttan alamazsın tabi ama bir süre dene. Sonuç ne olacak gör.
Soran+1 yılİletişimiz yokki
- +1 yıl
Kur tekrar. Gurur yapma. Yuvanı kurtarmak için çaba sarfet ve ileride "keşke çabalasaydım" diye pişmanlık duyma. Belki sonuç yine değişmeyecek ama şu an için kaybedeceğin bişey yok zaten en azından denersin.
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Demekki evliligi bitirmiş sende yok say o adi kişiyi
012 Yorumla
Soran+1 yılYa gördüğümü bile bile yapti bunu
Soran+1 yılSeviyorum ya ve çocuk var 1 yaşinda
Soran+1 yılHiç bilmiyorum normalde benim için herşeyi yapan biriydi ev temizliğini herşeyi
Soran+1 yılKız Allah seni napmasin kadin cirkin kilolu 😂 orta yaşli
Soran+1 yılYaw bulmadi bu Kadın eşimi aramişti bende kadını uyardim iş ile alakali patronuna sor diye eşimde inat eder gibi 2 hafta geçmiş aradan kadına yazdi
Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Bence ayrilmalisin, kurtarilacak biseyi kalmamis gibi evliliginizin. Çaba gostermeyen erkek evliliginde de kolaylikla gidebilir..
00 Yorumla
+1 yılHakkında hayırlısı olsun derim. Mutsuz ve şiddet eğilimi üstüne sorumsuz bir kocayı kim ne yapsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin aldattığına dair kesin bir kanıtın yok sanırım. ne kadar büyütüyorsunuz olayları. sen eve almazsan o da başları ile görüşür bunun kadar doğal bir şey yok.
00 Yorumla
+1 yılÇalkantılı ve fırtınalı bir ayrılık olacağa benziyor.
00 Yorumla
+1 yılHalledilmiycek sorun yoktur ama sorun yasiyorsan yardımcı olurm.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece bu değildir anlaşılan başka sorunlar da var
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok vardi
Cevap sahibi+1 yılÇocuk var mı
Soran+1 yılVar 1 yaşinda
Cevap sahibi+1 yılÇalışıyor musun bebeğe bakacak var mi
Gizli Üye(18-24)+1 yılTekmeyi yemişsin adam seni kullanmış atmış jdhdjfujdhdh
04 Yorumla
Soran+1 yılKomikmi 1 yaşinda çocuğumuz var
Cevap sahibi+1 yılPuahahajjehejeukshdjeukduejdhsjhwjdhjehwgdegehdjr altima işiyorum şu an
- +1 yıl
adam evlenmiş bu mu kullanıp atmak?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki artık cinsel olarak vs. çekici. gelmiyorsundur. Nasıl birisin güzel mi? cinsel sorunlar yaşıyor muydunuz? genelde altta yatan gizli sebepler bunlar olabiliyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzelim fiziğimde iyi çok kavgalar ettik bıktı de işti cinsellik kötüydü okadar bana yaklaşmiyordu
Cevap sahibi+1 yılanladım genelde neyden kavgalar çıkıyordu? cinselliğiniz sağlıklı bi şekilde gitmiyorsa ya kadın ya erkeğin gözü '''maalesef''' başkalarına kayabiliyor... ilişki terapistine falan gitseydiniz ya
+1 yılbi erkek olarak bile çogu erkegi anlayamıyorum. evlenmek için iyi düzgün birini arayan o kadar erkek varken bazıları bi taneyle yetinmiyor
00 Yorumla
+1 yılçok üzücü bir durum ama boyle bır durumu buradakılerın yonlendırmesı yapman bıraz sacma gelır
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapcami bilmiyorum
Soran+1 yılÇocukta var
+1 yılBir Aile terapistinden yaridm alabilrisin esin için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yıleşin dünden razıymıs
11 Yorumla
Soran+1 yılDemekki üzgünüm ve 1 yaşinda çocuk var
Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. Bosan iste neyi soruyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk var 1 yaşinda birde herşeyi yaparsi aslinda benim için
- Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanacaksan daha sorgulama
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte boşanmak istemiyorum seviyorum ama çok üzgünüm anneler de saçma hallerde ler beni suçlu buluyorlar bilmiyorum tek başima kaldim kimse ilgilenmiyor
- +1 yıl
Bende bosandim ve evlilik için şunları demek isterim.
