Karımla 1 aydır görüşmüyoruz, boşanacağını söylüyor ne yapacağım?

Eşimle evleneli 6 ay oldu. Evlendiğimizden beri sürekli kavga-dövüş-tartışmamız bitmedi. Her konuyu bazen saatlerce bazen günlerce uzatıp durdu. Armudun sapına, üzümün çöpüne tartışma çıkartıp sonra da ben sinirlenince beni suçlu ilan etti.

Son kavgamızda çok sinirlendim evden kovdum gönderdim, ailesinin evine gitti. Üzerinden nerdeyse 1 ay geçti, mesajlar attım, aradım ama karşılık yok. Uçak bileti aldığımı, olduğu şehre gelip görüşmek istediğimi söyledim o da uzun bir süre düşündüm ve bu evliliği bitirmeye karar verdim, görüşmek istediğim bir şey yok dedi. Yine de gittim, telefonunu kapatmış, babasını aradım açmadı. Evlerine gittim, kapıyı açmadı senin yüzünü görmek istemiyorum, seninle konuşacağım bir şey yok git burdan dedi. Sonrasında da mesajlar attım, araya ortak arkadaş soktum ama nafile, sadece benden boşanacağını, benim onu çok üzdüğümü çok yıprandığını söylüyor. Her yerden ulaşmaya çalışıyorum ama hiçbir şekilde dönüş yapmıyor, cevap yazmıyor bana.

Gerçekten tartıştığımız bütün konular boş, gereksiz. Eşim adeta yapacak bir şey bulamayıp boş konulara günlerce kavga etti benimle ve ben çözülmeyecek şeyler olmadığını düşünüyorum evlilik çocuk oyuncağı değil. Benim evden kovmam da doğru olmadı tabi ama gerçekten üzerime çok fazla yüklendi son zamanlarda dur durak bilmedi kaç defa alıp karşıma konuştuğum halde.

Siz ne diyorsunuz, ne yapmam, nasıl davranmam gerekli? Artık salayım mı yoksa tekrar oluru var mı bu işin? Bende artık çok yoruldum çünkü bir yerde. 1 ay oldu neredeyse, yardım edin bana
Karımla 1 aydır görüşmüyoruz, boşanacağını söylüyor ne yapacağım?