Evlilik uyum, sevgi , anlaşmaktır.
Biz erkekler tatli dil, gülerr yüze daha ılımlı oluruz. Bu sekilde konuşma yap eşinle ve sorunları çözün.
Soran+1 yılÖyle yapmama rağmen bağirdi kavga cikardi
- +1 yıl
Eğer yürümüyor ise karar vermek lazım.
Evlilil dinamikleri ve ilişkimiz yorulmuş ve yıpranmış.
+1 yılhemen bitirme kararı almayın
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok saçma bir tartişma ama eşim suçlu bağirip ortaliği yıktı normal bir konuşamydi koltuk sil dedi bende temelli yapim onu dedim sacmalamaya başaldi ve üstelik kadına yazmak nedir hadi beni istemiyor diyelim kızımı da mi 4 gün olcak hiç ses yok
- +1 yıl
bana bi yzarmısın bişeyler sorucam?
Soran+1 yılİstek attım
- +1 yıl
yazdm
Seni kudurtmaya çalışıyor
07 Yorumla
Soran+1 yılAynen arkadaşimda öyle dedi
Soran+1 yılBende hemde nasil kiskanc kari
Soran+1 yılTelefonu yok ulaşamiyorum bile adama tek kaynana var telefonu
konu ne bu kadar tartıştınız
01 Yorumla
Soran+1 yılKonu şu biz ztn 3 hafta ömce çok tartiştik eşim bıktım senden dir dirindan dedi ve evi temizler komple süpürür moplar mutfak temizler nevresim değiştirir falan bana diyor tepeme ciktim tamam bende alttan almaya başladim cabaliyorum ama kende patlak oluyor ondan kaynaklı bağriyor ediyor saçma hareketlere giriyor ve tabiki babasi ve annesi de çok yupratti laf attikar ortaya eşimin aklına girdi o yüzden rahat bieak dln diyoe onlarin dediği laflar
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Eşin tam bir mal demiştim bunu sana
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet gerçekten kızını bile görmek istemezmi bi insan
- +1 yıl
İşte zaten sorun da bu aslında kendinden bir parça ya
Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Adam aldatıyor seni arkana bile bakma
01 Yorumla
Soran+1 yılTamamda benim gördüğümü bile bile yapiyor şifreyi değiştire bilirdi
Boşanmak en iyisi olacaktır 👍
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sözün bittiği yer desiniz
10 YorumlaO nasi koca ya ahhajaha
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılacak misin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBir daha görüşün
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİkiniz için de hayırlısı olsun
00 Yorumla
+1 yılErgen muhabbeti. Hayırlısı diyelim.
00 Yorumla
+1 yılAnnesine gitmişse nolmuş yani niye kavga ediyorsun
00 YorumlaAnneye gitme durumu varsa o iş bitmiştir
00 YorumlaTartışma yüzünden okur mu böyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ne tartışması oldu?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılanlalmalı boşanma yoksa haklarını alamasın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tek suçlu sen gibisin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılhala eşinse, eşin çok acınası
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet hala eşim.. ve 1 yaşinda çocuk var
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3lü yolu gözüktü desene
01 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek birde 1 yaşinda çocuk var
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu resmen dünden razıymis
00 YorumlaNe zaman oldu bu olay
06 Yorumla
Soran+1 yılPerşembe akşami
Soran+1 yıl2 ve çocuk var
Soran+1 yılOlcak gibi
Evliliğiniz çoktan bitmiş zaten.
10 YorumlaBoşan o zaman
10 Yorumla
+1 yılSenden olmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimle perşembe akşamından beri görüşmüyoruz, boşanma aşamasına geldik. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler